juldagen + annandagen

juldagen var great! var i stinas lokal med massa brudar och därefter blev det lobby. kvällen slutade med att det tog en timme för mig, natha, marcus och syrran att komma hem till vallhov! haha det blev pulkaåkning, snöänglar och "rida rygg" på vägen hem. haha.
men kvällen var great och huvudsaken det!

annandagen var dock aningen roligare tycker jag. trots hur trött och sliten vi var så bestämde sig jag, stina och nath oss för att gå ut igen. vi började på steel där vi blev bff med en 31årig man som bjöd på biljard och drinkar. (y). sen joinade madd och iddi oss också. vi drog till lobby vid halv tolv tiden där vi hade det riktigt bra! mycket sång, dans, förmycketdricka(stina) och fight med en 40 åring (CRAZY LADY).  HHAA klockrent iaf. jag fick släpa hem stini böckling som sa "J O S E F I N E L A R S S O N, JAG ÄR DYNGRÄÄÄK!" fööör många gånger. haha.

och efter dessa dagar är jag nu sjuk.. fan också! jag lyckas alltid, ALLTID, bli sjuk på lov. nu måste jag kurera mig. jag ska knapra alvedon nu och snyta mig tills allt snor är slut. för inte fan tänker jag vara sjuk och känna mig såhär på nyår!

nää, nu blire till att kurera mig. jag är till och med helt slut nu efter en tripp till stan (I BIL) med sara och stina. moget.
HEEJDÅ!



då var julen över..

eller ah nästan. jag har haft riktiga toppen dagar! uppsalavistelsen hos syrran+hennes klass var great!
julafton igår var precis som alla andra år - trevligt. min släkt är great (den bra delen dvs).

idag har jag, nath och felicia åkt pulka. fy fan vad vi skrek. värre än barnen vi. haha så jävla fula.
ikväll blire party och för första gången i sandviken så ska rebsan med och toppen är väl det! I LOVE HER! helt underbar flicka. the girl with the laugh, helt enkelt! kommer bli toppen!
så snart kommer hon och nath hit så ska vi fixa lite grejs.

men nej, nu lär jag skynda.
bye!

Sista provet avklarat!

så otroligt jävla skönt! nu är det bara fikamys med klassen kvar och sen har jag JULLOV!
på eftermiddagen åker jag tåg till uppsala igen för att spendera kvällen med min kära syster och hennes klass. det blir mitt första julbord!

på torsdag är det julafton! INSAIN! hur fort har inte tiden gått? man kanske borde handla klart julklapparna?
jaja, nu ska jag snacka lite med tjejerna innan fikat.

visst, snön är great. men nu vill jag att sommaren ska återvända. den är ju ändå bäst. fast först vill jag hinner med att åka pulka och skridskor. isen ska jag och syrran inta i morgon på vaksala torg i uppsala. musik och discobelysning. kan ju inte bli så mycket bättre. :)


sweet dream

Hallå mina vänner!
Nu var det ett tag sen. Kom på mig själv med att jag inte skrivit sen i tisdags (självklart inget måste, men jag känner ändå att jag behöver det)

hmm vad har hänt sen i tisdags?
Jag var ut i onsdags, vilket självklart slutade i kaos så jag gick hem, själv, i kylan mitt i natten i strumpbyxor... jaa ni kan ju tänka er själva hur det kändes liksom... dock hade jag min nathalie i luren så det kändes bättre.

torsdagen händer det väl inte direkt något specielt. vad fan gjorde jag i torsdags? haha helt glömt bort.

anyway fredagen är ju ändå viktigast liksom. jag och natha hittade hotelet i sthlm, HELT MAKALÖST! det tyckte pappa också. haha. men vi hade en great night!! dansade och hade så jävla roligt till tre på natten, dock var det inte lika roligt när vi skulle gå tillbaka till hotelet. aldrig känt en sådan smärta i mina fötter.
och just ja: kvällens värsta raggningsreplik går till "tjena tjejen, snygg klocka, värsta bling" haha jisses. Eller kanske dom där tomtenissarna som skröt om limousinen liksom.. vad tycker du nath?

jag har haft en toppen visit i sthlm. nu är jag dock tillbaka till äckelsandviken. seriöst, finns det normala människor i denna stad? hahah njaaa vet inte riktigt jag.

nu ska jag käka med la familia (minus syster) och därefter bege mig ner till maria :)

bilder från sthlm kommer later. men bjuder på denna snygging så länge.


Let's chase our love...

Lördagen var great! hade en riktigt trevlig kväll hos lund's och sedan på Lobby! Dock hade ju stina en bättre kväll än mig, fan liksom.. ;)
och nu äre en ny vecka! fan vad great, bara en jävla vecka kvar till jullov.. eller aah nu äre ju typ fyra skoldagar bara! :)
denna tisdag har varit a day off from school, vilket är så jävla skönt. Har dock plugga både filosofi och psykologi idag (sista rushen nu innan jul vettni) ikväll blir det folkets hus för godmat och stand-up comedy som söta Hannah med H har som projektarbete! kommer bli GREAT!

men först ska jag träffa stinay.

nu är det fredag,

vilken lycka! dock förstår jag inte hur jag kan vara så pigg nu. om typ 9 1/2 timme ska jag hålla tal på engelska i tio min.. inte så värst taggad.
jag ville bara säga att det finns några av mina vänner jag ALDRIG bråkat med. that's insain... men det visar nog bara vilka man verkligen kan lita på, no matter what. tack och lov för er iaf. jag kan ju meddela att en av dom heter maria mikaelian. min mentor kan man väl säga? haha, as a team!

gud vad jag ser fram emot denna helg. imorgon blire rätt lugnt. bjuden på middag hos therese som idag fyller 18år! GRATTIS! :) den sista i kullen tror jag, haha. fast på lördag smäller det iaf, haha great.
anyway, nu ska jag väl skriva mer med min mentor in life och sen försöka somna.

BYE!

you and I collide

puuuuuuuuuh äntligen är onsdagen över. jag sov kasst i natt. åkt på världens förkylning så åkte endast till skolan idag för att göra psykologiprov och filosofi redovisnin.

halsen värker.. ska strax ta och käka och sen träffa the one - stinay böckling



ge mig helg nudå! åtminstone sábado.

monday baby

jahaja, vecka 50 igång. snart är det jullov - fy fan vad skönt!
jag och stinay böckling går ut och går jämt nu för tiden. vi är så jävla duktiga!

och idag fyller madolajnisch EIGHTEEN!! GRATTIS!!!! på lördag blir det partaj i vallhov för att fira denna babe! kommer ju bli mer än great liksom.




nu ska jag lägga mig i sängen och försöka somna i tid, för en gångs skull. i morgon börjar jag halv fyra.
L O V E I T!
sen är det bara onsdag och torsdag kvar och sen äre fredag. jag älskar helger.

BYE!

saturday

hallådär!
gårkvällen var riktigt bra. två fina vänner, god mat + otroligt mycket snack. vi började med lite skumpa hos DK innan och det lääär göras om :) jag och daria gick ut ett tag och delade på en flaska vitt efter, det var också trevligt. jag vill faktiskt skänka den flickan ett tack här.

denna dag har spenderats med blandade känslor. dock känns det bra att jag fanns där och kunde hjälpa till. jag hoppas du mår bra nu vännen.

nu ska jag klä på mig och sen åka iväg lite. vi höres

min kurd :)

min armenier :)

tonight's gonna be a good night

då vare fredag igen då! helt stört hur fort veckorna går! dom försvinner ju bara? aja, det är ju skönt det också så klart :)
ikväll ska jag på en efterlängtad middag med två fina vänner. det kommer bli kanon. mat+vin+snack = great fredagskväll. får väl se vart kvällen slutar :)

dock har jag inte så många andra planer denna helg. ska väl se till att plugga lite. men nej, ikväll ska jag ha trevligt bara. nath vill fika så jag ska strax hoppa in i bilen och åka ner till stan för att möta upp henne.


hittade på en bild.. från någon helg sedan :)


ge mig dagar längre fram...

höhö cp mening..
anyway.. idag har jag fått två roliga nyheter! den artonde åker jag och nathalie till sthlm för övernattning på hotel och festligheter! det behövdes verkligen, baby!
sen den 21:a ska jag ner till uppsala för julbord med syster, hennes klass och någon spansk tjej jag ska få träffa! kan ju inte bli annat än trevligt det heller.

så kan veckorna snälla gå lite fortare? fast inte för fort bara.. man lär ju hinna med att göra klart ALLT som ska göras KLART innan jul då fyra kurser slutar! God, please help me!

btw, idag har jag gjort INGENTING! (också en cp mening??) bara sovit, sovit och sovit. mår inte alltför bra. dock han jag träffa sara en sväng också. and it's clearly crazy how things have change.


<3