laughters make my day

Okej, innan jag skriver mina 7 sanningar så måste jag bara skriva att det varit en otrooligt rolig skoldag idag :)
Jag, Linn, Rebecka och Hannah fick fram vårat childhood lite och började springa och gömma oss för sofie som kom rusande efter med sina långa och smidiga ben ;D haha
sen på eftermiddagen satte jag, linn, rebecka och sofie oss i bibblan för att plugga lite svenska. detta ledde till mycket skratt och instrument barn ;) haha
sen så självklart när man inte tror man kan skratta mer så vill niklas och bella vara med på kort med mig, linn och sofie! haha jaa vad kan man säga? cred till er för att ni ALLTID är så himla roliga och alltid bär upp erat goda humör med bravur! :)
Jag, Sofie och Linn lade oss i sofferna för att sova ut lite innan kyrkan, Timo kom och fick oss att skratta lite mer då också såklart ;)
sen gick vi till kyrkan och kollade på när kören sjöng :) mysigt!

nu är jag hemma och ikväll blir det mys med mickan, eventuellt gävle för kina mat! :)

okej, Daria utmanade mig att skriva sju sanningar om mig själv, så HÅLL I ER! :) here they come!

1, Jag tror ofta på skitsnack och rykten, man borde verkligen inte göra det, och det är något jag arbetar vidare på. Men om jag får höra något om någon närstående så tror jag på det. :S inte bra!

2, Jag och Rebecka ska delta i ica maxis "next star" :) haha! lite pinsamt att erkänna, men jag måste ju det nu, right? :) hahahah! vi tycker båda att det ska bli riktigt roligt och något av en utmaning! dessutom får alla pris ;) haha, vi går in med inställningen att vinna hela skiten! annars går världen under ;D haha

3, Okej, om vi kommer till skolan så måste jag erkänna att ett G på ett prov för mig, är lika som IG! jag blir så himla besviken på det. detta kan leda till depression just den dagen för att jag har pressat mig själv i onödan. nej usch! måste ändra på den inställningen. min kära lärare Kent från NS sa att detta inte är så bra. Om man får skryta så fick jag aldrig bara G på prov på NS, okej, kanske nått i syslöjd. Men jag pressar mig så hårt att G i betyg eller vad som helst, trycker ner mig totalt! Men till er andra! G ÄR BÄTTRE, MYCKET BÄTTRE ÄN IG!

4, Jag kan absolut inte sjunga när någon säger "sjung då?" egentligen borde jag skärpa mig där! jag menar, jag som nu tycker riktigt mycket om att sjunga, jag kan inte ens sjunga när någon ber mig om det! galet det där!

5, Jag är shopping beroende! jag vill vara snål med pengar, men det går inte! så nu när jag är pengar lös så får jag panik! inte för att jag måste ut och shoppa nu, men bara tanken på att pengarna ligger där och väntar på mig för att spendera dom ;) helt sjukt, jag vet!

6, jag lär väl skriva att jag är avundsjuk på min söta lilla vän, mickan! jag tycker personligen, och fler säger det också, att hon har en utstrålning hela hon :)

7, och sist men inte minst så drömde jag om att vinna en oscar när jag var mindre ;) haha, det var min absoluta största dröm, att få stå och hålla i den där guldgubben och hålla ett tal och vara lite rörd sådär ;) haha, nej, det är inte mitt mål i livet nu direkt, men förr :)

nej, nu får ni ha det riktigt bra, en underbar fredagskväll! så hörs vi imorgon, om inte senare ikväll!
BYE!

I carry your heart, I carry it in my heart.

image89

puuhhuuuh :'( har grinat till greys nu. " på den här dagen, på våran bröllopsdag så lovar jag att jag ska lägga mitt hjärta i dina händer" såå himla vackert!

va på stan med ida nyss :) treevligttreevligt. träffade felicia också, vilket var ett tag sen. jag menar, hur stor blir inte alla då? minns när felicia och cassandra var såå små och jag och natha alltid skulle sminka dom även om dom inte själv ville :) sadly, så fick vi alltid som vi ville.

och jag har svikit er igen. jag kan inte, eller jo! jag ska fortsätta kämpa. men jag citerar hannah "det är bra på fyra dagar" och det är sant. men man vill känna lugnet som sveper ner och det är faktiskt gudomligt och farligt skönt. men nej, ska fortsätta försöka!

och till mina nära och kära : I carry your heart, I carry it in my heart.

nej, ska se klart på greys och sen natti!

bye!

and I hate that I love you

lite längre idag då ;) med tanke på SOFIE :)

aa, så var man hemma från ännu en dag i skolan. och vi sket i musiken, allihopa! hoppas jag! om nån skitunge gick dit ändå, då jävlar ;) fick lite panik när jag mötte maria! tänk om musikläraren skvallrat och hon kom emot mig för att ta mig i örat och skälla ut mig! ;) haha, det måste vi vara beredda på nu. men vi kan ju alltid fjäska till det och säga att vi ångrar oss SÅÅÅ himla mycket ;)

Jag tog hem samhällskunskapen, men ärligt talat så orkar jag inte ta tag i nå mer pluggande.
både jag och sofie pluggade IHJÄL oss i nian. mådde skit pågrund av all press man hade på sig själv. Detta har lett till att man inte orkar nå mer nu. men jag är väl så illa tvungen, men kanske inte idag, får se om jag orkar.

I alla fall så var det en mycket kort skoldag idag. drog till mix efter tolv någon gång och fikade med sofie, hannah, rebecka och sara :) madelene var med ett tag också.
myyspyys. eller ja, sofie somnade i soffan ;)
men jag tycker det är en aning orättvist att estetare får rabatt! Bara för det borde jag och flickorna öppna ett café och låta alla SAM elever få skitmycket rabatt :)
 säker på att ingen märkte att dom här blev till ;) men hannah med H fick vara med på två, eftersom hon är såå himla SNYGG! ;)
och jag blev illa tvungen att ta bort bilden på sötasofie! haha, hon tyckte hon såg ut som en råtta, så OKEJ DÅ! nöjd? ;)

är hemma nu och sitter här med cappucino och uppdaterar :)
är så himla trött på skitsnack och ännu mer på föräldrar som bryr sig alldeles för mycket om andras ungar! ni vet vem jag menar ;)
sen lär du seriöst lägga ner nån gång! man kan inte bete sig som du gör och sen tro att det är helt okej.
sen har jag svikit er! kunde inte motstå idag. men det var bara ett! och det håller jag fast vid!

nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och knapra på pepparkakor :) hörs!
bye!


wisteria lane ;)

image83

jag känner en lättnad på nått vis. nån börda har lossnat och det ska aldrig mer få besvära mig.
julen kommer allt närmare och jag känner julstämningen :) speciellt idag i kyrkan.. nej, jag var inte där för att be, för att SJUNGA ;) jag och rebecka körde på för fullt och småbarnen som sjöng solo var såå himla söta! :)
nej, nu ska jag ladda upp inför desperate housewives!
blev kort idag, men har inget mer på hjärtat just nu.
bara att jag längtar tills nästa fredag! :) you know it babe!


Bye!


wthat's alright

skolan var bra idag. inte så lång och jobbig :) känns som om det kommer bli en bra vecka. Bad på badhuset med idrotten ;) ojojoj zelim, vilken elit simmare ;) haha
När vi skulle livrädda höll jag på att drunkna själv ;) haha, gick bättre för maria iaf! :)
maskeraden kommer allt närmare och sofie planerar för fullt! ;D haha kommer bli toppen det där.

Har jobbat mig igenom naturkunskapen när jag kom hem, skönt att ha det gjort.  dock var det inge ONE TREE HILL!! :O hör och häpna! nu har kanal fem börjat att köra om OC, IGEN! måste va typ sjunde gången! jaja, det är ju bra, men jag vill ha mer ONE TREE HILL!

nej, men nu ska jag bara ta det lugnt med ljus och njuta till prison break med den här snyggiiingen ;)
image82

är så ledsen på allas besvikelse. men jag ska klara det här! om man vill, verkligen vill innerst inne, så kan man!
fan för den där första gången!

BYE!

it's all about the people around.

rolig och händelserik lördag :) först riktigt rolig dag med natha i valbo sen tjejmiddag hos mickan i gävle. lite stelt dock kanske. men sen stack två och vi andra drog in till stan för en fest. riktigt treevligt folk :D hade iaf en riktigt lyckad kväll med mig och mina otrooligt värkande fötter, "lucia" visade runt sin otrooligt snygga penna, "vira blåtira" imponerade alla med sin drink, Sandra fick en stocker, och alla fick vi höra hur otrooligt vackra vi var ;) haha ojojoj, mer än så säger jag inte :)
kvällen slutade vid halv två - två tiden då jag och natha avslutade kvällen med en hejdå-kram i korsningen och sen gick hon till sig och jag till mig. stupade i säng och vaknade väldigt sent idag. trött och seg dag.. men ska nog ut och träffa ida om ett tag.

så himla trött och arg idag. eller mer ledsen kanske. sköt dina egna jävla problem! uppfostra dina egna ungar och håll dig borta från andras!
älskar vännerna som bryr sig och hjälper iaf.
men jag lovar och svär - nu slutar jag! jag svär på alla närstående, alla jag älskar. I'm finished! I'm DONE with the shiit!

i morgon är det skola, och nu är helgen slut. hoppas ni alla haft det riktigt bra!
bye!

hold on little girl.

Hallå! :)
igår hade jag ett av mina roligaste samtal genom telefonen. kände för att ringa natha och se hur hon har det där nere i UPPSALA!! började planera lite inför lördagen och sen slutade det med att vi snackat minnen och skrattat i över en timme! ;) haha pratade om när vi alltid lekte lejon kungen i snöhögen här utanför och alla sjuka händelseböcker från vallhovskolan ;) och på tal om händelseböcker så kommer jag ihåg när jag och math gjorde en om Pretty Woman ;) vi gick typ i trean och sen när barbro läste upp den inför klassen så frågade hon "är det någon som vet vad en hora är?" hahah pinsam tystnad.
I alla fall så pratade jag och natha om våra gamla lärare och nyss när jag gick hem från skolan så stötte jag på Lottis, haha, hon har aldrig känt igen mig förr eftersom vi hade henne i tvåan. och jag, som alla vet, ser ju dåligt på långt håll, men när blickarna möttes så hördes ett förvånat "hej!" haha, riktigt roligt. :)

Skolan var riktigt bra idag, faktiskt. "hot legs" och "hyllan" :) er kan man ha riktigt roligt med.
sen fick jag sjunga "that's alright" också, vilket blivit en liten fredags tradition ;) dock fick jag inte sjunga den med rebs men med niklas :)

dessvärre så såg vi en HEMSK film på engelskan. shiit, sånt där gör ont som fan i mig! USCH!

du har satt djupa sår i mig, och när jag läste gammalt stuffs igår så fick jag en smärre chock och kände den smärta jag kände för ett tag sen. Hur fan kunde jag låta er trycka ner mig så mycket som ni gjorde?! jag lät er trycka ner mig så lågt! jag tänkte alltid "dom har rätt, allt är mitt fel, jag är världens sämsta person" men jag fattar inte hur jag kunde låta er lägga all skit på mig.

nej, ikväll blir det kanske bandy med sofie, hannah och om jag tar med mej emelie :) annars blir det bara mys med emelie! får se! men måste ju hjälpa sofie lite där ;) the perfect match ffs :)

snart blir det oth och bara ta det lugnt! :)

bye!

So I picked up my louise vuitton, jumped in the car and took off!



jaa, här sitter man, ännu en till torsdags kväll, helt utsliten efter den här låånga och något jobbiga dagen. mycket skratt idag på slutet! andas Sofie, klart jag inte skriver vad här ;) , men vi skrattade så himla mycket. Och stackars viktoria vart helt röd när hon halkade framför "linns snygga arbetare ;)" och jag och sara, som satt på golvet, DOG! JAG MENAR DOG! vi dog fan i nåra sekunder för vi skrattade så himla mycket! jag menar, stackars viktoria som halkade på nån pinne och flög på golvet och försökte lite hastigt ta tag i skåpen! HAH ;) nejmengud vad taskig jag är, back to reality.

Blir så irriterad på kören! A " - också vill jag inte att ni weilar till det, SJUNG RENT!" L "men jag tycker det är rätt snyggt sådär" JA DET ÄR DET! hatar att sjunga helt rent som om vi lever på medeltiden och måste sjunga hur högt som helst och hur rent som helst. är ju bara snyggt med lite weilingar och orent sådär ibland! loveit! jag menar, vi lever på 2000-talet!
jaja, tur att jag och Rebs faktiskt kan sjunga ut såå mycket mer än dom andra. säger inte att dom andra är dåliga, absolut inte! men jag och rebs har hängt med i leken längre ;) jag säger bara "siyamba" ;D

Jaa.. i morgon är det fredag, vilket ska bli otroligt skönt. Ska ha en lugn fredag, så skönt efter en jobbig vecka. Men på lördag smäller det! då är det fira mickan som gäller! måste ringa nath och planera :)

everything is going to be alright. it has to be. not a single one can take your place, but a few can!

Bye!

image81

Jennie : - också halkade jag! mitt framför den snygga killen! :) shame on you hun!

Goddag! eller kanske godnatt snarare :)
mix med jennie, hahahah ja, vad kan man säga? jennie tänkte TA drikspengarglaset! HAHA mannen i kassan utbrast "nej, inte mina drikspengar" och stackars jen "oj, nej, öh, jag tänkte inte, öh, ta det där" haha ;) du är för go gumman! jag kunde skratta gott åt att det var du som gjorde bort dig och inte jag ;)
anyway, jag började tänka på livet där på mix. och vi snackade även lite om det.
är jag dum som kastar det här i papperskorgen? är jag dum som bryter ner allt? jag menar vi lever bara en gång, men man borde ändå få säga hur man känner och inte tillåta vilken skit som helst från vissa personer, eller? har jag rätt eller fel?

Pratade med mickan, hon blev rätt paff över nyheten och jag förstår henne helt och hållet. Jag menar, jag hade själv blivit en aning besviken.
Sen hade du haft en riktigt jobbig dag igår. massa bråk och svårigheter. och jag vet hur du har det. Dessutom drabbades du av en mardröm jag har. att man skrivit riktigt mycket på en uppsats och sen, när man stolt ska visa upp sitt mästervärk, så märker man att allt försvunnit! Shiit! jag hade inte tagit det lika bra som du, som drog ett djupt andetag och skrev om allt igen! jag hade rivit av mej håret av förtvivlan : call me a nerd, men det vore så sjuukt jobbigt!
NEJ! nu ska vi ta hand om oss själva och inte tänka på andra som inte förtjänar våran uppmärksamhet :) på lördag gäller det, bruden! då ska vi fira dig så det slår gnistor om det! :) love you<3

nej, nu är jag värd en varm dusch och en varm säng efter en del pluggande. i morgon är det en ny dag, en jobbig dag, så nu gäller det att sova ut! hörs i morgon!
Sweet dreams!

every day of our lifes.

i just want you close..

Igår var det en sjuk kväll tillsammans med Ida! haha aa så kan man säga, men mer får ni inte veta här ;)
sov själv i det stora huset ;) men det gick bara bra. saknade bara basse att krama och känna mig trygg med. snart ett år - du är alltid våran nalle björn!
och dö ni människor som inte tror på att man kan älska ett djur så mycket så att det känns som en familjemedlem!
jag har ett starkt bevis på det!

jaa vad kan man säga? stör mig som fan på vissa människor?! hur kan man vara så respektlös och vara så låga att man ljuger om saker?! ta inte åt er, är säkert inte er jag menar ;)

Nu har jag en nyhet till mickan! otur som man har så dog hennes telefon när vi snackade. så jag lär ringa henne senare eller så tar jag det med henne efter kören i morgon! du är värd så jävla mycket bättre iaf!

nej, palla skola! så känns det verkligen nu! trodde det skulle bli lugnt och skönt den här veckan. men jävla medeltids skit ska blir klar på fredag och mitt är väldigt inte klart.
får försöka jobba på som fan i morgon och på fredag. åh nej, nu sjönk humöret igen! i morgon är det TORSDAG! ffs hatar den dagen! jaja, skönt med roligt folk i alla fall :)

vi spelar gitarr på musiken och det är väl okej! men jag menar, det finns tusen instrument man också skulle vilja prova på, dessutom sjunga ;)
menmen, han kan väl bara gitarr säkert :)

nej, ska skita i allt just nu och dra ner på stan, ska träffa hasselgrenen! FINALY!
sen kanske idiis en snabbis! tack och lov för vissa människor!
bye!

No one knows.

kom nyss hem, efter en rask promenad hem från skolan, och fick en smärre chock då jag slog upp annonsbladet. ni som läser den där sidan för ungdomar vet att man kan skicka in en puss till någon? och vad läser man "Puss på dig josefine larsson! Du ställer alltid upp och är underbar på alla sätt! / mickan"
ååh! du är så söt mickan! loveyou<3
natha var modell för väskor, och idag fyller hon 16 år GRATTIS BABE!
image78

Jaja, idag är man ensam hela natten här hemma i huset :) skönt faktiskt.
dessvärre skulle persika äta och sova här, men nu är skitungen SJUK!
ida kommer istället :) Myyys :) tacos i stora lass!

jag tänkte göra nått förhastat och kanske förstöra hela min planering. är så förvirrad och vet inte vad jag ska göra. fan! är så jävla trött och orkar inte nånting!
och jag försöker förstå, kära hasselgren, jag förtjänar bättre.

för övrigt så saknar jag hasselnöten! men i morgon blir det en fika eller nått med dig! behöver få snacka ut med dig! det måste bli till en vardag! <3


och till min vän Jennifer, där nere i Uddevalla! jag förstår dig, jag känner likadant om all skit. och jag finns här och snacka! när du kommer hem ska vi prata ut om allt! vi behöver det båda två!

skriver nog mer ikväll! annars får ni ha en toppen kväll!
bye!


Estoy harto de esto

igår blev det monroes med em, underbart att skratta och snacka med dej igen, gumman!
sen blev det totoal healing med ett varmt bad, ljus och ansiktsmask ;) riktigt skönt.
ändå var man inte riktigt utvilad för skola idag, men dagen gick rätt så fort. GRATTIS REBECKA som blir 16 år idag :)

har ni någonsin kännt er så himla osäker? det gör jag verkligen nu! ska jag ta klivet och riskera att känna sådär igen? Eller ska jag stå på mig för en gångs skull och hålla dörren stängd? det hade varit enklare om jag inte behövde tänka såhär ens, om allt var som det var för typ nåra dagar sen. jag säger det igen : estoy harto de esto.
I'm gone, there's no light at the end of the tunel tonight, just a bridge that i've got to burn.
like a rollercoster, i'm breaking that habbit today.
You were wrong if you think you can walk right through my door, that is just so you, coming back when i've finaly moved on. I'm already gone.

så skönt med NO STUDDYING! ska bara ta det lugnt och se one tree hill snart.
ha det bra! och riskera aldrig någonting igen!
love, joss


image77

happy birthday!

image76
okej, först och främst så fyller mickan år idag! I LOVE YOU BABY! nu är det bara ett år kvar till arton, då jävlar ;)

igår blev det faktiskt lite fest. trodde och tänkte att det skulle bli en lugn kväll, men vem tackar nej till en fest och speciellt nu när natha för en gång skulle va på :)
festen va väl sådär, lite vin blev det. hittade ida i köket! sötnöt :)

annars var det väl jag, mickan och nath som stod för dansen. tråkigt när bara vi tre dansar och alla andra lodar i soffan eller i nått annat rum. menmen, sen gick jag och mickan hem till henne för att försöka se den där filmen igen. haha, hela hennes släkt va där typ, så kom andré ner i hennes rum där jag satt i bh och trosor ;) haha, du är för rolig! han sket i det och började snacka på om ingenting. jaja, lyckad kväll för övrigt iaf. hade riktigt kul på dansgolvet med mickan och nath! like old times :)
bilder kommer sen!

idag är jag väldigt trött, men har iaf åtminstone orkat baka pepparkakor och snart lussekatter med mami och siiz. jag vet, tidigt kanske. men det är tradition och eftersom det kanske tar tid innan siiz kommer hem igen så passade vi på nu :)

vi ska skjutsa hem siiz idag också :) tror nog jag hänger på då :) sen blir det nog film med persika, som by the way ringde nyss och berättade att kelly clarksson kommer till globen på idol finalen! jag vart riktigt glad över det, eftersom jag älskar och har lyssnat mycket på hennes låtar! :)
nu frågade em om vi skulle käka ute också, och det skulle vara riktigt trevligt! hinner med det också tror jag nog :)
hoppas ni andra haft en trevlig helg!

confused...

bye!


you don't care that you hurt me, I wish I could go back in time.

jag förstår inte hur du kan låtsas leva livet och pretend to be someone you really shouldn't.
jag tror inte på att du är den personen du skulle vilja vara? jag menar vi tycker verkligen inte om den personen du är just nu. jag vet att du bär en mask du tror ingen ser. jag förstår inte hur jag kunde släppa in dig efter första sveket! jag trodde du hade rätt och dom fel, men nu vet jag att det var precis tvärt om! jag måste säga, även om jag aldrig skulle kunna trott det för ett tag sen, att jag förstår varför dom gjorde som dom gjorde mot dej.
jag ska stå stadigt, med fötterna på jorden, och se till att inte falla handlöst ner i det stora svarta hålet igen!
jag har vänner som bryr sig, så nu går min tid åt dom, du, ja du kan bara fortsätta låtsas. om du inte ändras, om du fortsätter att vara personen du alltid varit, hon som jag trodde försvunnit för länge sedan, så är det enda du kommer lyckas med här i livet, att såra människor. du har sårat mig långt ner i själen och kommer säkert lämna fler spår hos andra stackare. jag säger bara; don't get to close.


igår va jag hos familjen hansen/berger. riktigt mysigt hade vi. jag och mickan gick till ica björksätra och köpte lite smaskiga saker. mickan till tjejen i kassan "åh, där är ju jag på bild som lucia kandidat. rösta på mig" kassör "jaha, och vilket nummer är dudå?" "nummer nio" stort leende "då har jag redan röstat på dej" YES! ;)
igår röstade jag åt hela min familj och om ni andra där ute inte vet vem ni ska rösta på, rösta på nummer nio.

kvällen slutade med att jag och mickan somnade i hennes säng. jag stupade i min egen klockan kvart i två kanske. och efter en timme kom mamma in "åh herregud! jag drömde en mardröm om att du aldrig kom hem" jag säger bara, ojojoj! idag berättade hon att hon drömt att nath tydligen sagt att jag skulle på dejt med en kille jag träffat på internet, vilket jag måste påpeka är mammas största mardröm, så mamma hade fått panik och sen vaknade hon och sprang till mitt rum! haha ;)

nu ligger jag och väntar på att mickan ska bli klar, sen bär det av åt gävle för lite shopping tror jag.
ikväll får vi se vad som händer, finns lite olika alternativ!
ha en trevlig dag/kväll!
bye!

Never Again

image75


fick ett samtal från söta lilla nathalie för ett tag sen. hon kunde inte vara med på myskväll eftersom hon låg sjuk med feber och allt nere i uppsala! stackare! hade aldrig pallat, och det hade faktiskt kunnat vara jag! var så himla nära på att välja GUC i uppsala! men det gjorde jag inte, and that's it!

det är sorgligt, det känns nästan som om man glömt alla år med er, ni som lämnat lilla viken där jag sitter kvar. det här är alltid erat hem! kom ihåg det! och alltid finns viken kvar med öppna armar. ni vet vilka ni är och jag saknar er så himla mycket. citerar j "det känns så himla konstigt när man kommer tillbaka hit, så träffar man er en eftermiddag typ, och sen lär man åka tillbaka till sitt "nya hem" " aa, jag förstår. men vad ni än säger och påstår så är det här alltid erat hem! ni har alltid funnits i mitt liv och nu spenderar ni era vardagar utan mig och viken, på helt andra orter och med helt nya människor.
men jag är alltid den där spralliga och klumpiga tjejen för er, haha, hon som råkade ha sönder gympa byxorna mitt i salen, och hon som jämt och ständigt ramlar i trappor. en av er gav mig smeknamnet "jackassprinsessan" och jag måste hålla med om att det stämde då ;)
jag är också hon ni alltid kan prata med, om vad som helst. även om jag förändrats, både gott och ont, så är jag alltid samma gamla person för er, ni ser the real me.

men nej, nu är det fredag, och jag ska träffa mickan, hon som tur är bor kvar med mig i gamla viken :)
men nästa helg ses vi iaf, nathalie! och då ska vi skratta och ha roligt som aldrig förr!




I believed you, cause I loved you. All you had to do was apologize. You didn't say you're sorry, I don't understand. You don't care that you hurted me, and now I'm broken, cause of a person who doesn't even deserve my pain. never again.


hey there delilah!

image73
saknar dom där dagarna, baby! kryssningen :)




huvudvärk, mensvärk, rethosta! aa ungefär min dag ;) nejdå! men är nu hemkommen från skolan iaf, vilket är sjukt skönt! både jag och H hade mensvärk så vi gick på ipren idag :) tack och lov för den drogen!

min kära syster är ju äntligen hemkommen! så idag ska jag väl dryga med henne lite kanske ;)
ikväll blir det nog mys hos mickan framför idol med godis och sånt annat gott :)
nu håller jag tummarna för lilla sofié som ska på äventyr ikväll ;) good luck sweet! :)

jag och sofie lyssnade på musik på sofias telefon! och jag måste bara säga: " hey there delilah" med plain white T's är underbar! :)
skriver nog mer ikväll! har inte så mycket mer på hjärtat nu!

nu vill jag önska alla en underbar kväll! :)
bye!

vem fan är du? trodde jag kände dig in och utan för ett tag sen, men nej! du har blivit den där andra skepnaden igen. men herregud! vet du äns vem du vill vara? eller lever du upp till någon annans förväntningar för att bli som denne?! jag säger bara hejdå! jobbigt, och kommer leva med mig ett tag! men varför?! hur kan du fått sån stor inverkan på mej, med tanke på vem du är?! ÅH!


quiero mi hermana mayor ;)

kvällen slutade hos berger
dessa tre flickor kände för att knäppa kort ;)




>dukaninteförstöramigmeränvadduredangjort<

It's my life, it's now or never. I aint gonna live forever!

du har förstört mig totalt innombords! kan inte fatta hur jag kan må så skit och är så sorgsen innombords på grund av någon som du! du är inte ens värd att få mig att känna såhär!

låg på golvet på dansen, och lyssnade till en lugn version av "it's my life" och det gick upp för mig, som en lampa som tändes, att jag fan inte får må mer skit nu! det är inte värt det!

jag hatar torsdagar, för att man blir så himla trött! spelade in på dansen ;) haha gick väl sådär. sen sjöng jag från tårna med rebs och mickan. mickan uppmanade alla att rösta på henne till lucian nu! så jag gör det här! RÖSTA PÅ NUMMER NIO: MIKAELA! :)

igår trodde jag att jag fick en hjärtattack och skulle dö, har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. kunde inte andas! kippandes efter andan sprang jag in till pappa som fick mig att andas lugnare och förklarade att det berodde på hostmedicinen, det var för starkt för min mage. så jag ska fan inte ta sånt skit idag!

förlåt klassen, om jag var sur idag, men jag är sjuk och så himla trött! kanske berodde på det sara sa, att jag snart skulle ha mens ;) och jag fick den nyss!

nej, nu är jag äntligen hemma, också min syster! har nyss käkat och ska snart se film med mickan!
ha det riktigt bra!
byebye!
image62


music is happiness!

image59image60

image61 thank you for the music, for the joy it's bringing :)

I can't stand you!

image58

oooh vad jag vill ha helg nu! baby fyller ju år då ;) så nästa helg blir det partaj! ;) ringde mickan påväg hem från skolan, hon håller redan på att planera nyår åt oss ;) hehhe
kommer nog blir riktigt bra ska du se :) och sen ska vi ha julfest med klassen nångång också tror jag :)
sen ser jag fram emot ett one tree hill maraton :) loveit!

idag var det okej i skolan, börjar bli riktigt trött, och min rethosta gör det inte bättre. Tur att man kan skratta av sig med klasskamraterna och spendera rasterna med att spela "bluff stop" ;)

Nej, nu ska jag nog plugga lite inför matte-provet och sen får vi se vad som händer :)
Påmåndaggällerdet, SLUTA MED SKITEN!  ;)



>jag bryr mig inte att du inte bryr dig. kom ut från din värld and face the reality. är så jävla trött på dig. varför kom du och förstörde?!<



that's life!
bye!


Brooke : - oh! can't breath! Chris's ego takes up all the air!

Okej, sitter kvar i skolan, ska vänta med rebs. Daria och Maria pluggar historia som fan! shiit, ni kommer lätt få MVG på det där :) jobbar på som fan ;)

Rejält mycket skratt idag! När vi satt i matan va jag och rebecka så himla trött så vi skrattade åt allt som man inte borde kunna skratta åt! typ, hamburgare. jag vet, vi är sjuka i huvudet. därför känns det så sjuukt tråkigt när du ska flytta till USA! vem ska jag vara sjuk i huvudet med dårå? ;)
Sen måste jag bara skriva, SOFIE! du ser inte ut som en tupp ;) vad fan har du fått det ifrån!
Iaf så skrattade jag ihjäl mej när vi satt med timo också. han påstod att  rebecka gick på droger och han gjorde en låt om Daria, värsta kärlekslåten typ ;), sen om Maria, den hette typ jävla luder! haha, bra skolmorfar ;)
Rebecka : Vad heter kill-grisar?
Jag: SVIN!
Hannah : jaa, sugga svin, sugga svin, sugga svin, sugga svin...

Jaja, ska väl hem snart och inte göra så mycket. var mycket som skulle vara klart idag. Ska bara skicka iväg historian, sen är jag klar :)

Desperate idag :) maybe med mic!
------------------------------------------------------------

Åh nej, kom nyss hem och såg att skolkorten kommit ;) vad kan man säga? man blir aldrig nöjd.
mickan va på bild i annonsbladet idag, om sandvikens lucia! rösta på henne! :)
Nej, nu ska jag skicka iväg historian och sen bär det av till videohallen för att hyra film med mami.
And once again! GRATTIS HANNAH MED H PÅ 16 års dagen :)
HA DET BRA!
bye!

>Lund skrev en sorglig nyhet nyss. :(<

everyday creates your history

Nu sitter jag på historian och skriver här! jag vet, citerar Rebecka, som för övrigt sitter här vid datorn bredvid. "men josse" haha ;)
I morse tog jag bussen till bessemer typ..jag vet, men jag orkar inte cykla längre, och dessutom har jag världens hosta! nej, hostmedicinen hjälpte inte igår kväll! fan, hostade hela natten igen.
Jag och rebecka mötte Dariaoch Maria utanför kvantum.. okej, ica maxi! men jag kommer alltid säga kvantum ändå. en ren vana.
Där inhandlades det tårta, cola mm :) efter engelska provet, som gick hyffsat, dukade vi upp och sjöng/firade hannah med H :) riktigt treevligt!

Nej, nu blir det att luncha tycker jag! skriver mer ikväll!
byee!


I've been dancing in the dark.

Har ni nånsin känt att en viss låt, en viss lukt eller något annat tar er tillbaka till ett minne eller nån händelse? Jag stöter på sånt hela tiden, fungerar ungefär som déja vú. Som tex min dolce&gabanna parfym som jag fick i julas. När jag hittade den och sprutade på det sista som fanns kvar och kände lukten, så fick jag en ska flash back från förra vintern, typ det sjuka clubheat minnet man har. så kan det vara ;) och gamla låtar, får mig också att koppla till gamla minnen. En del bra, en del dåliga.

Jaja, jag mår iaf relativt bra, förutom min fucking hosta som inte vill försvinna. Sov typ ingenting i natt. Ska iaf dricka host medicin innan sängen ikväll och hoppas på att det hjälper. har bara pluggat sen jag kom hem. om man inte hade en bra klass skulle jag seriöst hoppat av gymnasiet nu känns det som. Nej, men det är ganska mycket just nu. som tur är börjar det ordna upp sig för mej iaf. Är typ klar med historian och ska bara plugga lite engelska nu så man klarar det bra i morgon också.

Nej, nu ska jag plugga lite, nog ringa mickan, äta en mandarin, och sen är det att tagga till prison break också :)
Hoppas du ser på det i uppsala nu , sister!

bye!

image57

Please, don't stop the music!

Okey, jag hade en riktigt underbar kväll i gävle igår! haha, okej first of all, I escaped from home. Jag gjorde verkligen det. vad fan har hänt med mej?! jaja, mickan tyckte jag var modig och om jag inte hade gjort det hade jag aldrig fått uppleva den där roliga lördagskvällen.
Först, åkte jag buss ut till sätra, hem till mickan. Vi åt mat, fixade oss och inväntade tre av mickans vänner Sandra, Emma och Stina. Vi fem hade det riktigt treevligt med vin och gott att käka.
Sedan tog vi bussen till Marcus, där vart allt ett enda kaos då Stina tappade bort sin mobil, mickan sprang efter marcus hela tiden, som skrek åt mej att jag var tvungen att ta bort mikaela och förklara för henne att han minsann hade ont i tänderna efter matchen "okej?" jaja, på bussen in till stan träffade jag weisley, en riktigt rolig engelsman. Han började snacka med mej när jag slog i huvudet i taket! hahaha "are you okej, girl?" haha sen va mickan igång med sin halvknarriga engelska och det hela slutade med att weisley och hans polare skulle få med oss in på heartbreak. Sure, när vi kom dit bekräftade jag och sandra att det praktiskt taget bara var fyrtio åringar där. så mickan sa "okey, you are so very true about that, let's go to GOYA!" åh nej, tänkte vi men hakade på. slutade med att jag skrek åt vakten för han var så himla kaxig! jaja, engelsmännen försvann. det gjorde också Stina och Emma. Jag lyckades få ett gäng killar efter mig som skulle döda mej, okej, nej, nu kryddade jag kanske en aning. jag sa åt nån att "back off" och han började snacka nå annat språk och gick emot oss. Jag drog med mig en pissnödig mickan in på donken där hon började snacka på engelska med alla. tillslut fick jag med mej henne hem till sätra på nått sätt. :) haha har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som när jag halkade eller när vi låg i sängen och mickan låg och mumlade. Det blev iaf en relativt lyckad kväll
hon kom inte ihåg typ nånting i morse men jag uppdaterade. Vi åt frukost tidigt men kröp ner igen och sov till ett typ.

gjorde lite ärenden idag och sen pluggade jag mig igenom historian med många om och men. Hoppas det blev lite lyckat iaf.
Nej , nu är det duschen och sängen som väntar!
Hoppas ni andra hade en lyckad helg!

Before I go, thank you goldylock for being in my life :)

Bye!

cause we're living in a material world, and we are material girls. ;)

sitter i en riktigt mysig lägenhet i sätra, tända ljus, godis, chips, läsk, dipp, RUBBET helt enkelt :) en riktigt bra fredag hemma hos mickan, tog bussen in till stan vid halv åtta, träffade mickan och vi fikade, latte och skitsnack. Träffade sofié också :)
Strosade runt på gävles gator innan vi tog bussen till sätra. vi har myst vid tv:n, kollat på film och dansat runt i lägenheten, haha, kört lite motionspass och bara njutit av varandras sällskap. Clothes over bro's baby!
ooh, nu skrev mickan från den andra datorn, ganska komiskt med tanke på att vi kanske sitter max två meter från varandra ;) jaja, så kul har  vi ;) hahaha! okej det här är mickan i ett nötskal "åh nej, kolla mina finnar, shiit va smal jag var då jämfört med mina valkar nu" herregud, okej, jag är väl inte nöjd med mig själv jag heller, men du är såå fin gumman, och det ska du stå för! ingen är 100% nöjd med sig själv! nån som inte håller med om det? kommentera gärna.
nej, nu ska jag fortsätta njuta av sällskapet med goldy locks och snacka hela natten lång! mickan, Mi casa es Su casa! me llamo!
from me & mic - hoppas ni alla där ute, har en riktigt bra kväll vart ni än befinner er!
BYE!
 
Nu är det igång igen, mickan dansa till "The killers - Somebody told me" och jag ska nu göra henne sällskap! Music is my passion. mickans är troligtvis dans, så nu kör vi, all night long baby ;)


goldylock and the silly singer ;)
image56

Nu blir det sminkborttagning citerar mickan "vi borde tvätta bort sminket, jag känner hur det börjar ruttna" yeah right ;) vi får fixa det hela med ansiktsmasker :)

go'natt!


memories

Träffade Ida, Mathilda, Erik och felicia på bussen i morse ;)

ååh! jag lyssnade just på julmusik ;) jag vet, redan, men jag längtar efter jul! :) då kom "my only wish this year" och jag vet vad du skriker rätt ut nu av skratt mickan ;) det var nämligen den vi stod och sjöng i aulan nån julavslutning på NS och mickan fick för sig att göra lite rörelser! hahah jag stod där och sjöng så gott jag kunde ;) haha tur att nåra uppskattade oss iaf ;D hahah sjukt kul det där!
och jag och karin! haha när vi körde jingle bells med persika, gud! jag höll på att dö av skratt mitt i då jag och jessica sket i en fjantig rörelse men karin bet i läppen och gjorde den och vi stod bakom och skrattade! fan vad dum vi var då egentligen! om jag var du karin, skulle jag slagit ihjäl oss! hahah ;)
och grease musikalen! det var bland det roligaste ändå! jag menar, hur kul var det inte när "green day" typ skrek rätt ut nått ord i "summer lovin" och när karin skulle säga "äh hon ser för oskyldig ut för det" till hon som spelade Sandy men sa istället "Äh, hon ser för oskuldig ut för det" jag minns en snabb blick från jennifer och jag kollade på karin sen var det kört! jag sa min nästa replik halvt skrattande och sen skrattade publiken! shiitt :O hahah vi hade iaf sjukt kul på den där musikalen! ;)
och ja, reen del på  skolan kanske tyckte det va töntigt men vi bjöd på oss själva och vi hade iaf hur kul som helst på genrepen och allt ;) och dessutom uppskattade en del åt denna tillställning ;)
det roligaste var nog när hon som skulle va sandy inte tog i på den sista låten, ni vet den där "you're the one that I want" och jag och mathilda bara, vi kör den, som en återförening sen barnsben. Och efter att vi kört den och dansat runt lite sådär så kommer söta svietlana, musiklärare, och bara "men herregud! ni kör den där, punkt slut!" ;) haha that's why vi fick högsta betyg i music :)
vi gjorde historia på NS helt klart :)



Nej, nu är det hur skönt som helst att det är fredag, tror nog jag ska åka till mickan i gävle ikväll och fika och bara snacka om allt och mysa :) sen i morgon blir det nog troligtvis partaj! :) dessutom kommer syrran och marcus hem ikväll! : )

måste bara skriva att rebecka gjorde ett replay av mitt fall i trappan i skolan! det här var en annan trapp men det va nästan lika fult! rebecka sa "jaa men jag har bara skrivit såhär lite" sen hördes ett brak och rebecka låg på golvet. Stackars zelim stod bakom och kollade fundersamt, men då rebecka och jag började skratta så små fnittrade han och gick vidare! Díos mio, hur det kan gå ;)
Och om någon har skrivit "josse och sofíe" i taket nånstans så är det iaf inte vi ;)

Ha en riktigt bra fredag people!
bye!

Niklas : - I want a piece of that! SMACK! ;)

Niklas, du är föör rolig, och det är lite komiskt att du har hittat en i din nya klass som du passar prima tillsammans med, ni är som tvillingsjälar som äntligen funnit varandra :) SÅ MYCKET CRED för att du står för vem du är och hur du är, that's so brave! :) idag fick du mig att skratta så jag typ dog och det uppskattar jag verkligen :) behöver lite skratt på tillvaron ;) dessutom är det din 17:de födelsedag idag! CONGRATS! ;)
Persika var  på skolan idag, riktigt treevligt att se min solstråle igen ;) du skrattade bara när du såg oss spela kort ;) du skrattar åt allt ;) precis som Rebecka, men det är faktiskt riktigt roligt, man behöver såna människor också, speciellt när man vill ha lite glädje omkring sig :)

jag sa det minst fem gånger idag so here I go again "jag hatar den här dagen" ;) den är såå lång och såå jobbig! men ändå blev det riktigt lyckat och roligt på dansen, lite drygt på kören men men , tur att rebs fanns där och vi kunde skratta och flamsa åt att vi var så fruktansvärt trötta!

Kom nyss hem och ska finslipa på naturkunskapen! sen blir det till att bara ta det lugnt. kanske se en film och dricka lite cappucinnoouu ;) Skönt att Torsdagen är över, nu är det fredag och tre lektioner till klockan halv två, sen är det frihet igen!

På tisdag i anonsbladet är mickan med ;) rösta på henne!
BYE!

>goooooooooooooooooood!<


17/8 - 07 ;) em,den,id
image47


So together but so broken up inside.

how do you feel about yourself? hope you're happy :)

Jaa hallådär!
igår umgicks jag med min gode vän jennie pennie då vi tog bussen ner till stan ( ja vem orkar gå i snöovädret?) och tog en fika på fredos. vi hade mycket att snacka om och det kändes riktigt bra och sköönt att få snacka av sig lite. gårkvällens citat av jennie "jag ringer inte festen, festen ringer mej" ;) klockrent hasselnöten!

Idag var det en helt okej dag i skolan, och jaa det verkade som om jag var bra på att ljuga då jag och några till i klassen satte oss ner på håltimmen och spelade kort ;)
Don't get me wrong! jag brukar inte ljuga i reality :) hehe
sen tog man snålskjuts hem, jag och mickan, och jag hjälpte henne att locka håret inför morgondagen då hon ska knäppa kort inför lucian. YEAH THAT'S RIGHT, Min lilla goldylock kom med till kandidaterna av sandvikens lucia! oooh, gud vad jag ska säga åt alla att rösta på dej när det väl kommer ut ;)
åkte med mami till forsbacka, jaa vad fan gjorde jag där? jo det är ju så att jag har kusiner där ;) ett citat kom upp i huvudet hela tiden från en av våra förra "släktträffar" " jag tänkte att jag skulle ha tre roliga år på gymnasiet och hur fan kan man välja SAM då?" MEN HERREGUD! tror du vi har skittråkigt för att vi går en mer pluggig linje än vad du gick ut ifrån?! Jag stör mej som fan på det där och jag vill skrika ut det varje gång. inte är det jag som nu måste läsa på komvux för att överhuvudtaget komma in på nån liten högskola! jaja, nu får det räcka med klagomål!. men det gör mig riktigt förbannad!

Jaa, nu har jag nyss tagit itu med naturkunskapen och känner mig väl rätt nöjd, tur att man fick ett riktigt roligt resultat på spanska provet och på hur man ligger till :)

nej, nu ska jag ladda upp inför en väldigt lång dag i morgon. ha en riktigt treevlig kväll!
bye!
image46

missery buisness

hemkommen från en lååång dag i skolan, shiit, cyklade hem in the night kändes det som. hur långa skoldagarna än kan vara så har man ändå kul med våran klass ;)
cyklade till bessemer för bokprat, vilket ledde till att jag och sara blev attackerad av hagel! det gör verkligen skitont att få hagel i ansiktet ;O
jaja, idag ska jag följa med mikaela till uttagningen av lucia, nej det är inte jag som ska söka, ska bara vara med som stöd och sällskap ;) och hoppas att mika sopar banan med dom andra nu ;)
Sen blir det mysig fikapaus i höstvädret med jen :)
sen lär jag väl sätta igång med naturkunskapen också, puuuhh!


>Mind your own buisness ffs<


image45
var tvungen att lägga in en bild på den här saknade sötungen! :) från kryssningen :) sandviken saknar dig babe!


ha en bra kväll people!
tjoho!

I think of it as yesterday, you know, leaving it all behind.!

image44

okey, so I have to go thrue this again? don't get me wrong, I will if that will make it easier. but don't think, for a second, that I will let you in again. Me and others, really thought you had changed. I quote a friend "you have to exept it, who  this person is and take the consiquences, or just not be with the person"
so I guess you can't change, and it actually hurts a bit, cause I really did care about you.
I hoped you had learned the mistakes and wouldn't do the same again. but god! I hate myself for being an idiot by believing that. I feel like Peyton in One Tree Hill a bit. Maybe she's right "people always leave"
but hey, maybe we should blame it all on me? you know like always? but no, I will try to shut it all away and just go on with everything. I wont go thrue this again, so I guess I just should hope you can change and be a really good friend, cause I know you can be that to. But I guess you wont be that to me, cause I will go on and think of you as yesterday. I'm proud of being independent about all of this, and more out there should! Stand up for yourselfs and be strong, cause if people do hurt you by leaving or anything, remember, you're the strong and brave one if you still can stand up on your own feets and hold the strenght! If I can, you can.

nej nu räcker det, både med engelskan och det här ;) jag hoppas jag inte trökar ut er för mycket. ska inte bara skriva bara om problem promiss :) ska fortsätta skriva på om vardagen snart igen :) ha en trevlig kväll!

cya

it's just to little to late.

image42

jaa så idag var det skola, var ändå rätt skönt faktiskt. slippa tänka så mycket utan bara vara där och känna att det finns folk man riktigt trivs med. och sen blir det liksom back to reality också.
till alla er som bryr sig: - THANKS! <3 jag finns här för er precis lika mycket som ni finns här för mig!

I veckan vet jag inte riktigt vad som händer, förutom att jag ska träffa hasselnööten imon och sen ska jag planera en kväll i gävle med mickan också, I need you baby :)

kollat på One Tree Hill idag lite också! :)
Nathan : - the choises you make today, can effect your whole life.
GOD! det är såå himla bra och jag känner helt igen mig!

>Nej, now I'm done! jag släpper in folk för lätt helt enkelt, och speciellt dom som inte ens borde få bli insläppt. Anyway, I'm trying to hold up the strength and it feels great to not care so much anymore.<

det var allt för ikväll. enjoy it out there people!

cya!


solstorm

nu är det över! nu är lovet över och i morgon är det skola igen! orkar verkligen inte. pallar inte lektionerna, men det ska bli kul att träffa en del personer igen :)
Igår var jag på bio med Ida, solstorm, den var faktiskt bra :) även om inte ida fattade så mycket och det var rätt mycket gud ;) hehe
Dessutom fick jag gå gratis eftersom majzen ääär så gudomligt generös ;)

Nu sitter jag här och bekymrar mig över att behöva kliva upp ur sängen i morgon bitti. nee, men idag får vi se vad som händer. måste ta vara på den sista dagen på höstlovet :)

>jag har alltid gjort fel val i livet, och nu ångrar jag mig mer än någonsin. this time has made me strong, and you're gone.<

ha en trevlig dag people!
image41wallmans here I come, om typ fem år ;)
cya!


Denial, Guilt, Fear, Depression, Acceptence, Faith, Strength


igår var jag och MIKA på bio "hairspray" såå bra ;) , sen, citerar mika "gourme middag på klaras" ;) i love you baby
Sen låg vi och snackade i mika's säng och´jag fick för mig att knäppa lite roliga bilder, så jag hoppade från sängen och landade på mitt glasögonfodral! som tur var hade jag glasögonen på mej! haha, men det sprack och jag flög och landade på golvet, mika skrattade så hon typ dog och jag har fortfarande ont i foten ;)


idag fick jag äntligen träffa Karin och Jennifer igen :) det var underbart! persika följde med och vi gjorde oss hemastadda  på mix, eller ja, jag gjorde mej hemastadd ;) filt och hela köret ;)
anyway, det var riktigt mysigt och persika hade kameran i hugget så vi kunde göra detta minnesvärt ;) haha och jag ville knäppa roliga kort igen, vilket dom andra tyckte var pinsamt då jag sprang och hoppade mitt på stan så att stackarna som lunchade var tvugna att se mig. haha, karran och jennifer höll sig lite i bakgrunden då och skrattandes skakade på huvudena där jag sprang med persika som fotograf ;)
med er kan man verkligen snacka om allt, tur att ni tänker komma hem oftare! och jennifer, du ska höra av dej så fort du är tillbaka igen! vi snackade länge på vägen hem från stan och det kändes som ett utav våra gamla låånga snack hem efter en skoldag på NS! I've missed that! vi bestämde att den 7 dec, då jag och persika drar till globen, ska vi maybe sleep over at Karin's place :) läängtar! :) det skulle vara riktigt mysigt. så jag och jessica kan läxa upp gubben hon bor med! : )

Senare, efter en mängd one tree hill och tacos med mami, när jag bara satt hemma och trökade, bestämde jag mig för att pallra mej ner till stan och träffa persika och ida :) sen mötte vi emmeeliee också! ;)

dagen har varit riktigt bra. Känns så himla bra att jag lyckats hitta styrkan och börjat förstå att det faktiskt finns folk som bryr sig om mig och jag älskar mina vänner! <3 tack för er!

Dagens dialog
Jag : - jag har hört att det ska vara omöjligt att slicka sej på armbågen! men hur svårt kan det vara? (jag testade, omöjligt!)
Efter många försök
Persika : - men om man är siamesiska tvillingar då? då sitter man ju ihop, då kan man ju slicka på den andras armbåge
Jag : - så du menar att om min högra arm sitter ihop med din vänstra så kan du slicka på min armbåge?
Persika : - men hallå?! du har väl två? du är ju så dum som du ser ut!
HAHAHHA!! :O
aa, det är det här jag får stå ut med! haha ;)

nu ligger jag här och kom nyss in efter ett lååångt men roligt snack med ida i korsningen.
men nu kom jag på en grej? om man är siamesiska tvillingar och slickar på tvillingens arbåge då slickar man ju inte på sin EGEN armbåge!! JESSICAAAAA! det är fan inte jag som är en dum blondin! kanske ligger den i din bruna hårfärg?! Jag vet, hur orkar jag? ;) haha men man är ju som man är med persika ;)

>hur dum kan man vara?! ibland blir jag så less på folk? sånt här skit är en av anledningarna till varför jag brukar må skit! c mon!<

I morgon bär det av till sthlm med familjen, äntligen syrran! då taggar jag wallmans sallonger sen på lördagen blir det HALLOWEEN PARTY med mika i gävle :)

nej, nu ska jag sova, ha ett fortsatt trevligt höstlov, people. lägger ut bilder från fika stunden i morgon :)
cya!


RSS 2.0