life goes on

Gud, jag känner att mina blogginlägg inte ger något till världen! Jag känner att dom är riktigt tråkiga nuförtiden! Haha, men vet ni? Det skiter jag fullständigt i, för till skillnad från andra så bloggar jag endast för mig själv and that's it!

Skottland var kanske hur underbart som helst. Gleekaraoke, Cosmopolitan, Premark, Glada skottar, whiskey osvosv. Min syster är världens bästa människa, den saken är ju säker.
Vad har hänt sen dess?
Jag har jobbat på och natha min älskade vän har åkt till Sälen nu för att säsonga. Kommer givetvis sakna henne som fan men jag ska hälsa på under nyår och förhoppningsvis också en sväng i februari.

Idag när jag skulle jobba så möttes jag av Emelie Ågren! haha klockrent. vi jobbade på samma avdelning och ska så också göra imorgon. Riktigt roligt att få träffa på henne igen efter typ tre år...
Denna kväll spenderades med DariaKadir, snyggingen själv. haha du är klockren.

Jag har mycket att se fram emot, men det som tar priset är ändå det efterlängtade datumet... ljuset i mörkret, ljuset efter en mycket låååång tunnel... DEN 19:de DECEMBER! Då kommer mina älsklingar hem igen! Samma datum dessutom. En ifrån Borås och en ifrån Skottland.

Jaa mina vänner... Snart är det jul också. herreminjesus.
Jaa... det var väl allt. Nu ska jag njuta av GLEE!

En liten secret först kanske.. Det blåsta jag:et är påväg tillbaka. That's right, den 18:de december påbörjar jag min långa resa till ett blondare liv igen.
PUSSHEJ!