Just idag är jag lycklig

Okej, jag har inte gått och grävt ner mig. Jag har bara njutit av att jag är LEDIG helt enkelt. Har slutat på sommarjobbet och bara njutit av lediga dagar tillsammans med mina bästa. I lördags lät jag Mathilda från jobbet dra med mig ut på äventyr vilket resulterade i att jag och Rebecka plötsligt befann oss i åshammar och dansade bugg med 50+. Haha hela synen måste ha varit så jävla rolig! Dock drog vi oss hemåt i ganska så skaplig tid.
"proud mary.... rollin', rollin', rollin' on the river..."

Men nu så blöggen så ska jag berätta en STOR sak. Förra veckan så bokade jag, syrran och Jessica en resa.. And guess what, IDAG ÅKER JAG TILL..... BERLIN!!!!!!! det är snart två år sedan jag va där sist tillsammans med underbara sp07b och nu äre dags igen. Jag kommer gråta av lycka. Denna gång äre jag som får agera guide och visa tjejerna allt det underbara som staden har att erbjuda. BERLIN - Here we come! Planet går 19.00. Vi hörs om några dagar!


Två år sedan. September 2009. En sten per tanke åt de drabbade under Nazityskland.


let's start over

hej min älskade älskade diary! Och hej hej Augusti!
nu rinner dagarna iväg igen. I don't understand.
Jag har jobbat och jobbat och jobbat sen vi hördes senast men imorgon har jag äntligen en ledig dag!

Helgen bestod av jobb men det blev ändå lite festligheter i lördags tillsammans med Rebecka, Maria och massa annat trevligt folk. Dock slutade kvällen INTE som planerat då jag lära vandra hem i högklackade skor, vilket resulterade i att jag nu har typ en streckning i arselmuskeln. Går knappt att sitta. haha.
Men livet rullar på. Igår kväll skrattade jag på jobbet så tårarna rann och kul är väl det! "det luktar piss om händerna!" haha Mathilda Mathilda. 
Nu är jag inne på min sista jobbvecka och sen ska jag försöka ta en sista minuten, bort från denna stad och detta land. Hell to the yes.

Nää, denna kväll bjuder på strålande sol så jag ska försöka njuta av det så gott jag kan ikväll!
Persika Blom nästa! :)