bleeding desire

idag var det blandade känslor i skolan! jag vill verkligen inte att den underbara lilla grupp vi bildat ska gå i spillror! jag menar, hur kul har vi alltid? ska det förstöras nu eller?
men jag tänker kämpa för att det ska bli bra igen, men då krävs det ansträngningar från andra personer också!


jag och Sofie käkade frukost på donken idag! haha ;) aldrig gjort men det var värt prövningen :)
Linnsan kom också så klart så vi hade en riktigt trevlig morgon innan skolans nightmare!

jaja, tog en rask promenad hem efter dansen och det känns riktigt skönt och bra gjort av moi! sprang ner i källaren och fick se min nya bästa vän! orbitrecen (eller hur det stavars) som kära pappa beställt! wonderfull!
nån timme ska jag spendera på den ikväll, men innan dess så måste jag ju plugga ekvationer också, och till det ser jag verkligen lika mycket fram emot!

jag blir så himla frustrerad! snart döööör jag av desire! helt klart! och sen får man sms av X på vägen hem! säkert den klart bästa, men hur fan ska man veta då?!
ge mig ett tecken!

som ni ser så försöker jag mixtra lite med bloggen, ser inte bra ut än, I know, men försöker fixa och dona så får se hur det går ;)

nu får ni ha det så bra så hörs vi!
puss&kram


you makes the sun come out on a cloudy day

hola amigos!

Idag var det storträning på gym med idrotten :) riktigt trevligt med all svett som rann ;) haha!
men vi kämpade på som bara den, och det är ju det som räknas :)
skoldagen var riktigt bra och lugn :)

jag är besatt av one tree hill! I LOVE IT! :)
sitter och nördar här med one tree hill clip! ;)
thank god för dagens itmöjligheter ;) haha!

nu laddar vi upp inför helgens festligheter!! åååh jag måste verkligen försöka make it! :) men det ska jag! för nu jävlar behövs det tusentals tequilla! :) right ladies?

nej, nu vill jag ha sommar! för vad är bättre än att cykla till stranden i sköna strandkläder och ligga på stranden i stekande värme en hel dag?! och sen cykla hem, duscha för att sedan ha a night out i sommarkvällens svalhet! ÅÅÅH DET ÄR SÅ UNDERBART! Ge mig! :)


image163

bye!


money makes the world go round

jaa hallådär amigos!

jag har spenderat hela dagen i valbo, och då menar jag verkligen, hela dagen ;) kom precis hem!
jag shoppade bara en kjol på rean, sorgligt men sant, medan Stini shoppade som bara den! åh herregud, byxor hit och dit, tröjor hit och dit, accesoarer hit och dit och en jacka! en jacka?! hon hade en skitsnygg ny skinnjacka och ändå köper ungen en till! ögongodis, verkligen! fan att hon köpte den sista ;)
sen får vi ju inte glömma skorna heller ;) haha! herregud, nu förstår jag citatet "money makes the world go round"
du bidrar till det din skitunge! ;)
träffade även på familjen söderblom! dvs att  Hannah med H var i farten hon med :)

jaja, kom nyss hem och ikväll laddar jag upp inför en kväll framför tv:n med "one tree hill" och "coyote ugly" :)
hoppas ni alla haft en underbar helg! i morgon ligger vardagen och spökar! men det blir nog en bra måndag, med en seg dag i skolan, gym på morgonen med brudarna!
ha det bra!
ciao!

image161

anything

igår fick jag typ damp! i skolan var allt bra, endast tre lektioner och sen käk ute på jensas med några av brudarna. sen skulle jag vänta på mickan så vi kunde simma på badhuset! väntade, väntade och väntade. Stackars Stini stod och väntade ute ingenstans bara för att inte låta mig frysa ensam. träffade även linnsan då en snabbis! :)
jag ringde mamma akut som hämtade upp mig efter jobbet. så fort jag klivit in ringer angelique ( mickans mamma) och säger att mic är i sandviken nu och att jag ska ringa. Så det var bara för mig att cykla ner till badhuset, simma samt bubbla med mickan, och sen cykla hem igen! drygt men ändå riktigt roligt! mickan , du är för crazy!
Måste bara skriva att jag och sofie är värsta detektiverna! nej, men helt seriöst! igår hade vi först och främst ett mycket roligt samtal i telefonen då hon ringde precis efter tacoskväll här hemma (jaa jag också hannah! ;D ) och sa "Nu har jag bokat biobiljetter till dig och mig" HAHA! :) spontant! and that, we love! jaja, bion var faktiskt riktigt bra "national treasure 2 " ingen hade ens sätt ettan, men det var skitsamma! vi skrattade ihjäl oss sen på donken, där vi satt och snackade tills det stängde och vi cyklade hem! jag rörde på mig önödigt mycket igår ;) haha
nej, men back to detektiver! i början började vi se allt från en annan synvinkel och kanske har vi rätt och helt enkelt har upptäckt hur allt egentligen ligger till? jag tror helt enkelt vi kan se igenom folk! :) och det är väl en riktigt lyckad talang? ;)

idag har jag bara pluggat matte, matte och återigen matte med syster yster som lärare, hitills! ska nog ta en promenad ute i det vackra vädret! sen blir det mer plugga tror jag nog! skulle festat ikväll och visst var man taggad som fan! det var ju ett tag sen! eller jaa.. nån helg sen bara, men ffs! that's too much! haha ;)
nej , men varken jag och sofie har något att hälla i oss och inte det där taggade humöret är med oss idag heller, så jag antar att dom andra brudarna får festa satan åt oss istället så taggar vi nästa helg med er istället!

ha en trevlig lördag people!
hadetbäst,dansamest,gåpåfest! :)

image160

dubbelmoral

Har nyss kommit ut från en varm dusch och sitter här i den bästa av mjukisdressar! :)
dagen har varit bra, skönt med sol och springrunda med Soffan! :)
sen finns det intriger i klassen, det gör faktiskt det och det hatar vi! jag menar, det var så perfekt för ett tag sen men nu får man höra saker från alla håll och kanter och det stör mig som faan! då tappar man suger i skolan också, energin försvinner som en isglass på sommaren!

nej, men tjejer ni vet ju vilka ni är och ni är i alla fall ärliga rakt igenom, det vet jag och det känns jävligt bra och tryggt! sen är ju vi bäst på att konfrontera dom som förstör livligheten - eller ja vi kan i alla fall skämta och skratta åt saker och skitsnack!

jag har varit med i den konstigaste av diskussioner idag medan jag väntade på flickorna som hade teater, det var givande men ändå lite förnedrande! haha jaja...
orkade inte vänta - tack vare den där suriga teaterläraren , så jag sms:ade stini som mötte mig med mad! det var riktigt treevligt, sen tog jag med dom in på hammar, vilket dom inte tyckte så mycket om! HAHA! jaa ni tjejer, ni förstår inte charmen i det hela ;) men jag antar att bessemer är bra på sitt sätt också!

Helt okej dag, som avslutades på kören med rebs och mickan, vars telefon ringde mitt i allt! HAHA! du är klockren bruden! sen gicks det en stund på stan med mickan puddingen, och sen tog vi sex bussen hem! och nu sitter jag här och antar att jag lär plugga lite gran - men sen blir det bara att ta det lugnt i min mjukdress och bara drömma om helgen som snart är här igen! ooooooh ljuvliga helg! vad vore jag utan dig?! ;D

Ha det bäst!


a piece of me

halloj!
asså gud vad dagens samhälle handlar om utseende, utseende och återigen utseende. och visst är det viktigt för mig också, men fan vad alla spenderar timmar på att klaga, och timmar framför spegeln!

jag var hemma hos mickan nu på kvällskvisten, vi åt tårta och lade oss framför tv:n och vad kommer upp? joo den där dokumentären om kvinnan som vägde över 400 kilo! god damn! jag och mickan kollade ner på våra lår, som vi jämt och ständigt klagar på, och faan! vi borde be proud!
nej, efter dokumentären bytte vi till Z tv och flög genast upp på golvet av ren reflex och dansade till brittans "piece of me" haha ;)

vi gick hit, och mickan började leka kläderaffär igen, dvs att hon började rota i garderoben. hon hittade fyra plagg och fick en kasse med på köpet ;)
haha, hon skulle prova ett par byxor jag hade i nian och fick kämpa sig på med dom och dra upp dom skitmycket i midjan för att det skulle gå! hahaha mickan "hatar din spegel, jossa, man ser bredare ut, och shiit! man sväller på kvällen va?" hahaha sure! nej, mickan. jag skrattade så jag dog och sa "snart är du och jag som hon på Tv:n" okej, I know att det inte är nått att skämta om, men det var sjuuukt roligt!

just ja! jag var med rastafariida idag också ;) sööötunge!
och.. jaa, jag är busted! måstemåstemåste sluta!!

natti natti people!

ciao

a lot of boys are sexy, but you know how to use it!

Hallå kära vänner!

idag har det varit en helt okej dag, mycket skratt och nära närstående som präglade min dag!
på samhällskunskapen när vi tog upp klassresa och Linnsan "men vi kan ta det i trean" Daria "då går vi inte ens tillsammans" då gick det riktigt upp för mig att det inte alltid ska vara såhär klockrent och underbart roligt i skolan! FAAN! hur kommer det bli? vilka kommer man hamna med! neeej, funderar och överväger mellan SAM SAM eller SAM SPRÅK! men ingen som helst jävla aning!
ska man välja efter dessa underbara människor eller efter själva utbildningen?! :S alla tycker det borde vara ett klockrent val, men nej, inte för mig! jag tycker båda väger tungt och frågan är vem som kommer visa sig väga tyngst i slutändan!

jaja, enough of that!
X är hopplös! varför inte säga sanningen! jaja, kanske inget att haka upp sig på , men men, dåligt tycker jag!
även om X är klockren i vissa sammanhang också!

nu blir det till att möta soffan vid hmm.. vad hette det?! sofie hånar mig för att jag är hopplös när det gäller gator och ställen, kan ingenting och ändå var stället värsta nära mig! haha ;) jaja, är man blondie så är man!
vi ska dra ner på stan för en fika med några av flixen från klassen!
sen ska jag svänga av hos stina en snabbis för ett snabbsnack!

CiAo!

image159

spookie

Vad kan jag säga om gårdagens spöknatt? med tanke på fraser som " ÖPPNA BILEN FÖR I HELVET" och "JAG SKA DÖDA DEN JÄVELN" tror jag att vi lyckades jävligt bra! vaddå tror?!?!!? klart som fan att vi gjorde. Vi uppfyllde timos krav "sp1 tjejer skrämmer skiten ur estet/sam treorna" såå jävla klockrent när några började grina och skrek och när vi sprang fram vågade dom sig inte ut ur bilden föränn en bra stund! haha ;)
det spelades anden i glaset sen ett tag inne i huset, som faktiskt var jävligt spookie! var beredd på att backa ur när vi brudar först kom dit! fy fan! men nej, fan vad vi lyckades brudar!
skrattade ihjäl mig när vi sprang omkring och försökte vara diskret så dom inte skulle se oss. strålljus från ficklamporna fick oss jävligt rädda och kastade oss på marken, och under sängar inne i huset! hahah god damn vad jag nästan pissade på mig helt och hållet när maria låg över mig eller när jag låg över daria! haha ;) och sofie, när du skrek eller upprepade "håll käften nu, håll käften nu, håll käften nu" typ femtio gånger fick oss bara att fnissa mer! hannah och rebs! ni lyckades så jävla bra när ni sprang fram och tutade i bilen! haha ;) klockrent, brudar! and we missed you Linn! du SKA vara med på nästa äventyr SP1b brudarna hittar på!

tack brudar för en lyckad kväll, som alltid med er :) och för att hannah bjöd oss med in i tröskeln! :)
ett minne för livet, helt klart! och fler ska det bli, och nu taggas Dare Night, eller vad säger du Daria, one tree hill freak nr2? :)

nej, nu ska jag dra mig tillbaka och se på just one tree hill! skön söndag, men en roligt händelserik lördag! vi låg vaken hela natten och snackade ( även om jag sov i omgångar ) och idag sjöng vi "forever young" på bussen ;)

ha det bra och hoppas ni alla där ute haft en toppenhelg! ( speciellt my babe, mic! snart är du i sandviken igen, och då jävlar! )
ciao!


image158

oh it starts in my toes

ja hallå där ute!
då var det lördags eftermiddag här i viken och det är väl inte så färgglatt och roligt, förutom att jag och pappa har sjungit och trallat runt i köket och drivit med mami som bara suckat och skakat på huvudet! haha ;)
idag har jag endast haft en snabb tripp till valbo för att inhandla skor :)
och nu är jag taggad till tusen inför ikväll! och nej, det handlar dock inte om alkohol och shake ass ( vilket vi ejuförsej kan göra ändå ), nej ikväll händer något alldeles speciellt! Sp1b:s hetaste brudar ska besöka en av oss : Hyllan i trösken , och därefter inta ett övergivet spökhus för lite spänning ( och man kan väl säga, att vi står för en del av den) kommer bli en toppen kväll/natt som börjar hemma hos hyllan med tacos och massa snack, därefter spookynight med anden i glaset eventuellt. Vi har till och med blivit tvungna att skriva upp en anhörig lista, utifall vi försvinner! HAHA! jaa, vem vet, vad som befinner sig i det fruktande trösken? haha ;)
OBSERVERA HYLLAN : Jag stavade trösken rätt nu, utan l ! haha ;) hur blond är man då!

Nej, nu ska jag fixa och dona tills jag ska möta flixen nere på stan och inhandla det sista. Ha en otrooligt trevlig kväll och glöm inte att besöka SP1Btjejer.blogg.se
CYA!
J
image157

suuummmeeeeeerloving!

jaa då var man här igen..
på nått sätt känns det som om man hellre vill skriva på och uppdatera SP1b tjejernas blogg, jag menar, det är ändå betydligt roligare.
men nej, klart jag ändå inte känner för att lägga ner bloggen!

Min fredagskväll blir väl inte så speciell, får se vart jag hamnar!
en hälsning till NATH också, som befinner sig i sthlm just nu! gå ut och rule sthlms gatorna nu ikväll, bruttan!

förövrigt så TACK - niklas och sofie för en otroligt rolig eftermiddag!
CIAO!

image156

Sweet Jackie!

Innan jag börjar : Checka SP1B brudarnas nya gemensamma blogg! våran , SP1btjejer.blogg.se

Seriöst jag är SÅÅÅÅÅ sjukt taggad på spökkväll/natt i tröskeln nu på lördag! shiit kommer bli så jävla klockrent! SP1B brudarna , vi har triggat upp oss som fan så på lördag gäller det!
annars har skolan varit bra i allmänhet men nu är det jobbigt sista tiden av veckan, stort prov på fredag och dessutom en recension inlämnad då också.
Och i morgon är det mördarkillerfuckingTORSDAG! men jaja, får väl allt ta och bita ihop och dansa lite balett , sjunga och sen hem och plugga! kommer döööö i morgon, men skitsamma! that's life.!

Var iaf hos skolsköterskan idag, vilket var en upplevelse. Hon läste upp namnet på min gata och började göra roliga ljud och skratta! HAHA! jaa, det var mig en rolig figur. Och när jag kryssade i på frågan om hur ofta man dricker så blev det sjuuukt pinsamt. Jag skrev en gång i månaden för att det skulle låta någorlunda okej, ( det är vanligare egentligen ) och hon började ställa frågor "hur blir du" "varför dricker du?" "vad skulle dina vänner säga om du sa nej" hmm.. sorry nurse, men jag skulle inte säga nej! haha ;) jaja

nej, nu blir det pain in the ass, naturkunskapsboken väntar!
ha det bra!
CYA!

image155

shut up and sleep with me

Kollade nyss på "I huvudet på gynning" har två tankar om den bruden: Sluta spela så jävla blåst! och Keep it up girl! jag tycker hon är onödigt löjlig ibland men ändå hur störtskön som helst! jag tror seriöst jag är lika dålig som henne i köket! "hmm... hur steker man falukorv" jadu gynning, riktigt klurigt.


Vi behöver vara löjliga - blicka tillbaka på barndomen, vi behöver lätta på hjärtat och vara ärliga!
Idag blev det jaga med Sofie och Rebs först i engelska klassrummet, och sen, då jag, sofie och linn satt kvar i skolan till sex typ, så skulle byggarbetarna testa brandlarmet och först var det värsta töntigt lågt, så vi tre som jagat upp oss och varit verkligen thrilled, vi kollade på varandra och typ "jaha, var det allt?" men nej, svaret på frågan kom hastigt och shiiit vilket jävla ljud!
sprang runt, runt i skolan och det var riktigt skönt att springa runt och allmänt tönta oss alldeles ensam i skolan. När man stod där, och blickade in i den tomma caféterian så kunde man verkligen känna hur otrooligt creepy tyst det var. Annars, mitt på dagen, så kryllar det av folk, många olika identiteter och olika slags grupper vid olika bord. Nu var det bara vi tre kvar - the three blonds - och det var riktigt treevligt

fick iaf VG på mitt historia prov och det ÄR JAG NÖJD ÖVER! och till er alla med G, VG, MVG eller vad ni nu fick, VAR NÖJDA!! ;)

Senare, på viking fick man verkligen lätta på sitt hjärta och tack sofie, för att du förstår mig så otroligt jävla bra!
känner verkligen att man kan snacka om precis allt med dig - och vi känner verkligen lika inom ämnesområden och personer! tack igenochigen, gullet!

Vandrade förbi böckling på vägen hem och hämtade min kamera :) orkar dock inte lägga ut alla nu, så tar nån bild lite då och då! kvällen finns kvar i mitt minne i alla fall, och för mig äre det som räknas!

image154

ciao!

You are my wonderwall

Åh jag blir så jävla irriterad! irriterad på folk som inte är som dom verkar.
Jag har varit med om mycket skit i mitt liv, många svikelser som nästan tagit kål på mig! herregud, hur svårt ska det vara att bli uppskattad och älskad?
Jag vet att jag har nära människor som verkligen älskar mig för den jag är, så hur roligt är det då på en skala att höra skit om dessa människor "åh nej, ska HON med" Jaa det ska hon och det är jag jävligt glad över! tänk om inte mina närmaste fanns här i mitt liv, fanns här i mitt hjärta! jag ska bara säga att jag verkligen inte funnits här då! efter allt så är det dom människorna som hjälpt mig upp, hjälpt mig ställa mig upp igen och ta nya djupa, långa andetag och se livet från den ljusa sidan.
Minsta lilla sak kan trycka ner mig så jävla hårt och kanske är det överdrivet av mig, men nej, jag är den jag är och från och med nu ska jag faktiskt försöka vara nöjd med det, försöka vara stolt, stå stadigt och hela tiden andas lugnt och fint.
Nu får ni inte se mig som den personen som behöver hjälp, som klagar på livet, för då känner ni inte mig. Eller screw it, se mig hur ni vill och håll fast vid det. Jag tänker inte anklaga någon för att ta mig fel.
Jag borde vara stolt över mitt liv, det är verkligen hur bra som helst, men varför känns det så hopplöst och meningslöst?
Jag älskar mina vänner, ni vet vilka ni är och om ni tar åt er så är det till er! Tack så otroooligt mycket för att ni alltid hjälper mig och finns till i alla stunder - the good and the bad ones.




Ikväll har jag lekt med Ida. och tack och lov för den bruden! vi skrattar alltid och idag hade vi hur kul som helst i en liten skabbig lekpark - då är man lättroad ska jag tala om för er. Thank you baby!

image151
image152
image153

ciao!

Elsewhere

GOD! får seriöst allvarliga irritationer på folk som snackar skit om folk dom inte ens känner, folk dom inte känner in på djupet. Klart jag kan snacka också, men inte alls på samma sätt dom kan! håna nån när X sitter rätt framför! Jag tar åt mig som fan även om det inte handlar om mig! Varför? Jo kanske för att personen det snackas och hånas om har en stor inverkan och en stor plats i mitt liv! Hur skulle ni, ni där ute, känna er om någon i er närhet snackar skit om en som ni bryr er välidigt mycket om?
Jag vill inte se dig förändras



okej, enough med homosexualitet arbetet nu. Orkar inte skriva mer och det känns faktiskt riktigt bra med det jag lyckats skriva ner. Ska dra ner på stan ett tag nu istället med idomineidem - en pärla av högsta klass, och det ska bli skönt att snacka! nu ska jag skriva ut arbetet och sen kan jag sudda ut det ur minnet och fokusera på det som komma skall :)

CIAO!

image150


sometimes crazy is alright

nu har jag inte skrivit på ett tag och det pågrund av att jag väntat på min KAMERA! :) vill lägga in massa bilder från i fredags då vi firade stina och allmänt festade! den kvällen blev faktiskt lyckad och tur var väl det :)
Bilfärden från NS till Vallhov med två främlingar var otrooligt rolig! Fem pers i baksätet ;)
Hur ska man formulera fredagen? Shots, dans, sång, skratt, flamms, fall i trappor/vägar, shots och återigen shots! haha! :)

Lördagen var betydligt lugnare då jag och mickan skippade en fest i NS - utan dricka dessutom - för en mysig hemmakväll men mycket snack, sång och skratt!

Idag var det skola igen och visst var väl det helt okej, förutom att man sjunkit ganska lågt i studierna , orkar fan inte göra ett piss på lektionerna, ack! men tur är så är jag inte ensam om det i alla fall :)
andan i skolan är riktigt skön och rolig faktiskt :) så det är betydligt roligare utanför lektionssalarna, men det tycker väl alla? ;)
Nyss hemkommen från skolan och ska sätta igång med samhällskunskapsarbetet om homosexualitet! blir säkert bra det! och i morgon blir det också studier i massor! okej, denna vecka kommer bli a pain in the ass! men då får vi förmodlogen fira in helgen på fredag i tröskeln? :)

Nej, nu får ni ha det riktigt bra så ska jag lägga in bilderna så fort jag kan! :) kanske senare ikväll om böcklingen ringer! :)

ciaaooo!

hittade en bild iaf från nån annans kamera :)
image148

you crossed that line

image147
HAHA jaa vad kan man säga? SP1B:s brudar är världens bästa brudar och allt har varit frid och fröjd tills idag inne i datasalen! OH MY LORD! Jag började skaka av irritation då jag och kära Linn satt och skrev hela arbetet åt alla andra skitungar som satt och latjade och fjantade vid andra datorer! Jag och Sofie började stortjafsa om en töntig jävla sak, och det slutade med tystnad och linn skickade iväg arbetet " här kommer arbetet från Josefine, Linn, Daria, Hannah och Sofie. Men det är bara jag och Josefine som arbetat" HAHAHA! suck on that! ;) nejdå! men jag vet att ni skulle skriva saker åt mig också! men ändå, undra om jag har damp? haha
men till er i alla fall : Linn, Sofie, Daria, Maria, Hannah, Rebecka och Sara - you make my day :)

skoldagen var helt perfekt i övrigt och oroa er inte, jag och sofie går nu bredid varandra med stora smiles - så det är lugnt nu ;)
Jag och Daria lyckades även ta en paus ute hmm.. aa the rest is history ;) allt jag kan säga är väl GOD DAMN MAN! YOU COULD TOTOALY MAKE MY PANTIES DROP! Helt seriöst!

Efter en vandring på stan, med presenthandling (stini böckling blir 17 idag! grattis!) så vandrade jag, rebecka och victoria till rese. Jag och Rebs var riktigt nöjd med våra "maxi ica next-star - presentpåsar" Haha "är det ni som är larsson och ivarsson " HELL YEAH! ;) riktigt gött där i påsen!
snackade med sofie nyss och snart bär det av ner till stan - till Daria för fixning och ikväll brudar - DÅ JÄVLAR!

ha en riktigt bra kväll och till er alla : HA DET BÄST, GÅ PÅ FEST, DANSA MEST!
ciao!



that's my mixed tape for him

träffade ida idag, och kom in på hemska tankar! tänk om vi splittras i framtiden och sen läser tex ida att josefine larsson dött i typ lungcancer! Seriöst tänk vad hemskt? Då skulle hon alltid leva med skulden att hon faktiskt gett mig dom där ciggen, att hon uppmuntrande dragit ner halsbloss med mig. Jag vet att jag skulle känna skuld som skulle leda till depression och annat skit! Gud vad hemskt!
och hennes kompis hade tydligen skrivit ett brev till sin mamma utifall hon skulle dö i en olycka. Onödigt, kan man tänka, men tänk om det skulle hända? Vem vet? Inte du, inte jag!
jag har alltid lyckats tänka mig bort att vi, vi som lever just idag faktiskt inte kommer leva föralltid. "men redan, det är väl klart som fan att vi inte kommer" kanske ni tänker nu men nej, för mig känns det som att vi alltid kommer leva i den här världen, som att vi är med i en dokusopa som aldrig kommer ta slut. vi kommer aldrig försvinna.
men tänk att folk faktiskt kommer ta över efter oss, och så kommer jorden fortsätta med nytt liv och nya människor. USCH, vad hemskt det känns när man verkligen tänker så och spekulerar!
men det jag vill säga är väl att : LEV LIVET OCH NJUT MEDANS NI KAN!



image146
och hur vet man att man är med i leken? ni förstår man kan ju inte gå fram och bara "tjena, är du taggad eller?"
god daaaaaaaaaaaaamn!
hahah skit i det där, det lät helt sjukt konstigt!



ha det bra and I love Ida Eidem!
ciao!

ooooh you're making all the panties drop!

oooh inte skrivit här på hela gårdagen! :S det kan du skriva i ditt arbete HYLLAN!! att man helt enkelt blir beroende eller känner sig tvingad på nått sätt att skriva ;)

Igår kväll fick jag äntligen träffa mickan igen och det var riktigt treevligt, det bjöds på film och mycket snack och saker att berätta sen senast :) och nu skrev Idomin att hon saknade mig och självklart saknar jag lillida utan hämningar också! :) ska försöka ses så snart som möjligt!
Asså inriktning brudar?!?!?! jag vill såå in i helvete gärna gå med er men det känns som att språk är det jag vill läsa ;) men vi får se!! annars har vi iaf haft ett sjukt bra - förstaår - tillsammans :)

haha tack och lov för denna dag som bjöd på sjuukt mycket skratt i skolan, känner mig lite dålig över att vi skippade bilden - jag och hannah fick värsta blicken från dom andra :S hahah jaja skitsamma :)
men vad kan man säga?! man har helt enkelt roligare i caféterian med handlekar, roliga hittapåhistorielekar, "med andra ord" och allmänt skratt från saker nån berättar :)
vad händer ikväll? jaa för min del blir det väl pluggande för det mesta men snart också middag!
och till sist : Tagga Fredag brudar! :) kommer bli riktigt roligt det där!
hadetbäst,gåpåfest,dansamest ;)
ciao!


blicken! oooooooohmyyyyyyyyyyyyyyyyyyygooooooooooooooooood!


image145

mycket ooooh i det här inlägget ;) haha!

tired minds

nu var det precis ett år sen min ögonsten försvann från världen! Minns så tydligt dagen då mami kom in och berättade för mig och jennie som låg i sängen efter en kväll av festande. tolv år är sjukt mycket och ovanligt för en newfoundland så I guess du fick mycket love från oss! guud vad jag saknar dig heart!
"hon var vallhovs stora gossebjörn som barnen alltid sprang fram till"
trygghet var något du spred och nu har vi tänt ett ljus till din ära!
image144


idag har jag och mamma shoppat loss på MQ, mycket fina fynd :)
i provhytten intill min så fanns en mamma och en dotter som såg exakt lika dan ut, smala med blekt-vitt-hår och snackade och det lät typ såhär
mamman :"ser mitt arsel fult ut i denna?!"
dottern : "nej, bara stort och runt! Herregud mamma, du har verkligen för stora trosor på dej"
ÅH HERREGUD! nu vill jag bara tacka gud för att jag inte är så elak och sååå blond! haha ;)

i morgon är det back to reality och det ska faktiskt bli rätt skönt. SP1B girls, nu kör vi "med andra ord" så det ryker ;)
ha en riktigt bra kväll!
ha det bäst, gå på fest, dansa mest!
ciao!

pictures of you

okej, har drabbats av värsta mensverken trorts ingen mens! normalt? ;) natha skrek rätt ut "ÄRU GRAVID?!" ;) HAHA! tydligen kan man få såna värkar då, men nej nu ska vi inte förhasta oss in i någonting.
så.. nu kan man väl säga att jullovet är över. på ett sett FAN! men på ett annat! Helt okej, jag menar det ska ändå bli skönt att komma in i gamla vanor igen. dessutom kommer SOFIE "HOT LEGS" hem ;)

får lite flashbacks sådär just nu, och tro det eller er AV MUSIK! ;), så jag tänkte lägga in lite gamla bilder. och även om jag inte umgås så mycket med en del av dessa människor nu pga upps and downs, så har dom betytt mycket i mitt liv ändå :)

image131image132image133
image134image135image136image137image138image139image140image141image142image143

ikväll blir det One Tree Hill och lite annat :) plugg också om jag orkar!
ha det bäst, gå på fest, dansa mest!
ciao!

i slept with someone in "fall out boy" and all i got was this stupid song writen about me

musik
vad vore livet utan det? Jag menar, vad är det om inte musik som får en perfekt stund att bli ännu mer perfekt med den rätta låten till? Och vad är det som får hjärtat att värka på ett skönt sätt? okej,  kärlek när man har tur, men även åtminstone för mig när man hör en ny låt som man bara blir alldeles fast i! som till och med kan odla gåshud! Jag tror fler känner lika dant.
Vad gör artister? Dom berättar hur dom känner genom texter med melodier! vad är det jag vill ha sagt? människor behöver musik i deras liv, för att känna den där känslan och för att få hjälp i dom svårare stunderna eller i dom lyckligaste!
Världen blir ljusare tack vare musiken!

många säger att livet inte är kort, och självklart kan jag hålla med om det. men dessvärre blir det kort eller åtminstone kortare för en del. vad som helst kan hända. jag kan väl ta och erkänna att jag oftast fnyser och himlar med ögonen om någon säger att jag kan faktiskt ha oturen att bli överkörd idag. det är sant, och kanske är det därför jag himlar med ögonen? Av rädsla för att jag inte levt ut livet så fullt som jag borde? Vi, alla människor lever runt människor av olika personligheter som förändrat våra liv till det bättre. Vi lever dagligen runt dom och vi är glada men tar vardagen med dessa underbara för givet. vi borde lära oss att uppskatta det vi har och njuta av stunderna istället för att aldrig vara nöjda. Uppskatta istället för att alltid leta efter något som kan göra vardagen, livet ännu bättre och underbarare. Men vi är ju människor, right? Vi vill alltid göra livet bättre och mer värt att leva? Jag är precis lika mänsklig som du, som er, så jag kommer alltid fortsätta leta. men jag ska börja ta för mig ännu mer och njuta av tiden med dom och det man har. think about it.

Okej, två underbara låtar värda att lägga på minnet och som kanske får er att känna den där sköna värken i hjärtat? ;)
Jack's mannequin - the mixed tape
Gavin Degraw - we belong together

ha det bäst, gå på fest, dansa mest!
ciao!

image130

denial

Why do we always keep judging each other? People make misstakes and some even gets to make it forgetable!
Our community is like a masqueradebach, people with different costumes who tries tp hide their real identity!
People make misstakes, we're only humans you know, not heroes. I wish we could make misstakes undone or try not to make misstakes since the community are afraid to forget?
we always need to be more then we can... We have to be thin, but not to thin but neither to big and sure as hell not to smart, but then again not to stupid! You should just be yourself and make sure you fit in, right?
image129


klippning idag! många jublar nu och jag förstår det, på ett sätt ;) senast var i juni innan min europaresa och det behövdes vekligen. Även om jag inte blev överlycklig när mamma beställt tid, älskar mitt tjocka och långa hår men det var gudomligt skönt när man fick bort en bit, skönt att det knappt syns men ändå känns det lättare och befriande! :)

Jag och mamma var precis ute och gick and finaly! vilken befrielse! var alldeles för länge sedan jag var ute och promenerade like old times! 2008 ska jag starta mitt nya liv, mitt sundare liv! wish me good luck!
Vi gick förbi mammas vännina för att lämna pengar och självklart hakade jag på när hon gick in eftersom jag då fick chans att gosa med sigrid - deras 6 år gamla leonberger! GOOOD! när jag såg dom bruna ögonen som såg upp i mina då jag lade hennes stora och mjuka huvud i mina händer saknade jag min egen ögonsten! på måndag är det ett år sen hon försvann!...
iaf så började mamma berätta om en tjej vi känner och berättade att hon hade haft så mycket problem för ett tag sen och jag log lite och sa "med droger eller?" jag ångrade mig genast så klart! vad hände? jag antar att jag tror på rykterna som gick om denna och mamma blev helt förskräkt! hon tycker synd om henne och det gör väl jag också pågrund av andra händelser hon drabbats för men om drogerna är sanna " Blame Yourself"

och innan jag går nu, så måste jag säga att jag fullkomligt älskar one tree hill! jag är besatt and that's the way it is! älskar brooke! damn girl! :) och självklart drunknar man i lucas "chad michael murray"s ögon!
hyrde tredje säsongen igår och jag och syrran letade ihjäl oss efter den där boxen. HAHA Daria du är för sjuk du ;) stockholmsbrat? yeah right ;) kände mig lite äcklad där ett tag but you go girl ;D
sen hoppas jag att soffan raggar som satan där borta i fjällen, fick nämligen ett sms där hon skrev att alla snyggingar fanns där! och självklart finns inte jag där ;) haha, men alla faller ju för hot legs iaf? right sp1b girls? ;) haha

nej, nu ska jag gå och nog läse lite svenska, måste ju! sen lite mer one tree hill om jag hinner, ska nämligen till storvik idag med några från klassen :) till rebs på taconight! kanon!

ha det bäst, gå på fest, dansa mest!
ciao!

I hear the ticking of the clock, the hours the days and the years just slips away.

and the nights go by so very slow, I never really cared until I met you.

Ja då var det alltså 2008 och här sitter jag i mysdress och skriver om homosexualitet till samhällskunskapen! Jag vet att det är lov, men jag får såå dåligt samvete om jag inte börjar nu när jag ändå inte har annat för mig.
Dessutom är det lätt med lite underbar musik i bakgrunden :)

igår umgicks jag med min hasselnöt och detta år bestämde vi oss för att bli nyttigare så det köptes loka och nötter :) mickan kom och vi kollade på "40 days and 40 nights" jaa lite överdriven kanske. menmen... guysguys and guys :)
jag lovade mig själv att inte skiljas från mina älskade vänner, mina gamla godinar, då gymnasiet började men visst har det blivit så att man setts mindre, men det ska det bli ändring på !  I NEED YOU ALL!

image125
the new lifestyle
image126baby&I
image128the greatest :)

i morgon blir det storvik till rebecka och nu blir det mer plugg, måste läsa ut en fucking bok också! ursäkta ordspråket men jag är så trött på sånt här pluggskiiit!
får se om jag hittar nån som kan rädda mig senare!
BYE!


Ett helt nytt år!


 ett urval :)

Kan inte fatta att det gått ett helt år! Detta år har jag både gått i nian, haft ett sjuukt skönt sommarlov, börjat på en ny skola med nya underbara människor och därmed fått nya bekantskaper och nu är en hel termin avslutad! ojojoj
Det var riktigt roligt att fira in det nya året med både gamla godingar och nya vänner! man kände att man borde vara med dessa nya och fira! tack för att ni kommit in i mitt liv :)


började med middag här hemma, många blev sjuk eller kunde inte komma men fyra trogna : Sofie, hannah med h, stina och sara kom :) det bjöds på god mat, dricka, skratt och självklart dans då vi fått lite rundare hälar! ;) haha eller hur var det stina?
Sofie blev som vanligt och det uppskattas! kvällen blir mycket roligare med dig baby!
vi GICK ner till stan och tog 22.48 bussen in till gävle där vi träffade Daria, Mathilda och fler av deras vänner! tolvslaget i gävlecity är ju väldigt treevligt! lyckades även hitta en alltidlikagladrebecka i vimlet :)
vi åkte hem efter ett tag och skulle på fest i NS men på nyår?! NEJ TACK! så vi stod i kylan ett tag tills mami gav oss alla skjuts hem! och efter mycket snack, skratt, en sömnpratande sofie så somnade vi. haha x hade ringt mig tio över fyra! ;) snacka om att sakna mig då ;)

nej, men vad ska man säga? jag sitter här med stora sår på benen men är ändå nöjd och tacksam över en relativt lyckad nyårsafton! nu är det 2008 och idag har jag umgåtts med EIDEM! min trogne vän :) vi skrattade så vi storknade med syster, marcus och mackan! riktigt treevligt! ida eidem - you did my day baby!
image124

RSS 2.0