vintern rasat ut bland våra fjällar!

tänk att det är sista april idag!! har tiden gått lite fort eller? helt sjukt egentligen. Och att vakna upp till detta underbara väder var inte heller helt fel. vad händer idag? goodbye Sandviken, säger jag bara! ska bli så skönt att , for once, inte sitta i Sandviken och se hur sista april blir ett fiasko! nää detta år kommer bli great!
nu ska jag packa ner det sista och sen åka till körskolan för en dubbellektion innan jag och mami åker och plockar upp Jenkan och kör in till Gävle! tåget går 14.30! vi ses i Uppsala, people!

och till resten av mina kära nötar som blir kvar här hemma, ha det super utan mig!
nu ska jag dansa runt till denna låt, humöret kan inte bli bättre just nu!



ha det fint vid majkasarna! ;)
ADIOS!

jag har kommit på en sak...

Jag saknar Rebecka "Rebsan" Ivarsson mer än någonsin just nu i detta ögonblick! Kom hem min "wonderwall-that's alright mama-skrattfia-kansas-BÄSTALADY"




jag pluggar religion nu, gud så roligt!
hmm... det blir iaf promiss later on. och jag och ida kom på en härlig sak idag-Idag blire promiss i endast TISHA! kan ni tänka er? aa nu är våren-försommaren finaly here!
BYE!

hur går det egentligen till när mitt hår blit lockigt?



yesyes :) haha svar till Lisen som kommenterade min blogg nyligen! Jag och min vän Majsan rekomenderar OBHnordicas design (y)

anyway. helgen var underbar. Spenderades med eidem och miss wikgren! ursäkta men hur underbart väder var det inte i lördags? låg och solade i bikini med nath all day och sen på kvällen blev det kubb med trevliga människor. söndagen var seg... och nu är vi inne på en helt ny vecka. denna vecka går vi dock bara tre dagar vilken är underbart! sitter och pluggar nu, strax väntar la cama, snart är det sista april kära vänner!! vad fort tiden går!! då blire up-tåget ner till uppsala för mig och min älskade lilla nöt, jenkan! blir kanoners det!

BYE!

my lips like sugar

godkväll!
Dom två sista dagarna i skolan, before weekend, gick hur fort som helst och tur var väl det! ikväll vart det bara dinner ute med natha innan hon åkte till Spencer.... höhö. själv sitter jag nu här och funderar på att ta och plugga lite.. inte direkt det bästa sättet att spendera en fredags kväll på, men why not? har iaf precis kikat på dom första avsnitten av The Hills season five and I'm stuck så klart.

I morgon ska det bli upp till 17 GRADER ute , så vi ses i solen people!
BYE!

give me weekend




kan man ju ha så här roligt t.ex. höhö detta är iaf bilder från i lördags, då jag och jenkan spenderade en helkväll på klaras med trevliga människor, sen steeltown, och sen INTE cykel hem! så otroligt kallt! då kan man ju tacka jenkan's flört för skjutsen hem! (y) och vart håller du hus Jenkan?! inte hört nått från dig denna vecka. sickt ju.

idag är det alltså onsdag, bara två dagar kvar till helg!! :)
kom hem från maria för ett tag sedan, vi gjorde nått så att stackars romeo började skrika och springa och gömma sig. lilla gubben.. vad hände egentligen? innan det så åkte jag näästan in i saker hela tiden när jag skulle skjutsa majsan på cykeln. jiisseess vilken dag.

ikväll blire bara plugg och ev en promiss med eidem! så att vi kan, ikväll igen, gå och skratta åt massa fula bilar+hus, det är grejer det!
men först, comida!
BYE!

men kan solen tala sanning eller?

jag hatar att solen skiner när det ändå är freezing ute. idag är det tisdag, sp2b:s bästa dag i veckan, dock hade jag körlektion 09.35 i morse, cyklade hem igen och la mig i sängen helt död. cyklade ner till stan igen vid 13.15 och mötte linnsan, köpte modevisningsbiljetter och tog oss sedan till skolan. en lektion sen cykla hem igen. sen jag kom hem har jag legat nere i sängen och läst min svenska roman "Jane Eyre" faktiskt riktigt bra. dock blir man så otroligt trött när man läser så nu sitter jag här, halvt död, och ska försöka få något mer vettigt gjort.

jag vill bara att den här veckan ska ta slut. men onsdag i morgon så förmodligen kommer dom sista dagarna rusa förbi. majsan måste bli frisk snart! vi är ju A TEAM, remember?! get well darling! :)
igår kväll pratade jag i telefon med miss wikgren från 20.15 till 22.00 och vad pratade vi om? Drinkar?! haha så jävla störda. men nu ser jag otroligt mycket fram emot sista april, då man ska ner till uppsala till massa roligheter!

vad händer ikväll? får se om det blir en promiss med eidem, sen äre ju älskade desperate housewives och sen blire förmodligen cama, är så jävla trött!
HEJDÅ!

sweet :)

bloggtorka

jaa bloggen har verkligen legat på den torra sidan ett bra tag nu! men ska försöka komma igång igen. större delen av mitt påsklov var great! umgåtts mest med eidem och jenkan! men det blev en del drickande med trevliga människor också. dessutom har ju vi haft svea här hemma i snart två veckor! hon åker hem i morgon, hur ska jag klara mig?
mitt nya rum är typ klart nu också så sovit där två hela nätter nu, utan att skrämt upp mig själv!

helgen var great, fredagen spenderades hemma hos majsan med "Big Brother" all night. lördagen spenderades på klaras hela kvällen med jenkan, blev käk och drinkar. sen kom niklas och sanna och gjorde oss sällskap! trevligt!
gårdagen spenderades hemma men också en kortis uppe hos miss wikgren. skolan idag var dryg med gick rätt fort. har suttit i solen med svea sen jag kom hem men nu blire lite småplugg!

hänt rätt mycket sen sist jag skrev men slänger upp några random bilder









bilder från söndag







som sagt, trevlig kväll.
nu är man alltså back in school. hade en lektion idag så det var skönt.
men i morgon är det en lång och jobbig dag. usch. ikväll blire plugg och promiss med jenkan!
SVEA ÄR SÅ SÖT!
BYE!

yesterday

var riktigt trevlig! blev lobby med några brudar : Mickan, Stinis, Jenkan, Pernillaa och mickans klasskompis. (sorry men glömt namn :S)

dock var jag 100% säker på att jag drabbats av tinitus när jag kom ut därifrån. lååång kö för att gå in och för att hämta grejerna sen.. dock märktes det att stina trängt sig fram förr så det gick ju ändå bra tillslut ;)
självklart tappade jag bort mickan like always.
det blev iaf mycket dans, goda drycker i gott sällskap!

bilder kommer senare när pernilla lagt upp dom.
idag ska min familj strax bege oss till mormor för att äta. mår väl inte allt för bra idag men det är såna smällar man får ta. jaja, nu lär jag dona lite!

hörs senare!
PUSS!

Glad Påsk

Jennie jobbar
Natha tofflar
Maria är med marcus
Ida är med erik
Sara är seg...

jaa, glad fucking påsk. HJÄLP MIG!

mitt rum börjar iaf blir klart nu :) och det känns great! Svea är här nu också så idag har vi lekt i stadsparken. jag blev hur skitig som helst medan ida kom undan. det fattar man ju...
men nu är jag så rastlös så jag håller på att DÖ! jag pallar inte utgång idag så jag försöker få med NÅGON ut och äta. helt seriöst vem som helst, give me a call!

nu ska jag pussa på svea!
PUSS!


är det något vi kan bruden...


så är det det här ;) HAHA! så jävla fult!



har precis fettat pizza med jenkan och suttit i solen här på baksidan! så otroligt underbart! nu ska vi strax vandra ner på stan tror jag.
BYE!

bilder säger mer än tusen ord

lite kort om helgen.
fredag: bastu med brudar här hemma. riktigt trevlig med äckligmat, god dricka och mycket skitsnack.
lördag: helt sjuk dag. halv fem ringde klockan hemma hos maria. vi snoozade till fem, sen vare raskabullar som väntade. mötte älskadekarin och hennes pöjk ´Johan på resecentrum och tog sex bussen till gävle. en hel dag med stående i störd kö. störda människor, roliga uppträdanden, mycket dans, skrikande till "THUNDER" och mycket läkerol.. aah efter dagen var jag och maria helt jävla slut. maria pratade i sömnen på bussen påväg hem, jag var fortfarande nervös. benen skakade. åkte hem till maria, sov, träffade sara på donken, satt i vårsolen. jag åkte hem och somnade på en gång typ. fyfan vilken dag.

jag och karin gjorde världens insats, men vi fick aldrig träffa dom riktiga... haha
vi var skitbra, det sa dom till och med, men våran nervositet. åtminstone min. shiit. det var som i en bubbla där inne. jag minns inte ens vad dom frågade mig eller vad jag svarade. haha. jag vet att jag tappade bitar av texten och det sög totalt. men den 25 försöker vi kanske igen, om inte nästa år då... fårse
Tack Maria för att du stod ut med mig.

Idag: Träffat eidem och maria, suttit i vårsolen och ätit glass. snart blire promenad till prix och sen blire bara deg i min ensamhet. fortfarande så jävla trött.
här kommer några bilder från alla dagar :)






lördag



såhär trötta vad vi efter dagen. helt seriöst jag har aldrig varit så trött eller haft så ont i huvud, fötter, ben och rygg before in my life. haha



today



idag är jag nästan lika trött och seg. så det får bli en promenad med eidm till prix och sen bara dega hemma.
vill skänka ett stort TACK till alla mina goa vänner!

blir en trevlig hemmakväll

med några av tjejerna ikväll här hemma. Det blir bastu, vin, hemkörning och skitsnack i massor :)
jennie kommer om ett tag och sen kommer resten: Eidem, Söderblom, Andersson och Mikaelian, så måste skrivaskrivaskriva reflektioner nu. men det står still i huvudet. kom igen nu, josefinita, gnugga geniknölarna!




skriver nog mer senare!
BYE!

Give me summer and a good friend



hur kan du förstå mig så bra? are you for real?
JAG SAKNAR MINA SOLGLASÖGON!! GIVE ME SUMMER RIGHT NOW!

jag älskar darkans och mitt berlinarbete. det kommer bli kanon.
kvällen ska spenderas åt att försöka skriva lite på det, skriva klart mitt egna-Checkpoint Charlie
och skriva klart naturkunskapen. vilken underbar kväll, tycker ni inte?
BYE!!!

och jenkan, din lilla gris, har gjort en tatuering idag!! MÅSTE SKÅDAS!