dagens

idag har jag umgåtts med denna pingla, vi gjorde inte så mkt. mest satt och snackade och rökte nathas ursnygga nya vattenpipa då förståss ;) mysigtmysigt
sen kom sara förbi en snabbis också! and I'm here for you, baby!
nu spöregnar det utanför fönstret och jag har magverk! så jag ska bara ta det lugnt framför tv:n ikväll tror jag.. fårse!
men snälla, ge mig sommarväder ffs!
CIIAO!


OOOHHHH! nu skrev rebs sms!! hon är tillbaka i Sweden efter en vistelse i Tyskland! ska träffa henne i veckan så klart! och nu saknas bara hanniepannie! hon kommer hem om en vecka typ!

what can I say?

fan vad nerstämd man blir när man får den här fucking mensen. men vad ska man göra? jag ska försöka rycka upp mig och träffa några av brudarna för käk ikväll!
CIAOOOOOOO!

bjuder på en bild från midsommar. "MEN TRYYYCK DÅ!!!!"

helt sick!

kvällen igår spenderade jag på donken med sofie och maria för lite snack sådär och då hände nått helt otroligt sjukt! det stod typ ett tretton-fjorton årigt gäng vid lekhuset och den minsta (eller iaf kortaste av dom) började spotta på ungar som ville komma och leka! sen när en mamma kom ut för att hämta sina barn började denna pojke kaxa och spotta på hennes ungar. mamman blev galen och frågade vart hans mamma fanns. då svarade ungen inte utan ställde en motfråga "och vart är pappan till dina barn då? har du mördat han eller ? och vilken stor bil ni har, det är väl därför du har så många ungar, för du har knullat i bilen" mamman gav upp och åkte iväg.
jag , sofie och maria höll på att DÖÖÖÖÖÖÖÖ av arghet och blev nästan ledsna. för vart fan är samhället på vägen?! det roliga var att mamman inte alls gav upp utan kom tillbaka och det var bara vi som såg att hon låg och väntade på att pojken skulle cykla hem, säkert så hon skulle kunnna följa efter honom och snacka med föräldrarna. istället tog vi saken i egna händer. Då killen cyklade förbi oss, kollade på sofie och sa "har du ridit eller?" så fick vi nog. Maria sa "stanna! vi vill prata med dig ensam" och efter ett "rör ni honom, då jävlar" så cyklade kompisen iväg.
vi pratade allvar med killen som helt plötsligt blev sjukt liten, och vi kunde se hur han skämdes. vi sa att man klarar sig så mycket bättre själv om man är trevlig i den här världen. och sen försökte vi få honom att tänka sig in i situationen om någon skulle stå och skrika till hans mamma eller spotta på hans småbröder.

iaf så sa han att han skulle skärpa sig.. men det vet man väl aldrig. men vad ska man säga? vaa faan händer med världen?! nått har gått seriously wrong när en tretton årig liten kille kan stå och skrika sådana där saker till en vuxen kvinna med tre småbarn. nej, vi förstod att vi var tvungna att göra något för att inte låta pojken få makten och stoltheten.

okej, enough, idag ska jag fixa ett nytt bankkort (råkade sätta mig på mitt igår! HAHAHAH) och sen åka för att möta Nat!
hörs!
CIIAAAAAAAO!


shopping

vart på stan idag med eidem och hälsat på mic på hennes jobb! och thank god för det underbara vädret vi fick idag!
nu ska jag dra in till valbo med syster och mami! hörs!
CIIAO!


one year ago och jag tror detta va i tyskland :)

take a bow

jag säger bara:njut :)
 

godmorgon!

åh herregud vilket morgonhumör man får när någon ringer och väcker en såhär på morgonen! (aah det är trots allt morgon för mig) först ringde pappa typ femtio gånger från schweiz, så var ju tvungen att svara tillslut, sen ringde mic också typ tre gånger, och hon ville bara att jag skulle komma till hennes jobb idag och hälsa på.. fårse om jag orkar :)

kvällen igår var mysig, satt med ett gäng trevliga folk på donken hela kvällen, innan jag åkte hem och kikade på "sex and the city" mitt nya favvoprog! :)
nej, nu vill jag faktiskt ut i vädret , det ser ju rätt så bra ut! ida, how about a smoketalk?
CIIAAAAAAO!



how about a round of applause?

idag fick jag umgås med sofie, missed you baby! det blev picknick i stadsparken (tattigt enligt vissa, men mysigt för oss who's a bit better) ;) mariamaria kom förbi och det gjorde allt mysigare ;)
det är ganska sjukt att det är sommarlov, det känns så himla overkligt. för vad gör man egentligen? känns ibland som om man kastar bort dagarna, men jag försöker planera saker med brudarna, så att vi får vara med om riktigt roliga äventyr denna sommar. speciellt för er nya brudar man inte kände förra sommaren, i år ska vi ha så jävla roligt!
nej, nu känner jag för en get away med sari och snacka skiiit!


 I promise you
I'm always there
When your heart is filled with sorrow and despair
I'll carry you
When you need a friend
You'll find my footprints in the sand


sex and the city

kvällen igår var underbar! aldrig har jag nog uppskattat och älskat en film så mycket som sex and the city (och ja, det är inte så svårt att skriva ner hela namnet, palla SATC) var iaf i gävle på bion med nat, sis och mami


footprints in the sand

gårdagen spenderades först på lappens i storvik (med sjuuuuuuuuukt stora glassar) tillsammans med maria och miss storvik själv, rebs! därefter vart jag och maria upphämtad av en bil med mathilda stenberg i spetsen. så åkte vi runt,runt och sen bjöds det på mat hos marias farbror. sen vart det möta nat och åka hem till henne för "cinderella story". jaa jus det! jag och maria blev jagad av en måsjävel också! :O haha ;)



yesterday

gårdagen spenderade jag med två gamla godingar! Mic och Nat



träffade även ida på en liten nattwalktalk ;), vi snackade om livet! och det blev riktigt deep där ett tag! skönt att man kan snacka om i stort sätt allt med dig, babe!

idag får vi se, ivarsson vill ha mig och majsan till storvik, så ska ta och ringa och väcka M nu :)
CIIAAO!

midsommar

här bjuder jag på ett urval av alla pics vi tog under kvällen som vi tillbringade hemma hos miss Wikgren. what can I say? Sjuukt rolig kväll med dricka, dans, lekar, snappsvisor och folk som droppade in! :)






still bleeding

faan att det aldrig blir som man tänkt sig! man vill så jävla gärna få ett sms men sen blir ändå allt fel när man väl fått det. ibland önskar jag att jag bodde ensam, vilken frihet ändå? "kan jag komma?" till det kunde man ha svarat "hell yeah" då ;)

gårdagen var riktigt mysig med majsan,sara och mathilda hemma hos maria. fotboll (sjuukt dåligt) och sen lite småsnack.
vi åt med sara först såklart, jag och majsan. för i morgon fyller hon år!! så jag skriver GRATTIS I FÖRSKOTT här nu ;)

för ikväll åker jag till min kära stuga med la familia och abuela/abuelo. :) och nu vet man ju iaf att det finns en rolig liten figur på andra sidan sjön som man kan åka och hälsa på om man känner för det! tänk att ha gått miste om den vetskapen, hela våra liv, Rebs?!
men jag ska åka över ikväll och hoppa studsmatta!, redan bestämt :)

i morgon är det midsommar! sjukkt hur tiden går! minns för ett år sen, då befann man sig på franska rivieran vid den här tiden, wonderful! (y)
ska vara i stugan först ett tag och käka med släkt osv, innan jag åker hem med syster för att förbereda innan man ska upp till miss wikgren för lite grill och partaj!
ha en trevlig dag så hörs vi i morgon!
CIIAO!


ooh baby, touch me and I'll come alive.

"jaa vi tar några cyklar, fler människor, några tält och sen rymmer vi! JIPPIIIEEE" - Hannah, du är klockren! (y)

det känns mycket bättre nu, antar att det är pågrund av att vädret är betydligt bättre nu än innan. Antar att det är dåligt väder på sommarlovet som får en deprimerad.
nej, nu ska jag inte deppa mer! om ni ville veta så gick det en häst förbi här nyss! :O helt sjuukt stor händelse för lilla vallhov ;) , vad säger du om det rebs? inga hästar som går förbi på gatorna i storvik va? ;D

va på stan nyss med the cutest, Ida Eidem! solstrålen själv. :) trevligt,trevligt
träffade maria och daria också. och daria: vart har du hållit hus kvinna? ;)
sara mötte jag också en snabbis och vi kunde inte låta bli utan gick till våran bänk på skolan! we will miss it när vi börjar på bessemer! men jag ska inte ge upp så lätt, nej jag ska komma på ett sätt att ta med mig den till nya skolan ;D haha, jag tänker ju inte bara lämna över den till estetarna så lätt!

nej, ikväll blir det mat och fotboll med några brudar!
ha en trevlig kväll och tagga midsommar nu, people!
CIIAO!


empty all through

varför mår man såhär time to time? det är sjukt svårt att förklara men känslan inombords gör ont men det känns ändå som att man inte känner någonting? confusing? jag förstår, men sommarlovet ska väl ändå göra en lugn? den gör mig panikslagen! dagarna rinner iväg och vädret är skit. jag vill göra nånting! göra nånting man kommer minnas! självklart kommer jag minnas dagarna jag ändå lyckats fördriva med vänner, men jag vill göra nått storartat! vad sägs som att rymma några dagar? ;)

nej, men vad händer idag?
vädret är inte så lockande, funderar på om man ska lura med sig mami till valbo och strosa lite. är nämligen sjuuuukt kär i en jacka som finns där inne och väntar på mig..
men vi får se! jag måste göra nånting i alla fall! annars får jag panikångest!
CIIAAAAO!


just need you to trust me

igår efter frissan och ida , umgicks jag med mina blonda snyggingar till vänner : Nathalie och Matuleine! ;) vi planerade midsommaraftons kvällen och till den ser jag riktigt mycket fram emot! nu är det bara till att ragga upp lite fler folk som kan delta under firandet.

vad händer idag?
jag och min kära vän majsan ska pallra oss in till gävle, där vi ska möta max!
hoppas ni får en trevlig dag, trots vädret, people!
CIIAO!


forever



it's like I waited my whole life, for that one night.

sommarlov?

det känns fortfarande inte som om sommaren är här, känns ännu mindre som sommarLOV! SNÄLLAAA bring me that summerfeeling!! vart är solen, liksom?

aja, med tanke på det tråkiga vädret, så hade jag en mysig filmkväll igår med natha,madde och sara. vi åkte runt och färdades från olika ställen HELA tiden ;) , men tillslut bestämde vi oss för att åka till jonatan - maddes karl, där vi satt med läsk och chips i högsta hugg :) dessutom fanns det världens sötaste grand danoi på balkongen bredvid som kikade på oss. Så gryyymt sööt ! :)

idag ska man åka och klippa sig! hatar frisörer.. men jag känner att det ändå är dags för lite färgning på utväxten och därmed passa på att ta topparna också. jag får ju inte tappa den blonda glansen ;)
senare ska jag nog träffa min söta vän Idomin! (y)



men ni får ha en underbar dag, så hörs vi senare, people!
CIIAAO!

msn sådär på kvällskvisten

josefine / josefinita.blogg.se säger:

ååååh vad jag älskar den här låten!

maria. säger:

jaa!!

maria. säger:

hammar

josefine / josefinita.blogg.se säger:

den ska vi lyssna på i sommar och snacka minnen från tiden på hammmaaaaaaaaaar!

maria. säger:

haha jaa!!! fyfan. sommaren har bara börjat josefie

maria. säger:

och vi skiter i alla cp kilalr.

josefine / josefinita.blogg.se säger:

jaa det gör vi faan!! vi ska ha så jävla roligt!!!!!!!!!!!

josefine / josefinita.blogg.se säger:

tänk alla strand dagar och alla varma fest kvällar!

maria. säger:

haa jaa SOM FAN

what can I say? ;) vi kommer sakna hammar som FAAAAAN! menmen, vi får se till att ta över bessemer, right,brudar? :)
nej, nu orkar jag inte sitta här nå mer, så godnatt, people! hörs i morgon!
CIIAO!


ännu en uppsalaimpulstrip ;)

gårdagen vart faktiskt trevlig den också, trots det hemska vädret!! jag säger bara: stackars studenter!!
men det lät som om dom ändå hade en lyckad kväll då man svängde förbi kharma på kvällen ;)
umgicks iaf med nath och mad, det var trevligt hemma hos natha med dricka,snack,skratt och självklart massa dans! eftersom det inte regnade åkte vi ner på stan där vi träffade sara som vi umgicks med ett tag, men vart fanns folket? ;) jag och natha cyklade mot vallhov vid ett tiden, natten blev lång och underbart skönt var det att komma i säng..
efter massor av sms därefter somnade jag ovanligt skönt! :)
och till pernilla: neej vi va aldrig i stadsparket på grund av vädret, men du skulle vart meeed :) får ta igen det en annan gång!

idag ringde natha mig och frågade om jag hade lust att åka ner till uppsala bara sådär ;) haha! självklart tänkte jag också tog vi två bussen till gävle och tre tåget till uppsala. det visade sig dock att hon tagit med mig ner för att jag skulle få straffet att hjälpa henne städa ur hennes rum på elevhemmet! vilken cheeter! ;)
nej, men vi hade riktigt trevligt, trots vädret där igen då, men vi umgicks med David (sjukt skön grabb), käkade nere på stan, tog en varm choklad på "storken" ;) och gick till stationen där vi låg på en bänk och snackade innan tåget gick hem 21.17.
tågresan hem var ändå roligast! fyra män med sverige tröjor satt och sjöng och skrek och då vi kom in skrek dom "hallåååå, tjejer, vissaaa tuttarnaaa!!" och sen sjöng dom hela resan och påstod att natha var nån jimmys syster. hahaha, så sjukt roliga!


nej, nu ska jag jump in the shower soon.. men först måste jag få reda på en sak.. vaddå FEG?!
CIIAAAAAAAAAAAAO!

sommarlov

det känns helt sjukt overkligt just nu, faktiskt.. känns bara som om det är en lördag eller söndag idag och att vi strax ska tillbaka till hammar.. men det ska vi ju inte!! inte ens efter lovet, och det är deprimerande!
vi tycker alla att vi trivts så jävla bra på den skolan, att vi inte vill börja om på ruta ett igen! vi har redan varit med om det där "åhnej, ny skola" scenariot och nu är vi tvugna att gå igenom det igen, trots att vi inte ska gå om ettan igen..
och det är så sorgligt att folk flyttar eller byter linje, jag älskar ju våran klass precis som den är nu!! sen kommer det nya också.. och nån nyinflyttad till viken även ;) dessutom en kille! haha ;) sara vart lite smått peppad på skolstart då igen tror jag nog.

aja, gårdagen spenderades med några från klassen och några utbölingar ;) , och trots en del spåringar så var det ändå en trevlig kväll med nära och kära. och ikväll smäller det igen! då blir det hem till natha med madde och pernilla för att sen dra ner till stadsparken och möta upp a few andra!
ha en riktigt trevlig dag!
CIIAAAAAAAAO!


jag älskar oss ;)



dock är inte alla med! men tack för ett riktigt roligt år, SP1B :)


vad är frihet?

jag ska tala om för er vad frihet är just nu! frihet är här och nu, just i den här stunden. när man sitter här, hemkommen från skolan, och har absolut inget att göra, inga prov/läxor att tänka på. om två dagar är det skolavslutning, och sen har vi alla sommaren framför oss, med lediga och soliga dagar, där vi kan hitta på precis vad vi vill! sommaren 2008 ska bli bäst!

dock finns det bekymmer kvar, utan dom skulle jag springa runt och skrika av lycka just nu, dock känns det inte så lockande längre när allt bara är knas överallt, vart man än befinner sig. det gör ont inom mig, när jag vet hur otroligt respektlösa vissa människor kan vara, speciellt folk man trodde man kunde lita på, folk som innan låg en varmt om hjärtat.
sen kan folk helt byta skepnad också, och det förstår jag inte!.

aja, det är tur att det finns några få människor i livet man fortfarande/alltid kan lita på! :) och pågrund av er och det faktum att friheten är här, ska jag skrika frihet nu!
jag säger som dessa bruttor "kan vi inte bara grina tillsammans nu?" och det både av lycka och sorg.



ha det bra,people! och remember, friheten är här! :) så nu ska jag gå och göra det bästa av det!
CIIAAAAAAAAO!

nu händer det!

FRIIIIIIIIIIIIIIHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skrev precis klar min sista uppgift för det här första året på gymnasiet! nu blir det lugna dagar och på torsdag ligger SOMMARLOVET och väntar!

nu blir det valbo med saaariii för lite skolavslutnings kläder köp ;)
CIAAAAO!

nu är det inte långt kvar

nej, nu är det inte långt kvar tills vi kan springa runt och skrika "FRIHET" så otroligt jävla skönt! (y)
gårdagen spenderade jag först med maria och hennes vänner :) innan dom drog till hedåsen och jag blev saved by sara :) hon och jag va med om små äventyr och skvaller från en viss person innan vi lade oss tillrätta och kikade på OC hemma hos henne :) mysigt!

idag strålar solen, jag är sååå jävla trött och skulle helst av allt bara vilja gå ut igen och somna i solstolen, men ack! jag har ju trots allt en sista uppsats att skriva! roligt? NOOOOOOT! fattar inte hur man kan ha plugg ända in på sista veckan!
aja, men jag hoppas alla ni andra njuter ute i solen!
CIIAAAAAAAAAO!


I'm so fucking dissapointed


pictures

har inte så mycket att säga förutom en underbar kväll! bilderna får tala! :) så NJUT, PEOPLE!






underbart! :)

idag har jag umgåtts med rebs, hannah, maria och sen blev jag, maria, hannah, mathilda, isabell och madelene jagade av en räv, och då kan det se ut såhär! läskigt


mysigt på viking också

jag har damp

hittade nått photoprogram och är nu hooked! ska försöka att inte lägga in nå fler!
här är ännu en bild från förra sommaren, men denna gång från en av min och idis många sommardagar! ;)




nu lägger jag av för ikväll! sofie kommer snart hit, sen ut med några av brudarna!
CIIAAAAAAAAO!


one old pic

Haha denna brutta can go crazy ibland (även om det var jag som va det den där sommarkvällen;)
Men jag säger bara "and the classic.. aaahh" ;D


sorry, one more time!

jag har verkligen inte haft tid dom senaste dagarna! but I've missed you, kära blogg! och remember, I STILL LOVE YOU THE MOST! ;) haha nej, nu ska vi inte överdriva!

denna vecka har bestått av det sista pluggandet! och sen har jag självklart spenderat tid med nära och kära ute i solen och taggat till morgondagen!!!! så sjukt roligt ska vi ha, brudar! och lätt blir det inte ;) har laddat upp med riktigt roliga lekar vi ska köra ;) så så lätt kommer ni inte undan ;)
i måndags var jag på vad rebecka kallar "storviks festival" haha ;) jag, maria och storvikarn själv åkte och kikade ;)
har även haft två muntliga redovisningar dessa dagar, men nu är det KLAAAAAAAAAAAAAAAART!

ni vet ju rätt mycket om vilket pain in the ASS jag har när mensen hälsar på, och igår kväll kom den! FUUCK! jag som hade hoppats att jag skulle vara fri från den i morgon, men whatever! dock vaknade jag halv fem i morse av värk och var tvungen att gå upp, ta en tablett, gå runt i rummet, och sen somna sittandes. ! roligt liv, NOT!

idag hade jag en redovisning som pågick en halvtimme, därefter åkte jag hem till sara, sen en snabbis till farfar innan man fick sms av rebecka "jag och hannah kommer till dig nu" jaha ;) så då åkte jag hem och släppte in dom :) sen åkte vi ner på donken med maria, hon och jag cyklade och fixade löshår till henne, sen hem hit och nu åkte hon för en stund sen.
ikväll blir det mys på nån mysig plats (jag vet att du stör dig nu Daria;) med natha, madde, evelina och några! ha det bra, people! lovar att bli bättre med uppdateringen!
CIIAAAO!




sol, sol, strålande sol!

det är verkligen inte roligt att vara såhär förkyld när man ska hålla ett föredrag i morgon bitti om barnspråk! helst skulle man bara vilja ligga ner och glömma allt som har med plugg att göra! men aja, det är bara till att bita ihop och vänta med att kurera mig till efter skolarbetet!
var till farmor&farfar en sväng på förmiddagen med min kära syster, och nu är kjolarna klara till 60/70! (y) och ja, Hannah, jag SKA bli FRISK! :)

jag har åtminstone fått njuta ute i den stekheta värmen med min vän, sofie, idag :) först glass/dricka på donken och därefter en tripp till stadsparken där vi har legat ända fram till nu! så otroooligt skönt!
nu blir det mat med hela familjen ute i värmen! :)
image448
image449

ha en riktigt trevlig söndagskväll, people!
CIIAAAAO!!!!!

host!

FAAN! nu börjar jag bli sjuk också! roligt när det smäller på torsd ;)
men jag ska se till att bli helt frisk innan dess!
vad händer idag? - jag ska till en början plugga lite svenska innan redovisningen i morgon bitti, sen får vi se om jag ens orkar dra ut och göra nått, det visar sig!
men tills vidare, så får jag önska er en trevlig söndag ute i det soliga vädret! (y)
CIIAAAO!

image447

Fredag-Lördag

igår var det fredag! åh sköna fredag, gud vad jag älskar dig! först skola till tolv, sen käk och sen vart det en underbar shopping vistelse i gävle med fyra riktigt trevliga och roliga människor : Sofie, Hannah, Rebecka och Niklas! (y) för er guys!
det blev lite shopping inför bla 60/70!
sen åkte man buss till storvik med H och R där vi hälsade på världens sötaste farmor kerstin (rebeckas farmor) där brudarna hittade riktigt roliga och snygga kläder tills på torsd. sen köpte vi med oss pizza/kebab till rebecka där vi spenderade kvällen framför tv:n. MYYSSIIGT! snackade även en hel del med Maria över telefonen och fick höra en del skvaller! THANKS FOR THAT! och maria, det är DU som är MIN snygging ;)
här kommer en somrig bild från gårdagen i gävle :)
image446


idag har man först varit hemma hos maria :) , sen en sväng på stan med henne och natha och därefter hem till natha, ner på stan med henne och sofie och käkade. sen träffade vi sara och vi fyra kikade lite på cruisingen här på stan. Madde och Maria kom dom också en stund :)
på donken fick vi tomma mc flurry bägare av en som jobbar där och hon sa "kom fram till kassan sen och fyll dom där med vad ni vill" :) HAHA! så då blev det ÄNNU mera GLASS!
jag, natha och mads åkte hem till natha där vi suttit på nathas balkong och fram tills nu! MYSIGT även det ;) och TACK för en underbar kväll, brudar! och tack för vädret btw!

hörrni? nu är klockan över tolv, vilket betyder att det är den 1:a juni nu!!!! TAAAAAGGGGGGGGGGAAAAAAAAAA!
CIIAAAAAAAAO!


an oldie
image445