soon it's christmas time

helgen gick fort, för fort.
fredagen bjöd på festligheter för mig, nath, stinay och persika! det var trevligt, även om vi hamnade på en random förfest.. höhö. men det var trevligt, like always.
på lördagen skippade jag "the barbados night" hehe och stannade istället hemma med persika för lite film. blev en kort kväll, fick dock sms och fyllesamtal under nattens gång. men det uppskattas alltid (y)
jaa, söndagar är alltid extremt dryga. dock hade jag det great med stinay på kvällen.. segt att gå upp imorse bara. ville helst dö.

såå nu är iaf den sega måndagen över. kvällen spenderades på gävle sjukhus med daaad och sen med majs och sara. tog en tripp till stallet. maria blev rädd - minst fem meter från hästarna och jag fick en allergisk reaktion. höhöh. jaja.. min hals gör ont och jag är så jävla trött. så nu ska jag kika på paradise hotel och sen blire bingen.


lets face the truth..

How come you always want something you can't have or something you shouldn't want?
Anyway.. this is for you..
you will spend your life all alone. but atleast we wont.


finaly wednesday

äntligen är onsdagen över, lätt jobbigaste dagen i skolan..
nu vill jag ha helg!! jag och darrkad vad duktiga i skolan idag om man säger så! pluggade filosofi så fort vi fick chansen ;) dock lär man ju prata om annat också liksom. gosssip honey, gossip. det är bra att du är lika skvallrig av dig som moi! det gick iaf bra för oss och hyllan på provet.

och jag vill tacka majs också, för att hon gör sig besväret att ge mig massa bilder från forna dagar då alla mina försvann från datorjäveln för ett tag sen.
nääää nu biter jag ihop de två sista dagarna i skolan sen står festligheter och väntar.



och om jag saknar denna brutta.. det finns nog ingen som förstår mig så som du gör.

meet me halfway

oooops..., nu har jag inte skrivit på hela helgen asså..
hur kan man sammanfatta helgen? G R E A T! jaa, den var faktiskt kanon.
i fredags firade vi the greatest miss wikgren som fyllde eighteen! riktigt bra där!
sen körde vi igen dagen efter, eller ah iaf jag, stina och jessica. party trean.. man mådde ju som man förtjänade på söndagen OCH idag faktiskt. denna dag har varit a pain in the ass för mig asså. as trött!!

stina böckerman är lite seg med att skicka bilder från fredagen och lördagen. men strax kommer dom, I promiss.. om dom är snygga och värda att se? OM dom är!

aah veckorna rusar förbi! idag skickade jag, daria och maria iväg tackbrev till alla fonder vi fick pengar ifrån när vi åkte till Berlin. på söndag är det julskyltning(läskigt fort tiden gått) och då är det ett år sedan jag och min kära klass stod och sålde saker för att samla pengar till Berlin. LÄSKIGT, jag vet!

jag älskar Berlin, lätt en av de bästa städer jag besökt. så mycket historia och så mycket liv.

hör sköts stauffenberg... och snälla stinay, säg att du vet vem det är ;)


fångad av en stormvind!

ännu en vecka har gått..

och idag fick vi vårat "Berlin häfte" men allas arbeten och bilder i! tummen upp för det (y). det är så jävla skönt att det är fredag i morgon! då blir det party för då fyller ju stjärnan år! miss wikgren, lillskiten blir äntligen eighteen. åååååååååååååååh det har gått fööööööööööör lång tid sedan vi festade tillsammans nu! men i morgon!!

OCH IDAG HAR VI ETT BARN SOM FYLLER EIGHTEEN! nämligen personen med den sjukaste humorn och det bästa skrattet i världen - REBECKA IVARSSON! GRATTIS igen och ha en toppendag nu! ät lite cake åt mig.



nu ska jag och mami strax bege oss till mormor för att äta och därefter blir det hem igen - uppsats om EMU ska in i morgon - sen ska jag hänga med sara och sen vill ju liksom stinay träffa mig.. typ tio.. så jag får väl hänga utanför skolan och vänta på henne..

och ja just ja, innan jag drar, det går ju runt rykten om mig och baby. det är ju roligt. tänk att denna sandviken inte har annat att prata om. dom bara måste prata om oss liksom. hahaha skrattretande like hell!
DÖÖÖÖ liksom.

BYE!


just dance

gårdkvällen var great. hahha helt störd faktiskt. men det är ju tur att man alltid har roligt med böcklingen liksom. man skulle kunna säga att "hämnden är ljuv". Stina fick iaf ta ut sin hämn igår.. det var ödet att just "beat it" spelades i den stunden. haha klockrent!
igår hann vi med förförfest,förfest,lobby och efterfest i taxin. mikaelas föräldrar är bra härliga dom!

jag och stina knäppte så jävla många snygga bilder igår! dom kommer nog senare ikväll! nu lär man ju äta fett.
BYE!


I just can't stop lovin' you

denna dag har spenderats i valbo med syster, stinay och marcus. idol var där.. hahah vilken hysteri!
tjejer: RAAAAAABIIIIIIIIIIIIIH
Rabih vinkar
tjejer: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

ikväll smäller det. jag är riktigt taggad faktiskt. jag och stinay ska dricka fjortisvin! like old times , liksom! haha kommer sluta bra det här. me love her by the way!


sen ska ju liksom maria, hannah och co. också ut så det kommer ju blir prima det här. hannahs första krogrunda liksom. vi ses där, baby!

don't stop believin'

kvällen hos hannah i trösken var riktigt bra! den tjejen har mer djur än jag trodde var möjligt! :)
vi åkte förbi spökhuset på dit och hemvägen och vilka minnen det ger. ca. två år sedan sist.
efter att ha släppt av majsan,danne och niklas åkte jag och rebsan och hämtade upp stinay. sen åkte vi runt lite och snackade. skjutsade precis hem sara och nu ligger jag här, inte ens trött.
jag är glad idag. vilka otroligt bra vänner jag har, lätt bästa i världen. vilka känslor! nu kommer jag aldrig kunna somna ju...

bilder från denna kväll kommer inom kort. nu är det bara rebsan och natha som är kvar. sen smäller det.
big larssa är hemma denna helg. me love her.


lätt snyggaste bilden! HA HA


i hate that i love you

har ni någonsin känt att ni vill vrida tillbaka tiden några år och få uppleva en tid, eller en viss dag igen? Gud vad jag önskar jag kunde trolla fram en av dom där sena eftermiddagarna på hammar när vi låg kvar i sofforna i timmar och lärde känna varandra. eller när vi låg ute i solen på håltimmarna och njöt av försommaren.
jag hittade nyss en låt som får det att göra ont i hjärtat, på ett bra sätt. denna låten takes me back till första året i gymnasiet, it takes me back till hammar och till alla stunder med de sju tjejerna som kom in i mitt liv och rörde om :)

här har ni låten. shiit vad längesen det var jag hörde den sist. denna ska börja spelas igen, helt klart!

gamla låtar

takes you way back, doesn't they?

iaf så har jag och stina åkt bil ikväll. vi stannade i den kolsvarta skogen. stina var räddare än mig, då äre allvarligt. vågade knappt gå ur bilen. jisses asså. anyway.. vi lugnade oss genom att sjunga "händer, vi måste vara guds händer, och göra under. händer, vi måste vara guds händer, och göra under. Gud kan göra vad han vill, om vi bara hjälper till. Händer vi måste vara guds händer och göra under" haha stört.
Vi gjorde en dans också. assnyggt faktiskt. den ska filmas så att ni kan få se den här senare. höhö såja, nu har ni något att se fram emot.

i morgon ska jag ta svinsprutan i skolan. jag är inte ett dugg rädd. alla blir ju sjuka på dirr liksom, men jag kommer inte bli det. trust me. jag är en kämpe.
nää nu ska jag nog kika lite "the hills". mitt framtida liv det, btw!


sommar 07? haha think so. Åh, ge mig sommar!

it takes two and it used to take only one


And i'm fractured from the fall
And i wanna go home
But it takes two when it used to take one
It takes two when it used to take only one





this girl tries her best every day.

då är två dagar avklarad på denna vecka. i måndags blev jag "dränkt" i skolan. eller ah, det var ju några töntar som ställt nånting med vatten i som ramlade över mig när jag kom ut från toan. skitkul tyckte jag. har hört i efterhand att det inte var menat att det skulle ramla över mig, men so? hämnden är ljuv så watch it. höhö

anyway.. nu lär jag bara få ur mig lite. hur fort går inte tiden?! idag när jag och sara var ute och gick i skogen i mörkret så kom jag att tänka på trösken-natten i ettan! I ETTAN! förstår ni hur längesedan det är? nu går vi tjejer i trean. det känns på ett sätt som att den där trösken-natten var igår. shit, den kvällen betydde så otroligt mycket.
tvåan susade förbi ivärldens fart. hammar är ett minne blott och nu är vi inne på vårat tredje år. TREDJE! skjut mig. nej, jag skojja. men herregud. THIS IS OUR TIME TO SHINE! snart står vi där på kullen med våra vita hattar. jag kommer grina. av lycka och av sorg. jag menar, gymnasiet is the easy part. vad fan ska man göra sen?

jag sitter och läser gamla blogginlägg av migsjälv nu och det gör otroligt ont att veta att mycket har förändrats. varför var allt bättre förr? jag saknar sp1btjejer. all of them.

just know that my arms are wide open

sunday, oh fucking sunday.

som säkert alla vet vid det här laget så är söndagen, enligt mig, den värsta dagen på hela veckan. usch vad söndagar får mig att må dåligt. idag sov jag länge, för länge. sen har jag bara slappat mig igenom hela denna äckliga söndag. åt fett också med min vän fröken Andersson, talked some gossip with jen, och hälsade på majs innan jag åkte hem. nu ligger jag här helt dead i sängen och kollar på "ensam mamma söker". därefter ska jag kika "one tree hill" innan ögonen sviker mig.

GUUUUUUUUUD vad jag inte kommer palla denna vecka i skolan. förhoppningsvis kommer dagarna rusa iväg. det tror jag starkt på.
jag hade det roligt igår kväll. och jag drack inte ens alkohol. jag umgicks med persika. vi åkte bil och kikade film. skjutsade min pappa också.. haha han kan vara bra rolig ibland han.
jaajaaaaa nu fortsätter jakten på kärleken för mammorna.

GE MIG HELG!

blame it on the alcohol.

gårdagen var crazy. blev helt enkelt för mycket av det goda! dock hade jag trevligt med tjejerna.
idag har jag krattat löv!! hahaa I know, helt stört. fick nå ryck. dock är mina föräldrar väldigt stolta över mig nu.
resten av dagen har spenderats framför One Tree Hill och great är väl det! (y) "sometimes one hour can change everything" Lucas Scott, come to me.

ikväll ska jag ta det lugnt PUNKT!
jag vill säga tack till majs också.

gud vad jag älskar detta!

att få all uppmärksamhet liksom! kommentera på för fan! jag kanske kan tjäna pengar på detta! HAHA skrattretande!

jävla tönt

hahah så jävla rolig kommentar om inlägget innan. vaddå fjortis är väl något positivt? gud vad jag ÄLSKAR att vara en fjortis. det gör stina också, det vet jag. as the matter a fact, vi ligger nu i varsin soffa och porrsurfar. fan vad roligt liksom.. fast egentligen spelar vi bara sten,sax,påse mot varandra på msn.. på varsin dator.. så jag antar att man borde kalla oss töntar istället? aja, choose and pick.

jag ska nu skriva på mitt tal jag ska hålla på torsdag. relationer och starka band. kul. skolan tar kål på mig! dock hoppas jag det lugnar ner sig efter jul. det har lärarna lovat så jag hoppas verkligen att dom inte ljuger oss rätt upp i ansiktet! haha

aja, nu ska jag och stina fortsätta agera fjortisar. don't you just love life? jag ska ringa min syster också. melovebiglarssa!

BYE!!!!!!


stina böcker man... vilket cp.

hon kastar ut sina misstag på mig.

stina säger:
eller hur, dom vågar inte ta oss bara. det är de som är grejen. vi är FÖR snygga
josefine säger:
jag menar det!! vi är ju liksom riktiga djävular.. dom som inte fattade att vi inte var utklädda i fredags, fuck them liksom (och ta inte det bokstavligt) haha
stina säger:
haha... idiot
josefine säger:
jag är så jävla bra
stina säger:
nej?
du suger
josefine säger:
öööh? och vem fan är du att säga så?!
stina säger:
haha
du sög ju av ....... på toan i fredags, redan glömt det?
snäll tjej
josefine säger:
aah precis. det var så jävla värt det
stina säger:
hahahahahaha
josefine säger:
jag menar, vem gör inte sånt?
stina säger:
suger kuk eller glömmer det?
josefine säger:
suger kuk?
stina säger:
alla?
om man är cool
josefine säger:
precis. om man är riktiga djävular
stina säger:
JA


så sant så sant


RSS 2.0