Gubbarna i lådan


Haha! Vi skulle passa perfekt som uteliggare!
I miss you din snygga jävel! Snart bor vi iaf närmare varandra!
LOVE!

We've got more bounce in California

Hallå där blöggen!

Detta är insain, men jag mår så jävla bra!! Livet har varit så grått och trist under hösten/vintern att jag helt ärligt gått som i dvala dessa månader. Men nu börjar äntligen livet se bättre ut! Vi går mot ljusare tider, både fysiskt och psykiskt!
Mina dagar går ut på att jobba, välja utbildning inför hösten och umgås med Jenkan.
haha. vilken pingla. vi blir så störda tillsammans. jag menar igår dansade vi runt och sjöng på bessemers skolparkering. Vi är liksom en perfect match. så fort jag börjar köra ett dansmove så liksom bara hoppar hon in och gör något snyggt danssteg som passar så bra ihop med mitt! hahaha

Anyways. Våren är kommen och om mindre än en månad åker jag till the one and only human being and the one and only city. Snart får jag krama om min syster, och vart får jag göra det? Jo, i L.A! Insain. Jag kommer gråta floder när jag får komma till min drömstad!

jaja... denna dag har väl inte varit så speciell. Har varit i valbo med Sara och nu ska jag väl försöka läsa lite mer i Uppsala Universitets katalog innan jag ska ut och dansa i blåsvädret!
Cya!


Sen kan ju självklart denna amiga ha att göra med mitt braiga humör också!
Det är så skönt att få höra din röst ibland snygging! (y)

Jennie, Jennie - livet har så mycket kvar att ge dig!

Igår drog jag med mig denna underbara jänta ut på vin! Vi pratade om livet. Jennie, du är en av de starkaste personerna jag känner. Glöm aldrig det!
Våran kväll igår kommer jag aldrig glömma! Jag tror inte bara du behövde det, utan även jag!

Snart ses vi igen, när jag hämtar upp dig om en timme. haha. I love you!