föresten

jag stötte på amanda jensen på stan igår ;) i lilla sandviken liksom! haha ;)
nu ska jag slita mig från datorn och gå ut och möta natha. det behövs nikotin och skitsnack. sorgligt men sant.
och linnsan, KAN DU HÖRA AV DIG OM DU KOMMER PÅ PARTAJ IMON!? ;) annars räknar jag med dig och då blir jag crazy woman om du inte dyker upp!

ha en trevlig kväll, people!
Ciao!


vad hände med barndommen?

jag har som sagt umgåtts med natha i snart en månad detta sommarlov! haha, självklart har vi träffat andra på dagarna också men vi har alltid sätts nån gång på dagen/kvällen. förklaring? överdos? njaa man skulle väl kunna uttrycka sig på detta vis som jag så otroligt bra uttryckte mig för natha "natha, jag har så dålig syn så jag inte ser hur ful du är, och du har så dålig hörsel så du inte hör hur dum jag är!" haha
men iaf så låg vi och kikade i nathas gamla fotoalbum en kväll och där fanns en massa bilder på mig som liten också. tex på nathas 8 års kalas. där stod vi allihopa och såg så otroligt glada ut, minnen kom helt plötsligt tillbaka. som då vi dansade med buggen på gävle konserthus och hur vi tjoade runt där i våra cowboy hattar! det fanns det också bilder på.
vad coola vi var.
det är så sjukt mycket man nästan glömt, men den kvällen kom nästan allt tillbaka igen. vi satt och pratade och skrattade i timmar och jag blev nästan arg på mig själv för att jag nästan glömt bort alla dessa år.  det var ju tur att det kom tillbaka.
men man kan trots det, ändå inte låta bli att undran: vad hände med barndommen?


sommarlovet har rusat förbi i en rasande fart och snart är det tillbaka till skolan som gäller. men dock inte till hammar, utan till bessemer. hata bessemer. älska hammar.
igår var det sommarkväll också, trevligt!
nu blir det ett möte med sari och sen nath!
ciao!


vissa människor är bara fööör bra!







avslutar med en otrooligt snygg bild ;)
måste bara påpeka att jag nyss var ute och övningskörde! hahah sjukt roligt! undrar bara hur det hela kommer gå på bilskolan ;)
hörs,people! nu blir det nog tillbaks till nath.
ciao!

pics från lördags












denna kväll slutade med att pappa skrämde skiten ur oss efter att vi kört anden i glaset. jag skrek "VA FAN HÅLLER DU PÅ MED?!", natha grinade nästan och sara skrattade ;)

gårdagen spenderades vid nathas pool all day och på kvällen blev det en stadsvandring med eidem och även denise och emelie :) trevligt! (y)


nu ska jag ringa och väcka natha! HÖRS!
ciao!

fy fan vad hett! underbart (y)

gårdagen var riktigt rolig! umgicks med natha. det lagades mat och röktes vattenpipa :)
senare drog vi upp till nathas mormor och morfar där poolpartyt var i full gång! så sjukt roligt att sitta på sidan och se all fylla för en gångs skull ;) det slutade iaf med att jag och natha dansade med alla vuxna/gamla och skrattade åt hur vissa höll på ;) haha!
idag har det varit SÅ JÄVLA VARMT!!! skönt förståss, är ju denna värme man väntat på. men ändå så sjukt varmt. känns som man ska svimma. legat i nathas pool nästan hela dagen och nu svettas man igen efter duschen. helt sjukt. men skönt förståss.
ikväll är jag ensam hemma, igen, så nath och sara ska komma hit så blir det mat och kanske dra vidare sen. fårse :)
ha en trevlig kväll!
ciao!

kryssning förra året :)

så sjukt varmt!

klockan är fan efter sex och fortfarande är det stekande hett ute! thank god! nu är sommarvärmen påväg! gick upp till nathas mormor och morfar där det var poolparty med hela deras tjocka släkt! :) det var riktigt trevligt! i poolen var det hela 28 grader! :)
mickan kom efter ett tag också, trevligt!
nu ska jag duscha osv och sen invänta natha så ska vi laga mat och bara ta det lugnt här hemma :)
kanske utmana syster och marcus med anden i glaset? haha nej, nu lär jag allt ta och lugna ner mig på den fronten!
ha en trevlig kväll, people!
Ciao!

an oldie

gårdagen i bilder

igår spenderades hela dagen i äventyr. först fick rebs uppdrag (eftersom hon snart åker till USA i ett fucking jävla år!!), sen vart det käk+ mycket mer roligt. bla. åka i en liten sån där sandviken hus bil med simon! haha!
pernilla kom och vi lagade tacos. sen hem till simon och marcus. jag träffade idis en snabbis, sen gick vi hem till maria. maria, rebecka, pernilla och marias mamma gick ner i källaren för att hämta nått. jag och hannah passade på att skrämma skiten ur dom! dock vart jag minst lika rädd själv! sen blev det skräckis, anden i glaset och sen fick stjärnan för kvällen oss alla att skratta så att tårarna sprutade (fast hannah fick lite damp ;)! MARIA MIKAELIAN! hon sjöng låtar om allihopa och berättade hur hon legat och pratat med darias lampa som barn(????!?!!!!) hahahahah så jävla klockren, kvinna!
Pernilla "vi sover en halvtimme till, till sex, och sen går vi ut" när morgonsolen började visa sig.
alla slocknade och jag vaknade vid elva. då var rebs och pernilla borta. jag fick nästan nyss skjuts hem av hannahs pappa och nu ska jag upp till nath.
här kommer ett urval av bilder.

"hi, can I ask you a question?"















PUSS!

en otroligt solig dag

gick ut i solen direkt när jag vaknade :) där låg jag ett bra tag tills natha ringde
"jag är sugen på glass, kom ner på stan!"
så jag åkte ner och mötte pinglan, och vi la oss på ett tak och solade och snackade om graviditet! ;) blev en riktigt intressant konversation :)
nu ska jag fixa och dona till kvällen då jag, natha, maria, sara och kanske lingon åker in till gävle på sommarkväll :)
ha en trevlig kväll, people så hörs vi!
PUSSSSSS & CIIIIIIIAAAAAAAAO!



skulle inte jag vara hur snygg som helst gravid? ;) haha. nej, nu jävlar hannah, nu får vi ta tag i det här och se till att sprida vidare våra otroligt snygga gener ;)

pics från rebs stuga

lite sent men aja, här kommer några :)












solsolstrålandesol

goddag!
gårdagskvällen med anden i glaset hos maria ledde till att jag var tvungen att sova hos natha en till natt ;) haha! det slutade också med att alla rusade ut ur rummet efter att natha sagt "om ett ljus släcks måste man släcka det andra och rusa ut ur rummet" och maria kvävde ljuset. jag hann inte reagera föränn dom andra var ute ur rummet så jag rusade efter och dom kollade på mig som om jag var dum i huvudet "MEN DU LÄR JU SLÄCKA DET ANDRA?!?!?!?!?" hahah snacka om att dom blev uppjagade där. och linnsan som aldrig kört det förr var hur nära som hellst på att banga, men det går inte för sig när man kör med oss ;)
jag och natha åkte iaf hem till henne och sov och idag lyckades vi sova bort nästan hela dagen IGEN!!! så vi skyndade upp, åt frukost, och la oss tillrätta ute i solen.
nu har jag precis duschat och ska fräscha till mig. ser fram emot en middag med la familia idag. det var ett tag sen.
vi får se vad som händer sen, kanske natha eller så ringer jag kanske sari?

men vi hörs, people! och äre inte underbart med lite solväder till sverige nu?! :)
CIIAO!

syns inte så bra, men det är iaf jag och sofie på aftonbladet! haha

oh god lord!

vilken natt/dag det här har varit. gårdagen spenderades med natha från eftermiddagen/hela natten då vi snackade och fick besök av en viss miss berger som klev in och började mumsa i mig min hembeställda sallad! ;)
det vart film osv.
i natt somnade jag och natha runt tre efter några tårar till "joe jätte gorillan" och fan vad jag är känslig när det gäller djur!
jag vaknade av att jag skrattade! SKRATTADE i sömnen! jag vaknade och låg och skrattade, kikade på natha (som sov) och somnade om igen. helt sinnes.

idag skulle vi gå upp tidigt (hade till och med skrytit om det till pappsen) för natha hade ju leverans vid typ nio tiden. slutade med att dom ringde igen vid typ tolv:
riktigt hes morgon röst - välkommen till promotec det är nathalie
paus
- aa joo men det tar circa 20 minuter för mig att komma ner dit.
paus
- jaha är du där nu?!
hahaha vi skyndade oss, slängde på oss kläder och cyklade ner. va där och lastade in massa paket. vart så sjukt jävla trötta. vi hade inte vaknat än.
sen cyklade vi till ungdomsmottagning där vi fick vänta i evigheter trots att vi va dom enda där. bra verksamhet. no.
natha gick fram och sa att vi minnsan hade bråttom så då fick vi snacka på dirr.
sen åkte vi och åt eeh aah kanske brunch då vid två tiden på mcdonken, där theereese joinade.
sen hade natha tid på hälsocentralen vid halv fyra. så då cyklade vi dit i världens fart! haha natha hann inte med, jag körde på som fan och det slutade med att vi båda klev in där, flåsandes, och jag med astma besvär.
där fick vi sitta och vänta i EN HALVTIMME över tiden? bra verksamhet. no.
sen fick vi iaf äntligen åka hem! vi stannade här, jag duschade och sen åkte vi hem till natha, la oss ute under filtar och njöt av stillheten :)

nu ska jag ut och käka med min kära syster (som jag väntat på tillräckligt länge nu tkr jag, såå seeg) sen ska jag möta upp nath på stan och sen vandra hem till maria, där linnsan också är, så blir det lite anden i glaset! :)




och nu spöregnar det, kul!
CIIAAAAAAAAAO!

i kissed a girl and I liked it

jaha.. då var det söndag, vilket betyder att svea åker hem och det blir åter tomt i vårat hem. pappa säger hela tiden att det inte passar för oss att ha hund just nu, med tanke på deras jobb och allt. men so what? jag skulle lätt offra mig att vara hemma mycket i början. allt för en liten svea i knäet. eller ännu mer en babben..
jaja.. nu ska jag bara fortsätta gosa med svea och rymma när hennes "riktiga" familj kommer för att hämta henne..
kanske rymmer till natha så kan vi deppa tillsammans.




ochdujagsaknaross

en middag och äventyr med nath! (y)






nu sitter vi här hemma efter en god middag, mycket skratt.. kanske för mycket (hicka inblandat) och skavsår så in helvete!
nu får vi se vad vi hittar på för skoj härnäst!
CIIIIIIAAAAAAO!

GRATTIS VÄRLDENS SÖTASTE nu 17 ÅRING!

idag är det inte en vanlig dag, nej, för det är idas födelsedag!!!!  vilket betyder att det smäller nästa helg! ha en toppen dag älskade vän!







a dream?

sjukt konstig natt jag hade iaf! glömde skriva det i förra inlägget! kom hem vid ett kanske, somnade nästan på dirr, sen halv två ringde det och ni vet ju hur man är om man nyss vaknat.
"mm?"
"HEEEJ!!!! sover du?! lust att möta mig ute och röka?!"
"jag ligger i sängen"
"jaa men säg att du ska gå med svea?!"
"hon sover?"
"men åååh jag som tänkte köpa en cigg av dig för tio spänn, men skit it då! hörs i morgon! HEJDÅ!!"

jag slocknade på dirr igen och sen klockan ca kvart över två ringde det igen.
"ÅH HERREGUD!!! GISSA VEM JAG STRULADE MED NYSS!!!"
"Vaa? vem? vart? hur?"
".....!!"
"WHAT THE FUCK!"

sen låg jag vaken ett litet tag innan jag slocknade på nytt igen. så jävla jobbigt att bli väckt sådär när man halvsover.
menmen, roligt ändå! hahah du är crazy kvinna!
CIIAAAAAAAAAO!


fascination

igår shoppade jag SKOR! finns det nått roligare egentligen? ;) guess not. fick två par för 300 när en egentligen kostade 500 och den andra 700! hallelujah! (y)
sen, efter en heldag med svea åkte jag till mic och lockade hår, sen till a friend in need där vi låg och lyssnade på deppmusik. ibland måste man.
idag skulle jag egentligen till rebs stuga men jag känner för att vara hemma med svea sista dagen och umgås med natha. dessutom har hanniih blivit sjuk så vi får göra nått för rebs i veckan istället! :) (y)
ska iaf träffa maria med svea en snabbis idag :) får nog ringa och väcka henne :)





CIIAO!


what if

godmorgon!
idag är det fredag, vilket är otroligt skönt tycker jag. okej ni har rätt, det är sommarlov, varje dag är helg. fast jag tycker det känns bättre när helgen kommer. konstigt nog.
igårkväll umgicks jag med nath och eidm på stan, satt och snackade. sara kom förbi, sa "HEJ!!!" och åkte igen ;)
sen åkte vi hem och väl hemma somnade nästan jag och nath framför sex and the city och en STOR godisskål!
idag? mamma har tvingat med mig ner på stan först: SKOREA!
men oj! nu hör jag mamma ropa "SVEEAA??!?!?" nu har hon väl tappat bort henne! nej, måste leta! hörs!
CIIAAAO!


it's still a little bit of your song in my ear

hur gick det när vi skulle på hundcafé då? haha jaa eftersom det började spöregna så tröck vi in både zorro och sigge i min systers lilla bil haha natha fick knappt plats. zorro tog upp TVÅ platser ;)
vi gick till cafét och zorro fick frispel och stod stilla! haha han vägrade röra sig. men när jag kom tillbaka efter att ha hämtat upp svea så hade dom fått med sig zorro till ett bord. hahah snacka om utbud, dom hade mer till hundarna än till oss. det blev iaf en trevlig fikastund trots det trökiga vädret utanför.
syster och marcus kom och hälsade också dom två turturduvorna som firar 4 år idag! congratz! :)

sigge och svea! :)

nu blir det stan med nath för lite tobaksköp och sen film tror jag!
ha en trevlig kväll, people!
CIIAO!

nathalie!

nu har jag varit med nath nästan varje dag i över en vecka! hahah snacka om överdos!! :S
nejdå! lika roligt varje gång.  igår var vi iaf barnvakt åt wilma och viktor. sen blev det sex and the city tills nathas pappa och mian kom hem. sen vandrade vi hem till natha där vi somnade.
idag ska jag, natha, denise och emelie ut och fika med våra hundar på stans hundcafé ;) haha man lär ju prova nått nytt också.
men ha en trevlig dag så hörs vi,people!
CIIAAAO!


iaf så badade wilma och såhär kan det se ut då! ;)



snart kommer nath hit så ska göra mig i ordning! PUSS!

ñtligen lite sommarvärme igen!

efter en heldag ute i solen med mami och svea så är jag nu helt slut! och då passar den här låten alldeles utmärkt att lyssna på innan man stressar ner i duschen igen för att göra sig fräsch till att möta nath :)

jag letar vidare efter min kamerasladd! hörs sen, people!
CIIAAAO!

late update

i lördags va jag och några brudar som sagt i rebs stuga, god mat, gott sällskap, kuddkrig och ANDEN I GLASET såklart ;) haha, snacka om utjatat. iaf så har allt stämt med svaren vi fick så alla är typ skiträdda.
iaf så tänkte jag slänga in lite bilder från det men nu har min sladd till kameran rymt! :S så jag lägger in nån enstaka sådär så passar jag på att slänga in bilder från gårdagen med några gamla godingar som jag spenderade miin kväll med innan jag åkte hem till natha och sov :)







sorry för dålig kvalité. solen strålar och jag ska därmed ut och leka lite med svea!
ha en skön dag!
CIIAAO!

helt slut

nu har jag lekt med svea hela morgonen! så jävla fast vid valpen så det är sjukt! igår umgicks jag med wikgren hela dagen och vi hämtade zorro och lekte lite med svea :) det var en hunddag igår alltså. dessutom träffade vi på jennifer och det var riktigt roligt! sjuukt länge sedan sist! roligt att höra hur hon har det i uddevalla.
nu har jag nyss gjort ren svea, som jag hittade i en smutsig buske, och nu ligger hon här neranför mina fötter och tar en sovpaus.

ikväll blir det rebs stuga med några brudar!! :)
ha en riktigt trevlig kväll!
CIIAAAAAAAO!


SVEA!


syster och svea :)


nej, nu ska jag kila iväg och pussa på den här lilla krabaten , och sen cykla ner på stan för att möta natha!
CIIAAAAAAAAO!

looking back

sp1b tjejer kallade vi oss, haha! och vi levde verkligen upp till namnet där ett tag. vilket år vi har haft. vi har alla haft våra olika flörter, vi har tjafsat, blivit sams, slagits, skrattat, gråtit, skrämt skiten ur estetare och dessutom upplevt sjukt många minnen tillsammans! sp1b tjejer kommer vi inte heta nå mer, men jag säger bara vilket one hell of a year vi upplevt tillsammans! :) tack och hej, leverpastej punkt




svea är här och jag är redan kär! ikväll ska jag umgås med nath! men först skriva med hannibanny som ÄNTLIGEN är hemma från utlandet!
CIAAAAAAAAAAO!


gårdagen

igår blev det party at oscars house med maria och nath! riktigt lyckad kväll med dricka, dans, skratt och en hel del spåranden. när jag och natha vandrade hem halv tre nångång kom blondie på att hon glömt nycklarna. vi ringde hennes syrror för fullt men dom svarade inte. som tur var va en dörr på baksidan öppen som vi gick in i, men den går bara till balkongen. så vi bankade på fillans dörr , men hon sov son en stock, det var då natha såg att hennes mamma och peters sovrums dörr va öppen. hahhahah så vad gör vi? vi smyger in och går rätt in i nått jävla trä drapperi som hängde ner. peter sätter sig hastigt upp i sängen och natha säger "lugn mamma, det är bara jag" hahahahahahahahhahahaha skrattade så jag nästan DOOOOOOOOOOOG! kunde inte sluta heller. jag tror jag och natha låg och skrattade till klockan fyra MINST innan vi somnade. jag menar, just då fanns det ju inge roligare än att försöka se synen av oss två klättra på balkongen.
jag bjuder på ett urval av pictures.











nu kommer svea hit!!!!! mammas kompis golden valp som vi ska ta hand om! ÅÅÅÅH!!!!!!!! hon är så jävla söt! lägger in en bild senare!
CIIAAAAAAAAAAAO!

syster

goddag! kom hem från stan för ett tag sen med NAT! ikväll blir det att umgås med sara och hennes nya flört ;)
men den största anledningen till detta inlägg var att jag tänkte skriva att JAG ÄLSKAR MIN SYSTER! den absolut roligaste och sötaste personen :)


men ni får ha en underbar kväll, people! så hörs vi. nu taggar jag morgondagen och dess festafestafestafesta!!!!
CIIAAAAAAAAO!!


and btw, grattis DARIA! :)

ett år kvar , sen smäller det!

pictures

ja då kommer det fler bilder som får sammanfatta mina dagar :) i söndags umgicks jag med sara och nat. vi tog det bara lugnt :)
igår umgicks jag med natha hela dagen, lurade in henne i att köra anden i glaset. så vi satt med det hela kvällen in på natten och det slutade med att jag fick sova kvar! yes, people! anden i glaset funkade igen! så jävla läskigt!

vi var tvungna att skriva våra namn på bänken utanför skolan, där vi inte ska gå mer :/ haha ;)


fillaan
snyggot själv
not true ;)

nu ska jag ner på stan med nat, fillan och hennes vän :) ha det bra, people!
CIIAAAAAAO!

vaddå tagglåt??

love it :) blir man taggad or what? ;)
 


snart ska jag möta sara. och i natt eller i mon kommer hannah hem! sööötast i stan!
CIIAAO!

scaaaryyyy

gårdagen var riktigt rolig faktiskt! det började med en tripp till gävle med Rebsaan! och därefter hem en snabbis. här hemma låg syrran nere med marcus, sjuk, mamma låg och spydde på toan och pappa låg och sov i MIN säng. haha skön familj! (y) jag bytte om osv innan jag tog mig ner på stan och gick hem till majsan! vi mötte rebs och pernilla vid hemmakväll och vi köpte godis och hyrde film , men vi kikade aldrig på film eftersom vi började snacka om spöken och sånt där annat övernaturligt. jag och tjejerna höll på att skita ner oss när marias mamma och syster skrämde skiten ur oss! fy fan! hahah även att alla kastade sig på rebecka. iaf så fixade vi upp en spelplan så vi kunde köra anden i glaset. och jag säger bara FYFAN! det funkade!!! i början sög det, men tillslut kunde vi inte ens hålla emot. och för ett tag släppte alla och glaset rörde sig själv. hahahah fy fan vad rädd vi blev.. det slutade med att jag,pernilla och rebs sov kvar hemma hos maria och jag vet inte när vi somnade, fem kanske? om inte ännu senare.



den där ska med framöver ;)


ikväll får vi se!
CIIAAAAAAO!

pictures

vet att jag inte skrivit på länge! men what can I say, mina dagar har varit fullspäckat. umgåtts med underbara vänner! slänger upp lite bilder som får sammanfatta :)

saras pool :)
reeebsssss"kansasgirl" ivarsson
mötte the girl next door i gävle. hur längesen som helst sen sist.
mys med N och I
sara och hennes sweet


me&M
snyggot
tess
oj!
majsan är bäst på handvolt

ikväll blir det mys och film med majsan,rebs,pernilla, mathilda och kanske sara :)
CIIAO!
p.s SNART KOMMER HANNAH MED H HEM!!!!!!!!!!!<3

give me sunshine!

hade lite bilder från kvällen igår jag tänkte lägga upp, men får ta och göra det senare.
jag åt en god middag iaf med mami, sis och mackan. sen tog jag en promenad till ica bj där jag mötte sara, issie och tissla. vi vandrade hem till sara och såg på OC ett tag innan vi drog ut och mötte upp nath för en liten snack stund. därefter åkte jag hem med sara ett tag till innan jag fick skjuts hem av henne vid elva tiden. när jag kom hem hann jag bara precis lägga mig till rätta i sängen framför sex and the city när natha skickade sms och ville att jag skulle komma över till hennes pappa. natha va ju ensam hemma där så vad gör vi två? jag "smet" ut och kom dit vid kvart över elva. sen kollade vi på tv till två typ, sen lägger vi oss i ett varm bubbelbad!! :) hahah sjuuuuukt sköööönt!
somnade väl hemma i min säng vid fyra!
så idag är jag såklart sjukt trött. men jag ska iaf gå till natha om typ en timme och åka med henne först till hennes jobb, där hon ska klippa gräset och jag ska sola i detta UNDERBARA VÄDER! sen bär det av till valbo en stund för lite checking. sen ska jag möta upp rebs och maria på stan för lite efterlängtad vikingsallad!
ha en trevlig dag ute i solen!
CYYAAA!


sunshine

så jävla underbart väder nu ju!!!! i morse tänkte jag "sure att det skulle bli skitfint väder idag" men vädret vände och det blev kanon! idag har jag hunnit med att varit på tandläkaren i gävle(jag är en specialist tandvårds-unge), varit nere på stan med natha och ida, sen lite second-hand kik, och sen mys med glass tillsammans med ida och sara.
ikväll ska jag ta en promenad och möta sara och sen ska vi vandra hem till henne för att se på the one and only: ONE TREE HILL!



OCH JAG MÅSTE BARA SKRIVA ATT MIN KÄRA OCH SÖTA VÄN REBECKA HAR FÅTT EN PLACERING NU TILLS HON DRAR TILL USA I ETT ÅR(!!!!!!) OCH HON SKA TILL KANSAS!!! :D så jävla avundsjuk gullunge! men jag kommer och hälsar på i höst, vare sig du vill det eller ej ;)
och här har vi henne, the new kansasgirlyy ;)

kvällspicknick med idomin

bjuder på några pics från kvällen igår! nath joinade oss senare också och allt slutade med lite Sex And The City hemma hos natha.






nu blir det till att möta sari för ett av våra traditionella rökmöten, och sen ner på stan med idii! :)
have a nice day, people!
CYA!

loppis is the shit!

jag och ida har fått ett alldeles nytt intresse! något som kommer förgylla våran sommar till det bästa!! SHOPPA PÅ LOPPIS! :)
hittade ett undangömt ställe här i viken idag när vi va på stan. ida köpte en skitsnygg kamera för 100 spänn! och sen bjöd gubben oss på gratis smycken ;)
jag hittade ett halsband och örhängen! thank you mr loppis man! ;)
njaa ska nog ändå shoppa vidare på vanligt sätt när jag får mitt nya bankomat kort ;) ev imon med majsaan!


ikväll blir det nog ev mer äventyr med eidem! hörs!
CIIAO!

jag ljög...

Klart jag inte ska rymma, people! ;)
nej, ska ut med eidem nu! the sunshine.

make the best of it



idag? fårse helt enkelt!
ÅÅH JAG VILL ÅKA PÅ ÄVENTYR!! GÖRA NÅTT!!! LEVA LIVET!!! SKRATTA OCH DANSA HELA NATTEN LÅNG!!!!!!!!!
jag rymmer idag jag, people! hadet bra!
CIIAAAAAAAAO!

RSS 2.0