sunshine, i've missed you

but sometimes, you're to much.

Gårdagen va riktigt varm och så va även denna!
Både igår och idag har jag legat uppe i högbo i timmar tillsammans med Daria. Sol blandat med bad! awesome.
igår blev det öl och cider på en uteservering på kvällen med tre fina flickor, Sara, Rebecka och Johanna. Jag spanade efter nån hyffsad karl men allt jag såg va 45+. Jag tror vi valde fel kväll. haha.

denna kväll skulle egentligen spenderas dansandes till Rebecca och Fiona i gävle men ALLA mina polare bangar. soft. så jag ska nog umgås med Daria igen ikväll och se om hon är lika röd som mig. haha

PÖÖSS!!!


me&sofiepropp.

godnight

Denna kväll har varit riktigt bra! Vilket väder dessutom!
Kvällen har spenderats med två underbara vänner! DK och MM!
Satt ute en stund innan vi alla la oss i Majsans säng och lyssnade på underbar musik.
I've missed these moments. Måste göras om inom kort.

love you girls!



imorgon blire tidig uppgång och sol/bad med DK!
glömde mobilen hos MM så har lite smått panik nu!!! tänk att tekniken tagit över våra liv. crazy.
PEACE!

Godmorgon!

Solen skiner och himlen är blå!! detta betyder ut fort som fan och ta vara på det!
beger mig upp till högbo nu med en vän och njuter av solen!

talk to you later

en bild på mig och världens bästa syster på midsommar! :)

I was born this way, hurray!


"There's nothin' wrong with lovin' who you are
She said, 'cause He made you perfect, babe
So hold your head up, girl and you you'll go far
Listen to me when I say

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way, born this way"


Sjöng precis denna högt för mig själv i spegeln. You should try it whenever you're feeling bad about yourself. It helps.
Jag är nu hemkommen från middagen med min bästa Nathalie. Vi åt en riktigt god middag i stan och satte oss därefter i Högbo för att prata om allt mellan himmel och jord. Det har blivit för få sådana stunder mellan henne och mig på senare tid och ikväll förstod jag hur mycket jag kommer sakna det. Men som tur är så kommer den här tiden gå så otroligt fort så snart får vi ses igen! Love you honeypie.



midsommar helg!

min midsommarhelg har varit så bra som det någonsin kan bli! Midsommar spenderades här hemma + en sväng hos grannen. en toppenkväll med folk som betyder. all it takes. Jag vandrade hem med Jessica klockan 04.00 i morgonsolen. wonderful.

gårdagen spenderades med mina två älsklingar - Sofie och Jessica. "vi tar ett glas bara på en uteservering" så låter det ofta och så blir det sällan, och gårdagen va inget undantag. Vi hamnade i Gävle där jag och Sofie fick igång en liten tråkig sportbar och tillslut gungade hela huset. haha. det bjöds på alkohol och vi blev BFFs med korvmojsgubben som va min räddare i nöden och gav mig wurst. Det är helt jävla sinnesjukt vad rolig den där meningen blev nu! hahah. Sen tog vi oss ju inte hem. Det va inte direkt det första on our mind såklart. Vi blev kvar i Gävle till sisådär 03.30. När jag kom hem vare morgon IGEN.

anyways jag slänger in nån bild nu sen beger jag mig ner till stan för middag med bästa Nathalie som flyttar till Gotland på tisdag.

cpblogg.se segar. bilder får komma senare. hörs nog tonight!
PÖSS

Beyoncé - the fucking queen of the world

Från och med nu förklarar jag Beyoncé till min och Sofies mentor. Vilken kvinna! Mitt mål i livet är att bli lika stark och självsäker som henne. Starting today.
Vi spånar på vad denna fantastiska kvinna skulle ha för råd till oss och vi kom fram till detta:

Sofie:
"hennes replik till dig hade varit att du ska vara du och att man är bäst när man är det! <3<3
100 procent sig själv!"

Moi:
"don't care about boys. If they want you let them come to you,
show the world that you are two AMAZING women that doesn't need a boy by your side to be a godess!
cause you are, with or without them"


hahah KING! Nej men seriöst. Denna kvinna MÅSTE besöka Sverige snart så att jag får se henne live innan jag dör. Då ska jag smita backstage och berätta för henne vilken inspirationskälla hon är! (yeah right, in my dreams)


"
you never know how strong you are until being strong is your only choice"


P O W E R!


jag vill ha wurst

jag tror allt att det va mitt tidigare blogginlägg som fick gud att ta tillbaka det vackra vädret! denna dag har varit ganska seg. fick dock träffa bästa Natha innan hon började jobba. på måndag flyttar hon till Gotland. Kommer gråta sönder. Varför måste du alltid åka iväg? haha

Dock har min kväll varit BÄST! Åkte upp till världens bästa stuga och spenderade kvällen där med älskade Sara! Jag blir så lugn av att komma upp dit. Glada barndomsminnen kommer tillbaka och man blir allmänt glad över att sitta med en underbar vän och snacka i timmar när allt är lugnt och skönt omkring en.
Jag hoppas på flera sådana kvällar i sommar. Doesn't need to be that hard or doesn't need too be overplanned for it to be a great night that will look great in the memoriealbum.

Mcdriven.
Staff "det går bra att beställa"
Sara "VI ÄR INTE FRAMME ÄÄÄÄN"
Staff "ursäkta?"
Sara "EN CHEESBURGARE"
Staff "Jag tror ni är för långt bort. ni får vänta tills ni kan köra längre fram"
Sara "JAG SA JU DET!"


DOG av skratt. haha. Det är bara du som kan få mig att skratta så att tårarna sprutar och tills jag viker mig dubbelt, trots att jag är som allra tröttast. <3





nu blire bingen och lite "Criminal Minds"
LÖVE YAH!


what goes around comes back around

VILKET JÄVLA VÄDER!!!!!
vad hände med de otroligt heta dagarna???? det är okej om det regnar en dag, kanske två.. men fan inte så här länge. varje dag. man blir så otaggad på livet och speciellt jag blir så himla depp. äre bara jag som typ vill krypa under täcket och vakna till typ 30+? ååh får damp.

men då har gud skapat något så underbart som musik. vad är bättre? Rebecca och Fiona har släppt två nya tracks. "Hard" och "If she was away". LYSSNA!!
dessutom har ju jag alltid varit och kommer alltid att vara a sucker for Beyoncé. Om ni inte lyssnat på hennes "Best thing you never had" så GÖR DET!

anyway. denna kväll har kanske varit hur jävla seg som helst. ni vet när man tror att allt är lugnt, att man har planer osv också blire inte så? jag fick damp och ville iväg. då äre tur att man har en underbar vän som heter Daria som finns där när man måste sätta sig ner och prata i timmar. TACK för att du orkar med mig under denna depptid. love you!



JAG SAKNAR SÄLEN OCKSÅ! KING


Sen fyller ju en av mina bästa vänner år idag också!! 20år!!! återigen GRATTIS SARA ÄLSKADE ANDERSSON! en väldigt speciell dag alltså! jag hoppas du haft en helt jävla underbar födelsedag hjärtat!!! love you like crazy!

what are words if you really don't mean them when you say them?

Mina dagar i uppsala var underbara! det är så skönt att lämna lilla tråkiga Sandviken ibland! Jag och älskade syster hade det toppenbra! får en bra feeling av uppsala som stad. love it

min helg har varit hur jävla bra som helst, återigen. ibland kan Sandviken vara bra, om man umgås med rätt personer vill säga.
I fredags firade vi Sara som fyller 20 år imorgon. Hon älskade min present vilket jag blev superglad över! Jag hade fyllt i en bok om hennes liv och hur jag ser på henne osv + massa bilder på oss.
det blev Kharma tillslut där vi dansade till stängning. riktigt bra.
Igår blev det en spontanutgång. Jag, Sofie och Jennie satte oss på en uteservering och skulle inte alls gå in på Lobby egentligen men dom övertalade mig såklart. Jag var hur otaggad som helst, helt nykter och kände mig riktigt ful. haha. men älskade Sofie vet hur man gör mig glad och hur man får mig taggad. vi dansade återigen till stängning innan jag och Sofie hoppade in i bilen och sjöng för fulla muggar hela vägen hem. helt speedade. haha.

Denna regniga söndag har spenderats en sväng med Sara och nu på kvällen på Waynes med Sofie. En seg söndag slutade alltså riktigt bra!

Jag har också gråtit ihäl mig till Chris Medinas "what are words". lyssna på den. vilken underbar karl.

who's gonna save the world?

Denna dag har varit så depp! Började jobba 08.00 i morse. Tror nog aldrig jag varit så trött. Dessutom är ju vädret det mest deprimerande som finns just nu. Jag frös och kände mig allmänt störd.
Slutade jobba vid 15.30 och åkte och träffade Sara. Vi snackade en stund innan regnet kom. SJÄLVKLART! SUCK!
Dock fåre gärna regna i veckan så länge det blir fint till helgen! :) och då speciellt på fredag då vi ska fira älskade Sara som blir 20 på måndag! :)

Imorgon börjar jag 07.00 och jag som va trött imorse. haha. lär försöka somna i tid. Efter jobbet ska jag ta tåget till älskade uppsala för att hänga med älskade syster! Åker hem igen på fredag! Tack vare denna planering och det faktum att helgen närmar sig så gör det inte så mycket att vädret är deprimerande. Jag är glad ändå!


Får se om jag kanske ska träffa denna pingla nu ikväll om vädret tillåter.


oh my G

hello!
Min helg har varit underbar! Allt som behövs en solig helg är ett gäng vänner, mat och alkohol! Skratt och delade tankar har förgyllt denna helg och jag ser genast fram emot nästa! Fredagen spenderades hemma hos Rebecka med Jessica och Sara (som dock åkte hem pga migrän :( ). Det blev grillning och därefter hamnade vi på lobbys uteservering (med majsan) där vi tillslut rundade av då alkoholhalten blev lite mycket för mig. 
Lördagen spenderades återigen hemma hos Rebecka men denna gång var det Sofie som joinade. Det blev alltså återigen alkohol och vi hamnade tillslut på Lobby. 
Gårdagens regniga söndag spenderades på lite olika platser med olika vänner som betyder. Skön söndag med andra ord.
Ser redan fram emot nästa helg dock, så jag hoppas att denna vecka rinner iväg. haha.
Just nu väntar jag på att Natha ska höra av sig!

En vän försvann från mitt liv för nått år sedan men vi har nu äntligen återfått kontakten. Det är såklart Sofie jag skriver om. Du är underbar vännen. Jag är så tacksam över att vi återfått kontakten igen. Med dig känns allt naturligt. Vi kompleterar varandras meningar och det känns som att vi vet vad den andra tänker. Tack för att du finns här för mig och för att du hjälper till att göra mitt liv riktigt jävla bra these days. love you din snygging! kom ihåg att du förtjänar det allra bästa från människor!


way back in - 08 hahahah


life is good

Gårdagen va riktigt soft. Jobbade först och sen på kvällskvisten blev det lite bira med Jessica och Rebecka. Trevligt! dock ser jag fram emot morgondagen. Jag hopppas på en solig fredag och mycket spår med mina tjejer.

Nu ligger jag i majsans (vilken stjärna) rum medan hon gör sig redo för woork!
har egentligen inget att skriva förtutom att det värsta som finns är att inte prata med sin syster. Ni som aldrig har upplevt det, GRATTIS! Unnar inte ens min värsta fienden den känslan.

Anyway, ska strax bege mig hem till Sara och chilla i solen innan jag äntligen ska få träffa Nathalie! Det var ett tag sen nu!
Slänger in en bild jag hittade på denna datte, såhär i studenttider liksom!
Peace!

Typ exakt ett år sedan.

BESATT!

Varje tisdag i sju år(!!!!!) har jag suttit bänkad framför tvn och kollat på Desperate Housewives och såg precis klart säsongsavslutningen på säsong 7! INSAIN hur sjukt bra det är! Frågan är hur man ska klara sig nu? haha. Dock äre skönt att man har tisdagkvällar fria nu ett tag! :)
SÅ JÄVLA SKÖNT ATT DET VA FALSKA RYKTEN OM ATT DETTA VAR SISTA SÄSONGEN! YEEEEY!
i know, det är helt sjukt hur man kan vara såhär besatt. haha

p.s SIMON vann BB i söndags! jag och frugan blev så jävla glada! :)
Nu ska jag försöka sova, jobb imorgon och börjar 07.00. Ser fram emot en toppenhelg med mina tjejer dock, the only thing that keeps me going! :)



Say it's not her fault

Hallådär!
Idag har jag faktiskt mått helt okej, vilket är bra efter de senaste dagarna. Dagen spenderades i solen med Rebecka, Jessica och sen kom även Sara och Isa. Jag fick en teckning och en hellokitty brosch av Sara. Du är king gumman!
Bilder på det kommer senare. Tänk att så enkla saker har så mycket tanke bakom sig att man blir glad i hela kroppen. 
Den bästa känslan man kan känna är när de man älskar, älskar en tillbaka. Tack alla mina älskade vänner!
Nu är jag hemma hos världens sötaste vän, JENNIE! Min fruga, med andra ord! haha. Vi ska nu göra oss bekväma med lite godsaker och tillbringa, kanske årets viktigaste tv-kväll tillsammans. BIG BROTHER FINALEN 2011! WIHOOO!!! så jävla taggad! KOM IGEN NU SIMON!!!!
Du är en riktig vän! alla borde få ha en vän som dig. love you babe!

"Jag vill känna hettan i mitt Face"

"I close my eyes, and I can see a better day. I close my eyes and pray. I close my eyes and I can see a better day. I close my eyes and pray"

Denna kväll har jag gråtit, skrikit, skakat och mått illa. Så började kvällen. Dock har jag två fantastiska vänner som tog med mig i en bil och åkte en lång bit ut i skogen där jag kunde samla tankarna och bli lugn. I skogen har vi skrattat, gråtit, sjungit och skrikit. Denna kväll har varit helt jävla underbar! I flera timmar delade vi varandras sällskap och kom fram till att livet är bra jävla härligt. I fem minuter satt vi tysta och kollade in i lägerelden och njöt av suset från träden och skvalpandet från vattnet. Utan den här kvällen och utan dessa två vackra flickor så hade jag aldrig klarat av den här lördagen. Jag hade gått under.
Tack för att ni finns för mig och Tack för att ni gett mig en oförglömlig kväll!





"Allt blir vackrare när man ligger upp och ner" haha

I close my eyes and pray

Nu orkar jag verkligen inte mer. Varför gråter jag 24/7? Nu hare liksom börjar igen och kommer säkert hålla på hela kvällen.
Jag tackar gudarna för Sofie Engström och Rebecka Lillberg ikväll. Tack för att ni tar med mig i en bil och kör iväg. Måste bort från allt i några timmar så att jag kan lugna ner mig. Ni är guld värda ikväll! TACK!


you're doin' more than you know

Vilken underbar dag jag haft hitills! Solen skiner och jag har spenderat förmiddagen/eftermiddagen med tre riktigt goa tjejer, Sofie, Rebecka och Nadja! Vi körde en lunch på Waynes och därefter satte Jag, Sofie och Rebecka oss i solen.

Kvällen igår... haha Jennie Hasselgren - vilken jävla stjärna du är! En utekväll utan dig är liksom not an option anymore. DU ÄR KUNG!
Vi körde fördrinkar hos Jennie och gick därefter till Kharma där vi stannade till stängning. Summerat så va kvällen riktigt bra!

Jag har alltid känt ett behov av att hjälpa människor, typ folk som har det sämre. Har funderat på volontärarbete eller bara hjälpa människor för att deras vardag ska bli bättre. När man kollar på program där dom hyllar människor som hjälpt andra mår man så jävla bra men får samtidigt lite smått panik. När man tilldelats detta underbara liv, ska man inte då arbeta för att hjälpa andra? Det käns som att det är något sådant man bör göra för att bli nöjd med livet? Känna att man gjort någonting bra för andra människor?

Detta diskuterade vi i solen idag och då säger Sofie "Men Josse, jag förstår vad du menar, helt rätt, men jag tror att du hjälper fler än vad du tänker på. Du hjälper dina vänner du har runt omkring dig genom att vara du och att du stöttar och finns till för dom" Är inte det bland det bästa man kan få höra från en av sina vänner? Jag blev så glad inombords och kände nästan att jag fick hålla tillbaka tårarna. Tack Sofie Engström. Du är guld värd!


I can't believe it's all gone

Jag är ledsen, min bästa vän är ledsen, jag får aldrig det jag behöver, respekten och tilliten till världens bästa har försvunnit... och då menar jag försvunnit helt!

Tror inte det är smart att jag dricker alkohol idag, men det gör jag ändå!

OCH NU RINGDE JENNIE OCH GJORDE MIN DAG PERFEKT! FY FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN TJEJEN!!!!!!!!! jippi, jag har en ny världens bästa. hihihihihihih NU KÖR VI!!!!!!!! vi märker om vi ses igen blöggen, annars vill jag bara säga att du är en av mina bästa vänner! thhihi


Miss Neverland

jahaja då vare kväller igen då! Denna dag har varit bra.
Nu är Syster och Marcus hemma.... vi har precis spelat kubb med pappa som blev assur över att vi förlorade. haha tror inte han kommer glömma det än på några år.

anyway, jag sitter här hemma nu. Alla är på nedervåningen men jag orkar inte. Har fullt med energi som måste ut, därför väntar jag på Natha som, förhoppningsvis, slutar om ca. 10min.. Jag hoppas hon fortfarande vill glida runt lite med coola mig.

det var väl ungefär det jag hade på hjärtat just nu... boring.
hörs tomorrow!
PÖSSS


jävla kameleontmänniskor

Ja, idag är jag arg! ni vet människor som snackar så mycket skit om en person och dagen efter hänger med dom som om det vore det mest naturliga i hela värlen. SUCK! Snälla väx upp!

Har hängt i solen med Sofie idag och catchat upp massa saker med varandra! Vi hade det otroligt trevligt, dock kom vi fram till att många som är födda -87 nog lär ta och mogna till sig lite. NEJ, ni är inte bättre för att ni föddes fyra år tidigare än oss! herregud. TACK mamma och pappa för att jag föddes när jag föddes och för att jag är som jag är. Jag drar inte alla -87or över en kant nu så klart (så spara på dampkomentarerna), utan de jag har haft lite experience med... you know it.

TACK mina älskade vänner som är med mig fastän mitt liv tydligen går ut på att bråka med människor. ja men visst, jag älskar att bråka. psst.

Min dag är trots allt hur jävla bra som helst. Jag var tvungen att skriva ut det här för att få bort lite ilska. Tack älskade Sofie för en toppenförmiddag. Nu väntar jag på att Sara ska höra av sig så att jag kan få stötta en ledsen vän som betyder allt! Det är därför jag är här, för att stötta, inte för att bråka.

Ha en toppen torsdag nu!
PÖSSS!!

Forever young

Studenttider. oh no. Jag förstod att just den här tiden, det här året, skulle bli jobbigt! Snart är det exakt ett år sedan, 365 dagar sedan, jag tog studenten. So far den absolut bästa dagen i mitt liv. Gymnasietiden va den bästa tiden i mitt liv. Jag fann mig själv, nya underbara vänner, kom närmare de gamla vännerna (strange but true) och hade turen att få omringas av kanske världens bästa lärare.
Jag saknar gymnasietiden otroligt mycket men har lyckats lagt det bakom mig och ser på den tiden idag som ett underbart minne jag alltid kommer få minnas.

Jag är avundsjuk på de studenter i år som kommer få uppleva den obeskrivliga känslan... dock är jag inte avundsjuk på känslan dom kommer känna när dom vaknar upp dagen efter, och då syftar jag inte på baksmällan utan på känslan av att ett kapitel i ens liv är slut och man kan aldrig få tillbaka det.
Men till alla er studenter där ute vill jag säga : Ta vara på den sista tiden med klassen nu och njut av varje sekund och kör som satan nu den 11 juni. Sen går livet faktiskt inte under efter studenten heller, believe it or not.

Sen är ju jag en nörd som älskar skolan också. Vissa kanske ser fram emot studenten så jävla mycket eftersom man sen aldrig mer behöver återvända till skolbänken, om man inte vill. Dock ser jag fram emot att få börja plugga igen. haha

nu ska jag bege mig ner till frugan. PÖSS


shit, ryser när jag tänker tillbaka på denna underbara dag, 10 juni 2010

sometimes, it's hard

so damn true.
Helgen och början på denna vecka har spenderats med blandade känslor. Jag har känslor som måste ut och därför har jag gråtit ganska många gånger under dessa dagar. Jag har gråtit över Ordo (min älskade elefantvän till ring), gråtit över att personer som står mig nära svikit mig, jag har gråtit över alla fina männisor jag är lyckligt lottad över att få ha omkring mig dagligen... jaa denna period har varit en gråtperiod.

Dock har allt kännts bättre idag. Jag har jobbade till 16.30, följde med Sara på lägenhetsvisning och kvällen spenderades med min fruga framför älskade Desperate Housewives och mitt nya beroende - BB. Det har liksom blivit en tradition att jag åker ner till stenkumlet och sätter mig i soffan bredvid J och myser framför Big Brother(mest framför Simon - HAN MÅSTE VINNA). Tänk att så enkla kvällar kan få en att må så bra. äre inte det som är så härligt med livet?

Jag ska leva på som vanligt men ta vara på dagarna mer. "The darkness is the most dark before dawn".
Imorgon är jag ledig och ska då ta vara på dagen och träffa lite vänner som jag inte träffat nu på några dagar.
anyway, jag återkommer inom kort.


RSS 2.0