life goes on

livet rullar på och jag har helt enkelt glömt bort min lilla blogg... eller inte glömt bort. bara inte haft nått intressant att skriva. jag jobbar, drömmer om uppsala, umgås med mina bästa och klagar på den tråkiga vardagen. haha.

dock ser jag fram emot denna underbara helg som nu står runt hörnet. På söndag fyller nämligen en av mina närmsta och bästa vänner år - miss wikgren. så på lördag ska vi fira henne med middag och alkohol. kan ju inte bli annat än underbart och spårat.

Det är helt okej i livet nu, dock äre mycket som saknas, t.ex. min älskade syster. efter att ha bott ihop och varit väääldigt nära inpå varandra så äre nu väldigt tomt utan henne.

Det som dock är ett litet ljus i mörkret är alla dessa underbara serier. Eller aah, har väl två nu som får mig att må så jävla bra. Älskade, alltid lika trogna, DH såklart. Men nu har jag också förälskat mig i en ny serie - The Vampire Diaries (i skrivande sammanhang kallat förkortningen VD från och med nu då det är för jobbigt att skriva). Jag störde mig nyligen på hur mycket skådespelarna tjänar i varje serie. I DH tjänar brudarna ca. 500 000dollar/avsnitt. Alltså sisådär ca. 2.1 miljoner kronor. Jisses! Men när jag tänker lite djupare på det så kommer jag fram till att det är dom fan VÄRDA. Det som får en att må bra när allt annat kan kännas så tungt, är värd precis allt som går att ges.

nu blire bingen. Presentshoppning osv imorgon.
TJING!