Miss Wikgren is on a "leave"

Hallådär!
Hoppas alla har eller har haft en toppen dag!
Själv har min varit riktigt bra! Umgicks med Sarah (Dawn Finer) från typ nio på morgonen till ett på eftermiddagen :) konstig tid tänker ni - men det var helt okej! höhö näämen tog en sväng till sjukhuset sådär på morgonkvisten!

Annars då? Njaa inte hänt något speciellt.. nu ska jag dansa vidare till "We r who we r" med Kesha! Värt att lyssna på.

Men snart ska jag hoppa in i bilen och bege mig ner till stan för att träffa älskade miss wikgren som har fått lite ledighet från Sälen och då är det ju en självklarhet att hon åker hem på direkten till mig, lika mycket som att det är en självklarhet att jag åker och träffar henne :)

Pusshej!


2011

Jag har fortfarande inte förstått att det är 2011 nu... vart tog 2010 vägen? Det är en bra fråga, men en sak är ju säker och det är ju att 2010 var ett av de bästa åren hitills :)
Jul och nyår blev riktigt bra! Jag fick världens bästa julklapp: En resa till Californien! California here we come!
Nyår firades här hemma med människor som betyder! En riktigt bra sista kväll på 2010 alltså..

Vad har hänt sen dess? har mest bara glidit omkring. haha umgåtts med bästa Daria och åkte även till uppsala förra veckan för att träffa en saknad Stina som btw fyller hela 20 år idag! JISSES! GRATTIS SNYGGING!!!!

Jag planerar för fullt inför framtiden och är därmed ganska upptagen. Menmen, nu ska jag dryga med min älskade syster och därefter bege mig till stan för att träffa DK! :)

PUSS!!