this is the new me.

hallå "alla läsare"!
Veckan har rusat iväg i världens fart och nu är det bara två skoldagar kvar innan den, som alltid, efterlängtade helgen! I helgen ska jag dricka god alcohol med några av mina nära! Det kommer bli great! det ryktas ju om att Mickan Berger kommer visa sig på KL och det är ju ett plus i kanten!

vi har fått nytt schema i skolan btw, max 2 lektioner per dag. skööööööööönt som faan!
aja, jag har bestämt mig för min nya hårfärg och det kommer bli great! eller ah, alla tror och hoppas på det och jag kan ju inte göra annat än att hålla med. sen får vi hålla tummarna på att det kommer bli lika bra som jag hoppas, men varför skulle det inte bli? haha.

anyway, thank you majs for having a frisör som syster! ;)

there's a place in me that you can call home

hello!
Min helg var superb. och bra var väl det? dock fick jag ju en chock när jag gick genom stan med miss N och möttes av avspärrade gator och poliser med spårhundar. vi mötte en gubbe som sa "mord" och jag dog! dessutom blev jag och nath inlåsta i gången där vi jensas. så vi lära ropa på en gubbe om hjälp. jag ringde typ alla jag känner och varnade dom för "mördaren på fri fot" och dom flesta började hyperventilera och sa typ "JAG TÄNKER ALDRIG GÅ SJÄLV?????" och "WHAT??!! dör!"
det var ju inte mord vet man ju såhär i efterhand och tur var väl det! dock känns det inte bra att något sånt där kan hända redan klockan sju på kvällen. om jag tagit en tidigare buss hade jag kanske blivit vittne! LÄBBIGT!

Men kvällen blev bättre. maria ville höra "brown-eyed girl" men vågade inte fråga. vilket liv det blev. haha. dock satt jag och dog innombords när en viss GREAT låt kom! asså fatta.. snart börjar livet - PÅ RIKTIGT!

jaja, ny vecka och nytt schema. bara att köra på då. nu vill man ju bara ha löningshelg liksom!
jag har blivit duktig. går ut och går every single day. dessutom börjar nedräkningen tills det största uppdraget kommer!
nu blire promiss med eidisch.

Sofie is touching the roof? vilka puddingar btw.

mitt hårspänne fastnade i saras hår? ibland är jag bra weird.

ge mig piggelin1.

fight for this love

Hola!

Denna dag var vi i sp3b lediga från skolan vilket självklart var otroligt skönt! Idag har jag bara motionerat, pluggat och träffat Sara "kuken" Andersson! jaa... varför skriver jag egentligen? heh har inget att skriva förutom att livet rullar på :)

nu blire paradise hotel och sen lite plugg.
GE MIG HELG! Då får jag träffa alla dessa trevliga pinglor.






aja, ha en bra tisdagskväll! imorgon är det onsdag, sen torsdag och vad äre sen? FRIDAY!


For the first time...

så känner jag absolut ingenting! :) så jävla skönt!

skolan flyter på! sitter nu på min sista lektion, vilket är otroligt skönt. idag ska jag ut och vandra med eidem! Kan ju inte bli annat än great. men nej, nu måste jag väl fortsätta skriva lite engelska!

Ha en trevlig måndag!




an earlier weekend - yes please

Idag var sista dagen i skolan för denna vecka!! Hade endast two lessions (Historia C och Spanska) + ett möte med Olov.
Så otroligt skönt! långhelg skulle man väl nästan kunna säga! great... anyway,
idag gick jag till och från skolan och after the dinner blev det en vandring kring sjön i Högbo med miss Böckling. Jag är så duktig. Stina är också duktig.

Efter den trippen åkte jag till Jenkan där det bjöds på varm choklad + vaniljglass med apelsin och chokladsås! tummen upp för det! Du får fem av fem stjärnor J!
Blev mycket snack och tv-tittande! bla "made in sweden" och "glee".

jahaja, nu har jag precis duschat och ska strax "jump in bed". Imorgon ska jag for once, ta vara på the day away from school och åka till badhuset med sara vid elva för en simtur! Därefter blir det återigen Valbo med Stintan! (man lär ju hjälpa jäntan att hitta varma kläder inför hennes tripp till Åre... hon klarar liksom inte det själv). Härlig dag kommer det bli!

CIAO!

Jennie "jenkan" "nöten" Hasselgren åker ju btw till Thailand i mars... och jag är inte ett dugg avis...

a day off from school

så skönt att vara ledig idag! dock var jag duktig att gå upp i tid ändå! solen skiner och ska strax bege mig in till valbo med stintan. kan ju bli en riktigt bra dag!

först vill jag träffa sara, men hon är ju seg som vanligt...

slänger in en bild på mig och fina DK!

Stintan Böckling

Idag har jag ett födelsedagsbarn att gratulera här i blööggen. roligt va? denna jänta heter Stintan Böckling! Idag den 11:e januari fyller hon hela 19år! JISSES! Ett år kvar till systemet alltså! Är ju alldeles great det! denna tjej är speciell så därför fick hon ett fint inlägg här tycker jag :)
a few bilder kan ju inte skada heller liksom..





det var det :) nu ska jag strax käka och därefter blir det snack med sara "kuken" andersson! (y)


going into the last semester

jahaja... då vare back to school i morgon då! sista terminen... helt sjukt. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre i morgon för hur ska jag annars palla?
längtar redan efter nästa helg...

har verkligen inget att skriva så have a great day!
här kommer en bild på mig och the great niklas.


och en på eidem också ofcourse. sweet

sweetie

nath ringde nyss. hon var livrädd. hade flygit upp ur sängen på grund av en hemsk smäll utanför och hon ska upp om typ fyra timmar för att jobba. stackarn, jag hoppas du sover nu sweet.

min förkylning är tillbaka. får panik. skolan börjar snart och jag mår inte bra.
kom hem från maria för en stund sen och ska väl strax försöka sova.
här kommer en bild som majs "jobbat" med ;)
jag och maria pratade om studenten idag och var nära till tårar.
insain.


love you bitch.


sugar

igår hoppade jag, stintan och Nathis in i volvon och åkte till Hofors. Där kikade vi på film och snackade. riktigt trevlig kväll!
förstår dock inte hur natha orkar sitta och åka den där vägen almost every day... men det är väl kärleken som lockar ;)
somnade typ halv fem i natt, insain. så idag är jag så jävla trött.

tonight I'm going out for a few beers with maaaa giiirls.





"vi blev full på vår coca-cola"

2010

I know, jag är sent ute. nu är vi ju inne på den 4:e dagen på det nya året. Trots det så har jag ändå inte riktigt fattat än. Det är alltså 2010 nu. Året då jag och mina vänner ska ta studenten och kliva in i vuxenlivet. Läskigt, men sant. Mycket hände under 2009... återtog kontakt med gamla vänner (t.ex. Stintan) och tack vare det så blev det en härlig tripp till SUNNY BEACH!, man har fått nya bekantskaper, fått otroligt många minnen med mina älskade vänner. Hamnat i fighter också, så klart, men det hör väl till. mycket hände under 2009, dock inget riktigt hemskt (och tacka gud för det). Jag är bara glad att jag har otroligt många minnen från 2009 och att ingen som stod mig nära, försvann.

det nya året är här och nu väntas mycket skoj, t.ex. fylla 19 (okej, inte sååå kul), studentkryssning, MASSAAAAAAA fest inför studenten och sen STUDENTEN! Ja, det står inte på förän vi står där den 11:e Juni med blandade känslor (kommer både gråta av lycka och gråta av sorg) och raderas från datasystemet då tvåorna fylls i som treor. HEMSKT! jag vill inte försvinna?!
och vad händer sen? jag ska resa runt och DEFINITIVT besöka USA med Maria Mikaelian. jag vill verkligen kunna kika tillbaka på detta inlägg om ett tag och se att jag uppfyllt det.
Jag ska verkligen ta vara på den sista tiden, speciellt den kommande våren. Då ska jag ha så himla roligt! Nedräkning inför studenten och de kommande (okända) åren. jisses.

p.s mitt nyår var great. jag var lite skeptisk innan, men vad krävs egentligen för att göra en nyårsafton great? Nära vänner svarar jag på den frågan och det var just det jag gjorde :) firade den med fyra härliga damer och avslutade den med min kära syster och hennes vänner.

what can I say... 2010 kommer bli great, dock är det med blandade känslor jag börjar räkna ner till studenten.
'


'