hejdå Sverige!

nu drar jag och stinay böckling till sunny beach i cirkus en vecka! ha det så otroligt bra här hemma nu ( och ha så kul i tälten på peace, höhö ) så ses vi!
SUNNY BEACH, HERE WE COME!!!!! Nu kör vi bruttan!!


vilka dagar

nu har jag svikit er lite med uppdateringen. så här kommer en sådan:

Onsdagens
firande blev kanon. haha fast jag och stina lyckas väl alltid med någonting, och skämmer ut oss så klart. men det blev en riktigt trevlig kväll. först quiz på steel och sen drog jag och stina till kharma där min kära syster med vänner var. :) jag och niklas dansade till grease också. helt klart the top of the night ;) hha

Torsdagen innebar bakis+shopping i valbo med stina. sov typ i fyra timmar den natten. helt dööd med andra ord. sen, efter lite sång med familjen vid kvällsmaten, träffade jag natha och vi kikade på en riktigt kass film.

I Fredags var det ju som sagt MIDSOMMAR! förra året var riktigt toppen så lite taggad på att se vad denna  hade att erbjuda. Jag och stina bjöds på middag hemma hos Elin. där blev det mycket god mat, snaps och snapssånger. därefter fick jag och böcklingen skjuts till isabell i västanbyn där det redan var en massa folk. Där blev det lekar, sång och dans (på stolar). sen började det dock spåra då det kom fler folk, glas krossades och folk hoppade i poolen. då tog festen slut (ingen aning om vad tiden var då) så jag, stina och natha åkte hem till willhelmsson där det sedan kom massa andra. där badade vi "jacuzzi" hahah (snarare badkar med lite bubblor), drack vin och rökte inne. haha
kom väl därifrån vid två-tre , då åkte jag och stina hem till madde en stund och sen gick vi hem. då kom vi på en riktigt bra låt om sunny beach. haha vi var så fula då. but who am I kidding, det är vi väl jämt nu förtiden? helt sjukt. haha
kan slänga in två bilder jag hade på mobilen :)



lördagen vaknade vi upp, helt döda, men stina lära äta så vi gick ner till donken!! och gud vad varmt och jobbigt det var. usch. var helt sliten hela dagen. när stina åkte hem, åkte jag hem, åt mat och åkte till sussies (marias systers) lägenhet där maria och daria var. där skulle vi ha en chillkväll med filmer och massa gött. don't get me wrong, det började så, sen vid typ elva-tolv slaget fick daria panik och rusade hem och hämtade jäger och rosé. haha vad kan man säga, det blev en riktigt rolig kväll med dom två brudarna. massa djupa diskussioner och skratt. (man borde vara full jämt) dock gick det ju som det gick då man redan varit bakis, och idag mår man inte alltför bra. somnade fem i natt, med en halv filt över mig i soffan, och gick upp tio. jaa jag var helt jävla död. jag åkte hem och sov till och från nere i sängen. helt stört. mamma sa för ett tag sen "josse, du är helt svart under ögonen" haha, jaa jag har verkligen inte sovit som jag borde dessa dagar. usch, aja nu har jag iaf tagit mig en dusch och ska vid sextiden ta mig ner på stan för att möta majsan, hanniepannie och REBECKA IVARSSON!
och just ja, SARA "KUKEN" "RÖKEN" ANDERSSON fyllde arton igår också!! SÅ GRATTISSS!!!

så denna söndag har jag varit i dvala typ. drömt till och från. gud hur jag måste ha sett ut när jag lämnade rummet vid typ tre. herregud. jaja, nu blire väl till att ta tag i livet igen. eller aah, tills på tisdag, för då drar jag och bruden till värmen och drickan!
fler bilder från dessa dagar kommer snarast, dock har jag en bild från igår på M och D. så enjoy.


ha en trevlig kväll!
BYE!

WIHOOOOOOOOOOOOOOO

SUNNY BEACH, HERE WE COME!
jaaaaajamensan readers, ni läste rätt. jag och stina beställde en sista minuten och drar nu på tisdag! så jävla underbart. förstå du hur roligt vi ska ha, gumman?! ikväll ska vi fira!!



ni hittar oss på sunnybeach. hahah leta efter två fula tjejer i två fula hattar! ;)


körde halkbana idag btw ;) bland det roligaste jag gjort faktiskt. och igår natt sov jag hos majs med hanniepannie. det var mysigt.
BYE!

regnet det bara öser ner, öser ner

hade en riktigt bra dag igår och idag också, med stini böckling! dock är jag så otroligt trött på allt detta regnande. usch,usch!
men vad ska man göra?
stina åkte hem vid sextiden så nu är jag all alone again ;) ska kika lite på tv nu och bara ta det lugnt. fortfarande seg sen i fredags och jag och stina fortsätter att skämma ut oss. herregud, vad vi tvungna att sjunga "svenne banan" idag i regnet? jisses.

och till denna bild kan jag endast säga en sak: appearance is everything. HAHAHA vi vet att vi var snyggast.


för jag har bara ett år kvar

hallådär!
gårdagskvällen/natten var riktigt bra! dock slutade den inte som planerat ;) haha. nu ser jag fram emot en varmare sommar och många roliga kvällar.
tack tjejer för igår!

nu ska jag träffa en riktigt bra vän! :)


seasons of love

idag fick jag sommarlov och underbart är väl det!
dock valde jag fel val när jag tog på mig mina nya skor! haha slutade med att jag fick gå barfota från kyrkan. dock tackar jag
frågesporten gick riktigt bra iaf , haha och vissa blev nog chockade av några frågor. så jaha, nu har man gått ut tvåan och endast ett år återstår. jag vet att jag sagt det igen , men jag säger det igen: Vad hände med tiden?


ikväll ska dom flesta festa, men jag spar mig tills i morgon! ikväll blir det nog bara att ta det lugnt framför den fjärde säsongen av världens bästa serie "One tree hill".
men först - Eidem!

...and readers

jennie "jenkan" "hasselnöten" hasselgren har lämnat mig!! lämnat mig kvar i sandviken över sommaren!!!! det är helt sinnessjukt, jenkan, vi som skulle "göra uteserveringarna" :( buhuuhuh
det som är bra med det är väl att du kommer ha toppen där borta på Öland och att jag SKA hälsa på dig i sommar! :)


nää nu blir det dusch och greys!
BYE!


last day before freedom

hallå!
idag hade jag min sista redovisning!! puuuuh vilken lättnad som tagits från mina axlar nu. nu är jag klar med ALLT inga rester. sommarlovet väntar runt hörnet, vilket man inte kan tro när man kikar ut igenom fönstret, inte känns det alls som det heller. antar att det kommer när man går ut ur kyrkan i morgon!
jag och maria gjorde klart frågesporten idag, som vi ska ha med klassen i morgon. sen gick vi till hammar... för... sista...gången.. ja it hurts to say. ingen kan förstå vilket underbart år vi hade där. vårat första år i gymnasiet. nu vill man slippa skolan, då ville man inte.. hammar - all that's left is memories...

...och varför bry sig om att ta ett kort på bessemer? ;) höhö nää jag och majs kände att vi var tvungna att knäppa några "dagen innan skolavslutningen" á la last year.





dock så ska det bli otroligt skönt med skolavslutning nu. åh herregud. hur mycket har man inte kämpat under detta år? sommaren ska bli toppen. rebecka är ju liksom hemma. I love you girlfriend.
och på fredag äre utgång med några brudar. :)

trevlig måndag

jaa igår var det en riktigt trevlig dag :) bara betygsprat i skolan. sen åkte jag, majs och hannah in till gävle. där mötte jag upp stina böckling och vi kikade runt på stan. sen kom natha in och vi tre fikade. jag och stina köpte oss en varsin hatt btw ;) jag har på något sätt blivit hattokig! efter att ha kommit hem och käkat hos natha tog jag mig till thegirlnextdoor (jessica) och kikade på "i taket lyser stjärnorna".

idag är det tisdag vilket betyder ingen skola, har varit på körskolan och ska strax träffa eidem!
BYE!


sitter här...

och läser marias gamla blogginlägg från hammartiden och förra sommaren! man kan ju inte låta bli att få en tår i ögat. haha. tänk hur allt bara kan förändras? tur är väl att maria fortfarande finns kvar? :) tycker jag iaf. nu har pappa gjort en varsin hamburgetallrik till mig och honom, så ska äta den nu (för er som ville veta) och sen ta mig ner till miss mikaelian!


you and I collide

hallådär!
gårdagen resulterade i en trevlig middag med några tjejer på klaras. till mestadels å rebeckas vägnar sålklart :) det känns fortfarande helt stört att hon är hemma nu. haha , men antar att det känns så i början.
jag tog iaf en promenad hem (in high-heels) vid elva tiden.

idag äre alltså lördag. får se vad som händer, ska ev ner till majsan senare och umgås!
nu äre typ sommarlov, vilket för mig känns helt jävla stört!

ca ett år sedan, åh jisses, tid är rätt dyrbart ändå.


REBECKA...

kom till skolan idag!!! maria lurade mig till skolan tidigare och när jag kom upp på övervåningen satt rebsan där och skrattade sitt det där alldeles speciella skratt! haha helt chockad blev jag och fällde en och en annan tår ;)
det kändes som om någon därefter knäppte med fingrarna och allt blev som normalt igen. det kändes inte ens som att hon varit borta. haha stört. men dagarna framöver ska vi allihopa ha så himla roligt!

vad händer idag? kom precis hem från stan och ska ta tag i spanskan. sen ikväll blir det barnvakt med majs!
och hannipannie? you are great (y) kom ihåg det! :)

bästa barnvakterna...

eller ja..

gårdagen spenderades först här hemma som ni vet, med historiauppsats. nu är den iaf inskickad (y) bra larsson!, sen träffade jag majsan och vi gick till våra tyska vänner för att sitta barnvakt :) haha det gick helt okej. lite skrik från lillen bara, ett brandalarm som sattes igång, lukt av bränt och skratt i mängder. haha. dom blev helt chockade över hur bra det gått iaf "you guys are STARS" fatta majsan, vi är stars! är inte det helt underbart? ;)
världens sötaste ungar iaf, och på onsdag ska vi dit igen :)

Idag vare skola. hade typ en riktig lektion.. satt ute mest i solen med sara och coca-cola. götte. sen for jag till körskolan och körde en dubbellektion. gick galant det. I MORGON KOMMER REBECKA HEM!!! på fredag ska vi ha kanonkul!

nu ska jag käka mat och sen ut på en runda med eidemfejden!