lite bilder


Studentveckan!


Sista april i uppsala 2010


Kära Karin kom till sandviken på besök den 4juni!


Sommarens första glass! Nån vecka innan studenten

Party med Stinky

Party med klassen - onsdag den 9 juni

avslutningsmiddag för treorna!

Idag har jag varit i furuvik med min kära syster! Det var kanon! Älskar apor och fick till och med mata en kamel! Nu ska jag nog iväg med Sara för att chilla lite i min stuga :)
PEACE!

Victoria och Daniel

Denna dag är och blir ett historiskt ögonblick för Sverige!


Sp07b

Jag vet att det är en vecka sedan jag tog studenten nu, men jag har inte vågat mig på att skriva. För herregud vilka känslor det medför. Den 11 juni 2010 var en av de bästa dagarna i mitt liv. Jag grät av lycka och av sorg. Jag kommer sakna rutinerna och alla lärare så otroligt mycket. Dessutom så kom vi i klassen riktigt bra överäns nu på slutet och umgicks konstant i en vecka, vilket också gjorde det sorgligt att behöva släppa taget om det. Dagen började hos Elin med champagnefrukost sen till skolan där Olov och Maria höll tal och delade ut betygen (tårartårartårar). Därefter blev det kyrkan där det slutade med att alla stod och dansade till "Manboy". Marschen från kyrkan skrek vi som aldrig förr. "VILKA VILL MAN SE? SP07B!" "VILKA SKA BLI HES? SP07B!". På kullen regerade vi och flakturen var bland det roligaste jag gjort i mitt liv. Trots regnet och trots att klänningen blev skitig så stod man ändå där men det största leendet på sina läppar.

På kvällen var vi hemma hos mig och enligt bilderna och videoserna som finns så har vi bevis på att vi hade så jävla roligt! Bilderna och alla videos kommer vara minnen för livet för mig. Dagen efter studenten låg jag i sängen hela dagen och kände hur ångesten åt upp mig innifrån. So this is it? Nu var dessa tre år slut och studenten, dagen jag och mina älskade vänner räknat ner till, var nu över. Jag ville dö. Det kändes som att en stor del av vem jag var hade tagits ifrån mig. Men efter långa samtal med underbara vänner så vet jag att nu är vi studenter och vi ska ta vara på dessa dagar då vi har all tid i världen! Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Vi kommer ALLTID att vara Sp07b! Det kan ingen ta ifrån oss.


Det planeras nu klassreunions i stora lass och jag ser fram emot dessa med bravur.
Nej, nu ska jag njuta av min tid som student!
Igår vann jag 1000spänn på bilbingo! sug på den ni! Jag, persika + bilbingo!
Det skulle bli alkohol ikväll men det får bli chill med mina damer, Maria och Daria!

This is our time to shine

This is the time for all of us to shine, a time when our dreams are within reach and opportunities rare. Now is the time for all of us to become the people we've always dreamed of being. This is your world, you are here, you matter. The world is waiting.

Nu har Sp07b knäppt våra studentkort. Åh herregud. vilken känsla när alla stod där i sina studentmössor som vi ska bära upp snyggast av alla på fredag - om två dagar. Jag kan fortfarande inte förstå detta. Jag tror inte jag kommer att förstå förän på fredag när det är dags, dags för oss att gå ut i världen. Shit, jag är verkligen inte redo. Jag är inte redo att bli raderad ur systemet än och låta tvåorna bli treor.

Nu har jag, sara och madde precis lagt in alla skolarbeten på FCn för att sedan spara ner allt hemma. Men nu ska vi hoppa in i bilen och bege oss till bolaget för avslutningslunch med massa andra avslutningsklasser och våra älskade lärare.

Igår var det förtäring av alkohol och så ska även kvällen se ut! det är dags att fira fullt ut. Studentveckan.

This is the time for all of us to shine

Vad är det här för känsla?

I måndags blev jag klar med gymnasiet. Efter den sista spanska uppgiften, den allra sista uppgiften i gymnasiet kände jag en helt ny känsla. Jag var lycklig, förvirrad, tom och otroligt sorgsen på en och samma gång. De senaste dagarna har varit bland de bästa i mitt liv och jag är så otroligt glad för de här tre åren.

Idag var jag på bästa Nathalie's student och då jag såg hur lycklig hon var så kände jag att tårarna inte var långt borta. Om precis en vecka så är det jag och mina älskade vänner som står där på kullen.
Anyway, Karin Flodman är on her way over here (JAAA HON ÄR HEMMA :) ) så när hon kommer hit så tar vi vinet och drar. Ikväll ska vi fira.

PEACE!
p.s massa bilder från alla dessa dagar kommer in i morgon!