Skottland, here I come!

I Lördags fyllde älskade Nathalie 19 år så på kvällen var vi ett härligt gäng där hemma och spenderade kvällen! 
Dessa dagar har inte spenderats på något speciellt sätt, typ till att försöka se på världen positivt i detta hemska snökaos!

Men Imorgon åker jag till Skottland till älskade syster! kommer bli hur underbart som helst!!
Och denna dag har varit riktigt bra. Umgåtts med Natha och hennes farmor och senare nu på kvällen med Daria och Maria + en massa välbehövligt snack!

Sååå.... nää nu lär man försöka sova! Bilen går 06.00 härifrån imorgon. fyfan.

So long my dear friends!

Richard Jahnke...

Richard Jahnke sa en gång:
"Fråga dig ibland på fullaste allvar om de människor du umgås med lyfter dig eller drar ner dig"

Sara "björn gustavsson" Andersson sa en gång:
"Kom ihåg att du förtjänar det bästa Josefine, och det är aldrig fel att berätta för en kompis att man känner sig felbehandlad"


Chans till romans!


Denna dag har spenderats med jobb från 07.00 - 15.00. Därefter umgicks jag med Daria Kadir, vi tog en fika och snackade om livsnödvändigheter... typ.
Denna kväll ska spenderats hemma. Är så himla sliten och trött. Ikväll kommer mitt älskade nyaste GLEE avsnitt ut så min kväll kommer bli perfekt ;)

OCH IDAG FYLLER ÄLSKADE REBECKA "ELVIS" IVARSSON ÅR!! GRATTIS PÅ 19ÅRS DAGEN! LOVE YOU! <3

BYE people!

men nej, nu ska jag fan ta och skärpa till mig

Nu var det ett jävla bra tag sedan jag skrev. Vad kan man säga annat att min motivation har varit helt borta. Men igårkväll och speciellt idag så kände jag hur ångesten började krypa fram. BLOGGEN! Jag får ju inte glömma bort min "life diary".

Men vad händer på dagarna? Jag jobbar, tränar och sen finns det inte så mycket tid eller ork kvar till annat. Självklart kommer mina vänner alltid att få plats, hur fullspäckat schemat än kan se ut.
Jag har kommit över hela deppscenariot med "jag vill tillbaka till gymnasiet", trots att jag ändå står fast vid att livet var lättare då. Dock känner jag nu att mitt liv rullar på. Jag försöker lista ut vad jag ska göra nästa höst. Vilket program jag ska läsa osv. Jag kan knappt bärga mig tills jag får flytta till Uppsala = Sveriges bästa stad.

Jessica "Persika" "The girl next door" Blom är i Borås och jobbar. Jag har inte sett henne på typ tre månader och jag saknar henne så in i helvete. Men i december kommer hon hem igen.
Detsamma gäller min älskade syster som nu befinner sig i Skottland och kommer inte hem förän den 19de december. Och det finns inte ord till hur mycket jag saknar henne. Fast vettni? Den 25:e åker jag och parangerna ner till henne och jag kan knappt bärga mig! Kommer bli kanon and beyond. Fick ett vykort av henne igår och jag fick en present!!! en GLEE present. ÄNNU BÄTTRE alltså. "I'm a gleek"

helgen som var spenderades med mina föräldrar och min farmor och farfar! Älskade människor!
Ännu en ny vecka är nu igång och dessa två dagar har jag varit ledig. Imorgon blir det in till gävle till tandläkaren! Tänk att jag haft denna dryga tandställning i snart sju år! Insain.

Jaja, snart väntar min och saras livsdrog! DESPERATE HOUSEWIVES!
PEACE!