sommaren är här

och tacka gud för det. dock har min dag spenderats här framför datorn. historiauppsatser i dessa dagar är inte det roligaste. fredagen var great på kharma med jennie,darrk och lenne.
Gårdagen var underbar. låg i solen ALL day, träffade majsan, käkade på kvällen med miss wikgren, majs och tessan. sen satt jag här och pluggade.. life is hard. dock äre här sista veckan och sen är det över. så underbart. och rebecka kommer hem i morgon. det är helt sinnessjukt! jag kommer dööööööö när jag får träffa bruden igen.


bästa dagen

oh sweet, sweet day

SOLSKEN är det bästa som finns! åkte precis inlines med min älskade syster. sååå varmt och skönt ute! nu ska jag skriva lite på historian och sen fixa lite. klockan 18.00 kommer släkten och då blire grillning och presenter till systers ära :)
senare ikväll lutar det åt kharma. inte supasupa utan bara chilla ute på uteserveringen med jenkan med en drink i handen. kan inte bli så mycket bättre en fredag! måste höra av mig till Berger också!

BTW, skolan idag var helt störd. vad har hänt med mig!? idag när jag, linnsan och sara var på väg ut i solen är jag 100% säker på att det är majsan och hannah som går bakom mig. men när jag vänder mig och och säger en rad av min engelska redovisning (but I mean it's quite obvious that...) så ser jag två helt andra ansikten. HA HAHAHA har nog inte skrattat så mycket på länge. Linnsan och Sara rusar fort iväg före mig och skrattar och jag vänder mig om igen och bara "eeeeh trodde du var en i min klass" hahaha assså tjejerna rörde INTE EN MIN! hahah dog jag. engelska redovisningen gick helt okej iaf. sen fick jag en glädjande nyhet på naturkunskapen! Bosse är faktiskt helt okej ;) haha

ha en trevlig och solig kväll!

GUMMAN!

fy fan...

för skolan. herregud.. hur kan man ha så här jävla mycket dom allra sista dagarna? jag får panik, jag får andningssvårigheter, jag får svårt att sova, jag är helt ur fokus. TVÅÅÅÅ gånger i rad har jag låst in mina nyklar i skåpet på skolan!! så nu lär jag och mamma köpa ett nytt jävla hänglås!! tacka vet jag hammars skåp (y) :(

idag fyller iaf världens bästa syster år!! hela 22 år!! herregud.. fast för mig så är hon ju fortfarande lillgrisen i familjen! gumman då! höhö tomorrow kommer hon hem så då blir det fira :)



jag saknar gamla goda tider.

skulle göra ALLT för att få ligga sådär just nu! men vänta, jag har ju typ 40 saker att göra innan sommarlovet är här. good luck larsson.

sommarlovet närmar sig...

sen är det bara ett år kvar i gymnasiet. åh jisses.. som sagt, vart tog tiden vägen? första året då vi gick på hammar var bäst i världen :)
sommaren ska bli BÄÄÄÄÄÄST! det ska jag se till.

nu blire plugg, sista uppsatsen!


great job, hannii! (y)


two days with my non-tofflande friend!

godafton!
nu har jag spenderat två riktigt bra kvällar här hemma i mitt stora hus, med majsan! skönt att slippa sova själv kan man väl säga :) fick extra lång-långhelg! ledig idag och i morgon, såååååå skönt!
vi har pratat om ett stort ämne ikväll: TID! vad hände med tiden?! rebecka kommer hem om en vecka!! EN VECKA!! är det helt stört? herregud, gumman, snart ses vi!


maaaajs (Y)

sundayyy baby

i fredags blev det fest igen, trots att jag fortfarande kände mig seg från onsdagen. jag och natha tog bussen till stina i gävle där det också dök upp fler brudar :) trevligt var det , tills min lillgris fick för mycket och jag fick släääpa hem dig ;) höhö.
idag finns det många förslag.. fest?mys?slå sönder något? höhöh majsan kommer senare iaf följt av hanniepannie! hör av er people!
först ska jag fika här utanför med sara.

btw, jag och majsan har fått jobb! haha fikade hos världens sötaste familj idag.


daaarK (y)


for you I will

assåååååååååååååååååååååå jag är helt död idag. gårdagen var helt störd, blev waaaay to much av det goda. dock blev det ändå en riktigt trevlig och lyckad kväll med några brudar! dock sög vi på quizen så klar, höhö trots min systers tappra försök att hjälpa till! ;) hamnade på efterkälken och kom senare till majsan.. typ tre kanske.. tack för att du alltid står ut med mig, bästa!
har väl inte direkt något mer att säga.. ska meet up with eidem snart och sen träffa nath!

Stinaaaaaaaaa I need to see some pictures! och det bästa under kvällen var.... "jag ska hälsa att josefine är bäst" hahhaha stina, you rock my world.


helgen i korthet

hola!
min helg var toppen. i fredags blev det förfest hos linnsan-fest hos shervin - och kharma med några härliga brudar! (y) trevligt var det iaf. avslutades på donken med stinis innan jag tog med mig en pommes hem till majsan!
lördagen spenderades med naaaathh och vi kikade på eurovision.
söndagen - umgicks heeeeeela dagen med jenkan, sara och johan.

nu äre back in school. redan tröttttt på skolan efter första dagen. dock skönt för är ledig i morgon och sen äre bara onsdag innan lååånghelg! great(y)

not the good kind

nu har stinis kommit hem! :) så fick träffa den bruna jäveln(!!!) idag i skolan. (y)
kom precis hem från skolan faktiskt. studiebesök i älvkarleby med alt.medicin. lååååååång och trång biltur då jag, sara, hanni, olle och simone fick trycka in oss med maj. haha
anyway jag är astrött men känner att jag måste ut. träffa eidem nu!

men linnsan och jag då!!! shiiit jag döööööööööööööööööööööör. så jävla fult. kan dock inte nämna details här.
om ca. fem timmar fyller majs 18!
BYE!

nu går jag ut och går

med pärlan!


ge mig sommar! då blir det mycket grillning och många utekvällar! (y) det låter helt underbart : )

saknar horan min...






B1 och B2, remember? ;)

I'm so excited

let's get excited, I know exacly what I'm gonna do.

så fort jag kom hem från skolan (ca. 13) la jag mig i sängen för att läsa genetik. det gick bra till en början tills jag vaknade upp HALV fem av att jag drömt nått helt sjukt hemskt. drömde att jag och sara va i nå jävla hus med massa störda människor. det började växa naglar från min hud (HAHAHA majsan, måste varit för att vi snackade naglar innan) och mina älskade skor var halv, en ringsignal gick inte bort från min mobil. folk började jaga mig med bilen och spruta vatten. HELT sjukt. vad rädd jag var när jag vaknade.

nu har jag precis pluggat, käkat och ska nu plugga lite till innan jag ska ut på min dagliga promiss med bästa eidem.
that's all for now


lovely

from hero to zero

monday is the worst day.. next to sunday.

en sak jag tänkt på. jag är rädd inför att bli vuxen och gammal. man förstår inte längre varför dom spelar så högt på vissa uteställen.. man vet inte längre vad som är inne. man vill inte inse att det är dags att låta modet ligga och faktiskt ta på sig det man endast ser bra ut i! man blir arg när man inte hänger med i utvecklingen. man kan inte längre bara göra precis som man vill. hur kommer man att vara, vart kommer man att vara? och hur in i helvete kommer man att se ut? det är bara att fatta, du kommer att bli äldre och du kommer att bli ute.
skulle kunna spinna vidare forever, men har faktiskt både matte och genetik plugg som väntar.. men man kanske inte ska klaga.. för äre verkligen lättare att vara gammal än att vara ung? njaa....

well, "It takes a long time to grow young."

det blev iaf balkonghäng hos majsan yesterday, mysssssssss





BYE!

Linnsan fyller år .... och jag har väl underbara vänner jag...

MEN IDAG ÄR DET EN VÄLDIGT SPECIEL DAG! LINN LINNSAN ENQVIST FYLLER HELA 18ÅR!!!!! GRAAAAAAAATTTIIIIIIIIIIISSSSS GUMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
på fredag smällere!! ;D


väldigt många har hört av sig idag och frågat hur jag mår.. thanks!! det är väl resultatet till att det blev lite för mycket av det goda igår för min del.. haha.
dock var partyt i helhet helt crazy.. haha roligt iaf. majsan och oscar hade fixat det hela riktigt bra ;) dock var det fööör många som var på styret när jag, eidem och jenkan kom dit. men snart var vi där vi också, åtminstone jag.
idag har jag druckit.. MYCKET! helt uttorkad.. sen har jag pluggat med syster och ikväll blire käk med majsaaaaaaaaaaan! men eidem då... jag måste ju träffa dig också..



that's all for right now

this is how we party!

godafternoon, people!
gårdagskvällen var helt insain! tänk om grannarna sett familjen larsson då. haha ojojoj! det dansades hela natten här hemma! svetten sprutade och herregud vad vi skrattade. 90-tals musik is the shit! fick massa flashbacks från tiden då man dansade till alla dessa låter med tajta jazzbyxor, åh jisses! det var otroligt roligt iaf och min stora syster är en ända krutfigur! hon hoppar och flyger omkring helt galet!
självklart blev det massa 80,70 och ända ner till 60-tals låtar också. :)

ikväll smällereeee!! majsan och oscar ska ha sitt 18års partaj ikväll! kommer nog bli kanoners det. idag har jag bara pluggat genetik med syster. nu blire lite presentfix och sen äre time for the shower innan eidem rusar in här och det blir lite förkrök.
ha en toppen natt, people!
 
denna dök bla upp igår! kommerr du ihåg den berger? ;)

friday, oh sweet friday!

jaa jag säger då det! det har aldrig riktigt kännts så här underbart med helg tror jag. jag är så himla trött efter denna långa skoldag som b.la. inehöll engelska nationella. dock är jag iaf hemma nu efter en visit på stan med mami. har precis tagit en skön och välförtjänt dusch och ska nog se till att få lite plugg gjort. klockan halv sju ikväll kommer världens bästa person hem, MY LOVELY SIS! kan inte bli så mycket bättre en fredagkväll :) ska iaf försöka klämma in en senare middag med Daria och Maria också.


romantiken

godafternoon!
då var den äckligt långa skolonsdagen också över! skönte! helgen närmar sig och jag är taggad till tusen guys! :) kommer nog bli toppen det där!
idag efter skolan var vi ett gäng som handlade present till Oscar, så nu äre bara lilla Majsan kvar :) det fixar jag på fredag after school.
fikade macka på hanséns med sara efter, såå skönt att uteserveringarna är back!
ikväll? blir plugg och sen en date med jenkan!



Evelina stänger av musiken "TJA!! skulle ni kunna ta kort på oss?" svårt att förstå det roliga i det hela, men det var extremt fult! klockrent, bruden! (Y)

nu ringde jenkan "KAN VI ÅKA IVÄG NÅNSTANS?! får panik här hemma" hehe I know what you meen sweet!
soo I'm out! bye


back to buisness

efter en mycket trevlig lång helg så äre nu back to shool och en hel jävla vecka! känns inte alltför taggat. dock gick första dagen riktigt fort. träffade stinisbikinis innan lunchen! HA SÅ KUL I UTLANDET, LYCKLIGA FLICKA!
dubbellektion med monica efter shcool. nu kom jag precis hem, efter en kort visit ute med majs, och ska nu sätta igång med pluggandet! yes, people! vi har någonting precis varje vecka. denna vecka är det genetik prov! vi pustar ut när det BARA är EN sak i veckan ska ni veta!

nää nu blire musikdunk och genetik+genteknik! måndagen kan inte bli bättre... eidem och hasselnöt låt kvällen komma fortare så vi kan ta en lovely promiss (i detta underbara regnväder)

BYE!


back in viken.

igår åkte jag, natha och jenkan hem till sandviken igen. vad kan man säga om valborg i Uppsala? det var riktigt roligt ett tag, iaf hade vi tjejer det! dock spårar det alltid ur och denna gång lite mer än vanligt. natha glömde nycklar, hackande tänder av kyla, angelica och natha rusade ner till stan för att leta, jag och jenkan satt kvar på asfalten och hittade en gävlebo! sen lyckades vi komma in till natha då hennes rumskompis kom, vi däckade efter 2 min. men natha hittade nyklarna iaf, för sen låg dom i sängen när jag vaknade. höhöh
men det fanns klockrena stunder också, så klart. Tack Nath, Jen, Angelica och Evelina för en trevlig kväll! :) och angelica och evelina får man förmodligen träffa igen på 60/70 :) får hoppas på det!

här kommer bilder



tyvärr men det tar för lång tid för bilderna att laddas upp här så får ge er en fortsättning sen!
nu blire dusch, mat och sen ringa majsan!
BYE!

RSS 2.0