so, is this goodbye?

Dagarna rusar förbi och jag står inför ett svårt val. Ska jag börja plugga nu i höst? En sida säger nej, du är inte redo medan den andra säger "go for it, det är dags att gå vidare"... så ja, det lutar nog åt plugg.. för på något konstigt sätt så känns det inte som att jag har något att stanna kvar för? Eller jo, alla mina riktiga och underbara vänner såklart, men det känns som att dom ändå kommer klara sig :)

näää, nu ska jag fortsätta kolla på "Glee" och sen umgås med min majskolv till syster.
BYE!


Jisses!

Jag vet, mitt bloggande suger! jag är så jävla seg. har hur mycket som helst att skriva och hur många bilder som helst att lägga in. men idag orkar jag absolut inte. idag har jag bara träffat älskade majsan som är tillbaka i Sverige och nu väntar jag på sunshine (miss wikgren) som är på väg med en dunk rosé! Ibland är hon to good to be true alltså! höhöh


åh, jag älskar sommaren.

Gårdagen var insain. Jag och Sara följde med persika till någon fest i klangberget och för första gången kände jag mig gammal. haha det var insain. anyway, det blev mycket alkohol och mycket skratt. Sarah bet mig dessutom i arselet - det ni. hade dock helt glömt bort det men sara påminde mig i ett sms i morse "jag bet dig i rumpan igår". haha klockrent.

idag har jag varit upp till stugan och hälsat på farmor och farfar och trots min trötthet så ska jag nu bege mig till berger - mitt gamla hem (bokstavligen), för grillning med ett gäng härliga tjejer! ALKOHOL!
byee!

och så var Juli här.

det är helt sjukt hur fort sommaren glider förbi. Dagarna har spenderats i solen och kvällarna med mina älskade vänner. Min syster är ju hemma över sommaren så självklart är mina dagar surrounded av henne också.
sommarlov fast ändå inte.. ena stunden är jag lycklig över att jag har all möjlighet i världen att göra exakt vad jag vill.. men ena stunden får jag panik. Gymnasiet is the easy part. Man har en rutin att följa och någonstans att vara varje dag. Jag försöker intala mig själv, ständigt, att allting kommer att gå bra.

Mina vänner. Vad i helvete hade jag gjort utan er? Dessa sommardagar hade inte varit någonting utan er. När jag kollade på kort häromdagen på alla er, gamla, som nyfunna, fick jag en tanke i huvudet "what if I had never met you?" hur hade livet sett ut? Åh herregud, jag får kallsvettningar bara över att tänka på det. Jag är överlycklig över att jag fått alla de vänner jag har idag. Tack för att ni finns vid min sida i vått och torrt.

Jag har alltid varit en "vindrutetorkare-rutan" kind of girl. Alltid blickat framåt. Dock anser jag det inte fel att vara en "backspegel" kind of girl, once in a while either. Jag menar, var vore vi utan minnen? Våra minnen berättar ju för alla andra vilka vi är. Det är våra minnen som format oss till de vi är idag. Dåliga som bättre sådana.

Trots att jag gillar "a walk down memory lane" och mer än gärna vandrar nerför den så ska jag nu sätta mig och blicka ut ifrån "vindrutetorkare-rutan" för all we have left is the future!
Nu ska jag joina syster i solen och imorgon blir det en heldag i uppsala! DK ska vara back in town soon. Underbart! vill höra allt om hennes resa!

Jag ska bli bättre på uppd. det lovar jag nu framöver. måste få tyst på Sarah's klagande :)

BYE!