Roligt Liv

nej inte direkt, nu är man sjuk också! FAAN! snoret rinner i näsan och jag hatcho prosar hela tiden! (sorry for the deep information)
det blev inget speciellt för mig ikväll, känner mig så jävla dizzy och jag MÅSTE kunna gå till SKOLAN på måndag! nej, nu blir det körslaget ffs! :D min och beckis nya framtid! (y)
imon ska jag plugga med sofie, no matter what förkylningen säger!
CIIAO!

STUDDYING AS HELL!

hola amigas!
idag gick jag upp at 08.00(!!!)  I KNOW! sjukt tidigt, och speciellt på en lördags morgon! jag, mamma och pappa åkte iaf för att delta på en handledar kurs för övningskörning! från klockan nio till halv ett! herregud säger jag bara, haha fast snubben som snackade var something special :)
nej, men nu sitter sofie och drygar här bredvid så jag måste plugga historia med henne nu! så jävla omotiverad, men det gäller att samla krafterna och gnugga ihop våra geniknölar och sätta igång!
men ha en trevlig eftermiddag/kväll så hörs vi snart igen, people!
CIIAO!

så jävla on men ändå så sjukt jävla off!

godkväll, people!
självklart har jag haft en fullspäckad dag idag igen! somnade rätt sent som ni kanske förstod och gick upp vid nio tiden idag då jag, mamma, pappa och idomin åkte till lager 157 och spännande var väl det ;) haha, snacka om att man lätt gick vilse där inne.. säger som ida "man tror att alla speglar är dörrar" haha ;) aah, och det fanns rätt många riktiga dörrar också ;) men believe it or not, vi klarade oss igenom the whole thing och för mig blev det två par skor och två par klänningar, lägger ut bilder på det senare :)
träffade Stina och hennes nya karl och som grädden på moset lunchade jag och ida på ett skitmysigt café med liveband och mycket ögongodis ;) dock en dryg killtjej med crazy dialekt.
sen dess har jag bara kikat på OC hemma hos ida och käkat :)
jag tänkte plugga men har verkligen tappat tålamodet, men jag ska skriva klart svenskan strax, medan ida förbereder chokladpudding, annanas och frukt cocktail. sen i mon blir det plugg all day med sofie.

nu ska jag mysa med världens bästa eidem så ha en riktigt bra kväll, people!
CIIAAO!

image348

























josse är best / ida

OH MY GOD - what a crazy beautiful night ;) / we keep on rocking

 det kommer fler partybilder så småning om :) så håll ut,people:P


FÖRLÅT, FÖRLÅT och återigen SORRY
för att jag inte uppdaterar er om gårdagens bravaler föränn nu, såhär pass sent the day after.
gårdagen var helt sjuk! haha, men samtidigt så sjukt jävla minnesvärt! det finaste minnet måste nog ändå vara middagen på klaras med Sofie, Sara, Hannah och Rebecka! jag och sofie fick så underbara presenter! jag fick dom små sötaste plastringarna jag någonsin sätt ( HAHAHA ) och sofie fick en leksaks häst i plast dagen till ära ;) HAHAH!
dessutom var korten underbara, dock är dom missfärgade nu.. (vindunken måste ha läckt i väskan :S )
och när ägaren kom in med gratis glass och tomtebloss! ååh jag säger som hannah "sicken karl!" :)

vi drog vidare och mötte dom andra brudarna för att börja festandet hos simon i björksätra. det sjöngs, skrattades, dansades, sveptes i massor, illamående, och disskusioner (det var lite klagomål från mig och det andra födelsedags barnet, men det hade vi all rätt till tkr jag :) men det är hur som helst avklarat och bra nu)
vi drog ner på stan, eftersom jag trodde vi skulle få komma in på en annan fest (kändes som att jag lovade alla) men vi blev så klart dissade, but believe it or not!? vi drog fan in på fredos då! haha ;) och att vi kom in även, det var hur roligt som helst tycker jag. dessutom fick jag in en fullträff (bokstavligen) och det kändes så sjukt jävla bra!
dock blev personen jävligt chockad och det stärkte bara självförtroendet ännu mer ;)
fick se ett välkänt ansikte från hammar också! USCH säger jag bara om det!
när det bara var tjugo minuter kvar tills stället stängde (01.40) så kom ägaren och bad om legg på mig och tjejerna, så då var det bara att ta sitt pick och pack och dra ut i kylan.
vi trodde det vankades efterfest, men icke så icke, jag och sofie la oss och SOV observera SOV i ett jävla trapphus! HAHA , och äventyrligt var väl det, för vi hörde personer snacka nån trappa upp om just moi! hahah ;) det var så jävla roligt, ville bara skicka ett sms och skriva "jag hör dig" haha, snacka om att personen skulle skrika av rädsla. kan tänka mig att det skulle låta som på spöknatten då på ett ungefär.

vid fyra tiden, då både jag och sofie nästan skrek av värk i våra kroppar, (dessutom höll vi på att bli upptäckta) så reste vi på oss och gick ut i den tidiga morgonkylan! vi trodde vi kunde kila upp till maria och typ värma oss i två timmar ungefär, men där var huset fullt så vi GICK och här ber jag er att observera igen : GICK hem till mig i vallhov och hur kan man innefatta vandringen?! FY FAN! är allt jag kan säga!
men roligt som fan hade jag och bruttan och jag menar hallå!??! är det här nått som vi kommer minnas forever or what?! :O jag måste bara skriva : DAMN I LOVE YOU GIRL!



idag då? ehm joo. med tanke på att vi kom hem vid fem tiden kanske, så vaknade vi runt tolv idag och sofie drog hem, själv låg jag kvar till ett innan jag åt frukost och fick ett sms av speecsavers "dina glasögon finns klara att hämta" JIHOOO! så då åkte jag, mamma, natha och hennes 7 åriga lillasyster ner på stan och hämtade dom :) därefter åkte jag, natha och lilla wilma till valbo! sicken liten tjej måste jag bara säga, full av liv, sjöng och dansade runt.
när vi kom hem gick jag och åt middag hos idomin :) och nu kom jag nyss hem från JENNIE HASSELNÖÖÖTENS födelsedags partaj, aah.. man kan väl säga att jag inte pallade att var kvar, drack lite cider och en grogg innan jag traskade hem, det räckte för mig ikväll. dessutom luktar mitt hår tårta nu eftersom en viss liten filur startade upp tårtkrig kvällen till ära! USCH! haha ;)

nej, nu vart det nästan FÖÖÖR långt, men jag hoppas ni läst om min gårdag och idagdag ;) haha
sov så gott, people så hörs vi i morgon! nu ska jag plugga(!!!!)
CIIAAAO!


14.41 - onsdag eftermiddag

tjolahopp! :)
jag lovade ju minst ett inlägg till idag så här kommer en kort uppdatering :)
va nyss på prix med idomin som fick det där begäret av dr pepper all of a sudden ;)
nu sitter jag hemma hos jennie pennie, som förövrigt fyller 17 år i morgon ;D tänkt att lillskiten äntligen ska växa upp ;) hahah grattis i förskott btw ;)
väntar på ett samtal från fröken engström så att vi kan vandra iväg och sola innan alla förberedelser inför kvällens bravaler :)
men om vi inte hörs nå mer idag, så får jag önska er en trevlig onsdags kväll, people!
CIIAO!


I'm so sorry

hallå min sköna! :)
jag har inte skrivit här på över ett dygn nu! och det finns väl en enkel förklaring.. eller två kanske.. först och främst så har jag knappt varit hemma nånting sen sist, och när jag är hemma är det straight to bed, och eftersom vårat trådlösa internet har dampat så står datorn inne i papis rum, så därför kan jag inte skriva sent på nätterna heller, som jag kunde annars..

aja, jag är back nu och ska försöka uppdatera bättre.
i måndags kväll umgicks jag med sötasofie och sötasara och vi gick till donken för att träffa kristin ;)
sofie lyckades tappa glassar och hela köret, ibland känns det skönt att veta att det inte bara är ensjälv som är blond och blåst ;)
sen åkte vi till några av saras vänner, och det var ju something special ;)

igår väcktes man av en viss fröken engström vid nio tiden så då flög man upp och duschade och allt som hör till innan vi åkte till valbo :) och vi hittade riktigt passande partyoutfits kvällen till ära :) för ikväll ska det partas som aldrig förr ;) haha, brudarna ska fira mig och sofie, så det blir mat, party och maybe a few presents? ;)
nej, men det ska bli riktigt roligt :)
jag umgicks med snyggastina igår också :) fick sitta med som support på hennes kalrs innebandy igen ;) fast denna gång på jernvallen, och det gick skitbra :) vi hade ju matsäck och hela skiten :)
jag åkte väl hemifrån strax innan tio igår och var inte hemma i mi casa förän typ nio på kvällen igen ;) snacka om utmattad! fast då kom Idomin och livade upp mig med lite minnen som gjorde så att vi skrattade så tårarna rann :) thanks to that honey!

nu ska jag invänta ett samtal från sofie, så vi kan börja ordna inför kvällen! ha det underbart nu, people! och jag lovar att jag skriver minst en gång till idag :)
CIIAO!

image340

without you there's no one left

Tjolahopp! :)
igår kväll så träffade jag sötasara och vi gick ut och gick (!!!) aah jag vet vad ni tänker, och det var verkligen SVINkallt! vi funderade på hur vi skulle göra, och bestämde oss för att våldgästa SötaSofie, som tack och lov var hemma. hon fick nog en smärre chock när vi stod där i dörröppningen ;)
det bjöds på glass, påskmust och nötter av mrs engström (soffans mami) och världenssötaste alma sov i mitt knä! :)
det snackades och skrattades och vid halv elva såg sofie aningen trötter ut :) så Saras snälla mamma skjutsade hem oss :)

idag har jag pluggat! jag är så duktig ;) och nu planerar jag en träff med sara :)
ha en riktigt trevlig dag så hörs vi senare ikväll, people!
CIIAAAO!



en viss rebecka smögtog den här under en geografi lektion ;)
image339


believe it or not

men pluggandet går framåt och jag tror jag kommer bli riktigt nöjd med mitt reportage :) så wish me luck! ska försöka bli klar med det idag så jag kan sluta tänka och fundera på det nå mer den här kommande påsklovs veckan :)
på onsdag ska brudarna från klassen ev fira mig och Sofie, så det ser jag riktigt mycket fram emot :) känner för att spåra lite med dom brudarna :)

nej, nu vill jag ut i det vackra vädret ett tag tror jag :) så jag pausar mitt pluggande ett tag och möter nath ute kanske ;)
sen vill jag träffa saaarraaa för lite snack också :)
och även idomin..
haha ja, listan är lång :)
Uppdaterar senare!
CIIAO!



dagens (som jag även hade igår kväll, fast med vit tröja till)

kjol: american apparel
tröja: H&M
strumpbyxor: Lindex
egengjorda over-knees (avklippta strumpbyxor ;)
Stora guldringar (örhängen) : H&M
Klocka: Guldfynd
image337

gårdagens bravaler

var faktiskt rätt bra, även om vi inte gjorde så mkt så hände det mycket intressant och det slutade vid två tiden då jag, natha och ida tog bussen hem till kära vallhov. jag somnade hos natha och vi vaknade runt halv ett tiden kanske. då var jag tvungen att dra iväg på en till påskmiddag med la familia och idag ägde det rum hos farmor och farfar :)
trevligttrevligt..

nu är det såhär att jag måste plugga, men ni vet säkert hur det känns när man vet innerst inne att man måste men man orkar verkligen inte, all kreativitet och smarthet är som bortblåst och då blir det ännu jobbigare när tanken dyker upp och påminner om att man absolut MÅSTE ta tag i studierna nu så man kan bocka av nånting på den meter långa studielistan man har .. :S

vädret är underbart så njut av lovet, people! så hörs vi om en stund igen! nu ska jag verkligen ta tag i studierna, promiss!
CIIAO!

image336

se mig, hör mig, rör mig! hur svårt kan det va?

NEJ! jag har inte glömt dig min kära beroendeframkallande blogg ;) HAHA!
jag har bara haft sjukt mycket att göra! sofie och jag somnade runt två tiden kanske i fredags och igår efter att hon stuckit hem så umgicks jag med natha hela dagen :) vi lagade mat, snackade med hennes låtsaspappa, Peter om bloggar.. "så du kommer skriva nu att du käkat här hos oss" haha ;) "självklart" och nu står det här, så vi får se om han läser det sen nån gång :) annars gjorde vi inte så mkt mer, jag lyckades bete mig helt sjukt igen när begäret sved.. haha ;)
ikväll blir det nog PARTY hemma hos lundans karls lägenhet :)
fick sms av mrx igår kväll btw.. och jag kunde inte motstå att svara, of course ;) ni får skälla på mig sen brudar!

idag har jag ätit påskmat så jag tror jag ska sprängas snart ;)
hade det riktigt trevligt där ute i åmot. syster och svågermarcus lättade upp stämningen rejält så thanks to that ;)
nej, nu ska jag ta och skriva på ett reportage ( tänkt att man alltid har nått plugg att göra på lov.. varför heter det ens LOV ) aja, that's life.
sen ska jag dra mig till nath för att planera lite.
men ha det så sjukt bra och jag hoppas att ni andra kan njuta mer av lovet än vad jag kan ;)
CIIAO!

image335


I'm a radar

"är du beroende av dina vänner?"
helt klart så är jag det.. det är lite scary trots allt. jag har väldigt svårt för att göra nånting själv, som vissa kan tex åka in och shoppa all by themselfs liksom, det skulle jag aldrig kunna göra. believe it or not. det kanske är töntigt av mig, men så är det och jag kan väl erkänna att jag tycker det är aningen sjukt själv.
but then again, jag älskar ju mina vänner ;) så det är bara bra att vara beroende också ;)

nej, jag är independent på ett sätt också. man blir bara besviken på folk, all the fucking time. det sjuka är att jag skyller allt på mig själv. typ "men vad trodde jag egentligen? är jag dum i huvudet?"
nej, jag vet inte.. äsch det här leder ingen vart :)

min present av syrran bestod av en sminkväska från monki och ögonskuggor/eyeblusher från make-up store :)
mamma "josse,det ringer på din mobil!" jag "kan du hämta den?" Syrran och pappa i KÖR "hämta den själv! du är så sjukt bortskämd!" excuse me? för att mamma gick två extra steg från köket och in i mitt rum?
aja, whatever ;)
nu blir det middag med la familia så vi hörs kanske senare.
min kväll blir till att tillbringa med Idomin och SupersexigaSofie. det blir mys (jag vet att du hatar det ordet, maria!) :)
ha en trevlig kväll! och glad skärtorsdag (haha säger man ens så? ;)

CIIAAAO!

image334


back on track

ja då var man hemma igen då, people! natten var helt crazy! Linnsan snackade med typ världens sjukaste 40 åring på heta linjen. Johnny hette han och vilket jävla snusk! vi blev nästan alla illamående ;)
Det roligaste var när Simon tog luren "vem fan är du?! och varför snackar du med min dotter?!" hahaha ;) då blev stackars Johnny aningen scared ;)
Vi måste ha somnat runt sex igen, trots att vi drack kaffe och verkligen försökte vara uppe all night long ;) haha, det sjuka var att både jag, sofie och rebs lyckades dela på en 90 säng! haha ;) och det gick finnemang! vi sov till halv tolv ungefär och då bestämde vi oss för frukost på donken, kanske inte det nyttigaste, men hey! vi har ju hela lovet nu att ta igen det på ;) hahaa ( som att inte det blir massa påskmat framöver!! )
sen lade jag och sofie oss i marias soffa och kollade på OC medan maria sprang runt och donade! du är för söt du maria, and we love you för den här kvällen! :)
tack Maria,Linnsan, Sofie, Hannah, Rebecka och Simon för en otroligt givande och rolig kväll/natt!

nu blir det till att försöka plugga lite och sen väntar jag på min present från syrran som äntligen är hemma med svågermarcus!
ha det underbart, njut av vädret (som här är underbart)
så hörs vi senare!!
and btw, JAG FICK SE VIDEON! JIHOOOOOOO så nu är jag satisfied, och ska hålla mig till det ;) eller aah, iaf försöka!
CIIAO!

thank you för kvällen, maaaaaaaajsaaaaaan ;)
image333

här går det vilt till!

ja mina kära läsare nu har vi nyss strippat i vardagsrummet till britneys låtar, och vi vet att vi är ett gäng töntiga jävlar men vi älskar det så lev med det ;)
nu rings det till heta linjen för fullt och Hannah med H och Linn är på G som vanlig ;D HAHA! vi skrattar som aldrig förr..

och på tal om det där numret jag missade på lunch konserten.. jag trodde jag hade världens tur då en viss person spelade in just det numret men believe it or not?! nu vägrar denna person visa inlägget!
"du är ju independent?" joo sure, jag får försöka intala mig själv det! ;) haha!
I'm a superwoman, remember that ;)

nej, nu tjatar brudarna om att jag ska in till vardagsrummet för att fortsätta ringa och driva med massa galna peddon! för vem sitter och ringer till heta linjen den tid på dygnet? bra liv menar jag ;D haha!
jag och brudarna ska varva och vara uppe all night long, så vi hörs i morgon igen, people!
ha en trevlig natt! ;)
CIIAO!


image332

I'm discussed!

då har man inte skrivit på ett helt dygn!
ni vet ju nu att det var min dag igår ;) I turned 17.. känns inte direkt så speciellt.. men presenter och pengar fick jag och det säger väl allt? ;)
min födelsedag var riktigt bra, vännerna i skolan sjöng, släkten kom och jag "natt-vandrade" med en kär vän i mörkret ;) en viss fröken engström..

idag var det sista skoldagen och det känns så sjukt jävla bra! mycket skratt, lunchkonsert (där jag missade ett visst nummer, OF COURSE) för att istället gå och skriva matteprov.. taggat.. NOT! men jag tror dock att matteprovet gick helt okej, och det där om missat nummer?! remember, I'm independet now.
ikväll ska vi fira påsklovet med en hel kväll/natt hemma hos miss maria på stan! det ska bli riktigt trevligt, mat, skratt, snack, telefonsamtal mitt i natten ;) och allt detta med sju härliga brudar (y)

nu blir det till att ta det lugnt, sen duscha och sen ner på stan för att sola med H och R innan maria! :)
ha en trevlig kväll! jag lovar att det blir minst ett till inlägg när jag är hos maria!
annars får jag önska er en riktigt trevlig onsdagskväll så hörs vi senare, people!
CIIAO!
och jag slänger ut lite bilder här nedan från skolan :)

image328
image329niklas! haha ;) och jag som nästan dog av min mensverk! på min dag och allt! ;)
image330
image331och jag har ingen aning om vad Linnsan har för sig här ;)

Oh God!

I´ve totoally missed you blogg! ;) haha
nej men helt seriöst, det är sjukt att detta kan bli så enormt beroendeframkallande. till och med media och politiker snackar om det här fenomenet idag ;) haha!

igår kväll hann jag inte skriva nå mer, jag försökte mobilblogga men det gick inge vidare, umgicks med stina, vi solade, käkade och åkte till valbo(!!) för att kika på hennes mrX's innebandy match! haha ;) vi är såå jävla nördiga! men roligt hade vi iaf!

idag var det en helt okej dag i skolan, dock var SötisSara ledig! men hon är back in the game i morgon igen :)
relativt lugn och skön skoldag, men jag och Sofie spicade upp det hela med lite striptease på slutet! hahaha, nej okej, kanske inte riktigt, men lite dirtydance iaf ;)
efter skolan gick jag till optikern igen för att prova ut lite fler olika bågar. Rebs hakade på och I found my beauties I think ;) haha, men måste visa för brudsen in school också ;)
jag drog till badhuset vid sju tiden där jag träffade Linnsan och Rebs. Vi simmade och skitmysigt var det, med tända ljus och nersläckt! :)

kom precis hem och ska ladda upp inför morgondagen!
"snart fyller du 17 gumman!!!! i morgon ska jag göra allt för det är din dag! ska till och med fråga turkarna typ 50 gånger efter ....!" hahahah ;) jaa LISTEN EVERYONE : I MORGON ÄR DET MIN DAG! 18/3 ÄR OCH KOMMER ALLTID ATT VARA MIIIIN DAG! 17 år i morgon! :D:D:D:D: hahah thank you D
ska dra till basdhuset för simning och frukost med några brudar tomorrow innan skolan! men som sagt. allt kommer vara toppen för det är MIN DAG! ;)

nej, ha en riktigt lugn och given kväll! nu blir det cappucino för mig och american idol!
CIIAO!

image327


"såå... hur stor är du down under?"

Haha!
jaa det är ungefär så man kan innefatta gårdagens bravaler!
det hela började med att vi samlades hemma hos maria där vi lagade mat (tacos) för att därefter kika på melodifestivalen (perelli vann.. oj så oväntat). Vid elva tiden bestämde jag, Linnsan, Maria och Hannah oss för att dra till NS för att checka festen där, thank god så fick vi skjuts och i NS var vi väl till två tiden tror jag. Nath och jennie stötte jag på där också ;)
men iaf så fick vi skjuts tillbaka till stan där vi vandrade runt för att ev stöta på x haha ;). När vi vandrade mot torget gick det typ 4 st 30+ hårdrockare framför oss som Hannah började imitera. Linnsan backade och viskade "asså kan dom sluta? vi kommer få spö?" "nej men Linnsan" försökte jag , men då vände sig en av dom här om och glodde ilsket på oss när vi gick förbi "stryk, kallas det" haha fy fan vad rädd vi blev! vi började traska fortare och när vi såg att dom följde efter så började Maria och Hannah rusa som bara den till Simons bil! haha, dom skrek och fick då mig att också bli uppspelt som FAN! hårdrockarna skrek "jaa försök göm er i bilen bara". Asså hur fult måste det ha sätt ut? vi rusade som fan och kastade oss in i bilen. Maria : "LÅS DÖRRARNA" . jag satt i fram och såg hur en av dom gick förbi och kikade in i rutan så jag höll världens grepp om handtaget! haha vi svicshade iväg fort som fan och rusade in till maria.

Det roligaste på kvällen var nog där, när vi snackade och ringde "heta linjen" haha, när Linnsan och Hannah snackade som att dom var från trelleborg så skrattade jag så tårarna sprutade, eller när Linnsan drog den fulaste meningen, ever! "så... hur stor är du down under?" hahah!
Maria snackade med massa boys från msn och Linnsan gjorde allt för att skämma ut henne ;)
jag älskar när maria får sina små damp utbrott, du är så jävla söt då! ;) haha!

vi somnade runt sex tiden och klockan nio ringde rebs. det var ingen höjdare! fy fan vad jobbigt det var att kliva upp och möta henne för att uppträda med kören! kändes som man sovit max en timme typ! fyfan!
nu är jag hemma och sitter och klurar på hur jag ska forma min dag :) jag måste få med mig Linnsan till Sara som har fått en ny hundvalp! Alice! :)
sen vill stina ses så det ska jag också hinna med :)

nej, men ni får ha det så bra så hörs vi senare ikväll, people!
CIIAO!

image326

I would die to get close to you

godeftermiddag, people!
just nu sitter jag här nyduschad och ska strax se till att dra på mig någonting. Halv fem ska jag möta några av klassens brudar nere på ica för att inhandla mat osv till våran kväll hemma hos maria :) det ska bli riktigt trevligt, får väl se om man hakar på groupiesarna till NS sen!
slänger upp kvällens outfit senare!
CIIAO!

image323


Pictures

image321
image322

over and out, people!
CIIAO!


Nu är det endast fyra dagar kvar!

till min födelsedag! :) jihoo! fast ändå, sjutton år? rolig ålder? neej inte direkt. jag menar det är åldern innan arton! fast arton? joo klart som fan att det blir great då, med tanke på att man får ta över dansgolvet på krogen ;) haha och dessutom hela baletten med att man är myndig! då är man fri på ett eller annat sätt ;) haha!
men man borde få gå på systemet vid arton? jag menar då får man ju dricka? och dom lär väl fatta (dom som sätter lagarna) att ungdomar ändå kan få tag på dricka hur lätt som helst? spela roll då om artonåringar får köpa på systemet eller inte?
aja, life IS hard!

men, bara för att sjutton är en jävligt tråkig ålder, så hindrar det inte mig från att vilja festa och fira satan ändå! nej, hannah skrev nyss och frågade när vi skulle fira mig och sofie (vi tänkte slå ihop) och jag har tyvärr inget svar på den frågan. men antingen nästa helg eller på lovet nån gång :) askalas ska det bli iaf, och vi alla med ;) haha!

NU SKA JAG SE OC!!! LOVE IT!
CIIAO!

image320


image319

Grattis mami!

jaa det är nämligen så att min mami fyller 46 år idag :)
gick därför upp lite tidigare i morse och fixade frukost. och nu kom jag precis hem efter att ha lunchat ute med födelsedagsbarnet.

fick skjuts av mami i morse och när jag precis smällt igen dörren så vinkade hon tillbaka mig till bilen "jag tänkte, eftersom du ser så dåligt så tänkte jag berätta att det är Sofie som kommer där borta i vita byxor" HAHA! tack!
jag va faktiskt hos optikern idag också, och jag har verkligen fått mkt sämre syn, så nu har jag med mig ett antal bågar hem för att testa osv :)
måste bara skriva att LINNSAN var tillbaka i skolan idag också! (y) för det bruden!

kom precis hem och ska väl ta och plugga lite grann, I KNOW IT'S FRIDAY! but hey, man lär väl?!?! senare kommer några från släkten för att käka middag och sen drar jag in till gävle för att våldgästa en mycket kär och go vän: nämligen mickan berger!

har jag hört många klagomål om blondinbella från igår kväll när hon medverkade i DEBATT och jag stod helt och hållet på hennes sida! klart som fan man shoppar om man tjänar så pass mycket pengar att man kan! (y)

ha det bra, people! så hörs vi!
CIIAO!

här har vi två söta människor som lättar upp stämmningen every day in school! thanks ;)
image318


Åh herregud

vilken dag! haha! vi hade sovmorgon till ett idag, men believe it or not, självklart gick både jag och fröken engström upp klockan SJU(!!) och tog oss ut i ett snöoväder! Herregud, ska det här vara VÅR eller?! aja, vi cyklade ner och tog en frukost på donken, och cyklade sedan till princess för att sola! SÅ UNDERBART SKÖNT! och en riktigt bra start på dagen tkr jag :)
därefter så trodde vi att det var teater på folkets hus men självklart så var det inte det, dom hade genrep och vi kröp omkring där uppe på lektarn för att höra men inte bli sedd! HAHA! så jävla fula var vi ska jag tala om ;)
sen tog vi oss till skolan för att bara vara där tills lunch men då kom SötaSara med ett förslag till att vi skulle dra till hennes karls lägenhet och bara umgås där i nån timme :) så då var det ut i ovädret igen. men vilken rolig stund vi fick där allt! först låg vi alla på varsina ställen och bara degade tills sara satte igång musik och vi alla började hoppa runt/dansa runt som värsta freaksen! tänk vad lite dans kan göra! gud vad vi skrattade och hade så sjukt roligt!
vi åkte tillbaka vid tolv och käkade för att sedan ha geografi klockan ett och sen hade jag dans!
OBSERVERA: Sara gav Sofie skitmånga BITCHSLAPS! today och sofie bara tjatade "men slå igen, hårdare" tillslut hörde man verkligen smällen och Sofie gick runt yr och illröd på ena kinden! HAHA! (y) för det brudar!

Jag och Rebs träffade en rolig karl innan kören också. Han började snacka med oss samtidigt som han rotade i papperskorgen "jag ska bara leta lite pant... hm.. aah, den  här funkar nog" oh gosh, säger jag bara ;) men roligt var det!
dessutom har mickan tydligen gått med i MUF! HAHA "moderaternas ungdoms förbund" nån hade tjatat med henne och hon försökte få med mig också. jag "men vet du ens vad det innebär liksom? varför det är bra osv.?" Mickan "nej.. men asså dom hade SKITSNYGGA tröjor som man får köpa!" HAHA mickan, du är allt bra sjuk i huvudet ibland ;)

nej, så denna kväll blir till att plugga litegrann och sen bara ta det lugnt! jag menar det här har varit en sjukt lång dag! från halv åtta till halv sex!
ska nog försöka hinna med nått till blogginlägg också!
men ha det bra, people och njut! I MORGON ÄR DET FREDAG FFS!
CIIAO!

dagens citat "åh tagga fest då, fan vad roligt, JIHOO. MEN FAN VAD SUR DU ÄR DÅ!" HAHA! snacka om att gå från superduper glad till irriterad! ;) Daria då!

Stina skickade denna bild till mig.. ehm aah, what can I say?
image317

smiling in love

Godeftermiddag/kväll, people! :)
vad har hänt idag då? Jaa, absolut ingenting typ. varit i skolan framtill tre och snackade därefter ett tag med Sofie. Känns så skönt att bara prata ut ibland! thanks to that babe!
har precis avslutat en svenska uppgift också så ska strax ta och käka för att sedan ut och vandra tror jag nog! känns som att man behöver det!

det är många som håller med mig om det inlägget jag skrev om oss tjejer, och det är så sant så sant :)
jag menar, vi är faktiskt jävligt töntiga ibland! och det är alltid vi som går och altar problem inom tex ett tjejgäng.. varför är det så mycket lättare för killar? okej, det kanske det inte är, vad vet jag om vad som försigår när ett killgäng sitter och snackar deeptalk, men ändå så känns det som att dom inte stör sig på lika mycket som vi tjejer eller går runt och eltar ett problem hur länge som helst istället för att ta upp det..

aja, enough, nu ska jag se om det finns lite käk här hemma :)
jaa just ja! måste berätta om en sak jag glömde skriva igår. Sofie kollade på sin mobil och sa "åh, idag är det 11 september" och jag "oj..." sen kollar Daria på mig som om jag är dum i huvudet och sofie börjar skratta! Jag visste deep down att det FAN var 11 MARS! jag är faktiskt inte så jävla dum som ni  tror! haha, eller okej, jag antar att jag inte tänker alls ibland!

ha en trevlig kväll så hörs vi strax igen, I believe!
CIIAO!


image316

ack,ack,ack

hur man vill se ut eller vill vara som KISSIE är ju en riktigt bra fråga tycker jag. Läs hanniepannie.blogg.se så kan ni läsa om vad hon tycker om fanskapet ;) HAHAHA!
jag menar, jag och sofie höll på att dö av skratt när vi såg henne puta med läpparna, lägga handen på håret och säga nått i stil med "mmmhhhhmmmmmm" så jävla drygt!
aaja, man kanske inte ska haka upp sig så mycket på henne med tanke på att hon faktiskt har typ skitmånga läsare och folk som stör sig läser ändå, jag menar, jag och hannah är ju trots allt två av dom ;)

nu tar björn gustavssons låt "carina berg" upp större delen av datasalen och skönt är väl det :)
ni får ha en trevlig skoldag så hörs vi senare!
CIIAO!

image315

"tack josefine, du är guld!" - kom tillbaka till skolan bruttan! :)

det blev inge jenniepennie och powerwalk idag heller, för stackarn låg hemma och var sjuk. men hon trodde hon skulle vara på benen i morgon så det kan bli av då! :)
träffade istället babybaby (idaeidem) och tog en snackispromiss :) är så jävla glad att jag har dej sötnöt! jag tänker sjukt mycket på sommaren och vill bara vrida tillbaka och uppleva alla ljusa dagar igen! både vädret och ljusa tider här deep down inside, också! på sommaren är allt så himla mycket enklare och man tar all skit med en nypa salt! GE MIG SOMMAR!

nu sitter jag här, nyduschad och ska skriva en nyhetsartikel för att sedan lägga mig i sängen och invänta "Gossip Girl"
ha en riktigt trevlig kväll, people!
CIIAO!

image314


Thank you for all that you've done for me.

nej, det känns fortfarande inte riktigt bra här inne.. men skitsamma! yes I'm a superwomen! even when I'm a mess, I still put on a vest with a S on my chest, Oh yes, I'm a superwoman!

Dagen har dock varit skön och lugn.. skön och lugn men LÅNG! fast det känns inte som att man gjort nån nytta i skolan på alla lektioner ändå.. that's weard.
anyway, snackade med Rebs för en liten stund sen när jag gick med henne till badhuset och vi kom in på ett intressant ämne: TJEJER! eh aah vi vet att vi också är av kvinnligt kön, men fan vad komplicerade vi tjejer kan vara ibland. Tex om två girls tjaffsar så bildas det automatiskt två grupper, personerna som inte alls är inblandade blir helt plötsligt det då dom, så snyggt som det låter, VÄLJER sida! om jag ställer mig på en av flickornas sida så är det helt normalt att den andra går runt och tänker "jaha, så nu hatar josse mig också? Vad fan har jag gjort henne?!" hör ni hur sjukt det låter? Killar tjaffsar istället i ungefär en minut och sen, efter en klapp på axeln och ett "äre lugnt eller?", så är allt finemang igen, och dom fortsätter att go on , som om ingenting har hänt.
Vi tjejer går runt i veckor, månader och ignorerar den andra tills vi tillslut börjar småprata lite smått igen, men hör och häpna: en töntig småsak blev suddenly värsta grejen och det blir sällan som det var innan mellan tjejerna innan "the big fight"

aja, enough with that. Nu ska jag strax käka, skriva en nyhetsartikel och sen gå ut och vandra med jennie, Idomin vill också ses och snacka ett tag så jag ska försöka hinna med det också. Gud vad dagarna helt enkelt är för korta.
och inte för att jag är en sån som skryter : men fan vad nöjd jag är med mina resultat på engelska nationella, samhällskunskapsprovet och idrottsuppgiften!
ha en trevlig tisdagskväll så hörs vi nog ev senare också!
CIIAO!

image313

if I had eyes

If i had eyes on the back of my head, I would have told you looked beautifull as I walked away

Fan vad jag är trött på allt?! kan ni känna så ibland? känna att inget funkar eller att ni inte vet vart alla dagar tar vägen? att allt bara strular till sig och att inget blir/är som man vill att det ska vara?
är så jävla trött på allt just nu bara.. om man ändå kunde få ha en annan identitet for once eller verkligen våga skrika ut vad man känner?!


nej, men nu ska jag strax cykla(!!!!) i kylan ner på stan för lite käk och gossip!
ha en trevlig måndags kväll, people med nära och kära, så hörs vi senare!
CIIAO!

image312

monday afternoon

hallå! så idag var det skola igen, helt okej dag som gick riktigt fort! gick till Stina efteråt och det vart massa tjafs mellan henne och hennes karl, tydligen hade Selma försvunnit?! hoppas dom hittar henne! får ta och höra av mig till henne senare. Hahah Stina tog fram sin farliga sida och stod och skrek som aldrig förr! HaHa!
ikväll blir det nog ev till att käka med några av brudarna från klassen!
skriver mer senare!
CIIAO!

image311
"Everywhere I'm turning 
Nothing seems complete
I stand up and I'm searching
For the better part of me
I hang my head from sorrow
Slave to humanity
I wear it on my shoulders
Gotta find the strength in me


Cause I am a Superwoman
Yes I am
Yes she is
Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I'm a Superwoman


For all the mothers fighting
For better days to come
And all my women, all my women sitting here trying
To come home before the sun
And all my sisters
Coming together
Say yes I will
Yes I can


Cause I am a Superwoman
Yes I am
Yes she is
Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I'm a Superwoman


When I'm breaking down
And I can't be found
And I start to get weak
Cause no one knows
Me underneath these clothes
But I can fly
We can fly, Oooohh


Cause I am a Superwoman
Yes I am
Yes she is
Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I'm a Superwoman"

oh yes, I'm a superwomen!

GUD! det känns så sjukt att jag inte skrivit här på ett helt dygn! haha, vad kan jag säga om gårdagens konsert på hovet? UNDERBART! Den kvinnan har en pipa som ingen annan, och så fucking jävla bra LIVE också, det är det inte många som är!
Alla skrek verkligen hela tiden och Alicia själv var ju hur trevlig som helst "hey, don't be afraid talking to me." och sen när hon sa "to all my wimen out there, remember you are all unic" och sjöng "superwoman" därefter så var det en magnifik känsla ;) haha!
jag och syster hade riktigt trevligt med andra ord. konserten slutade efter elva nån gång och jag sov största delen av bilresan hem.
var hemma runt halv två nån gång I think och traskade då över till mickan som inte ville sova ensam. Vi snackade och såg på film, som jag sov mestadels under. Vi somnade kanske runt fem-halv sex tiden, vilket resulterade i att vi sov till tolv-halv ett idag.
sen har vi bara degat hemma hos henne och åt på donken för en stund sen.
nu är jag precis hemkommen och fick panik när jag kom på att jag inte skrivit här in ages, känns det som iaf.
vi tänkte promenera hem, men hallå?? RAIN! okej, det borde inte hindra än, men mickans kommentar var bäst "jag tror fan inte ens Anna Skipper går hem i ett sånt här väder med finkappan!" haha, nej, det har du fan rätt i goldylocks!

nej, people, ikväll blir det nog en rask promenad trots allt, med Jennie Pennie, och sen blir det en film i sängen ikväll! trots att jag HATAR söndagar, så har denna varit lugn och trevlig. I morgon är det reality, people så njut nu medan ni kan :)
CIIAO!


image302

hovet, here I come

haha gårdagen blev faktiskt riktigt lyckad. jag sa ju det brudar, om jag vill festa då fan festar jag också ;)
jag hade det riktigt trevligt med en del folk och det blev ju på ett sätt gratis fylla och tur var väl det ;) Det jag mixat ihop smakade SKIT rent ut sagt men maria var en hårding ;)
haha, själv drack jag bara nån cider som jag lyckades fjäska åt mig ;)
Vi kom väl hem vid två, då åt jag och mickan "mackor" i sängen och sen vandrade hon över gatan hem. skickade sms större delar av natten! haha! ringde maria och frågade om råd - thanks to that honey!
en trevlig fredag rent ut sagt - dessutom föll ingen för peddot, och tur var väl det också!

idag ska jag och mi familia dra ner mot uppsala för att käka och umgås med syster, och därefter drar hon och jag till hovet på Alicia Keys! riktigt taggat! (y)
nu sitter jag hemma hos mickan och ska umgås lite med denna babe innan jag drar hem för att åka!
skriver troligtvis ikväll när jag är hemma igen!
Hoppas ni hade en fartfylld fredag och får en riktigt bra lördag, people!
CIIAO!

I can bring you out for some fun, hey I'm josefine ffs ;)

mikaela säger:

asså ja vill komma ut josse har legat inne nästan hela veckan take me oute for some fun babe

josefine säger:

hahaha what fun?

mikaela säger:

nånting bara ja får komma ut, trött på att sitta inne och de strålar ute liksom

josefine säger:

I know men ska vi vandra ner på stan och ta en fika då eller nått?

haha, jaha, så vart det med den lugna eftermiddagen här hemma ;) nu får jag se till att dra på mig nå andra kläder och invänta mickan för en promiss ner på stan!
Ha det bra, people så hörs vi senare ikväll!
CIIAAAO

image301


I lift your name up high

nu kom jag precis hem från min klipptid! :) det var skönt att få korta ner luggen och ta bort lite slitet. men jag sitter alltid och tänker nervöst "oh god, oh god" när man ser hur håret faller till golvet! haha ;) fast det blir alltid bra, det syns knappt att jag tagit nått så det känns bra :)
(y) till min frisör!

i skolan var allt bra, GUD vad jag goes crazy av blickarna!
Haha! jag och Sara började helt plötsligt skutta runt armkrok i korridårerna! haha ;) snacka om glädje över nått så "farligt" haha ;)
Planerade nästa helg med Linnsan och Hannah :) och det blir nog toppen det där!
Fick en smäll av sofie innan jag cyklade till frissan! tack för den biatch! du vet att jag kan ge igen nu, när du minst anar det!
Maria och jag funderar på att dra till en "tattar" fest ikväll! haha nejdå, men kanske, känns som att man vill ut ikväll!
Får se hur kvällen/natten tar oss alla den här fredagen!

lägger nog in bild på the new me, senare!
ha det bra people, så hörs vi strax!
CIIAO!

gammalt inlägg från lunarstorm.

Jennie skrev på msn och tvingade mig att gå in på lunarstorm och läsa mina gamla blogginlägg därifrån! Herregud, hade helt glömt bort.! och det här blogginlägget beskriver hur hemskt min nuvarande vardag var för mig innan jag ens visste hur bra jag skulle få det. och det finns en massa inlägg där jag skriver hur mycket jag älskar en massa nära vänner som jag nu knappt umgås med :S sånt tycker jag är helt sjukt, det skrämmer mig en aning. hur man kan gå från att vara så close och nu så apart.! :S

"sommarlovet har gått så himla fort! det är typ bara tre veckor kvar ungefär nu. jag har spenderat mitt sommarlovet med alla mina kära vänner, även nya ;). snart är hösten här.
Det känns så himla konstigt att vi alla ska splitras och fortsätta livet på olika skolor och alla tar ett steg närmare in i sin kommande framtid. Jag tar ett citat från en kär vän "under tre år på gymnasiet hinner man få nya kompisar, okej, men tre år gemfört med nio är ingenting" jag håller helt och hållet med. och många jag umgåtts med i sommar har jag inte kännt så himla länge, men jag älskar dom ändå lika mycket och kommer göra allt för att vi inte ska glida ifrån varandra i höst. tre nära vänner som jag alltid haft i mitt liv, en slags trygghet under alla år, ska flytta och prova framtiden på en annan ort, jag kommer sakna er så himla mycket även om jag vill erat bästa. Jag kommer hålla kontakten med er, det är vi redan överäns om.
Tur att en del kompisar kommer finnas kvar med mig i sandviken iaf, visst på andra skolor, men ni finns iaf, och bara det är en viss trygghet.
Nu är det nåra veckor kvar bara, och jag vill spendera sommarlovet med er så mycket jag kan. Mycket har ändå förändrats under åren med er, både gott och ont, men jag älskar er! vissa har man kommit närmare än andra men alla har ändå haft en stor inverkan på mig. jaja, nu ligger framtiden framför oss och det är bara att försöka göra det bästa av den.
nu ska jag ut och leva loppan med er sista tiden av sommarlovet! :)
/ josefinita"

oh goosh!

vilken lång och schemafylld dag jag har haft, därför blir det bara ett inlägg idag. först och främst så började vi klockan åtta idag, sen slutade vi cirka halv två, eller jag pågrund av att jag skulle till sjukhuset för astma test. det gick väl sådär, lite provet (bla blodprov, vilket jag vet att du skulle svimmat av, natha! haha). jag fick iaf en inhalator grej utifall andningen sätter stopp igen.
dessutom kom läkaren ut och bara "maria josefsson?" och självklart satt jag och papi lugnt kvar och reagerade inte ens, förän han försvann och jag kom på att han nog tagit fel på mitt namn! haha han kom snart raskt ut igen "oj, jag menar maria josefine larsson" haha ;) hur fel det kan bli. papi tyckte det var roande och tjatade om det på tillbaka vägen till skolan! haha
när jag kom tillbaka var klockan tre, så jag skippade dansen idag! Sorry! men skickar ett mejl till våran danslärare strax. jag mötte Hannah och Rebs på skolan och vi solade på badhuset :) riktigt skönt!
Jag och rebs hade kör, därefter traskade jag till morbror som fyller år idag! CONGRATZ! där åt jag smörgås tårta och sen när alla andra släktingar ramlade in en efter en så "flydde" jag! haha, nej men det kan ha verkat så. jag gick till stina på stan istället! och nu fick jag äntligen träffa hennes gulligull-katt också: Selma! :)

nu är jag precis hemkommen och skönt är det ska jag tala om! är alltid helt slut efter just den här dagen på veckan. den är alltid så stressig. jaja, i morgon är det ju fredag och det är ett STORT jävla fucking PLUS i kanten nu kan man säga :)

På lördag drar jag och syrran ALICIA KEYS i sthlm! ska bli så otroligt roligt! :D syrran sms:ade och berättade att SALEM AL FAKIR är förband och det är ju också toppen tkr jag :)
i morgon vill jag fan göra nått roligt! vi i klassen ska köra DARE-NIGHT nån kväll också och det ser jag fram emot ENORMT! :) men det blir framöver så vi får se vad som händer i morgon!

nej, men nu ska jag fixa lite och sen är det "private practice" som gäller! ha en trevlig kväll och sleep tight, people!
CIIAAO!

image300

(y) bruden!


image299
jag är ofta den personen som får lyssna och stötta mina vänner, och självklart älskar jag det, att mina vänner litar på mig och vänder sig till mig när nått is wrong.
men idag fick jag vända mig till någon och verkligen prata ut om hur jag känner inom ett visst område, och det tackar jag Hannah för! Det känns så otroligt mycket bättre efter att man fått snacka med nån! THANKS!

CIAAO!

oh my god!

 (då har smygfotografen varit här igen)


hallådär!

igår kväll hann jag inte skriva nå mer eftersom jag mötte en friend in need! så jag gick till henne med lite a girls best friend (choklad) hehe ;)
nej, men det känns skönt att man behövs för lite pepptalk sometimes.

vad har hänt idag då? joo det var helt okej i skolan, roliga redovisningar,skratt,one hell of a blick ;) haha, och efteråt så drog några av oss brudar till "aldos"  för en fika och lite snack, trevligt trevligt!
Linnsan hade värsta plåstret på kinden idag! HA HA HA ! det såg så jävla roligt ut. och Darias line på redovisningen "jaa, skillsmässa kan ju som sagt ha olika anledningar. eh , ja sex tillexempel, att man helt enkelt inte får det man vill ha" haha ;) till och med Olov fick ett smil på läpparna (y)

cyklade hem, skiitkallt! mötte annjelica på vägen och roligare människa kan man ju leta efter ;) haha tydligen ska det vara "mögligt" i SP's nya lokaler på bessemer så NO WAY! ännu ett skäl till varför vi ska gå dit och demonstrera med skyltar och hela kittet!
sen när jag kom i kurvan som är precis innan mitt område så möter jag en man på cykel! han ser först inte mig och får därför en chock och börjar vingla åt olika håll! "oj oj oj" kommer från min käft och den här mannen tappar helt balansen och slänger med benen hej vilt i luften! asså jag började ASGARVA! och lyckades komma förbi samtidigt som jag hör ett brak bakom mig! OH GOD! han måste ha ramlat! hahaha med cykelhjälm, lysen och hela skiten! säkert 40+? asså jag skrattade sjukt mycket när jag klev innan för dörren och till och med nu när jag skriver! inget slår den synen jag såg! HAHA!

nej, nu ska jag dra vidare ;)
ha det bra, people så hörs vi!
CIIAOO!


heey babyyy!

så då var tisdagens skoldag avklarad. SKÖNT! tisdagar är så långa och alla lektioner är på nått sätt ihop smetade. ha ha! inga raster knappt, med andra ord! :)
men det var trevligt, dock känns allt lite annorlunda än vad det gjorde innan lovet.. men I will survive :) I always do och dessutom dyker x upp sometimes when you don't see, och det är ju bra det! ;) hahaha håna mig tjejer, det är helt okej ;)
redovisningen på samhällskunskapen gick dock bra haha förutom att jag kollade på Sofia och sa "jaa och nu ska Malin berätta om hur det är för homosexuella att ingå i äktenskap" hahaha! Linns armgåge i sidan "Sofia!" haha ;) jag vet att hon heter sofia men ändå sa jag Malin, vilket jag gjort när vi övade också, herregud(!!!!)

jaja, cyklade hem med Sara, och fan vad kallt det var! "tänk om det skulle stå en skylt här nu som sa att det fanns en bil i närheten med cykelställ!" haha, jaa I totoally felt like you did! :) men det var skönt att komma hem, hur som helst , men snälla GE MIG SOMMAR! :)

nu ska jag bara skriva ner det sista på en spanska-uppgift och ikväll är det "love-tv night" haha ;) nej men det är både "gossip girl" och "i huvudet på gynning" wich I love , så det blir nog en skön och avslappnande kväll!
just ja! äntligen har min smink-beställning från oriflame kommti! det tog tid men nu är det äntligen här för att bosätta sig i mitt badrum! (y)
 

nej, nu får jag väl allt sätta igång med pluggandet, men vi hörs senare people!
CIIAAO!

image294

I've never wanted anything this much before

ringde nath nyss "kan jag ringa dig sen, jag kollar på tv.. hihii hejdå!" haha okej? nu får man dissen av ett fucking tv-program också? men är man dissad så är man I guess ;)


Ida säger:

elskling

Ida säger:

jag saknar dig

Ida säger:

och sommaren

Ida säger:

med dig

aaw baby! du är föör söt! <3
var nyss ute på en promenad till prix med ida! saknat dig som FAN gullet! :) vi snackade om allt mellan himmel och jord och kom in på ett rätt intressant ämne tycker jag: Menstration! haha vi snackade om när vi fick det första gången, när och hur det gick till! haha, ska inte berätta idas of course men tänkte dela med mig av min ;) haha
jag fick det så tidigt som i femman och skulle på skolavslutning då jag upptäckte det hemska på toaletten! haha "mamma? kan du komma?" och mammas reaktion "men ojdå gumman, har du fått mens? vänta så ska jag hämta lite grejer" haha!

jag förstår inte varför man får det så sjuukt tidigt? man är fan oftast bara barnet och har hela ungdomen kvar framför sig! tänk vad lätt det skulle vara om man fick mens först vid typ 18 års ålder? okej, det kanske låter sjukt, men då skulle problemet med alla "15-16 åriga gravida" vara så gott som bortblåst. för vem vill egentligen bli gravid då? man förlorar ju hela den resterande tiden av ungdomen och ens framtid förändras något enormt. man har helt plötsligt ett alldeles för stort ansvar på sina axlar och man är bara barnet?

aja, nu ska jag frossa över en bit "75% kakao" - choklad och checka "american idol" när det drar igång på tv4 klockan 21.00.
ha en trevlig kväll, people!
CIIAAO!

image292

and btw, Jag och Linnsan fick skitbra kritik på spanskan. Edith sa till Linn att hon tyckte hon och jag jobbade så otroligt bra tillsammans, och hade väldigt lätt för språket! nu kämpar vi för det högsta omdömet Linnsan! we can do it! :)

believe it or not

men jag tycker faktiskt jag klarade mig galant på skrillerna idag ;) haha
hej, föresten. så idag är det måndag, the most hated day on the week I believe ;) hehe, nej men jag tycker skolstarten startade riktigt bra med brudarna. skridskoåkningen klarade sp1b galant och det kommer förmodligen bilder på det inom kort :) I mean, Linnsan! du rockade på det där , och hannah lyckades visa lite oanade talanger där på isen, maybe en karriär som konståkerska inom snar framtid? ;) who knows? haha
sen hade vi ju världens längsta håltimme, så klart, men vi har ju åtminstone alltid nått roligt att göra eller snacka om :)

sen fick treorna deras studentmössor idag! GOD vad yellous vi blev! tänk att ta studenten i år?! sen är man fri liksom, fast äsch, tiden kommer för oss också brudar och då jävlar säger jag bara ;)

orkade fan inte cykla hem på dirr efter skolan så jag svängde av vid stina och träffade henne ett tag innan jag tog mitt pick och pack och cyklade hem! jobbigt men that's life. skriller och allt på cykeln... ackack.

nej, men jag måste ändå säga att brudarna made my day, som alltid i skolan! på nått sätt är alltid skoldagarna roliga med er! :)
nej, nu ska jag följa mitt papis förslag " ta ett varmt bad om du fryser så mycket" och det är so true, har skakat som ett asplöv ända sedan jag klev innan för dörren!
 
hörs senare!
CIIAAAO!

image291

aint nobody

godkväll!
ja då var det några timmar sedan sist, och jag har inte gjort anything den här sega dagen. endast legat framför tv-program och filmen "isprinsessan" haha , vilket jag tyckte passade utmärkt då min klass ska inta isen i morgon på idrotten! ooh lord! det var minnsan flera år sedan jag stod på skridskor senast.. kanske ska man köra med lite piruetter och hopp? haha guess not, när jag väl fått på mig mina skriller så är jag som bambi på hal is.
kvällen kanske ska spenderas med mickan, med film eller så, men å andra sidan är jag så sjukt slut i kroppen att det lockar att ensam krypa ner under täcket framför en film! men vi får se.
hoppas ni haft en skön och avslappnad söndag, people! i morgon är det back to reality!
CIIIAAO!


image290

so then it's that fucking sunday, again!

godmorgon!
då var det den här sega veckodagen igen då! men det är ju ändå rätt skönt att den finns, fungerar ju trotts allt som en extra vilodag och skönt är väl det innan skolan väntar dom flesta av oss i morgon? usch..
nej, idag får vi se vad som händer, funderar faktiskt på att absolut göra ingenting! haha hur lät det där då? neej, men det skulle vara riktigt skönt att bara ligga och vila framför tv:n eller vad som helst. måste btw se reprisen av "i huvudet på gynning" som jag missade i tisdags. aja, hoppas ni får en riktigt bra söndags förmiddag/eftermiddag, people! så hörs vi senare!
CIIAAAAO

image289

hahaha!

what can I say? hannah med h and rebs aka storvik - you girls are one of a kind!
dom här brudarna har hållt mig uppe genom att skriva massa roligt och intressant på msn :) haha
men jag ska strax krypa i säng , måste verkligen det för att inte sova bort hela dagen i mon!
GOD NATT, PEOPLE!
CIIAAO

"okej, hehe, tycker om dig jättemycket. puss"

kom nyss i inkorgen till mobilen. och jag som hoppades nått annat, är man dum då eller? jag vet att många söker efter den där rätta, den som får en att känna sig uppskattad på ett speciellt sätt. men båda lär ändå känna samma sak? jag hatar mig själv ibland för att jag inte känner på samma sätt. jag är ju besatt på annat håll och det makes me crazy! det borde inte vara så, för det är egentligen helt fel! men vad kan man säga "a girl can't be responsible for her actions sometimes" ibland vill man ha nått så mycket att det gör en galen.

Hannah säger:

men samtidigt så är livet för kort att grubbla på

josefine säger:

jaa det är ju det!

josefine säger:

herregud vad livet rusar förbi i en jävla fart!

Hannah säger:

det är sant. det är därför jag bara vill få det här överstökat och gå vidare. vill inte må dåligt i flera veckor då jag egentligen kan ha hur kul som helst. leva livet.

josefine säger:

precis! jag tycker livet är för kort för att grubbla för mycket, make the best of it liksom!


det är verkligen sant tycker jag. man vill göra alla rätta val och inte ångra nånting. men samtidigt? vi lever bara en gång? och okej, då kanske man ska göra det bästa av det? men varför inte följa känslan om inte hjärtat är med på något av hörnen? livet är för kort för oss att gå runt och grubbla över massa saker istället för att leva livet, upptäcka saker och verkligen ha så jävla roligt som vi bara kan! make the best of it and make sure you have fun while doing it! tummen upp för att allt kommer gå prima i dina val hannah (y)

nej, nu ska jag nog gå ner och umgås med mami och papi's vänner innan jag ska slumra i säng så jag inte vaknar för sent i morgon!
Sleep tight, people!
CIIAAO!


I forgot

Hör och häpna: Daria har piercat sig i BRÖSTVÅRTAN! där av alla ställen?!?!? fy fan vad ONT! kunde nästan känna smärtan bara jag fick se konstverket! GOOOD GIIIRL! haha ;) att du vågar!! nu vill jag bara MER och MER ta hål i överläppen! beslutsångest..vad tkr ni? :)

image288

CIIAAAAAAAAAAO!

"jag kommer nog svimma snart"

vilka ups and downs jag har varit med om denna eftermiddag/kväll!
jennie fick med mig på en rask promenad ner på stan runt fyra tiden. vi gick förbi "supersol" och solade i tjugo minuter var :) detta resulterade i att jag nu är väldigt röd! haha ;) har nämligen inte solat nån gång tidigare på detta år, men men, får väl ligga i nu och bilda en bränna ;)
sen när vi skulle skynda oss hem igen, med tanke på att jag skulle vara hos maria runt sex tiden, fick jag helt plötsligt andnings fel! jag har kännt av detta tidigare tex då jag var i stallet med Linn men då var det inget mer med det "allergisk mot hästar" tydde allt på då.
ju mer vi gick så kunde jag inte prata eftersom jag inte fick tillräckligt med luft. det började göra ont i bröstet och tillslut sa jag "jennie, jag tror jag kommer svimma snart" stackars jennie fick panik och föreslog att vi skulle gå saktare, kanske stanna och vila osv men det hjälpte verkligen inte och när jag klev innanför dörren här hemma så brast det! tårarna flödade och jag trodde jag skulle dö eller nått! (blir alltid så jävla rädd när jag får ont nånstans) och tänk då nu, när jag fan knappt kunde andas(!!!), mamma tänkte ringa sjukhuset men nej! JAG VILLE TILL MARIA och träffa brudarna (hannah med H, rebs aka storvik och victoria)! haha , snacka om att jag riskerade livet pågrund av en träff med er!! känn er uppskattade ;) (en del umgås ju faktiskt med klasskamrater även fast det är lov! ;) klasskamrater? what a ugly word! naaa i prefer friends worth keeping ;) )
det blev iaf bättre efter ett tag och kvällen var riktigt trevlig hemma hos maria, med kinamat (donken för en del), melodifestivalen och därefter fick vi själva vara med i festivalen tack vare "melodifestival spelet" haha ;) det var riktigt lyckat! (y)

nu är jag precis hemkommen och ska bara ta det lugnt ikväll... tråkigt nog har inte x hört av sig! Fan det är inte bra det här, måste följa nathas råd! jag måste medge att du fan har rätt om allt! haha ;) <3
nej, people, jag hoppas ni alla har/haft en underbar lördagskväll! i morgon väntar det vi som har lov fruktat mest! Söndagen, den segaste dagen i veckan och ännu värre i morgon : dagen innan lovet är avslutat och vi ska vandra tillbaka till studierna! så njut nu, dom sista timmarna ;) och nu måste jag antagligen bära runt på en sån där astma apparat framöver! :S :O
CIIAAAO!

one more from the one and only, spooky night!
image287



pictures from yesterday

haha, är vi inte snygga så säg! ;)
jag sa ju att dom skulle komma inom kort!


image280image281image283image282
image284image285
image286

nej, ha en riktigt jävla bra lördags eftermiddag! :) så hörs vi senare ikväll, före eller efter melodifestivalmiddan ;) haha!
CIIAO!

party like a rockstar!

hahaha!
okej, gårdagen var faktiskt riktigt rolig! förutom att jag och natha va med om värsta äventyret (tyckte vi) haha ;)
först så blev allt så jävla fucking stressat. jag var som sagt i valbo med mami till typ fem kanske (lägger in skönheterna jag shoppade senare) och sen hämtade vi natha, som då precis kommit till stan från Uppsala. vi åkte hem och åt här och det snackades mycket minnen från nathas och min barndom! alltid lika roligt varje gång :) sen skyndade vi till prix för att hämta drickat, och vi tänkte hinna med tjugo i nio bussen till Emma, där det var fest, men nej, det hann vi inte! och tro det eller ej? vi missade tjugo i tio också(!!!) hur dum är man då? och vid det här laget hade drickan, som vi börjat med hos natha, kännas så vi fick skynda tillbaka till natha och fortsätta dricka. sen tog vi tjugo i elva som då först gick ner till stan, och vad händer på rese? joo den blir 11(!!!!) så vi var tvungna att hoppa av och GÅÅÅ till björksätra! fy fan vad jobbigt! men när vi kommit typ halvvägs så kommer det en buss som ska gå igenom där! så natha vinkar till sig den och vi får åka med, gratis även! haha ;) dom andra var på tjollavippen kan man säga när vi kom fram ;) stina , lika glad som alltid. jag hoppas du fick lite framgång med X eller om det blir idag? ;)
Nathas karl skjutsade hem oss, och självklart blev det som alltid: kunde inte somna pågrund av en hejdundrandes huvudvärk samt så jävla äcklig smak i munnen! usch!

men höjdpunkten var ändå hemma hos natha, det dracks och dansades och vi hade hur roligt som helst! haha ;) jag menar, och ändå var vi bara två stycken, eller jag, tre med tequilla! :)
deep talk också när vi väl lyckades komma på en buss, what can I say? no one understands me like you do hun!



vaknade idag, seg som faan! idag blir det bara till att ta det lugnt. och jag som tänkt köra på två dagars den här helgen! SURE! Hell NO! nej, istället blir det melodifestival och mat hemma hos maria :) fint det! (y)
har nyss kollat på "she's the man" haha så jävla bra! :)

nej, nu taggar jag kvällningen, och ska nu endast svepa cola och ta det lugnt innan jag intar duschen!
hoppas ni hade en underbar friday!
(bilder kommer inom kort)
CIIAAAO

RSS 2.0