shopping

underbart väder att vara ute och vandra i, men guud vad soligt det var! inte för att man ska klaga men chocken fick mig att säga "men shiit vad ljust det var!" ;)
nu är jag och mami nyduschade och fixade, så nu beger vi oss in till valbo för lite shopping! känner för att inhandla lite nytt och idag får vi ju alla pengar ;) right?
var ute så mycket ni kan idag, people! life is great när solen lyser så här starkt!


image279

CIIAOO!


Finaly Friday!

godmorgon!
ja då var det äntligen fredag då! :) solen skiner som bara den idag också och tur är väl det :) fast det har dock kommit snö igen här i viken! det tycker vi mindre om! haha ;) men det kommer snart smälta bort ändå.
nu ska jag ta en lång promenad med mami!
njut av solen, people, så hörs vi senare!!
CIIAAAO!

you have to be alright!

Hör och häpna: Linnsan loggade in på msn!! har inte snackat med den bruttan sen fredagens bravaler! haha ;) hon och jag var nog dom som spårade mest där på slutet ;) men roligt var det (y) för det bruden!

Jag till hannah : finns det pizzeria i storvik?
Hannah : HAHA bra fråga! haha
rebecka kommer förmodligen döda oss om hon får reda på det ;) ni förstår, hon tycker minsann att storvik är STORT! ;) haha!
nej, ni brudar är allt för jävla bra!!

snackade med mami om hur fort det här året i skolan gått! kommer ihåg hur sjukt nervös jag var inför skolstarten, att träffa helt främmande människor. men jag är riktigt glad idag över att jag sket i Uppsala ( även om det är typ världens finaste skola) och valde att gå här i sandviken, för tänk om jag inte träffat alla brudar! ojojoj, hur skulle livet se ut då? :O haha

nej, nu vill jag somna och vakna upp i morgon och börja tagga fest med några gamla godingar! thank god för er också! :)

får väl skriva igen, och för sista gången idag: ha en trevlig torsdags-kväll och sleep tight när ni bestämmer er för att inta sängen ;)
CIAAO!

image278

let the sunshine in

Nu sitter jag här och myser i min mysdräkt! riktigt skönt och speciellt efter min iskalla cykeltur! haha ;)
nu har jag donat mer med bloggen och känner mig riktigt nöjd! så nu ska jag låta den vara ett tag innan jag ändrar den helt och hållet igen, utifall jag känner för det :)
nej, nu snart blir det den nya tv - serien "private practice" ni missar väl inte den? ;) klockan 21.00 på 4:an
image277

ha en trevlig kväll people och sleep tight, när ni väl känner för att inta sängen ;)
CIIAOO!


you're a class of your own

it turned out to be a great day. :) fick mycket gjort, nu är mitt rum skinande rent, fick en timmes motion samt hann jag också träffa Stina på stan för att planera inför morgondagen :) kommer bli toppen det där tror jag :)
men fan vad kallt det var när jag cyklade hem! SHIIT! måste fortfarande använda vantar. ni skulle sätt mina händer! haha ;) brudarna vet att mina händer lätt blir ill-röda men nu var det katastrofalt ;)
vi i Sverige blir lätt lurade och klär oss för lätt för tidigt skulle man kunna säga :) man vill ju ha vår så otroligt fort och så fort solen visar sig klär man sig lättare! underbart med vår kläder, självklart, men på kvällarna är det fortfarande SKITKALLT! så jag måste börja ta med mig vantar igen, för det behövs verkligen :)

nu har jag precis käkat mat och ska bara ta det lugnt ikväll! :) tagga morgondagen och kanske sätta igång one tree hill, säsong två kanske! fan, jag måste köpa tredje och fjärde också! finns inget bättre än den serien ;)

den här skönheten har anlänt till mig nu :) så idag använde jag den, hur skön som helst och hör och häpna: 99kr(!!) från Ellos :) jag satte ett skärp i midjan, från åhléns för att bryta av lite :)
aja, trivdes skitbra i den iaf :)


nej, nu ska jag inte störa mer ;) ni får ha det så bra så hörs vi kanske senare eller i morgon!
CIIAOOO!

helt slut!

hahah aa jag är fan helt slut efter allt skit man städat ur nu! natha snackade med mig through it all, haha så hon fick höra allt gammalt rassel jag hittade :) nu återstår bara dammsugning av golv och soffa så är mitt rum så gott som nytt :)
men mamma kom precis hem och tvingar med mig ut på en promenad innan och det tackar man inte nej till när man kikar ut och ser detta underbara väder!

njut av vädret nu people så hörs vi senare!
CIIAAAO!

image274


home alone

vad händer? absolutely nothing! haha nej, men jag har snackat med natha i telefon nu på förmiddagen! i morgon kommer bruttan hem och då står det PARTY högst upp på schemat! :) ska bli riktigt lyckat! det måste det bli. Stina skriver på msn om hennes party planer ;) och det kommer bli toppen det där (y) ska ju ev festa på lördagen också, men får se om jag verkligen pallar det, beror väl på hur man mår och om SP1b tjejerna är med på en hemmakväll med mat och grejer! får se hur det blir :)
men party blir det ju iaf, that's one thing that's clear.

jag har syndat idag också.. smet nyss ut.. fan det är inte bra det här. men det är svårare än jag tror att lägga av. jag vet att nån systeryster kanske läser det här nu. men jag ska försöka fimpa röken och behålla glöden!
I will try!


nej, nu ska jag städa klart och senare dra ner på stan för att träffa stina! :)
ha det bra!
CIIAAAAO!

image273


välkommen torsdag!

sjukt underbart att vakna till detta underbara vårvädret igen!! idag måste jag ut bara! :)
för övrigt så har jag tydligen namnsdag idag : maria! :) så grattis till maria också :)
hittade en lapp på köksbordet från mamma där det stod "grattis på maria-dagen" där fanns också en hundring :) så nu funderar jag på att kanske ringa mickan och ta mig in till gävle denna soliga vårdag? :)

jag ska nog först och främst städa klart mitt rum helt :) får se om jag gör det nu eller senare!
läste i tidningen att en gammal idol-flamma intar scenen på lördag i melodifestivalen :) Sibel! och det blir säkert kanon det! får se om jag kan följa det under lördagen. Om det är nån som har en jävla pipa så är det hon :) vem tror ni tar hem det i karlskrona? :)
image271

nej, nu ska jag se till att jag kommer ut idag :) ha en riktigt bra dag så hörs vi senare!
CIIAOO!


when you party with me, we're going way past three

ååh vad jag är taggaaaaad! taggad på fest! haha, det kan tyckas weird av mig med tanke på hur förra helgen gick. men nej, jag är sjuukt taggad och med mig har jag fler brudar!
det lutar åt förfest hos mickan och sen dra vidare i gävle somewhere :) det var föör länge sen man festade i gävle nu också, och det ser jag fram emot! är så trött på festerna här omkring, the same thing everytime ;) men nej dom duger väl dom med, men det ska bli roligt att träffa lite nytt folk också :)

snackade med natha tonight, och hon är också riktigt taggad! :) får se vilken dag det blir. nej, vi behöver spåra lite till tycker jag ;) sen tycker jag mig höra en gammal goding viska om partyfeber också: Stina Böckling! :)

okej, blev ännu ett inlägg till denna onsdag! nu hoppas jag folk har en rolig lill-lördag! själv får man nöja sig med att tagga helg!
och till er andra där ute :) ha en trevlig onsdagskväll så hörs vi first thing tomorow!
CIIAAAO!

sjuukt old, men den bjussar jag på ;)
image270

wisemen

jag borde få ett pris! ett pris i att städa rum! haha, jag är väldigt nöjd med resultatet! borde tagit "före och efter" bilder så jag kunde ha visat er :)
hittade massa gammalt skit men också gamla godingar man helt har forget about! nu känns det dock som att jag är nertäckt i damm ;) haha
skrev till syrran "tro det eller ej, men jag städar mitt rum nu" "va? har du feber eller?" syskonkärlek, syskonkärlek.
nej, men även om jag inte gjort så mycket den här dagen, så har jag ändå fått mycket gjort, in some way.
dessutom ringde M och D och räddade mig från städningen ett tag ;) thanks to that!

haha och btw hur fel det kan bli när man svarar i telefonen. kom att tänka på när jag och mickan satt på viking förra lördagen och sara ringde. jag såg ju det på displayen såklart och tröck på för att svara. jag kommer på mig själv med att säga "hejdå!" haha! va fan! asså jag kunde inte sluta skratta! folk runt omkring glodde konstigt och Sara bara "what?" haha ;)

aja, mamma har iaf beställt klipptid till mig, dock inte föränn nästa fredag, menmen, det blir bra det :)
här kommer bilder på klänningen jag köpte igår :) kan ha den på två sätt, vilket jag tycker är toppen! :)
                                                           

nu blir det greys, fråga olle och girls of the playboy mansion ;)
trevlig kväll!
CIAAAO!


it feels like a sunday afternoon

image267
vad är det med all the people? ingen har tid idag känns det som! asdryyygt! så vad ska en 16 åring från viken hitta på idag då?
känns as pissigt just nu, och inte blir det bättre med tanke på att det är "lill lördag" idag och man själv inte kommer in på krogen! FAN! och x kommer bärgis vara där! roligt liv.. NOT!
jag följde ju ida till bussen, och bestämde mig för att städa ur min fucking garderob. Ida tyckte jag var duktig. nu sitter jag här och är livrädd inför att möta min garderob.. får se om jag orkar. undra om man kanske borde äta nått? är ensam hemma och har det skiittrökigt! snälla folk, ring?
CIIIAAAAAAAAAAOOOO!

i want summer

                             image266
träffade den här snyggingen nyss! gud vad jag saknat dig, gumman! sommaren - 07 med dig var BÄST! :) Wherever you go, whatever you do, I will be right here waiting for you!

great day!

ja igår hade jag en toppendag i Uppsala! I love Nathalie! ;) haha hon fick vara min personliga guide där och jag gillade faktiskt hennes lägenhet, så som jag och mathilda kunde ha bott i nu ;) även om natha protesterade och upprepade gång på gång att den var tattig ;)
jag köpte en ursnygg klänning på gina, tänker lägga ut den här senare :)

men hur som helst, jag och natha träffades runt halv tre tiden och drog omkring på stan, samt kikade runt hemma hos henne på elevhemmet :)
vi gick hem till min syster runt sex tiden där även mami, mormor och marcus var :) där fixade jag med nathas blogg som jag tycker blev otroligt snygg! ni kan se resultatet på wikgren.blogg.se :)
vi åt även kvällsmat och jag och natha skrattade hela tiden! vet inte vad som var fel, men vi skrattade bara vi såg på varandra. but it felt just like old times ;)
mormor och mamma rusade iväg och köpte nya skor till mig efter dom sett hur genomblöt mina fötter var efter mina gamla. dock passade inte skorna mig så mamma tog dom istället ;)
vid halv nio skjutsade jag, mami och mormor hem natha och vi åkte hem till sandviken igen.
sjuukt underbar dag fast dock en massa jävla regn! uppsala borna såg på mig som om jag var dum i huvudet där jag gick med tunna strumpbyxor och skinnjacka!

idag får vi se vad som händer, men vill dra ut och träffa folk känner jag :) det fina vårvädret börjar visa sig nu igen och då lockar det till att gå ut :)
men vi hörs senare! då lägger jag även ut bild på klänningen!
CIIAOO!

image264image265

that don't bother me.

ja då var det tisdag already då! strax bär det av till Uppsala med mami och mormor. och jag måste bara skriva att maria nog måste vara den sötaste människan ever ;) haha hade typ tre missade samtal i morse ( jag somnade rätt så tidigt igår kväll) och inte nog med det, så fanns det tre olästa sms i inkorgen också ;)
så här lät det "hej josefine. det är maria som skriver. Alltså jag måste fråga en sak. i morgon. om det får plats i bilen kan inte jag få åka in med er då? jag ska mötaisabelle." sen det här "jag kan betala bensin också. ha ha. men om det går bra för din mamma och mormor. Men alltså kan du ringa mig så fort du vaknar i morgon? Tyck inte jag är knäpp" hahah också sist det här "/maria"
så självklart skulle maria fått haka på i bilen ner :) men nu vart det inte så ändå :) nått strul med pengar.
natha ringde och ville att jag skulle sova över :) får se om det blir så, om hon kan smussla in mig på hennes skola ;) haha eller om jag kan ta nått tidigt tåg hem ;) får se!

nej, nu ska jag göra mig i ordning! hörs senare!
CIAOO!

haha, jag och tok-maria från "spöknatten"
image263


with you

image261
nu är det bestämt : det blir en tripp till Uppsala tomorrow :) men dock inte själv på tåg till natha som jag tänkt, utan i bil med mami och mormor :) haha
vi ska åka ner, shoppa och hälsa på syster :) men one thing is clear! jag ska besöka natha också, givet! hon ska visa mig hur hon bor och sen kanske ta en fika på stan eller nått :) (y) prima det!

mitt rum ser ut like a mess! och det är inte vanligt för min del! haha, ni skulle bara se min garderob nu! den behöver bli fri från en massa kläder och välkomna nya plagg med öppna armar :)
jag antar att jag måste ta mig i kragen och städa ur den nu på lovet, när man har tid. guud, den här veckan kommer säkert gå hur fort som helst! och sen är det back to school! jobbigt värre!

kikar på american idol nu emellanåt :
"childhood, don't you miss it? not a care in the world" såå rätt! tänk att få vara typ sju igen? haha ;)

nej, nu blir det tv och sen sleepy time for me! hoppas ni alla haft en bra måndag! njut vidare av lovet nu! :) så hörs vi first thing tomorrow!
måste bara slänga in en bild på Justin Timberlake från filmen "alpha dog" innan jag går. Är inget fan av filmen, men Justin! GOD! och här även som bad boy ;)
CIIAAAO
image262


17.44

hallå!
vårvädret svek oss nu framåt kvällsningen, riktigt jävla kallt var det nu när jag och Sara cyklade hem. Fick iaf en smärre chock när jag cyklade ner mot stan tidigare! hatar folk som inte ens kan säga hej, okej, hur dåligt man än mår så borde man ha styrkan att säga "hej" hur svårt är det?
haha, vet att ni tycker jag överdriver nu, brudar. men nej, jag blir less på såna människor.

fikastunden var trevlig med Sara,Maria,Hannah,Rebs och Victoria, även om jag nu mår en aning illa. varm choklad med grädde var verkligen sååå mättande. jaja, nu är jag bara lättad över att ligga här inne i det varma. funderar på om jag ska ta ett varmt bad, men får se.. mami fixar middag nu så det blir det först hur som helst. även om magen kommer döö om jag stoppar i mig nått mer nu ;) haha men that's life.

cya later!
CIIAOO!

image260

I'm buissy throwing hints that he keeps missing.

tjena!
igår var jag i gäve som sagt, och det var mycket ups and downs innan vi väl kom dit. men TACK André för att du hjälpte min babe att komma dit! :) och därav hjälpte du mig också :)
vi åt på max, haha eh jaa.. när alla bredvid proppade i sig strips till sina hamburgare satt vi där med våra små bönsallader ;) haha, mickan tvingade mig prova det omtalade "GI-målet" och det var helt okej :)

sen åkte vi till sätra där vi hann umgås en liten stund innan mami svängde förbi där efter jobbet och hämtade upp mig. aja, long story behind that.

idag är det strålande väder igen! thank god för det sköna vårvädret som ständigt kommer tillbaka här i viken :)
hoppas ni andra har det lika underbart! idag ska jag träffa några av brudarna från klassen nere på stan och ta en fika! behövs verkligen! missed you! :)
ha en riktigt bra måndags eftermiddag people! så hörs vi senare!
CIAAO!




image255image256

tonight you will rest in my mind

humöret svänger på mig nu. ena stunden är jag lycklig, lycklig tack vare vädret och tack vare lovet! men ena stunden mår jag skit också.. fan! jag måste se till att göra saker det här lovet, så man kommer på andra tankar!
sen tycker jag det är otroligt skönt att skriva här när det känns som värst. för efter att jag skrivit ner här, hur jag mår, så känns det på nått sätt en aning bättre.
varför måste några verkligen ha allt och alltid vara på topp? happy for you, of course, men det känns så jobbigt att vissa har allt och andra inget. det låter sjukt och ni kanske inte ens vet vad jag menar, men skitsamma!


vad händer ikväll? det är söndag, så vad kan hända, right? ;), nej själv ska jag dra till gävle och mysa med mickan. jag måste bara! och ditt förslag Sara min sköna, det låter great just nu! someday!
och innan jag drar och önskar er alla en underbar kväll med nära och kära så måste jag skriva att jag ÄLSKAR "belief" med Gavin Degraw! GOOOD! lyssna ffs ;)

CIIAOO!

image254

"fy fan vad kallt" "jag vet!" "nej, men fy fan vad kallt"

Igår var det sjuukt hur mycket otur jag och mickan hade! vi hade planerat en kväll hemma hos natha med sing-star och melodifestival osv. vi åt på viking och skulle precis dra när vi fick reda på att natha inte orkade ses utan bara skulle ligga hemma med hennes karl. så jag och mickan bestämde oss för att gå och handla massa götta för att sedan ta bussen hem till mig. Vi gick till ica-maxi i kylan, köpte : Chips, Dipp, Godis och Ben & Jerry's. Sen gick vi till posten, satte oss ner och väntade på bussen som ALDRIG KOM! fan tänkte vi och skyndade till rese centrum. Great! bussen skulle gå igen halv tio! och klockan var då halv nio typ.. mickan "men vad dum vi är som inte förstod att elvan blir arton när den kommer hit" jag "men mikaela! jag åker fan aldrig buss, det här är ditt fel" detta säger jag samtidigt som jag slänger ut med handen (vilket jag ofta gör när jag snackar) så mina pengar flyger iväg och träffar (självklart) springan i marken så dom försvinner! HaHaHa!
jag och mickan vandrade hem, båda i tunna jackor och high-heels. ingen höjdare! kom hem helt blåfrusen med blåsor på fötterna.
men kvällen slutade bra, förutom att vi mådde SKITILLA! och då hade vi inte orkat proppat i oss typ nånting. jag somnade och fick ett antal damp utbrott på mickan som drog i filten jag lagt mig så bekvämt under.! Sorry! haha, när jag är trött är jag inte att leka med!

image247image248



på söndagar är man ALLTID trött! spelar ingen roll om det är lov eller om man festade på lördagen, jag är alltid trött vilket som.
idag vaknade jag tolv och har hitills bara hunnit med en lång och rask promenad med mickan. herregud vad det doftar vår nu! så jävla underbart!
mickan drar ju till gävle ikväll, till hennes pappa, och jag funderar på att ta mitt pick och pack och hänga med :) kan ju vara skönt att spendera en kväll där också :) med lite filmer och resten av allt vi sparade igår :)

hörs senare , people! ha en underbar söndag!
CIAAO!

a picture from yesterday

Här bjuder jag på en (hemsk!!) bild från igår! haha maria tipsade mig om denna! herregud! Sara,Stina, Linnsan och jag! okej, skratta på! jag förstår ;)
image239

CIAO!

speeding cars

image236

varför mår jag dåligt? så jävla dåligt av en sån här skitsak? det känns som att jag har värsta respekten, måste bete mig på ett visst sätt för att inte bli förnedrad. det är helt sjukt, för det är inte ens värt det. antingen måste jag få det överstökat, så jag kan glömma och move on. eller bara move on och försöka blicka framåt och se fram emot andra möjligheter?


sofie säger:

men du tänk på vad vi har sagt nu då. gräv inte ner dig .. försök med det så ska allt lösa sig ska du se! hörs senare kanske. bäst du, and you are still my girl to! < 3 puss!

josefine säger:

jaa ska försöka! jaa jag kanske slår en pling senare om du inte sover dårå! vila nu baby! <3 thank god for you<3



jag har ju åtminstone alla mina flickor att ty mig till. ändå känns det inte som att jag kan öppna upp mig för alla och det måste ändras. vi måste all kunna öppna oss och prata om allt, gott och ont.!


hörs senare! ikväll blir det viking med mic och sen hem till natha!
CIAAOO!

Fy fan!

Igår var vi lediga från skolan, så jag och Sofie passade på att strosa, eller aa, rusa runt i valbo för att hitta nått till kvällen. och efter mycket om och men så hittade vi våra outfits. kommer visas på bilderna från förfesten sen.
också kvällen, som var så efterlängtad slutade ganska drastiskt. haha, det var till en början riktigt roligt med tjejerna hos lundan med massa dans och det sveptes hit och dit. När några började spåra, spy, så svepte jag mer och tillslut var vi påväg mot skoldansen. ungefär där slutar mitt minne.. vet att jag låg på backen ett antal gånger och att Stina pissade på balkongen! HAHAHA!
och idomin va fan där också! great det (y)
Sen tjaffsade jag med sofie också och vi sa väl lite onödiga saker, men det är utrett and you're still my girl :) jaa, hur kan man sammanfatta kvällen? Roligt, självklart, men kanske föör mycket dricka? jaja, a night to remember! haha, helt klart! visste fan inte hur jag kommit hem, hade åkt med Saras vän! tack Sara, för att du förstod att jag nog behövde åka hem! :)
Haha jadu Linnsan, det där aussie vinet var ju something special ;)


Idag vaknade jag åtta av att munnen var sjukt torr! sov ungefär till elva igen då sofie kom och hämtade grejer. sen, med tanke på det underbara VÅRVÄDRET!!! så tog jag och mickan en rask promenad! det enda jag kommer svepa idag är vatten i mängder! och kanske cola ikväll! fan vad det är gott dagen efter!
hah, ikväll får vi se vad som händer, ska nog kanske dra upp till natha på sing-star kväll! får se!

lägger upp bilder senare!
CIAAOO!

image233

oj, när kom han in? haha

home sweet home, säger jag bara! så sjuukt skönt att vara hemma nu! och NU ÄR DET SPORTLOV! känner mig så otroligt förtjänt av det efter dom senaste veckorna, som varit riktigt intensiva för oss i SP1b
vi låg kvar i sofforna, Jag, D, M, S, R och nath som svängde förbi. För idag var det ju faktiskt sista dagen vi kunde utnyttja skolan som "hang around" ställe ;) haha
och Sara ropade "jag är med på fredag!!" vilket gjorde mig, Linnsan och Sofie riktigt glada! för sara måste vara med och njuta av kvällen/nattens party härligheter :)

Utvecklingssamtalet gick bra, förutom att maria snackade om hur vi tjejer, som faktiskt är väldigt tuffa och syns, snackat illa om folk i korridorerna. What? :O haha, tjejer gör vi verkligen det? kanske.. men dumt att inte snacka med oss om det och bloggen istället? varför springa och whina hos maria? aja man kan ju undra hur folk tänker ibland. ( oj, va det där också elakt eller? :S ) haha

ja just ja, jag gjorde bort mig idag också, REJÄLT! så fucking jävla pinsamt! tänk att man alltid skrattar vid fel tillfällen. aja, enough om that så blickar jag framåt, mot nya möjligheter.

Var på kören och jaa.. jag var så sjukt trött att jag satt och hängde med kroppen i stort sätt bara, sjöng lite när jag orkade typ.
så ikväll blir det bara till att ta det lugnt för min del, och istället taggar jag och brudarna morgondagen! kommer bli KANON!

ha en bra kväll!
CIIAAAAAAAAAO!


 
image226




13.34 in school

sitter i datasalen och skriver om "familjerätt - att flytta ihop" inte så intressant kanske, men vi är strax klara iaf :)
Hahah! Linnsan har nyss videobloggat "jaa och i helgen är det skoldans, jossan ville få sig ett skott i råttan men fick mens i morse" HAHA LINSSAN! så jävla klockren :)
D, M och S - sjukt roligt i kaffan today! :) och Daariaa , när vi var ute - så jävla töntiga vi ÄR! haha, skrattar åt allt!

Sara är spårlöst försvunnen , jag och Linnsan ska försöka få med henne på fredag, försöker tagga upp henne som FAN! :) förstår om du har det jobbigt bruttan, men även därför borde du festa med oss och ha skitkul! kommer bli toppen det där! (y)

jag ska strax smita iväg och ha utvecklingssamtal! ska möta mami och snacka i typ en kvart med mentormaria. Hon hade tydligen skällt ut Daria om att folk stör sig på våran SP blogg, att vi tydligen trycker ner folk! haha WHAT?! :O så hade hon sagt att hon kunde förstå hur folk kände sig "hotade" av oss eftersom vi är tuffa och tar upp mycket plats! hahah GOD! får se om hon tar upp det med mig, då ska jag försvara bloggen så gott jag kan ;)

nej, ha det bra så hörs vi senare! måste väl dra ner snart och spana lite efter sminkade grääbs ;)

CIAAAAO!

Sometimes it's like hell to be a women!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!! i morgon skulle allt bli perfekt! så vaknar man i morse, går in på toan och upptäcker att man fått MENS! typ två veckor för tidigt!
FUCK I HELVETETEEE!!!

Linnsan sitter här bredvid och försöker trösta mig, thanks for that, men jag är rädd att det inte hjälper.
jaja, det blir fest i morgon och det kommer muntra upp mig! :) OCH DU SKA MED SARA!
CIAAOOO!
image225

addiction

image224
riktig mysig kväll med mickan. herregud vad vi kan bli värsta töntarna ibland! hoppade runt ute och fjantade oss som fan ;) men sånt behöver jag, och thank god for you mickan! äntligen en dag jag fått spendera med två gamla godingar! först nath och sen mic.! and mic, remember, I'm always here when you need to get away :)

nu är det snart sportlov, händer det nått roligt?
själv ska jag nog ner till Uppsala och hälsa på nath i hennes skola :) kan ju bli intressant eftersom jag tänkte till en början gå där jag med, ooh my good tänk om jag skulle ändra mig? :O haha

det är aldrig bra att bli beroende av något/någon. För den kicken man kände till en början börjar tillslut att göra ont, men det gör ändå ondare att släppa taget.

nej, nu fråga olle! sen sängen!
hoppas ni haft en skön och trevlig onsdag!
CIAAAO!

you know you did it, I'm gone.

nu var det föör länge sen :) haha, nejdå! igår, men det känns längesen :)
idag besöktes vi på SP av Heidi Frid. riktigt sorglig historia dock :( . överlevde auswitch under andra världskriget och allt! :/ dock skrattade nån åtta kille bakom så soffan fick damp: "HÅLL KÄFTEN FÖR FAN! ANNARS GÅR DU UT!" tur det då :)
natha var med mig idag, fick dock gömma henne för maria och olov, för man vet ju aldrig vad dom tycker om att en uppsala elev är med mig i skolan och äter skolmaten ;)
hade engelska nationella med Sara, nervöst men gick ändå riktigt bra :)

hur har dagen efter skolan sett ut? joo jag och natha åkte buss med Sara efter skolan, vi tog 14 och skulle hoppa av vid järnverket, men vi orkade inte gå och kände att vi inte hade annat för oss, så vi åkte vidare till resecentrum och tog 13 hem igen ;) haha, inte lika långt att gå då ;)
hemma hos natha åt vi digistive kex och fick höra att Peter, nathas låtsaspappa är en ny läsare av min blogg! HAHA! bra det :)
nu ligger jag i sängen med mickan ;)
SÅ JÄVLA UNDERBART ATT PLUGGANDET ÄR ÖVER! nu är det bara torsdag kvar och sen LOV! :) skööönt!
nej, nu blir det till att umgås innan mickan blir crazy!

ha en trevlig kväll people!
CIIAAAO!!

image223ge mig sommar

Ingela Wall

var på våran skola idag :) kände igen henne från the old "ns rocken" days ;)
För er som inte vet vem hon är eller vad hon gör, så uppträder hon på olika ställen med ska poetry slam, eller vad det nu hette ;)
asså hennes dikter är kanske hur bra som helst, fel att ens kalla dom dikter kanske. det är knappast typ "gräset är grönt" osv utan mer dikter där hon driver med verkligheten/vardagen :)
våran klass fick prova på det här och det var riktigt roligt, en av uppgifterna var att vi skulle ta en sångtext och göra den till vår egen, slänga in lite fraser osv. så skulle vi ställa oss framför micken och framföra det :) haha, riktigt roligt var det att höra vad alla kommit fram till. tänkte faktiskt lägga in det jag lyckades slänga ihop ;) använde mig av alicia keys låt "no one"

"I just want you close. Vill du ha mig nära? Where we can stay forever. Alltid tillsammans. You can be sure. tror du mig inte? That it will only get better. Jag ska hjälpa dig. You and me together through the days and  nights. Ja varje dag. Everything is gonna be alright. Lita på mig. No one, No one, No one. Ja helt enkelt ingen, can get in the way of what I'm feeling."
haha ;)

sen måste jag ge cred till soffan som faktiskt tog mod till sig och SJÖNG! sista raden på sin ;)
Och SARA! för att du är så jävla fucking stark! :)

jaja, vi hade ju prov också.. vi hade alla tränat som fan på massa fakta och skit. och vad kommer? Joo typ "vilken stad ligger 90 grader V och typ 30 grader N?" hahahah Jag bara kollade på brudarna och skakade på huvudet. Haha daria "ig eller vad?!" och jag "menar det!" haha ;) menmen, vi får säkert G iaf..

i morgon blir det besök av Heidi Frid, eller hur hon stavas, som överlevde andra världskriget. ska bli riktigt intressant! natha ska joina mig i morgon tror jag :) TREVLIGT!
nu blir det duschen!
CIAAAOOO!!


image222


okej S and D, nu vet vi vart vi ska gå när vi blir crazy av beroendet ;)

Idag började vi på SP den här så kallade "program veckan" och det kändes väl helt okej :) var riktigt skönt att börja nio och sluta typ elva :)
hade språkdag idag, och jag hatar att vara med folk jag inte känner, när man helt plötsligt måste arbeta. men det gick riktigt bra ändå, fick gå tipspromenad med en tjej från tvåan.

jag och brudarna åt sedan lunch, äcklig jävla soppa! ska det vara mat eller? en sörja med kött i? neej, tacka vet jag filen i skolan som alltid finns to my rescue :)
imorgon har vi geografi prov, ja ni vet det där jag skulle ha "pluggat" igår. så jag lär ta tag i det ikväll, men först måste jag få i mig nån sorts mat! skithungrig! :)

snackade med Sara nyss i tele - thank god om vi kommer till gotland i sommar, fan vad underbart på stranden med brudarna :)
dessutom blir det billigare än utlandet, känns inte som att man kommer ha råd med det..
but time will tell :)

okej, sjuuukt jävla pinsamt! men det är ju bra att sanningen är framme ;) får se hur det blir nu. Sara can do anything :)



nej, nu blir det mat och plugg dom närmsta timmarna! :)
sen taggar vi fredag nu, brudar!
CIIAAAAAAOOOO!

image221

shut up and drive

jaa då var det söndag kväll igen då. och vad har jag gjort med tiden? absolutely nothing! har inte fått så mycket pluggning gjord, får ta tag i det där rejält i morgon med tjejerna i skolan. Har åtminstone varit ute och tagit en rejäl promenad nu på kvällen med mickan! vi snackade, sjöng och flammsade runt i cirka en timme! :) det var riktigt skönt, höjdpunkten på min söndag for sure.

satt och tänkte på frasen "jag älskar dig" och kom fram till att den utnyttjas så otroligt ofta! varför ska man säga det när man innerst inne inte menar det? Jag tycker "jag älskar dig" borde vara speciell och bara komma fram då man verkligen menar det och vill säga det till någon.
Sen kan jag väl medje att jag också kan skriva "jag älskar dig" till någon jag inte kännt länge, men då brukar man ändå känna något starkt och känna att denna kommer bli en speciell person framöver som man kommer hålla nära hjärtat.
men man borde verkligen inte säga det i onödan, eller vad säger ni?

nej, nu saknar jag mina brudar i skolan, efter denna långsamma söndag! så nu blir det lite plugg, tv ( elle-galan och dirty dancing 2 ) och sen stupar jag in bed I thing! :)

hoppas ni alla haft en mer händelserik söndag! :)
CIIAAAAO!

long time ago ;)
image220

vad är geografi? sooo boring?

Här sitter jag, sjuuukt seg som vanligt såhär på en söndag eftermiddag. Igår åt jag och linnsan på viking och efter många sms från lundan "ni får dricka om ni kommer" så gick vi till Madde och Stina :) vi drack lite och snackade. Dom andra skulle dra vidare, om dom nu hittade något, men jag och linnsan tog en rask promenad till mig och kollade på "se upp för dårarna" :) treevligt!

idag blir det geografi plugg, skitdrygt, men det är sista provet innan lovet så det känns som att man borde ge järnet nu in i det sista :)
är bara så sjuukt jävla trött! är det ett måste på en söndag eller? det var ju knappast så att jag var uppe hela natten! nej, jag kom i säng i lagom tid men ändå är jag sjuukt trött nu. Så frågan är hur jag ska orka plugga... jaja, får väl äta eller dricka nått som ger mig otroligt med energi. Något förslag?

ha en riktigt bra söndag people så hörs vi senare!
CIIAAAO!


image219

Faaaaan!

mickan ringde nyss och frågade om jag skulle med på fest i gävle hos Kevin! men cp som man är så hade man ju inte tänkt festa därav inte fixat dricka och nu ska jag träffa the blonds ( vilket också ska bli skitroligt, så klart ) men det är bara det att man har det roligast hemma hos kevin! så sjuuukt roligt! men det kommer fler helger så jag får planera nått med mickan framöver! tack för att du ringde och frågade iaf baby, det uppskattas!

jag har varit ensam hemma fucking all day! och inte gjort nått egentligen, men nu vill jag att dom ska komma hem så jag kan få skjuts till viking om ett tag. Ska nämligen träffa Linnsan där, för till er som inte vet, så älskar vi vikings otrooooooligt goda SALLAD! :D
sen drar vi hem hit för melodifestivalen, och Sofie svänger också förbi nångång under kvällen :)
såå, jag antar att jag inte kan kika förbi dom andra flickorna ikväll, men då får ni ta och ha det så jävla bra så hoppas jag att vi kan styra nått nästa helg! för då jävlar! :)

nej, nu ska jag dona med det sista och sen möta Linnsan! :)
CIIAAAAOOO!


image217

oooh gooood!

Herregud vad jag är sämst i köket! HAHA! en dum blondin som mig platsar inte där. Det började osa som faan och jag fick för mig att hälla vatten i den hettande stekpannan! Värsta fräsningen och allt började ryka ÄNNU MER! hahahah det enda jag tänkte var "shiit åh nej, tänk om brandlarmet går igång? vad fan gör jag då?" haha ååh herregud, hur vågar dom ens lämna mig ensam!

sofie ringde när jag stod på orbitrec (ovanligt, NOT) ;)
S"jag tror inte jag kan komma ikväll"
J" DU MÅÅÅSTEEEEEEEE!!!!!!!!"
S "men jag är skittrött och jag ska upp sju i morgon och jobba"
J "men vi kan hämta dej och skjutsa hem dig?"
S"men neeej skärp dig"
J "JOOO SOOOFIIIIEEE"
S"jag ska försöka, ringer sen"


Natha ringer
N"tjaa, vad gör du?"
J"står på orbitrec"
N"vad är det?"
J"men du är ju dum du, en träningsmaskin"
N"jaha! det var därför du lät så andfådd, trodde du hade en kille där jag"
J"HAHAHA!"
N"men du måste med ikväll!"


Tuff call! asså jag vill förbi jonatan till madde och dom, men om sofie nu kanske kan komma så borde jag vara med henne och Linn. men madde tjatar vidare om att dom kan fan följa med ;) haha så vi får se! madde, du är för söt du :)
åååh nu spelas "love is gone" på mtv! måste dansa i vårat osande kök! hörs senare!

CIIAAAOOOOOOOOO!!!

image213


Sp1b brudar - vi är bättre än såhär

Igår var det tänkt med fest, Sara tjatade med mig och sa att vi skulle få dit x. Jag och natha fixade lite bira och gick upp till hennes mamma för att duscha osv. Och när vi är klar, så ringer jag Sara, som säger att hon inte orkar gå ut. så vad gjorde jag och natha? jo vi började leta fest men ingen skulle festa! herregud! haha ;) så det slutade med att vi satt på nathas rum och smuttade öl, och fjantade oss lite! men det var ändå skönt, vi hade tid att ta igen, you and me hun! sen vid tolv åt vi yoghurt och flingor! hahaha! stupade i säng på direkten när jag kom hem.

Och Sara! vad kan man säga? du är fan bara FÖÖÖÖR jävla bra! skrattade så jag DOG när du ringde och berättade vad du sagt till x! jag visste att du var att lita på!


Ikväll vill allt för många ha med mig på fest, men jag tror inte det kommer bli nått. har inte mycket dricka, och dessutom tjatar Sofie och Linnsan på en hemmakväll här hemma! so we'll see!

nu blir det ut och gå eller orbitrec för min del! 
men hoppas ni andra får en underbar lördag

CIIAAAAO!


image212


sååå sjuuuukt beroende

av shopping! herregud! hahaha, har suttit i timmar (känns det som) och kikat på kläder och jackor på massa internet sidor :)
jag har i alla fall beställt en skinnjacka från H&M, ni vet säkert vilken, den med diagonal dragkedja ;) Can't wait.
Sen tror jag att jag ska beställa två tunikor - bor ju praktiskt taget i sånt :)


dessa båda är från Ellos - billigt och bra :)

image209image210



ikväll blir det till att besöka Wikgren I think! :) fööör länge sen bruttan!
CIIAAAAAAAO!!!




image211

bring it on, bitch!

I'm agressiv, I  I I'M AGRESSIVE! hahaha, sjuuukt roligt när sara fick ett anfall och reste sig för att dra upp byxorna på engelskan i morse och skrek det här och det lät precis som i en ramsa, typ bring it on! haha, körde med det där hela dagen! :)
våran redovisning på historian gick riktigt bra faktiskt, historyDaniel tyckte vi varit kreativa :) lyssna nu, vi slutade typ halv elva, för vi trodde inte vi hade matte. och jag kom nyss hem! KVART I FYRA! GOD DAMN! haha ;)
men vad kan man säga? vi har riktigt roligt kvar i skolan: Jag, Sofie, Linnsan och Sara! :)
det sovs i sofforna, snackades skit och skrattade så jag och sofie fick rusa till toan så inget hemskt skulle inträffa. Sofie "neej, lär dra på toa nu, annars pissar jag på mig!" nån kille "jaa men det är väl sexigt?" hahah what? :O
aja, en del har ju oanade fantasier ;)

nej men ett ord som symboliserar denna dag i skolan: SKRATT!
and that's just wonderfull :)

för övrigt så dör jag snart! faller ner pladask på backen och skriker ut all min desire! helt seriööööööööösssssssssssttttttttttttttttttttttttttt! ingen har någonsin haft sån här inverkan på mig! snälla, gör någonting någon?! livet är allt bra svårt ibland!
och sen tjatar ju the blonds om en annan! men måste bli klar med den första först! HAHA Sara - I'll trust you through this :)



nej, nu ska jag njuta av att bara vara fri från studier! Nu är det fredag igen! njut people!
OVER AND OUT - CIIIAAAAAAAAAOOOOOO!


finaly the end of thursday

mikaela- Hockey brynäs- luleå säger:

tjaa gumms, glad alla hjärtan på dig (L)

josefine säger:

Tjena!! ja detsamma baby<3



what would I do without  mikaela "mickan" berger? :)
HAHA! kommer så sjukt bra ihåg hur vi träffades. Nathalie, Jennifer och Mathilda lekte kurragömma uppe på klövjestigen så ringde jag och frågade om jag fick vara med! och självklart, det var bara det att jag möttes av ett nytt ansikte när jag kom fram, Mickan! haha kommer inte ihåg så mycket av den dagen förutom att vi lekte i timmar. Dagen efter, när jag lekte med en gammal barndomskompis (som jag ser varje dag nu men inte ens hejar på, ja det är sjukt hur det kan bli) så ringde mickan på dörren! haha och det var väl the start of a long lasting friendship! trots att mickan aldrig fick vara med när vi andra lekte, dumma jävlar som vi var, så fortsatte hon ringa och kika förbi och tillslut kände jag mig tvungen att vara med henne! HAHAHAH nejdå, så illa var det inte, självklart ville jag och det hela körde väl igång på riktigt när mickans familj köpte vårat gamla radhus (där dom bor än idag) och vi flyttade endast några meter bort :)
mickan är en energi knippe man aldrig får nog av, trots att vi kan bli riktigt förbannade på varandra, men det är väl äkta vänskap, eller vad säger ni? ;)

Skickade precis in min spökhistoria till svenska-maria så nu hoppas jag att hon läser och blir riktigt uppskrämd ;)
ska strax göra mig redo för bed-time. är sååå sjukt trött. men än en gång, sista gången för i år: happy valentines day.

CIIAAAO!

billy & silly - solbrända or what? :O
image208


when you came to my difense.

Go' kväll!
hoppas ni alla haft/har en toppen alla hjärtans dag! själv har min varit helt okej, så okej som den kan vara utan någon lover ;) men, jag har ju alla mina närstående jag behöver just nu! och tur är väl det! dagen har varit riktigt skön i övrigt och det känns så underbart att jag faktiskt inte har nått att plugga nu. Vi valde idag! inriktning och så alltså, glömt skriva det! Jag valde SAM-SAM och det känns faktiskt riktigt bra! kommer ändå läsa ryska steg 1 och spanska steg 4 så det känns riktigt bra ändå :) dessutom får jag stanna kvar med alla underbara flickor och tur är väl det, what's school without you guys? :)

Så imorgon är det fredag! jag vill fan festa, men ändå inte eftersom det känns bättre att vänta och supa till rejält nästa helg när det även är skoldans! hm...
men lundan och böckling vill ha med mig på lördag , och även wikgren som kommer hem i morgon! :) finaly bitch!
men sen lockar en mysig hemmakväll med brudarna också. men vi får se. får tänka igenom allt i morgon.

tänkte slänga in bilder på present från mami som jag fick i morse! sjuuukt mycket kärlek!
image205
image206
CIAAAO amigos!


Vi singlar

Okej, så jag, linnsan och sofie sitter i datasalen och ni vill inte veta vad vi gör! ;D HAHA! Asså vad kan man dra för slutsatser så ni slipper höra allt i detalj! jaa, eftersom vi alla tre är singlar och inte kommer få nått idag på alla hjärtans dag så sitter vi nu här, mobbade som vi är, och porrsurfar! HAHAHA!
jaa, så jag antar att vi ska spendera våran alla hjärtans dag på det sättet. Sara har ju tur hon, här siitter hon med min korsett under kläderna, redo att gå hem till hennes karl! Måste ju erkänna att vi är en aning avundsjuka på henne just nu!
nej, men nu ska vi se till att få nånting gjort, och undvika ännu ett av sofies dampanfall , jag och linn får se till att inte skratta åt henne när hon försöker få smarta ord ur käften. "och det trettioåriga kriget slutade fort" HAHA "vaa? det var ett 30 årigt krig, det var väl inte kort?" "jaa men det hade inget långt slut" "vaddå långt slut?" detta följdes av mycket skratt från mig och Linn som ledde till att Soffan rusade ut ur rummet! haha, det flög stolar hit och dit! okej, så nu har vi lyckats lugna ner henne och ska verkligen inte skratta åt henne nå mer, nu när vi vet vad som händer! HAHA va fan Sofie! du är väl för söt du ;)

hörs senare!
CIIAAAOO!

HAPPY VALENTINE!

Nu har vi svenska, men jaa.. jag orkar inte! HAHA! klart jag orkar, är bara färdig med alla uppgifter, duktig som man är ;)
sitter i historia rummet med mina flickor : Sofie, Linnsan och Sara :) vi lyssnar på musik och bloggar nog allihopa nu ;) riktigt skön svenska lektion måste jag säga.
Sofie läser min blogg "Ramlar av hästen?! tänk om folk tror att JAG ramlade av hästen" HAHA! så nej alla kära läsare, det var INTE sofie som ramlade av hästen igår kväll, det var nån annan slarvmaja! haha ;) lär väl skriva att sofie är otroligt proffsig då! :)
och jag kan äntligen andas bra igen!
jag och linnsan funderar på om vi ska våga oss upp på några hästar och försöka rida nån dag med proffsen! haha, får se, inte direkt likt mig! kommer väl sluta med att jag ramlar av och bryter alla ben i kroppen! :O

nej, nu ska jag sluta flamsa och skriva om nått mer intressant ämne...
Hur kan någon få en så lätt? Hur kan denna person har så stor dragningskraft på mig att jag skulle kunna lägga mig ner på mina bara knän och be om att bli omhändertagen! if you know what I mean! Asså det är inte värt det egentligen, jag har bara blivit så besatt av alla tagningsrepliker man fått: "tagga nurå!!" ;) men jag lär väl ändå tacka för att ni taggar mig ändå, har ju lite support ändå alltså!
Nej, snart lär nått fan hända på den här fronten! ;) men vi får se if I have the luck on my side!

ha det bra alla ni där ute! så hörs vi senare! nu ska vi dra oss mot kaffan och se på lunchkonsert :) massa love-låtar säkert eftersom det är ALLA HJÄRTANS DAG! Synd att man inte har denna högtid att dela med någon, but still who am I kidding? har ju dom jag behöver här bredvid mig ;) ni får bli mina valentines today tjejer! Har två meddelanden på armarna redan ;) " I love you / sara" och "I love you, you're friend S" ;)
men till alla er därute, varesig ni har någon att dela denna dag med eller inte : HAPPY VALENTINES DAY! Ge bort massor av kärlek idag!

CIIIAAAO!


image204


Hur kan du få mig så lätt?

Jag har egentligen inte så mycket att säga, förutom att jag haft en toppen dag med Sofie,Linnsan och Sara! vi vandrade till högbo på friluftsdag med hundarna och det var underbart väder! där hade vi det underbart. ( även x kikade förbi och det var ju great ) ;), sen låg vi i sofforna i timmar på skolan och bara fjantade, sen bar det av hemåt och vid sex tiden åkte jag och linnsan till högbo ridklubb för att kika på sofie och sara när dom red :) riktigt trevligt! förutom att sofies häst bet mig! HAHAH! Fy fan vad ont det gjorde! sen hade jag skitsvårt att andas, måste vara allergisk. Linnsan "men guuud, tänk om du typ dör nu" hahaha ;) jaa tänk om jag fått andnings fel ;) haha då skulle jag tagit upp all uppmärksamhet från tjejen som bokstavligen FLÖG av sin häst! GOD! det krävs mod till det där. och det tror jag tyvärr inte att jag har! men självklart ska vi upp på en varsin häst en vacker dag, Linnsan! Sara och Sofie får vägleda oss ;)

här kommer ett urval av alla bilder från idag :)
image199
image200
image201
image202
image203

CIAAO!

you're not the good kind

Hallå!
så nu har jag inte skrivit sen igår kväll och det är pågrund av att denna dag har varit fullspäckad! är så jävla trött så jag förstår inte att jag faktiskt ligger här och skriver 22.43, men bloggen är en drog, så är det bara.
Sofie ringde och väckte mig kvart över åtta i morse, hade tänkt sova till halv nio typ, men då var det bara att studsa upp och börja dona. Låg ett tag i sofforna med soffan och sara innan vi började.
dagen innehöll samhällskunskaps provet också, som jag inte pluggade mycket på igår, men jag pluggade ändå och faktiskt kändes det riktigt bra! och det är så underbart att dom två stora sakerna är finished för den här veckan.
Efter skolan åkte jag direkt med mamma och anna-lena till gävle för att besöka Oriflame med deras jobbkamrater! haha, tänkte backa ur med tanke på att jag lära plugga idag också men mamma insisterade och jag ångrar mig inte. Jag och en massa fyrtio plus damer fick smink rådgivning och massa erbjudanden och tips :) riktigt trevligt, medan alla satt och frågade efter rynkor och mörka ringar under ögonen - krämer, så fick jag tips på en foundation lagom till min hy - vilket var perfekt då min gamla svek mig i morse.

Det var riktigt trevligt som sagt, förutom att vi ALDRIG kom hem. Mamma och Anna-lena stod ju för mat och dryck så självklart stannade vi till sist! Stackars Helene - sminkrådgivaren från Oriflame, såg riktigt trött ut trots sin fiska hy ;)
nej, men det var faktiskt en till under 40, anna-lenas dotter som jag snackade lite om SAM med :) och jaa, vad kan man säga? Alla älskar Olov!

När vi satt där och åt så sa jag att "mamma, jag har faktiskt en uppsats jag måste skriva idag" "VA?!" jag började punktera att det var lugnt, att jag faktiskt har natten på mig. HAHA tror hon fick lite skuldkänslor av att hon "tvingade" med mig, men det är lugnt! den ska inte vara inne i morgon, men känner att jag måste börja så nu ska jag ta itu med det!
imorgon är det friluftsdag så då ska jag och mina brudar ha det riktigt mysigt!

mickan ringde - fan om allt det där ska tas upp igen. förhör hit och dit! med tanke på all plugg och stress så vill jag verkligen inte besväras med det där nu! det skulle ta kål på mig!

CIAAAO!


you can't have it before I do.

Jaa då var bloggen en undanflykt igen då ;) haha nejdå! jag känner mig faktiskt riktigt säker inför provet i morgon så jag känner mig förtjänt av en liten skrivpaus nu :)
dagen var bäst när jag, linnsan och sofie var ute och dansade samt sjöng ute i vårvädret! snacka om vårkänslor! riktigt underbart

måste bara få skriva om att jag blir så jävla irriterade på trettio plussare som skriver och tror att man helt seriöst blir intresserad! Okej, tjugo plus är väl okej, men inte över 25 , helt seriöst det äcklar bara mig. Så sent som för en kvart sen skriver en kille och tror helt seriöst att jag tänker sitta och skicka massa bilder på mig själv, man kan ju bara tänka på varför han är så sjuukt desperat av massa bilder? fy fan!

såg "one tree hill" igår kväll, deras graduation och sista kvällen. Tänk när jag och min klass tar studenten? Visst, hur skönt kommer det inte bli? Men jag kan ändå inte låta bli att se det från en annan synvinkel också, en sorglig sådan. Tänk vad hemskt att alla bara går åt olika håll och kliver in i vuxen livet. Helt plötsligt måste vi alla börja se seriöst på våra liv och verkligen fundera inför framtiden. För mig känns det som att gymnasiet är den lätta tiden, det är verkligheten, framtiden och ens kommande livsstil som skrämmer mig.

Det känns så konstigt hur livet formar sig. För ett tag sen var jag jämt och ständigt med en tjej från min klass i nian. Hon hade inte alltid gått med oss, utan kom till oss i 9c i början av nian. Hon hade blivit "mobbad" eller vad man ska kalla det, från sin tidigare skola.
Jag fattade tycke för denna tjej, självklart! alla nya tydde sig till mig och jag tog emot dom med öppna armar. För det är sån jag är, jag antar att jag är lätt att ty sig till.
Nu, när vi skulle börja i gymnasiet på olika håll så "varnade" denna person mig för två tjejer. Nämligen två av dom tre som "mobbat" henne. Självklart skulle dessa två brudar hamna i min klass och det såg jag inte fram emot. Hade värsta förväntningarna på att dom skulle vara skitdryga och otroligt bitchiga. Idag är dom två flickorna två av dom sju jag umgås med jämt och ständigt i skolan. Är inte det helt sjukt? och nu umgås jag nästan aldrig med bundisen från nian...
En av dessa tjejer tog upp det här förra veckan och då gick det upp för mig hur konstigt allt är. Hon hade inte sett fram emot att gå i samma klass som mig heller, men ödet bestämmer och it turned out to be really good! :)
vad kan man säga? världen är liten!

Nej, nu ska jag inte skriva på om fler tankar, det får bli mer i morgon. Nu blir det plugg, "american idol" och sen sleepy time!
CIIAAAAO!

i just want you so I can move on

Hur gick provet? Joo, det kändes helt okej! men jag blir alltid så irriterad efter ett prov, för då släpper nervositeten man hade innan och då vill man bara veta hur det gick! men jaja... och helst av allt skulle man ju vilja vila och bara ta det lugnt idag, men håll i er nu: I morgon har jag prov! :D IGEEEEN! JIPPIE! så otroligt jävla roligt!
samhällskunskap - brott och straff! känns som att det borde vara ganska lätt ändå. ska strax se till att plugga inför det också.

nu längtar jag till friluftsdagen, på onsdag, då vi kommer få tänka på annat än skolan och allt plugg for one day! kommer bli toppen det brudar!
och nu, mina damer och herrar: en bild på maria som hämnd ;) men hon är väl sååå söt? ;) right?
image198


Jag blir så jävla irriterad på människor som dig, måste ni alltid synas och höras mest hela tiden? det är tur att sånt där inte håller i längden! nån dag kommer det få mig att brusa av ilska! jag svär.



CIAAAO!

if you could see how I'm burning

Ja hallå! tack bloggen, för att du är en get away from studdying! är hur trött som helst, varit det exakt hela dagen, dessutom ringde x i natt, två gånger! orkade inte svara, men det har jag också grubblat på today.
Jag är helt slut! men ändå känns det inte som att jag har pluggat och presterat till max! fan för denna press jag känner på mig själv! Jag tänker inte plugga så mycket mer nu, bara läsa igenom lite mer verb former och sen tänker jag käka, och sen tänker jag kolla på one tree hill, och sen tänker jag SOVA! helt seriöst, tidig start i morgon och jag behöver sova och bara lämna över verben till boken igen, så kanske dom kan låta mitt huvud vara i natt! men nej, antar att dom kommer snurra i huvudet på mig lika mycket under natten!
hoppas ni där ute har en skönare söndagskväll än mig! njut medans ni kan!

CIAAO!

image197

if only you

fy fan vad jag är trött! är det så här livet ska vara? en massa jävla plugg som tar upp helgens dyrbara tid och fullkomligt får en att dö av trötthet! nej, just nu hatar jag spanskan och alla jävla verb och alla möjliga böjningar. presens, perfekt, preteritum, futurum... you name it! det känns som att jag kan allt, men ändå inte! så känns det alltid, är så rädd att jag ska glömma allt när jag väl sitter där inne! FAN! nu började det bli som i nian, jag kommer pressa mig för hårt så jag inte kommer palla mig igenom den här veckan!
nej, nu ska jag kolla på en riktigt rolig sak! min och sofies lilla hemlighet som kommer muntra upp mig så jag kan fortsätta plugga sen! :)

och du gumman... det är bara en fasad! hemskt men sant

skriver senare!
CIAO!

image196

00.20

nu ligger jag här, nere i källaren med min trogne vän Sofie! vi träffade x på maxi, vilket blev en aning pinsamt. men efter många om och men fick jag Sofie att lugna ner sig ;) HAHA!
sen cyklade vi hem som dårar och kollade på melodifestivalen och vad kan man säga? Christer Sjögräs? vad fan är det med oss i sverige? vill vi skicka ogräs till eurovision som ska representera oss? Björn Gustavsson skulle åkt istället! vilken charm killen har ;) där snackar vi riktig karl. Inte fan ska det va en pensionär som står med ett jävla vitt fake leende och sjunger så det låter som han rapar! HAHA herregud! nej, tacka vet jag Sofie Engström - hon som sjunger som en gudinna! ni ska höra människan! ;) hahah

vi har snackat om karlar - det behövs och saker behövs helt enkelt redas ut. och då är det bra att vi har varandra ;)
självklart såg vi på titanic ett tag, men bytte kanal när det tragiska börjar hända, när det strömmar in vatten.
nej, nu ska vi lyssna vidare på smörmusik när den är som bäst!
ha det bra så hörs vi!
go' natt, over and out!
CIAAAO!
jossan och soffan!

what hurts the most

det blir helkväll med soffan och det känns toppen! :) ska strax möta henne för en trip ner på stan där vi ska kidnappa Sara ;) och sen hem hit för melodifestivalnight! :) blir great det här! man kan ha roligt utan fest också, men nästa helg, snälla tjejer! jag kommer gå under om jag inte får a night out med er strax!

Ha en riktigt trevlig lördagskväll!
ciaao!'

image194

greatest love of all

Godmorgon, godeftermiddag, buenos diaz!

min fredagskväll blev riktigt bra! träffade jess som jag inte umgåtts med på EVIGHETER! mickan joinade oss och det fick bli en kväll med sing-star och snack! självklart var jag överlägsen! mohhahahahaha, nejdå! mickan lyckades slå mig fööör många gånger ;)
Nath ringde - hon skulle på fest med Tess! ville dra med mig, men njaa kände inte riktigt för det! så det får vi ta tag i en annan helg! då jävlar uppsalabruttan! :)
jag och brudarna snackade i massor, tog igen tid och drömde oss bort till sommaren och allt man vill göra! André och Angelique ville ner på krogen så sjävlvklart gick vi över till mickan för att  vara barnvakt åt pauline. Vad kan man säga? That's one hell of a family! hahahaha! André made our night! fan vad jag och jess skrattade!
persika drog hem runt elva kanske? men jag stannade i mitt gamla hem och umgicks med mickan all night long. vi hade det riktigt trevligt och tänkte se på en film.. det blev en halv film ... inte ens det. jaja, vi somnade runt två tiden och halv sju plingade det på dörren! HALV SJU?! jag hörde men orkade inte bry mig, sen ringde mickans mobil. Angelique "kom upp och öppna mikaela! vi har inga nyklar!" hahaha en halv sovande mickan springer upp "var fan har ni varit tills nu?!" haha ;)
jaja, vi klev upp runt elva och tog en rask promenad! riktigt skönt!
nu sitter jag här och är halvt klar med mitt spanska pluggande! känns som att det finns nånstans här inne, så jag behöver nog inte plugga ihjäl mig.

vad händer ikväll? jag tror att sofie och sara kommer hit ikväll för en melodifestival afton ;) får se! ska snacka med soffan strax! hoppas dom tar sig hit i alla fall :)
ha det bra så hörs vi senare!
CIAO!!

bjuder på en sjuuukt gammal bild ;)
image191

be proud

men snälla människor? har ni inget annat för er på dagarna än att sitta och kommentera onödigt dumma saker? herregud, thank god att jag inte är en sån människa som ni.
och till X, som jag konstigt nog inte lagt märke till innan, du har made the wrong people angry, du tycker vi är diviga och bitchiga, men lilla gumman då! är det så hemskt att vi faktiskt glänser mer och tar upp all din uppmärksamhet?
fuck off!

sorry mina kära vänner, men jag var tvungen att skriva! är så jävla trött på folk som lägger ner tid på att kommentera sjuka grejer!
min fredagskväll ska jag spendera med två gamla godingar - mic & jess
och innan jag drar och käkar med min nyhemkomna ssiiiz  : tack och lov för er, alla mina flickor!

ha det bra! i morgon blir det sofie och sara och en massa snack om allt mellan himmel och jord! det behövs verkligen right now!

ciiaaao!

image190

thrue the wire

ÅÅHH!!!!!!!!!!?!?!?!?!? fy fan vad jag blir irriterad på människor som er! "hora, host" är det det bästa man kan komma upp med eller?! hahahah jag säger då det, fattar inte hur folk kan se upp och beundra folk som er! jävla äckel jävel!
en gång till, en ond blick eller ett ord till om henne och kriget är igång! Sara Andersson backar aldrig! ;) och självklart står jag bakom henne för att skydda den underbaraste av flickor! watch it!

kort dag i skolan, skön start i sofforna med Soffan och Linnsan, och sen historia och sist matte. Jaa... jag hade damp på morgonen, verkligen ingen bra start på morgonen här hemma. men det blev riktigt bra, åt ute med S, S, D och M - :)
vi skrattade åt en underbart söt unge, kanske två som satt och proppade i sig mcdonken-mat! så jävla otroooligt söt! HAHA! så liten och knubbig att vi bara var tvungen att skratta när han satt och tuggade ;)
Maria fick dock damp för hon såg hur sur pappan såg ut! haha ;)
jaja, vi gick tillbaka till skolan och sov i sofforna ett tag innan vi drog hem. jag tog en rask och otroligt skön promenad i det fina vår vädret! nu skulle jag kunna dö för vår och sommar!

ikväll får vi se vad som händer, ska nog eventuellt över till girl next door och bara mysa vid en film eller så. är fortfarande en aning sjuk så fest lockar inte så mycket, men vi får se hur kvällen slutar sötasara :)
nej, men ha det riktigt bra ikväll!
skriver mer senare!
CIAAAOOOO!!!

Sara hälsar! :)

DÖÖÖÖÖÖÖ!!!
skit start på morgonen! rusade runt och skrek på morgonen. kastade kläder hit och dit, sminket fuckade och kom stressad och irriterad till skolan!
sitter i datasalen med Linnsan, Sara och Sofie och jag HATAR skolan just nu! Fuuuuuuck!!!!
jaja, nu ska jag väl försöka skriva nått om min kung på historian!
hoppas ni har en bättre fredags morgon än mig!
ciiiaaaaoooo!!

image184

hey sistaahs!

aloha!
åh herregud! såg på nyheterna nyss när jag käkade middag med mi padres ( som för övrigt bestod av en otrooligt god sallad ) då var det en elev på en skola nånstans som hade sagt "jag ska mörda tio elever och sedan ta mitt eget liv" GOD! och mamma bara "vart var det?" och jag tänkte vara lite finurlig och bara "hammargymnasiet i sandviken" haha ;) mamma skulle hålla mig inlåst! ;)

jaja, nu skiter jag i allt plugg för ett tag och drar till grannen!
ha en bra kväll amigos och se på gaygalan vet jag, om ni har tid och lust ;)

CIAAAO!
image183

what a feeling

Det hände igen! någon stannade bilen och frågade just mig, mig av alla människor runt omkring, om en vägbeskrivning! och till er som inte vet så är jag den sämsta vägbeskrivaren i historien! jag menar, jag kan inte gatorna och ändå har jag bott här i hela mitt liv. Den här mannen bara "kan du vägen till systembolaget" haha och jag bara "eeh aaahh eeeh du kör typ vänster och sen vänster igen" haha han bara "okej, vänster och vänster?" Precis ;) haha! undrar hur det gick för the booze guy ;) han måste ju bara ha frågat någon annan och suckat åt mig och min otroligt töntiga beskrivning.
känns ju bra att vi har ett kartkunskaps prov på väg också!

fick i alla fall ett riktigt bra resultat på matte provet så jag ringde syrran det första jag gjorde när jag kom hem! hon blev riktigt glad och det var ju faktiskt hennes förtjänst också :)
skippade kören - vem kan sjunga med världens hurtande hals och världens god damn hosta? ;)

jaja, fröken larssa lever vidare och glöm inte att kika in på www.sp1btjejer.blogg.se och till alla töntiga kommentarer - varför ens orka läsa och kommentera sjuka grejer? skit i att ens läsa om vi glänser så mycket att det blir för mycket att hantera!
ikväll blir det plugg, kila över till the girl next door, och bara ta det lugnt.
ciiaaaao!

image182flashdance på dansen idag ;)


sliiten!

jaa, man kan vara sliten på en vardag! levande bevis på det
orkar inte skriva klart uppsatsen till idrotten än... har bara stretchings övningarna kvar så det fixar jag i morgon! fan vad jag hostar och snyter mig! jag önskar jag räknat hur många gånger jag hostat på bara den senaste kvarten! kanske borde stanna hemma i morgon? njaaa får se, borde egentligen pallra mig till skolan, för det är rätt mycket som händer den kommande veckan, så det vore inte så bra att missa.. får se.
nej nu blir det tv, semla och dusch!

over and out!
ciaao!

pluuuuuugggggg

Jaa, så var det kväll igen då!
gud vad dagarna går fort! sitter i alla fall här riktigt nöjd över mig själv, jag har en tendens att alltid skjuta upp saker man har att göra, men nu är jag snart färdig med min styrketränings uppgift till idrotten! thank god!
skoldagen var riktigt bra men snart döööööööööööööör jag av desire! och det tror jag daria också gör strax ;)
höjdpunkten var ändå när jag,Sofie och Linn skrattade som bara den! ni förstår sofie, hon kan göra allt möjligt sjukt, så hon fick för sig att greppa tag om en grej som sitter typ i taket på skolan och lyfta upp sig själv. HAHA! Linn vill leka personlig tränare och ställer sig bakom den "hängande" Sofie. Jag står bara och skrattar och då kommer Olov - våran lärare vi hade då, och ställer sig bakom flickorna och kollar konstigt.. Jag dööör av skratt och försöker diskret viska "olov" haha, men sofie skriker istället "ser linn ut som min personliga tränare nu?!??!?!" HAHA! jaja, jag säger då det, dom fick en chock när dom vände sig om och såg en undrande Olov "det finns hantlar för sånt där" HAHA! jaja, Olov kan inte bli sur i alla fall, inte på oss, och det är ju bra :)

tänkte slänga in en bild på den otroooligt fina flätan sofie gjorde på mig idag! maria beställde en tills i morgon ;)
image180
image181

11.38 - starving!

Här sitter tre hungriga blondiner uppe i datasalen och pluggar historia! massa stora kungar vi ska skriva om! Sara är sjuk :( så vi får arbeta extra hårt ;) men gör vi det? Nej.. självklart inte! haha, här spelas hög musik, vi skrattar och har allmänt trevligt, men jag kanske skrivit tre rader på historian. men jag har i alla fall skrivit klart om gustav II adolf - gud vad ni måste vara avundsjuka nu ;) HAHA!
jaa... soffan har nyss gjort en riktigt snygg fläta i mitt hår och linnsan dunkar musik :) skööön stämning nu:) hehe!
förutom att min hals is totoally hurting ME!!! god! ;)
jaja, jag biter ihop, kanske käkar vi snart och sen går till "kaffan" för att spana efter lite ögongodis ;)

ha det bra!
CIAO!

"allting som jag tar på blir till guld"

Hey!så nu har jag precis sett ännu ett avsnitt av "i huvudet på gynning" och vad kan man säga? She's one of a kind men ändå klagas det och skrivs om henne överallt och hela tiden! nu skulle hon släppa en singel och genast startade kritiken i tidningarna. Jag menar, som om hon gjorde det seriöst överhuvud taget? en rolig grej, fine, that's it let it go! haha! herregud, vad har man för liv om det enda man gör är att klaga på andra, andra människor, berömda människor, som man inte ens känner själv!
jaja, nu ska jag släppa det här, med tanke på att man kan hålla på att klaga hur länge som helst!
nej, nu blir det apelsin och sen bedtime!
Over and Out - Go' natt!

image179

"Hi, I'm gossipgirl"

Ja hallå där!
min hals är fortfarande riktigt dålig, men jag lever vidare och försöker göra det bästa av situationen!
idag var det en bra skoldag, förutom att vi Sp1b brudar saknar X och alla sjuka samtal på ett sätt, men ändå inte på ett annat sätt ;) haha! complicated!
Linn och jag arbetade faktiskt riktigt bra på samhällskunskapen, och sen lyckades även jag och brudarna leka tåg med stolarna på geografin! snacka om uttråkade!
jag och käre Sofie stannade kvar i skolan och en lärare går förbi (ingen aning om vem) "sitter ni kvar fast ni inte behöver?" haha, vi vet att vi är korkade rent ut sagt, men det är ändå riktigt skönt att sitta kvar i en alldeles tyst och lugn skola, och snacka!
och sen hade vi riktigt trevligt vid datorn när jag försökte hjälpa henne med sin blogg! haha, jag är så himla mycket nybörjare som man kan bli men det blev rätt bra och än är vi inte klara :)
engiis.blogg.se

jaa.. vad händer för fröken larssa idag? jag ska börja skriva min styrketräningsuppgift nu, och sen blir det tv i massor, "gossip girl "och "i huvudet på gynning", så klart!
ha en riktigt bra och trevlig tisdags kväll!
ciao!!

image178

I'm miss amercian dream

hola!
min kväll blev inte riktigt som planerat, tänkte bara stanna hemma och vila mig, men mickan drog med mig ut på en promenad ner till stan för att kolla på hennes dans! ooooh skitbra dans, ville nästan börja igen, men nej, jag orkar inte ;) lat som jag är. haha ;)
på vägen hem blev det skitsnack i massooor och lite snöbolls krig, vi tänkte rulla oss i snön, mennej, måste tänka på min hurtande hals just nu! jaja, nu blir det spanskaglosor och sängen!
men först, Självklart, american idol! en kille gav mig gåshud just nu, och det är ju alltid bra på alla sätt ;)


and by the way: te quiero mi hermana ;)

din nöt. säger:

usch då...

du får komma ner till uppsala när du vill, bara så du vet.!

josefine säger:

aaw sötnos! klart jag vet! snart dyker jag upp, när du minst anar det


ciao!
image173


I will dance forever more

Så jävla roligt i söndags - fem prickar av fem möjliga i tidningen :)
"och när kören tog i allihopa så reste sig håret på armarna, det var magiskt" ;) haha jaa, allt pågrund av att jag och rebs var med i år, oooh ;)

idag var det en helt okej dag, låååååååång håltimme och sen spanska på slutet :)
var lite smått irriterad idag, kanske för att det känns som att jag håller på att bli sjuk, irriterande tankar snurrar i huvudet, och sen har man inte alltid "a great day" heller :) såå chill brudar! det blir snart bra igen! the blondie will be back in the game soon.

sen saknar jag några av mina gamla godingar!
och speciellt mickan - where are you hun! du är beroende framkallande så jag tänker förfölja dig from now on så vi inte glider allt för långt ifrån varandra! :) hahaa du har IT bitch!

nej, vad händer ikväll? har nyss kikat på ett inspelat "one tree hill" och ska strax käka med mi padres, sen blir det lite spanska plugg och sen inte så mycket mer! nu vill jag bara ha helg,helg,helg och åter HELG!

ciaaaaoo!

and I want THAT kind of night again ;) HAHA!

image172

I'll fly away

PRAISE THE LORD! säger jag bara!
har varit två hela dagar i gävle nu och sjungit gospel! såååå otroooligt jävla underbart roligt! vad kan man säga?! vi dansar, sjunger för fulla halsar och svetten rinner! Walt Whitman, en körledare från chicago made my day! vad kan man säga?! man, you're great! jag tror jag aldrig sjungit så mycket och så starkt som dom här dagarna!
kom nyss hem och har sjungit här hemma också, så nu ser familjen Larsson fram emot konserten i morgon :) får som tur är längre sov morgon i morgon vilket ska bli såå otrooooligt sköönt!
så i morgon är det konsert och jag och Rebs taggar som bara den! gud vad jag ska ta i och gud vad jag ska överdriva allting! Love it! :)
aint no party like a holy ghost party, cause a holy ghost party never stop!

nej, jag är inte kristen, men jag älskar de här sångerna och det här sångsättet, så rebs, när du drar till USA så kommer jag så drar vi på gudtjänst! ;) haha

dukangååååochdööööööööö!
hoppas ni haft/har en bra helg people!

CIAO!

image171


I'm so blond

Hallå där ! :)

idag var det bara jag och Linn som fick arbeta med historian, och vi slet som faan! tack för den sofie och sara! ;) som svek oss idag, haha nejdå. :)
men jag fick mens inatt! så jag är på skiiitdåligt plugg humör, men det vart väl lite gjort i alla fall :)
HAHA! idag fick jag ännu en blondin stämpel. satt i ett av datarummen och läste viktorias blogg. så stod det typ "pappa blev så road av det" och jag bara kollade på Linn och sa: "vaddå road?" och då läste jag som att det var road-väg på engelska! hahaha åh herregud vad Linn kollade på mig som om jag var dum i huvudet "ROAD" haha! snacka om att jag lär tänka på engelska hela tiden, men är det så konstigt? vi hade nyss haft engelska.. okej, jag ger mig, jag är blond rakt igenom!
matteprovet gick faktiskt hyffsat, kanske inte ska säga nått än innan det är rättat, men tack syrran för din hjälp. När jag sa att det var ganska lätt, Rebs "jaa men du har ju en smart syrra du också" haha ;) jag vet, knappast min förtjänst!

Ikväll ska några av mina brudar i klassen ut och festa och ha roligt! så jag hoppas ni får det underbart roligt, och jag får trösta mig med att Daria faktiskt lovat mig att vi ska styra upp fest nästa helg så då jävlar!! tills dess så kommer jag tänka på er ikväll när jag står och sjunger för fulla halsar i gävle med rebs!
jag ska köpa massa gott att smaska på för att tröstäta pågrund av mensverk och festlängtan!
hahah nyss ringde Lena och taggade upp mig så det blir nog roligt det här! I will sing like I've never sang before!

men till er alla, varesig ni festar eller bara chillar och njuter - ha en riktigt trevlig fredagskväll!
CIAO!

image170

RSS 2.0