always and forever.

"min fina vän josefine! För alltid"

Always and forever.

Jag hatar när man känner en stark känsla som inte går att förklara. Under snart tre års tid så har allt förändrats. Hur hade allt sett ut om det blivit minsta skillnad? Varje dag möts vi av vägkorsningar. Vilken väg väljer vi och vilka händelser finner vi längs vägen?
Är det bättre att ångra än att önska att man gjort någonting man inte gjorde?
Är det bättre att strunta i konflikter? Är livet för kort?

Det finns personer som förändrar en till det bättre. Du förändrade mig och fick mig att förstå att jag var värd den bästa av vänskap. För två år sen förstod jag på en gång att du var den som alltid skulle förstå mig, no matter what. Vi gick emot motgångar och till en början gjorde det ont för jag såg hur allting förändrades utan dig. Efter två år då vi möts igen så är ingenting förändrat. Du sa always och jag sa forever och sen skakade vi hand. Det spelar ingen roll om vi inte ses eller pratar varje dag. Jag vet att du alltid finns och att du alltid förstår.

Jag minns när vi låg i gungan och andades varandras tankar och funderingar.
Jag minns när vi tre satt i gräset och berättade hemligheter.
Jag minns när du gav mig de rätta orden för att förstå mitt eget bästa.
Jag minns när du fick mig att gå tillbaka till det jag älskar.
Jag minns när du sa att allt skulle ordna sig och torkade mina tårar.
Och jag minns när du sa att du alltid skulle stå vid min sida.


Snart är dessa tre år slut och det gör ont, fruktansvärt ont, när jag vet att framtiden väntar. Vad väntar? Vilka vägkorsningar kommer jag att möta? Kommer jag då kunna få vägledning av de som betyder mest? Eller vart befinner de sig? Och det värsta är.. kommer jag ha kontakt med dig?
Och vad händer mig dig, du den andra, har du lärt dig någonting? Jag vill inte, men ändå vill jag.

Dessa snart tre år har förändrat mig. Jag har stått inför alltför många vägkorsningar och jag har haft personer som gett mig vägledning. Frågan är, har man gjort rätt val i livet? Och hur får man svar på det?
Jag är rädd för vad framtiden väntar. Dock är jag glad över dessa snart tre år. För även om alla beslut kanske inte har varit de rätta, så vet jag att dessa tre år har format mig till den jag är idag och den jag kommer att kliva in i framtiden som.

Nu blev min blogg hemskt personlig. men ändå förstår ni nog absolut ingenting. ;)

Thursday oh Thursday

Jahaja då var det torsdag igen då. nu sitter jag här och skriver om venezuela och Hugo Chávez. För det är nämligen så att denna dag går ut på att sp3b ska skriva om ett U-land. jippie... fast helt ärligt så tycker jag att det är intressant. blame on me

Jag tycker att vissa saker är så jävla skrattretande. hahah jag vill se in i vissa personers ögon och skratta så högt jag aldrig skrattat förr. Hur kan man smutskasta andra personer när felet, det stora feta äckliga jävla felet ligger hos en själv? jaa.. jag tror det kallas schizofreni eller något sånt.. och det är en hemsk sjukdom.. hemskt but true. det är sorgligt.. hemskt sorgligt. man kanske borde fälla några tårar?

fredag. nu närmar sig fredagen! åååh fredagen kommer bli great. ska in till valbo på dagen med några härliga människor och sen på kvällen ska jag halsa alkohol med mina tjejer+ a few more. kommer bli kanon.
Persika få stå för veckans citat:
"och jag bara: ööööh? tror hon det själv eller?"

ni förstår inte, men det är så roligt för mig så lev med det bara, okay?


THIS IS IT

idag när jag kom hem från skolan möttes jag av ett paket från cdon.com. tror aldrig jag öppnat ett paket så fort ;)
för vad låg i den?....


Så jag ska spendera min kväll med MJ.
Dock ska jag nu först ut på en promiss med eidem i det vackra vädret och senare möta upp the fish.


Have a great day.


ooops, I did it again!

Nu var det länge sen...

Förra helgen var great med melodifestival och festivaltält och allt var det bjöds på. Gick på melodifestivalen med berger, felicia, cassandra och söta pauline. Sen mötte vi upp Majs och några andra godingar från Sp3b och sen försvann mickan. haha störd night.

Denna vecka har bestått av plugg plugg plugg och i helgen var det bara softtt.
Torsdagen bjöd på morsans+förlossningens 80-tals party där jag och majsan så snällt hjälpte till. man fick kramar av fulla kvinnor varav en bjöd in mig och majsan till karaokekväll framöver. Dessutom fick man se mamma krossa de andra i limbo! vilken morsa man har!
sen har jag ändrat hårfärg också.. är nu mera blondette som DK säger :)

Och ja just ja, jag har backat in i en bil.. vart en lätt knuff och sen krossade den där äckliga gubben mig totalt. Jag skrek och grät och ja gud vet allt. Maria och Sussi fanns vid min sida och det tackar man för! helt insain såhär i efterhand. Skulle bara vilja söka upp den där gubben och ge han vad han förtjänar... ett kok stryk alltså.

Nu är det måndag igen alltså - week 8. Programvecka vilket kommer bli en skön och lugn vecka för oss i Sp3b. Nu ska jag skriva historia med DK. nämligen Historien om oss?! haha kommer bli galant!

Jag vill att denna vecka ska gå fort, för i helgen vankas det partaj med några av mina favoriter. Det finns en själ jag saknar, en själ som nu befinner sig långt åt helvete, nämligen i Sälen. I MISS YOU BF!

Sandviken slår på stort

herregud! haha jag tycker vi tagit i för mycket. färgglada lampor överallt i alla rondeller och över hela staden. anyway, man lär juu ändå förstå att det här är stort för sandviken ;)

I onsdags hade vi riktigt roligt. Jessica och Sara gick limbo på steel och det var den fulaste synen ever. haha. Persika stod och skrek "MEN GUD JAG KAN INTE DET HÄR!!!" jag "MEN GÖR DET BARA!". Vi var en limborunda från att vinna 500 i baren och vi snubblade på mållinjen. dock tar vi igen det nästa gång. stolt över att vi hade alla rätt iaf! och vi behövde inte ens fråga någon! ;)

Jahaja, då var det äntligen fredag då! Idag är jag ledig typ.. fast ska nu ta tag i ett tungt historia arbete. Ikväll kommer min syster hem, vilket blir great! Dessutom ska jag dricka gött vin och dra ut i det massiva festtältet med some ladies.

buenas noches.


Old picture.. haha i morgon intar vi melodifestivalen!

stresssssssss

bloggen har fått legat på sidan de senaste dagarna. varit för mycket helt enkelt. ska bli bättre dock, promiss.

Torsdag - Jag och berlintjejerna åkte till Sthlm med Olov och Ulla och pratade inför Gertrude och Ivar Philipssons stiftelse. Det var nervöst men gick bra. Fick beröm så det var ju positivt :) sen fick vi "låna" limousine som vi åkte tillbaka till stan i. det var en trevlig dag iaf!

Fredag-Lördag - Träning i Gävle inför Gävle Gospel och på lördagskvällen var jag med nath och jenkan.. låg i jenkans soffa och kollade på melodifestivalen. Sen fick jag ett samtal och sen stack vi tre från lägenheten efter mycket stress hit och dit. haha.

Söndag - Konsert i konserthuset. Fy fan vad bra.
Tack rebecka ivarsson för en GREAT HELG!

Jahaja, måndagen och tisdagen har gått. Igår var vi till Sthlm med Klassen. Nånting med globalisering, riksarkivet och sist, men definitivt inte minst överraskningen från Olov och Danne - COSMONOVA! haha blev så jävla taggad men sen gick det över i rädsla. Film med 3D-glasögon om Dinosaurier. yes, jag hoppade till en eller två gånger. haha.
Trevlig resa dock är jag glad över att vi fick vara hemma och jobba idag för gud vad trött jag är.. anyway.. like you care. haha. Jag taggar inför helgen nu! Festivaltältet!




En bild från våran Berlinkväll

in my head

hola!

Det var ett tag sen nu, men ibland hinner man bara inte med blöggen.
Min helg var great med stora bokstäver! Fredagen med the favourites var allt annat än dålig om man säger så. bilderna säger ju rätt mycket. ja, kvällen ska göras om iaf med the same people, det kan jag lova!

trots festligheter i massor på fredagen så tog jag mig upp tidigt på lördagen och följde med mi padre ner till uppsala för att hälsa på syrran! Dock slutade det med att vi satt fast i en snödriva. ja, vi höll på att krocka. det sista jag minns är att jag skriker och sen sitter vi fast i en snödriva och måste ringa bärgningsbil. man kan skratta åt det såhär i efterhand men vi hade ett träd en meter framför och en lyckstolpe en meter bakom så guess what could have happen... säger som sara "nej, jag tar tillbaka skrattet för Josse ska LEVA!" :)
"Hej Caroline, jo vi kommer snart. du förstår, vi sitter fast i en snödriva"

Lördagskvällen spenderades med Nath och hennes härliga farmor :) och likaså söndagen innan nath åkte hem till uppsala igen.

nu äre en ny vecka och måndagen och tisdagen har redan gått (snart iaf). Dessa två dagar har mest spenderats på långpromenader med Eidem.
Imorgon är det studiedag, vilket betyder att vi är ledig från skolan. så jävla skönt! Snart äre ju fredag igen liksom! kommer bli awesome! (awesome god)

men nej, nu blev det alldeles för långt.
BYE!



HE REIGNS!