vintern rasat ut bland våra fjällar!

åååh det är sista april idag! vilket betyder att i morgon är det VÅÅÅRRRRR! :) så jävla underbart! och ikväll blir det partajj!!! med grillning och allt! och det är väl ett tillräckligt bra vårtecken?! dessutom checka vädret!!! säger som stina "åååh hoppas vädret håller i sig! skitbra ju!" ;)
jag och sofie har spenderat hela dagen i gävle :) både på tandläkaren (båda hade tid;) och på en shoppingrunda! dessutom satt vi ute ett tag och njöt av den otroligt heta solen, och det var vi inte ensamma om. så underbart att se allt fler och fler folk sätta sig ute i t-shirt eller linne, liksom! (y)

nu blir det till att fixa lite och därefter hoppa in i duschen! ikväll ska vi ha det så otroligt bra, brudar!
Sofie, Sara, Stina, Emelie och Denise! bring the meat and we'll get the party started ;)

här kommer lite bilder: dagens och kvällens outfit!:
image389
image390kvällens :)

ha en riktigt trevlig sista, people!
CIIIAOO!

blame it on the boggie!

halloj där!
åh herregud, vilken hectic dag det här har varit! ungefär såhär:
08.00 - rep med dansen
09.00 - engelska nationella
11.25 - lunch
12.30 - första dansuppvisningen
13.50 - geografi
14.30 - spanska prov
15.00 - andra dansuppvisningen
16.30 - home sweet home
19.00 - tredje och sista dansuppvisningen!
aa, jag säger då det! jobbigt men samtidigt så sjukt upptriggande och roligt! like old days kan man väl säga ;)
många trodde vi skulle vara sämst "individuellt val.. jag menar ööh?" typ ;) men vi klarade alla tre skitbra tycker jag ändå ;)

nu är jag äntligen hemma igen och har precis duschat! (sweeeeeeeeeeeeeet) strax ska jag krypa upp framför tv:n och kika på mina desperata hemmafruar! THANK GOD att vi är lediga i morgon och dessutom sista april! partaj för fulla muggar! kommer inte hinna skriva nånting på dagen, skulle jag tro då jag och sofie kommer spendera den i gävle och förbereda :)
men vi hörs på nått sätt i morgon iaf! och jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera!

innan jag drar: SOFIEEEE you got that thing wrapped around your finger now! take tha fucking change ;)
CIIAAAAAAAAO!



från en gammal dansuppvisning ;) (tyckte jag borde ha nån bild på dans åtminstone ;)
image388

OH GOOOD!

nu har jag inte skrivit under hela helgen!! nej, inte sen i fredags! SHAME ON ME!! ;)
helgen var lugn men ändå riktigt trevlig, umgicks nästan hela tiden med sofie och clarissa (sofie's tysk) och det var väl roligt att träna lite på det engelska språket ;)
umgicks även med världens bästa syster såklart :) och därmed också svågern min!
det blev hur som helst mycket skratt och trevligt folk! var dessutom i storvik(!!!!) hör och häpna ;) haha!

så idag var det roliga över och det var bara att gå back to school! men det var väl helt okej det också! boxercise på idrotten (sjuukt jobbigt) och sen var det mest till att bara strosa runt till den sista lektionen : spanska! :)
jag och linnsan hackade på varandra hela dagen idag! ord som "hora" "slyna" "tönt" och "äckel" studsade ut från våra käftar men det är väl så det ska vara someday to ;) haha! hoppas du är hemma och lugnar ner dig nu! ;)

umgåtts med sofie hela eftermiddagen, "pluggade" och bara fjantade inne på biblioteket! dessutom har vi pratat känslor och nu är det allvar för oss båda I think! vi ska ses senare och snacka av oss ännu mer, och kanske göra nått drastiskt? jag håller er uppdaterade! ;) promiss!

nu blir det imperfekt plugg på spanska!
CIIAAAO!

image387 :

den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge!

"somewhere over the rainbow!"
så löd den mest sagda meningen för dagen! jag, linnsan och sara njööööt av vädret idag igen, i skolan! :)
vi hade en lektion idag,men vi stannade kvar ett tag i solen! det är så underbart när vädret lockar ut alla människor så gräset blir fullt av elever utanför skolan :) dessutom kom saras två vänner varav en typ va den härligaste personen EVER ;)

åkte hem med sara och umgicks med alla hennes söta små djur, handlade och donade lite innan vi åkte ner på stan :) där mös vi ett tag innan hon skjutsade hem mig. och nu sitter jag här, all by myself! vart är alla? varför är huset tomt? joo det ska jag tala om för er: papi och mami är och hämtar min SÖTASTE SYSTER! :) det ska bli så roligt att träffa henne igen!

nej, ni får ha en underbar fredag, people! but before I go I just have to ask you if you ever get that feeling of addiction? When it's so damn strong that you don't want to leave the sight that's so addicting? GOOOOD!!! I hope you know what I mean!
CIAAAAAAAAAAO!!!!!!!! :)





haha suddig bild från marias kamera ;) sofie,jag och mariamarriiiaa! :) från i vintras
image386


I LOVE IT!

det här vädret är så jävla underbart! dock så har det en tendens till att keep me away from here ;)
haha nejdå, men man gör så mycket annat när det är sånt här underbart väder, så man är nästan inte inne alls!

gårdagen var riktigt trevlig och rolig, först i skolan, och sen kvällen som jag spenderade med Linnsan och Hannah med H! vi käkade ute, snackade om allt mellan himmel och jord och gick på teater "det händer nu" så otroligt bra tyckte vi alla tre :) så (y) för det! dessutom fick man stirra non stop i två timmar på someone special

idag är vädret ÄNNU bättre och skoldagen var riktigt roligt då det var dags för Darias och min första plåtning för Bella ;)
vi skulle plåtas i 60-tals kläder och vad passade inte bättre än att bli hämtade av en riktigt raggar bil med dunkande old music i? ;) vi åkte in till storvik där vi plåtades runt och i bilen ;) riktigt roligt! dessutom med det underbara VÄDREEET! bilderna kommer inom kort :)
gud vad jag tjatar om vädret! men det är underbart!
nu är jag hemma efter världens längsta dag, som precis som vanligt avslutades med dans och sång!

ikväll blir det upp till högbo med några brudar från klassen samt deras tyska vänner :) riktigt mysigt!
ha en riktigt trevlig kväll!
CIIAAO!

image385

sista april

måste bli underbar! jag och tjejerna hade värsta planen! men jag vet inte om den kommer kunna genomföras, tyvärr :S men vi får se till att nått ska det bli iaf!
kom hem vid halv sju tiden! ;) låg i solen all afternoon med Sofie och Linnsan! så himla underbart! och innan dess hade jag och Sara vattenkrig MOT linnsan och sofie som inte hade en chans ;) fast linnsan fick sin hämnd senare! haha ;) fan vad blöta vi alla var där ett tag! även Niklas som jag lyckades blöta ner, rejält ;) sorry one more time ;)
ikväll blir det till att småplugga lite och sist, men inte minst checka in dessa hemmafruar:

image384

om vi inte hörs mer ikväll så får jag önska er en riktigt trevlig kväll!
CIIAO!

Hell Yeah!

lika strålande väder idag också, och underbart är väl det :)
tyskarna var riktigt roliga tycker jag ;) haha!
har inte gjort så mycket i skolan idag, mest suttit ute, men jag och Linnsan har varit riktigt duktiga och pluggat spanska nu på eftermiddagen! :) ikväll är jag dock tvungen att plugga ännu mer då vi har samhällskunskaps prov i morgon men det ordnar sig :) first of all så måste jag njuta mer av vårvädret såklart (y)

nej, nu ska vi fjanta lite med sofie.
Linnsan "ska du cruisa på stan med din tysk ikväll?"
Sofie "öööh nej,jag ska rida!"
haha, sofie är inte så taggad på att ha sin tyska vän här men hon gör sitt bästa så what more can you ask for?

nu ska jag försöka få med mig brudarna på en glassrunda ute i sköna solen!
have a nice day out in the sun, people!
CIIAO!

It's us against the world!!

ååååh vad jag älskar vad jag älskar vad jag älskar vad jag älskar vad jag älskar vad jag älskar vad jag älskar det här vädreeeeeeeeeeet!!!!!!!!!!! alla vårkänslor svämmar över!!! :) man är så otroligt lycklig när det är såhär varmt och skönt ute! ÄNTLIGEN ÄR SOMMAREN PÅVÄÄÄÄÄG!!!!!

idag hade jag bara två lektioner :) svenska och sen spinning på jernvallen! SHIIT vad vi alla lökade!! dessutom skrek Linnsan mitt i hela skiten "jossan!! vi kommer fan bli sterila efter det här" haha och man kunde ju inte göra annat än att hålla med! asså den där sadeln gjorde såååå jävla ont mellan benen! haha ;) men vi gjorde vårat bästa och Susanne blev riktigt nöjd skulle jag kunna tro :)
när vi återvände till skolan mös vi ute i det underbara vädret!! :D jag och sofie låg och sov i solen och det var inte annat än UNDERBART! :)
Höjdpunkten var ändå nu på slutet när jag, Linnsan och Hannah dansade ute i solskenet! hahah och rebecka en stund också som jag förövrigt hade gräskrig med! ;) vi stod på muren ut mot vägen och dansade :) jag sa "innan vi drar härifrån ska vi ha fått minst en tutning" guess what?! vi fick TRE!! plus en massa vinkningar ;)
Sara satt och skrek på gräset "pornooo" ;) haha
det är såna stunder man minns och det är då man är otroligt lycklig! vi dansade som aldrig förr och well, människorna som paserade måste ha trott vi gick estet, som hannah sa ;D hahah!
goood vad jag njöt av stunden där ute med er tjejer! thank you! i sommar ska vi ha tusen såna där stunder! LOVE IT! <3

nej, ikväll är man ensam hemma, så ska strax ut och vandra lite med idomin och därefter käka här hemma i min ensamhet ;) sen ska jag plugga lite och träffa sofie's tysk!!! trevligt trevligt ska det bli! :)
ingen verkade så excited på det i skolan förutom rebecka då som var i extas! ;) haha!

nej, men people! ut och njut för faaaan! :) jag är bergis på att det är sånt här väder all sweden through (natha ringde nyss och skröt om vädret i Uppsala:)
CIIAAAAAAAO!

image383

Hello Sunshine!

åh herregud vad jag älskar att vakna upp till det här underbara vårvädret!! har nyss suttit ute i solen och det är så jävla underbart! :)
gårdagen turned out to be really great ;) först tacos här hemma med sofie och sara. haha, det var riktigt trevligt, med skratt och dans ;)
vid tio tiden cyklade sofie hem då hon har stalltjänst idag från klockan sju!! så jag och sara åkte moppe ner till stan där madde, ida, daria och maria befann sig :) jag stannade där medan sara kilade över till grannarna. det var trevligt hos madde och visst blev det lite dricka :) vin och nån konstig sak madde var så stolt över att hon lyckats blanda till ;)

kom hem vid halv ett tiden kanske och somnade på dirr! och som sagt så vaknade man upp till strålande väder! så idag måste jag bara ut! :) får se om man kan hitta nån att spendera dagen med!
nu har jag inget mer att säga än: ut och njut, people!
CIIAAO!

Don't blame it on the sunshine!

gårdags kvällen var riktigt trevlig med sara ;) först gungbräda i stadsparken, sen glass på donken och sen kan man väl säga att vi typ... ehm.. gjorde inbrott och låg och snackade fram till halv tolv ungefär då hon skjutsade hem mig :)
det är så det ska vara ;) everyone needs some adventures every day ;)


idag vaknade jag halv tio och det var bara till att stiga upp och börja göra sig i ordning. min kusin och morbror fyller 20 respektive 40 år idag! :) GRATTIS! så jag var där för ett tag sen med mami och papi :) som är kvar där då dom ska ha massa överaskningar för min morbror all night long :)

så ikväll har jag huset för mig själv :) FEST tänker ni, men TACOOOSKVÄLL tänker jag ;) brudarna kommer hit och sen får vi väl se :) blir myyys I think!

Lundan ville mysa några hemma hos jonatan :) så får se om man hamnar där ikväll kanske :)


men ha en riktigt trevlig lördags eftermiddag! här i viken strålar solen så nu ska jag försöka utnyttja det till fyllo! ;) haha, hörs senare, people!

CIIAO!


dagens : kjol - ginatricor
Gul body-ginatricot

image382


jag vill, jag vill, jag vill!

ha en ny hund på direkten!!! saknar min pärla som in i helvete! och idag satt linnsan och kikade på massa hundbilder på internet och då kände jag den där känslan att få krama om en stor och gosig björn igen! jag menar kolla bara på bilderna!
image380image381

iaf så kom jag nästan precis hem från skolan! I KNOW! jag, sofie och linnsan satt sjukt länge och arbetade! men det var riktigt roligt tkr jag, (dels pga mrx) men också pga att det hela avslutades med vattenkrig mellan mig och linnsan! hahaha så jävla sjuka ;)
men fredagen har varit enormt bra och ikväll blir det bara till att mysa hemma hos sara! :)
ha en riktigt trevlig kväll!
CIIAAAO!

two great days

hola amigos!
har kommit på att anledningen till att jag inte skrivit på två dagar är inte pågrund av att jag pluggat (tyvärr) utan jag har haft fullt upp med annat, roliga saker ;)
var med stina i onsdags, glass och solsken i gävle är allt jag har att säga om det (underbart!!)

igår när jag gick från dansen, sista lektionen, så hör jag "LARSSON!!" och stannar till, vem är det då jag ser om inte min lilla underbara Rebecka Ivarsson! jag förstod med en gång att tjejerna återvänt från Tyskland. Min reaktion var ungefär såhär "OH MY GOOOD!!! REBECKA AAAAAAHHHHHHHHHHH" haha ;D
jag och sara ringde sofie på dirr och vi mötte henne, daria och maria på viking för att välkomna dom hem till soliga viken :)

nu sitter jag i skolan men har inga lektioner... jag vet, vad fan gör jag här?! det är så att jag och sofie måste skriva klart två uppsatser innan denna dag är slut, så jag antar att jag och sara är tvugna att leta reda på henne eftersom hon nyligen rymt ;) men det går ej för sig när man arbetar med miss larsson ;)

nått annat intressant dom senaste två dagarna? well, stina har fixat ihop en blind date till mig ;) gullunge! får se hur det blir med det, håller er uppdaterade såklart ;)
hörs ikväll, people!
CIIAO!

The thing that's keeping me alive today! :)

image379
THANK GOD att det är tillbaka igen! :)
kväll 21.00 sitter både jag och sara bänkade i våra rum tror jag nog ;)
ha en trevlig kväll och sov sött, people!
CIIAAAO!

The thing that's keeping me alive today! :)

image379
THANK GOD att det är tillbaka igen! :)
nu sitter både jag och sara bänkade i våra rum tror jag nog ;)
ha en trevlig kväll och sov sött, people!
CIIAAAO!

GUD VAD TRÖTTHET KAN TRANSFORM YOU!

Hahaha, ja så sant, så sant! jag och sara blev helt crazy idag när vi inte orkade plugga nå mer!! först gjorde hon den snyggaste vurpan jag någonsin sett! HAHA! höll på att DÖ! sen när vi satt i klassrummet och alla klasskamrater så flitigt, så flitigt, arbetade på med sina uppsatser brast det! jag och sara började ständigt skratta och flamsa runt, tills vi sjönk ner på golvet och jag bara "jag dödar nån snart" och filip "här ska ingen dödas" ;) haha!

men iaf så smet sara och jag iväg, sov och gjorde lite annat hyfs ;), sen kom Linnsan och var rasande "ASSÅ FATTAR NI HUR MYCKET DOM ANDRA HAR SKRIVIT ELLER?!?!" men som tur var lyckades jag lugna ner henne med mina egna små knep ;) så jag hoppas hon ligger hemma och sover nu och iaf andas och tar det lugnt ;)
nej, jag hittade sara i sofforna med två grabbar, ;) (varav en mrx) så jag kidnappade henne så vi kunde cykla hem! :)
och nu sitter jag här hemma och ska när som helst käka (nu ropade mami till och med) :) sen blir det lite pluggande, eftersom det var brist på det i skolan idag, trots att jag är: UTBRÄND! feel sorry for me, people! så hörs vi!
CIIAAO!






ungefär så här trötta tror jag att jag och sara kände oss idag ;) right, girly?

image378

it's a must have!!

image376image377

jag älskar denna underbara lilla must have klänningen!
jag tror jag går och gräver ner mig nånstans om jag inte fixar pengar till denna 600 krs klänning!!


aja, back to reality! ska nu ringa syster och få hjälp med matte uppgifter! (syrran är snillet i våran familj)
CIIAAAO!

it feels like a monday afternoon

image371
lördagen
var faktiskt riktigt lyckad ändå tycker jag, även om sista festen vara ganska... aah lame faktiskt. men så är det väl alltid, det blir aldrig som man tänkt sig ;)
men tiden hemma hos madde med brudarna var riktigt rolig :) ölspel,dans och nära till en balkong ;) det är grejer det! (y)

gårdagen var skit! vaknade upp med världens mens verk och låg framför tv:n och kved hela dagen!
dessutom tanken på att måndagen närmade sig gjorde det hela ännu värre.
men jag somnade i alla fall i bra tid med världens bästa vetekudde tryckt mot magen!

idag var det skola igen, och det är SÅ TOMT utan dom fyra tyska brudarna! men på fredag är ni tillbaka igen :)
jag har iaf tur som har Linnsan och Sara vid min sida :) och idag var det värsta varma vårvädret ute! så Linnsan åt isglass ute och jag, sara och kristin gjorde henne sällskap :) trevligt, trevligt! dessutom sjöng vi "hur svårt kan det va?!" typ det högsta vi kunde ;) ibland är världen bara föör bra ;) haha

jag kom hem för en stund sen, varför skulle det regna just när jag var tvungen att cykla hem?! GOOOOD! men kom hem alive iaf och tur var väl det :)
innan jag drar och gör nått vettigt, så tänkte jag bara skänka en tanke till stackars Engla! och till mördaren : JÄVLA IDIOT!

CIIAAAAAO!

TTT = Taggad Till Tusen!

Lundan taggar och detsamma gör jag!! :) ikväll ska vi ha riktigt roligt brudar, och det kommer bli like the old times! för nu är det bara gamla godingar jag ska spendera kvällen med :) åtminstone till en början! senare kommer nod Linnsan och fler brudar förbi!

Haha, Sara och jag ÄR så busiga ;) snacka om att vi gör allt för att få det vi vill ha ;)
jag hoppas hon ringer snart så jag hinner träffa henne ett tag idag också :)
annars, ska jag plugga lite nu och sen bara vänta på ett samtal från nath (för andra gången) så man kan fixa och dona inför kvällen!

vi kanske hörs senare ikväll, om jag hinner. annars får ni ha en toppen lördag och festa som FAN nu, PEOPLE! :)
CIIAO!



an oldie ;) haha kvällen till ära! ;D
image370

what a lovely morning

har sovit som en prinsessa i natt så nu är jag riktigt pigg och redo inför kvällens händelser! :)
stina skrev nyss och taggade upp mig rejält, så nu sitter jag här och väntar på att natha ska ringa så vi kan börja planera :)
nu ringde sara och klagar över en viss person ;) haha störtskön!

nej, people! nu ska jag lägga mig och kolla lite på OC! hörs senare!
CIIAO!

image369

störtsköna människor - det borde finnas fler ;)

Niklas:
PARTY HOS MIG IDAG!!!!
Jag:
Jasså? ;D har du huset för dig själv eller?
Niklas:
jaa, mamma, pappa och filip får dra till lövbacken när jag ska ha fest
Jag:
haha självklart för Niklas decides, right? ;)
Niklas:
Yes, it's all about me baby


haha, niklas! ibland är du bara FÖÖR STÖRTSKÖN! ;)


ärligt talat, people! så vet jag inte riktigt vad som händer idag.. lär väl erkänna (även om det svider) att jag är aningen avundsjuk på brudarna som befinner sig i Tyskland just nu.. jag menar, för dom väntar krogen ikväll! KROGEN! liksom!
man kanske borde svänga förbi niklas? ... aa men bara om jag får med mig nån rolig filur!
som tur är så skriver MLund om morgondagen nu, så jag har åtminstone nått att se fram emot den här helgen!

jag hoppas ni får en underbar fredag, people!
CIIAO!

Better In Time

HALLÅ!
jag har varit upptagen med massa plugg dom två senaste dagarna, därav min frånvaro här ;), dessutom har jag SÖRJT! över att fyra av oss brudar har dragit till tyskland med skolan för att bo hemma hos tyskar !!!!!
Jag, Linnsan, Sara och hannah vinkade av dom igår på skolan! Sofie "jag vill inte" Rebecka "hahaha hejdå hahah" Daria "festa satan nu! och kom med skvaller sen" och maria "Jag hör av mig! ha det bra nu" :)
jag vet och hoppas att ni kommer få det underbart där borta nu den här veckan! I MISS YOU ALREADY :)
but then again, jag, linnsan och sara har det riktigt bra i skolan vi också :) fixar boys till sofie, skrattar och pluggar sten hårt ;)

idag är det ju FREDAG! och jag kom precis hem från Sara :) ska strax cykla ner till badhuset för en simrunda med Linnsan :) riktigt trevligt!
kort dag i skolan idag och det var riktigt skönt! gick hur bra som helst på engelskan också, och det känns riktigt skönt. läste ut bokjäveln på två dagar, men den turned out to be really good! (y)
I morgon blir det partaj iaf med några gamla godingar!!

hörs i kväll, people!
CIIAO!


Rihanna - Cry

"I'm not the type to get my heart broken,
I'm not the type to get upset and cry,
'Cause I never leave my heart open,
Never hurts me to say goodbye,
Relationships don't get deep to me,
Never got the whole in love thing,
And someone can say they love me truely,
But at the time it didn't mean a thing.


My mind is gone,
I'm spinnin' round,
And deep inside,
My tears I'll drown,
I'm losin' grip,
What's happenin'?
I stray from love,
This is how I feel.


This time was different,
Felt like I was just a victim,
And it cut me like a knife,
When you walked out of my life,
Now I'm in this condition,
And I've got all the symptoms,
Of a girl with a broken heart,
But no matter what you'll never see me cry.


Did it happen when we first kissed?
'Cause it's hurtin' me to let it go,
Maybe 'cause we spent so much time,
And I know that it's no more,
I shoulda never let you hold me baby,
Maybe why I'm sad to see us apart,
I didn't give to you on purpose,
Gotta figure out how you stole my heart.


My mind is gone,
I'm spinnin' round,
And deep inside,
My tears I'll drown,
I'm losin' grip,
What's happenin'?
I stray from love,
This is how I feel.


This time was different,
Felt like I was just a victim,
And it cut me like a knife,
When you walked out of my life,
Now I'm in this condition,
And I've got all the symptoms,
Of a girl with a broken heart,
But no matter what you'll never see me cry.


How did I get here with you I'll never know,
I never meant to let it get so personal,
And After all I tried to do,
Stay away from lovin' you,
I'm broken hearted, I can't let you know,
And I won't let it show,
You won't see me cry.


This time was different,
Felt like I was just a victim,
And it cut me like a knife,
When you walked out of my life,
Now I'm in this condition,
And I've got all the symptoms,
Of a girl with a broken heart,
But no matter what you'll never see me cry.


This time was different,
Felt like I was just a victim,
And it cut me like a knife,
When you walked out of my life,
Now I'm in this condition,
And I've got all the symptoms,
Of a girl with a broken heart,
But no matter what you'll never see me cry.


All my life!"



image361



nej, people! nu säger jag: ha det bra och sov gott! nu orkar inte mina ögon med att sitta här nå mer!
CIIAAAO!

hola, qué tal?

då var man hemma igen då! :)
och på tal om gårdagens resa så var den underbar! haha, skrattade så jag nästan dog när vi var på aftonbladets media center. det är en nystartad grej som går ut på att alla delas in i grupper. Antingen tillhör man TV, WEBB eller TIDNING! så får alla en varsin dator, och man sitter med sitt "gäng" och arbetar. Vi får ett uppdrag, som denna gången handlade om ett mord i Mälarby. sen var Simon chefredaktör och såg till att vi alla intervjuade folk och sedan berättade vad vi fått reda på ;) SÅ JÄVLA REAL kändes det som, och roligt var väl det. sen skulle vi sätta ihop ett nyhets tv-program och jag och sofie fick äran att vara nyhetsankare! HAHA! det var så sjukt roligt, värsta real på nått sätt och självklart såg vi rent ut sagt förjävliga ut ;) haha! men men, alla tyckte iaf att vi var modiga och gjorde ett toppen jobb! och sen måste jag bara skriva att Linnsan var så jävla söt som väderkvinna ;)

sthlm var hur som helst toppen, och idag bar det av till skolan igen. ganska seg dag, men avslutade med väldigt mycket skratt mellan mig och sofie ;) vi orkade inte cykla hem, så vi la oss och sov ett tag på biblioteket ;)
säger som natha "men seriöst, det är nått bara ni två kan göra det" ;) haha

nej, den här veckan ska jag BARA och ENDAST plugga, hur jobbigt det än låter! PUUUUHHH!!!! save me SOMEONE!? ;)
nej, men jag ska läsa bok och nu skriva klart en resumé på en nyhetsartikel jag läst :)
ha en trevlig kväll, people!
CIIAO!


bjuder även på en partybild från i lördags! :) vi borde stannat där, brudar!
image360

GOOOOOOOOD!

Don't hate me ;)
vet att jag inte skrivit sen i lördags (rekord) men jag har dels inte haft så mycket att skriva och dessutom inte tid heller. lördagen och söndagen spenderades med sofie och igår drog SP1B till storstaden! :)
underbart roligt och trevligt med världens härligaste klass!
besökte aftonbladet där jag och sofie, som hade tv, fick leka nyhetsankare! så jävla roligt!
måste dra nu btw, har spanska och vill inte riskera att edith upptäcker mig ;)
skriver mer senare, people!
CIIAO!

godmorgon!

Sofie återvände hem hit vid fyra tiden och då var det stup i säng för båda av oss :) tur att hon kom hem säkert iaf! (y)
vaknade upp vid ett tiden idag till strålande väder!! äntligen lite sunshine och vårkänsla tillbaka här i viken igen :)
jag och sofie har bara degat här hemma och ska strax ringa och beställa pizza :) (vi är värda det idag)
jag hoppas ni alla hade en trevlig fredags kväll. vad händer för er i denna lördag? jag och sofie ska bara mysa hemma här med film osv.. känner och orkar inte direkt för nått annat idag.

jag hoppas ni alla har lika strålande väder som här i viken! UNDERBART!
och vill ge Sara ett tack för att du stannade här med mig i typ två-tre timmar i natt så jag slapp vara ensam så länge :)
ha en trevlig dag, people! så hörs vi senare!
CIIAO!


image359


01.05 - I know.. vad fan gör jag hemma redan?

ibland har man verkligen inte sådär riktigt roligt som man vill ha, på fester och varför stanna då? nej, jag och sara pallade inte mer så vi fixade skjuts hem till sofie där vi nu ligger i soffan framför tv:n och bara njuter av värmen och varandras sällskap :)

hur som helst så kom brudarna hit till mig och sofie runt åtta tiden kanske(??)Sara,Daria och Maria. Vi hämtade dricka, fixade skjuts och åkte till den första festen! där stötte jag på Denise :) trevligt! (y) där var det riktigt trevligt ett tag tkr jag! därefter drog vi till NS där det ungefär var som vanligt, eller ja, samma folk iaf :) förutom sköningen Madeleine Lund då, som dök upp där i hallen helt plötsligt! :) trevligt bruden! (y)
men som sagt, pallade inte att stanna kvar så passade på att åka med sara när hon ändå fixat skjuts :)
nu sitter jag här och undrar hur ägaren till huset ska ta sig hem? hon tänker inte så mycket på hur hon ska komma hem tror jag.. jag hoppas bara inte att hon vandrar hem själv i natten.. jag antar att jag får vänta uppe.. men det ska jag nog klara :)
fick ett antal sms av mrX också men lyckades inte träffa han denna kväll heller.. men det får bli en annan gång :)
nu ska jag mysa med sötastesara! :)

sov sött, people! så hörs vi i morgon!
CIIAAO!


HOLA!

dagen började med dundrande huvudvärk både för mig och soffan! och som ni vet nu så fyller hon år :D så vi ordnade sjungning i skolan och allt ;) men engelskan gick bra för hela SP1B tror jag! och bra är väl det (y) :)
denna dag har varit stressig den också! sprungit fram och tillbaka hela dagen känns det som, slutade tolv, cyklade till supersol, runt på stan, tillbaka till skolan, gävle och sen fort som fan hem! duschade och klädde på mig fort som attans innan jag åkte till sofie :) där jag är nu! nu fixas det osv inför utgången ikväll :)
TIMBERLAND spelas på högsta volym så nu taggas det till tusen!
kommer bli toppen det här, as usual  med brudarna. (y)
innan jag drar, och önskar er en fartfylld kväll/natt, så måste jag skriva TACK Hannah och Rebs för en trevlig vistelse i gävle, trots alkisar som tafsar på arslerna ;)
CIAAAAAAOOOOOOOOO!!!!!!!! (D)


skulle fan göra ALLT för mrX right now ;)


SOFIE 17 ÅR!!!

image353

Grattis min lilla sötnos! :) jag var den första som fick sjunga för dig idag och den äran bär jag med glädje ;)
födelsedagsbarnet rusar runt och ska göra sig snygg inför skoldagen som vi i SP1B har mellan 8.00-12.00 idag så det ska bli skönt. dock ett engelska verb-prov på morgon, men vi fixar det, lätt! (y) :)
nej, nu ska jag göra fröken engström sällskap!
ha en trevlig dag, så hörs vi senare!

CIIAO!

fullspäckad dag

tjolahoppsan mina söta små vänner ;) (haha överglad ikväll)
för övrigt så hatar jag dessa dagar, långa och tröttsamma torsdagar. skolan är från åtta till fyra och dessutom är min sista lektion två och en halv timme lång dans!! haha ;) men jag måste ändå säga att dagens lektion var roligare än det brukar vara, dansade inspiration/modern dans och det var riktigt roligt och intressant att bara snurra runt på golvet och uttrycka känslor ;)
men hur som helst så rusade jag till kören därefter och sjöng för fulla halsar innan jag gick ner på stan med mickan för att hämta hennes glasögon ( så nu har hon joinat min klubb - glasögon ormar is the SHIIIT! :D )
därefter mötte jag sofie och vi två åt the one and only: vikingsallad (right Linnsan?) sen gick vi och kollade på en liten konsert i konsthallen. sandvikesbandet "skjut" var det som uppträdde och det var riktigt bra tycker jag. what can I say? låtarna hade mening och allt var mycket lättsamt :) dessutom joinade Niklas "it's niklas biatch" Nordkvist oss också så det var riktigt roligt :)
hoppades man skulle få en blick av mrX men sorry guys, inga dirty details tonight.

sen gjorde jag och sofie lite bus ;) hittar alltid nya platser att snacka skit på och what can I say about that? Varje dag med dig, honey, är som ett nytt äventyr varje gång ;)
Rebs ringde and honey? du är störtskön! "slicka sofie i arselet från mig" haha WHAT THE HELL, REBECKA? ;)
vi cyklade hem till mig en snabbis och nu är vi båda hemma hos sofie :) great! ska spendera natten här och det ska bli så mysigt så! 

dagens "du är så jävla blond" bevis: Daria: "men vissa röker fan när dom går på sex-års" Jag "men gud.. hur gammal är man då?" Daria: "hahahah men hallå?! va fan tror du det heter sex-års för?!"
aja.. ibland är jag bara to blondie ;)
dessutom bad bella mig och daria att stå som modeller för henne när hon ska ha sin "fotot-slutproduktion"

kvällen kommer bli otroligt mysig här hemma hos the engströms, men vi får se till att följa pappas råd "se till att sova nånting i natt också" haha, believe me papi, we will ;)
I MORGON ÄR DET SOFIES FÖDELSEDAG OCKSÅ!! (y) GREAT! så då blir det sång på morgonen från moi och sen partaj på kvällen med a few andra brudar.
nu blir det One Tree Hill och skitnsnack :) och innan jag går MÅSTE jag nämna MARIA som bad så snällt idag om att få bli nämnd här ;)

men tills vi hörs igen, imorgon eller senare. ha det underbart och sov sött, people! och jag hoppas eran dag blev exakt lika bra och händelserik som min, trots dom tråkiga torsdagarna. trots det tråkiga och dystra vädret även...
CIIAO!

image328

helt slut

ja, konstigt nog så är jag det. och jag har gjort absolutely nothing idag. kanske är det just därför man är så trött, när man bara sitter här och nördar ;) jag har åtminstone träffat idomin en stund :)
men annars har jag bara suttit här och kollat på OC-bloopers och OTH-bloopers! haha så jävla klockrent! :)
nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen läsa engelska!
ha en trevlig kväll, people och sleep tight!
CIIAO!

image358

skit också!

att inte vädret höll i sig från igår! då var det som att se sommaren sagta men säkert vanka sig hit till vårat avlånga land och nu när man kikar ut är det som att se ett mörker komma närmare och ta över våra såå efterlängtade vårdagar.

aja, här sitter jag iaf.. skolan var riktigt bra idag faktiskt, mycket skratt, och tur är väl det :)
fick besök av Ulrika Parath (eller nått sånt..) på samhällskunskapen och nu, efter att hon berättat mer om sitt jobb som journalist så vill jag ännu mer sträva efter det ;) fast kanske mer åt krönikör håller?
aja, the future will tell.
iaf så hände det som inte fick hända, skrattanfall precis när hon står där och berättar och det annars är (och borde vara) knäpptyst. hur det gick till? jaa man kan väl säga att jag och sofie är dåligt töntiga ibland! HA HA! vi fick alla nämligen kika i arbetarbladet, vilket är tidningen hon jobbar på, och då sidan kom upp med små barn som fyllt kunde inte jag och sofie hålla oss! en del såg så otroligt roliga och sötfula ut nästan,! har absolut inget emot barn, söta små varelser, men en del var ju så otroligt speciella så vi höll på att dö! eller aa.. jag har ju åtminstone gåvan att skratta tyst, medan sofie sitter där och får lite olika läten ibland! haha och det får ju självklart mig bara att fnissa ännu mer.
dock fick Linnsan's sura blick tyst på oss och som tur var märkte ingen någonting ;) atleast I think and hope so :)

ikväll blir det till att träffa idomin en snabbis, sen plugga en aning och sen kika film med mami. vi är ensamma hemma ikväll så vi ska väl bara softa lite framför teven.. och sen lär jag läsa lite engelska innan jag faller till sömns också :)
vi hörs nog senare, men in case we don't, så önskar jag er alla en trevlig kväll! ( och till alla er lyckossar som kan gå ut på krogen ikväll: ha en fartfylld kväll med nära och kära! )
CIIAO!


och jag vill bara skänka en tanke till sara också - we're here for you honey!

image355

tänkte för ovanlighetens skull också, innan jag går, slänga upp en dagens outfit också.

god förmiddag, people!

var det skoldax igen då! roligt att man kom hit till klockan nio (tack vare sofies söta mamma) och var skittaggad på spanska, glosprov och allt. jag och linnsan möttes av en skriven lapp på dörren "ediths lektioner är inställda idag pågrund av sjukdom" thanks to that!!!! :/
aja, då fick man en håltimme istället då.. som man spenderade med sofie,linnsan,hannah och rebs.
men nu är det historia on och jag sitter i datasalen med sofie, sötasara och linnsan för att arbeta!
så jag antar att jag lär lämna er nu och börja studera, det är ju trots allt därför man är här.
studera på nu, people! så hörs vi senare!
CIIAO!

och some gossip - I got three letters today to ;)


då var det kväller igen då!

helt sjukt vad fort dagarna går! :)
jag var ju som sagt tvungen att dra ut i vårvädret ett tag, så det gjorde jag med jennie pennie. vi var ute och vandrade och rätt så komiskt var det då vi gick till prinsan för att sola på happy hour, "what?! när det är så soligt ute?!" tänker ni och you've got a point in that, men det är effektivt och bra där i solariumet så nu har man bättrat på brännan en aning ;) även om mamma låter "meen tänk på hur farligt det är" varje gång jag solat.. well I still love you mami ;)

vandrade iväg till en lekpark för att möta upp sofie, och vi snackade om allt mellan himmel och jord igen, like we use to och det är så roligt och lärorikt varje gång stumpan! thanks to that! (y)
sen insisterade papi på att komma och hämta mig och snällt var väl det. han höll dessutom en liten predikan i bilen på hur farligt det faktiskt kan vara att vandra hem ensam på cykelvägarna i mörkret på kvällarna, även om jag inte vet det själv ;)

så nu ligger jag här i sängen och käkar min mammas fruktsallad. ( och jag vet att man inte ska käka efter typ nio eller sex eller vad fan det är, men hey! det är ju åtminstone bara frukt ;) soo keep your mouth closed)
ska strax sova men innan dess ska jag väl önska er alla en skön och fridfull natt och hoppas att ni haft en trevlig tisdag :)
(måste bara återigen påpeka hur glad jag är för att bloggen är on igen, dels för att kunna skriva själv men självklart också för att kunna fortsätta följa andras bloggar, like it)
hörs i morgon!
CIIAO!

love it! :) suummmeeer
image354

som en kameljont

jag vet inte hur ett sånt där djur som ändrar skepnad stavas ;) så skratta inte om ni vet bättre än mig.
men jag vet hur en sån fungerar och likadant kan det vara med människor, levande bevis på det.

det är så jobbigt hur människor kan gå från att vara en viss person till en helt annan, och då syftar jag på hur någon blir sämre. man vill kunna snacka med personen "vad har hänt?" men det funkar inte riktigt så med alla människor och det är en aning sorgligt, speciellt när personen verkligen betyder något för en själv och man upplevt många roliga stunder tillsammans. vet inte direkt varför jag skriver ner det här, eller jo, det gör jag.. dels för att jag kom att tänka på det rätt mycket idag och kanske även för att det går att "prata" ur sig här istället för till personen/personerna. det gör faktiskt ont deep down en aning..
men det är tyvärr så att en del helt plötsligt byter skepnad, som en kameljont.

nej, nu ska jag inte sura eller deppa nå mer över det :) nu blir det käk och sen klarar jag inte av att sitta inne nå mer, även om jag nyss kommit in, så känner jag att jag måste ut igen och det ska jag :) ska ut och vandra med jennie pennie och sen ska jag svänga förbi en viss liten plats för att möta upp sofie :) som för övrigt fyller 17 om tre dagar! värt en bild tkr jag
image353


ut och njut nu, people! VÅREN är HÄR! :)
CIIAO!

JIHOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

FINALY BACK! :)
har gnagt på naglarna, dragit mig i håret och nästan helt kolapsat för att bloggen varit avstängd! THANK GOD att det nu går som vanligt, och därmed är jag back in buisness! ;)

min helg var ju som ni vet lugn och sjuklig ;) snorade och nös stup i kvarten men jag reste mig upp vandrade till skolan igår iaf och tur var väl det för det byttes blickar och tre bokstäver fick man också! haha säger som sofie "tre bokstäver made your day liksom" ;) sant, så sant.
men sen har jag ju saknat tjejerna också!! hade för jädrans roligt efter skolan när jag, sofie och rebs låg kvar i soffan, på varandra och bara löjlade oss, man behöver sånt ibland so thanks to that girlies ;)

nu sitter jag i skolan, har precis avslutat andra skoldagen sedan lovet och nu vill jag bara ha helg igen :) busa lite på okänd plats ;) you know it girls! :)
och vårvädret är typ här nu också, så jävla underbart!
nu ska jag bara sitta och nörda här medan sofie och linnsan skriver klart nått arbete!
ha det riktigt bra nu, people och blogga på som fan nu när man finaly can igen! :)
CIIAAAO!



DAGENS HAHA:

idag är det ju som sagt första april och i skolan har grabbarna varit lite väl överdrivna och utnyttjat denna dag till fyllo med onödiga skämt och påståenden. men det roligaste var nog när jag och sofie åkte på det. vi satt i en av datasalarna och zelim, en rysk kille i våran klass satt bredvid. Sofie ville vara snäll och berättade för honom att han slutat nu om han ville jobba med geografin hemma. Zelim bockade och tackade och sa sen helt plötsligt "visste ni att george bush blivit skjuten?" jag och sofie gav varandra snabba blickar och sen tillbaka till zelim "va?!" sen kom leendet och zelim bara "april, april" sen försvann han och kvar satt jag och sofie kvar och skrattade så att tårarna rann. hur dum är vi?!
jaa vad kan man säga?! April, April din dumma sill ;) ja för två riktigt dumma sillar var vi väl då ;)

RSS 2.0