I'm in love

Om ni inte har sett Glee så lär ni göra det och tell me om ni inte blir kär i denna snygging!


in hofors

Hello guys!
Befinner mig nu i hofors hemma hos bästfriend med sötpersika och Rebeeeecka!! :) vi har det riktigt trevligt här med massa gött dricka. Jag har nu lärt mig tycka om rödvin! gött!

Helgen var toppen. iaf fredagen då jag var ut och hade "goodbye party" för älskade syster med alla hennes härliga vänner och persika! det var riktigt roligt. Lördagen var inte lika rolig. Syster åkte till Skottland och jag saknar henne redan.
Anyway, har inget mer att säga, ska nu bege mig tillbaka rill soffan och dricka upp mitt rödvin (IKNOW, har fastnat för det)



BYE!

Faithfully

Det blev inte plugg i uppsala denna höst. Det blir nästa höst, what's the rush liksom? Jag känner att jag riktigt måste lista ut vad jag vill plugga för något och jag vill resa innan jag sätter mig i skolsalen igen.
Jag har legat sjuk i flera dagar nu men nu äntligen börjar jag bli bättre! Tacka gud för det. Jag har saknat Natha,DK,Maria,Persika.. Jaa, alla mina goa tjejer.

Min älskade syster är hemma och det är väl otroligt bra?! Vi har legat sjuk båda två så "DEXTER" har hållit oss sällskap. Ännu en serie som satt sig på nerverna. Fast inget slår någonsin Glee. hahah I'm such a geek.
nej, men det stämmer ju.

Nu ska jag umgås med min sjukling till syster. Imorgon äre fredag. Kan det hända något? Jag suktar efter ett glas vin.. eller gärna flera glas. höhh


Denna pudding fick jag träffa en sväng i måndags (den lilla stunden jag orkade). I MISS YOU! du lär fan komma hem oftare!