Jag gav min själ till den svenska maffian

Och jag ångrar det aldrig.

Igår hände det. Den 23 november 2012 i Friends arena - Swedish House Mafia.
Vi var den andra tredjedelen av de 100 000 som under denna helg kommer dansa inne i arenan.

Jag har aldrig känt mig så levande. När tonerna började och skynket åkte ner och grabbarna körde igång, då försvann allt! Alla mina bekymmer och funderingar försvann med tonerna. Ni vet känslan när man vänder blicken åt sidan, ser en främling, era ögon möts, ni delar ett leende och snart hoppar ni och skriker av glädje när beatet kommer igång på riktigt.

Jag kommer aldrig glömma den där kvällen! Den var magisk! Trots att alla andra var främlingar så delar vi något, vi har ett band som för alltid kommer att hålla oss samman. Vi är 100 000 som har privilegiet att vi fick se SHM på friendsarena för första, och förmodligen sista gången..

Jag har aldrig känt mig mer levande. När grabbarna får 40 000 människor att sjunga acapella till 'save the world' och får oss, 40 000 människor, att sätta oss ner på golvet för att sedan flyga upp till refrängen av 'don't you worry child'.
Åh, jag har aldrig känt mig mer levande.

Tack världens bästa Ingrosso, Angelo och Axwell för att ni gav mig och ca 39 000 andra en fantastisk kväll som vi aldrig kommer glömma! Tack för att ni fick mig att äntligen känna mig levande igen!

Åh, jag har aldrig känt mig mer levande.

Jag gav min själ till The Swedish House Mafia. And I'd do it again. No doubt about it. You Saved me.


The best thing She never has

Okej! Ännu en kväll då jag är riktigt jävla förbannad! Jävla mansgrisar! En vän till mig åkte till Sthlm över helgen för att dejta en kille. Det började helt okej. Sen helt plötsligt börjar denna kille kalla hennes syster för 'fet' och fråga 'har hon ens någon kille?'

Det här gör mig så jävla förbannad!!! Vem tror han att han är? Tror han att han kan kalla en tjej för fet och komma undan med det, kanske till och med bli kallad 'cool'? Asså fy fan!

Sen att han kallar henne själv för 'ser ut att vara fjorton' och 'tråkig!' Får mig att vilja spy!
Jag är sjukt stolt över henne som valde att lämna honom och komma hem till mig ikväll!

Det gör mig så arg att killar kan komma undan med kommentarer som dessa. Jag skakar av ilska och min syster säger 'glöm det' nej det tänker jag inte göra! Ska sådana svin komma undan med detta? Nej, fan heller!

Jag spelade upp älskade beyonces låtar för min vän och sa 'ta åt dig! Du måste bli independent!' Jag älskar att min pappa håller med mig och säger 'klart du inte ska släppa detta utan säga ifrån!' Tack, för det är exakt det jag ska göra!

Vissa killar är bara för äckliga! Ni kan inte säga vilka förnedrande saker ni vill och tro att ni ska komma undan med det. Glöm det. För tjejerna där ute som ni förnedrar kommer växa upp och bli självständiga kvinnor och kvar kommer ni vara, på samma plats, lika små och obetydliga som innan. Killar. Fyfan.

Självklart finns det bättre versioner av er där ute, Men det är de omogna och äckliga av er som syns och hörs!

Usch. Snälla vackra tjejer och kvinnor där ute! Säg ifrån och glöm! Det finns killar och män som bryr sig och aldrig skulle förnedra er! Just wait for it! Och nöj er aldrig med svin!

Och Stina, he turned out to be the best thing you never had! Love you


Usch. Dra för fan

Ni har säkert alla sett videon på två högt uppsatta Sverigedemokrater som släpptes idag och diskuterats flitigt i media.

Helt ärligt så blir jag otroligt frustrerad och rädd för vart vi, Sverige, är påväg.
Att en högt uppsatt politiker i riksdagen står och skriker 'blattelover' och andra rasistiska uttalanden gör att jag vill slänga datorn i golvet. Men när det sedan kommer fram en ung kvinna som försöker rädda händelsen och det hela slutar med att hon blir kallad 'hora' av Almqvist.. Golvet räcker inte nu. Nu vill jag gå ut på balkongen och kasta datorn i asfalten tre våningar ner.

Grabben ljuger framför media. 'Nej jag har inte sagt så' och när videon sedan släpps kommer det äckligaste och svagaste argumentet (enligt mig som retorikstudent) 'jag var onykter och gick igenom en svår tid i livet' pathos släng dig i väggen och Almqvist kan nu slänga sitt ethos i papperskorgen!

Det äcklar mig att det här partiet har rasister och kvinnoförtryckare i sitt team. Det äcklar mig att de sitter i riksdagen. Och allra helst, det äcklar mig att svenska invånare faktiskt röstat in det här partiet i riksdagen.

Ja, om ni supportrar för SD inte förstod innan varför många av oss andra kritiserade valet av röster så hoppas jag att bi förstår det nu.

Demokrati och kärlek till medmänniskor?
Almqvist? Usch. Dra för fan. Ekeroth? Ja, du kan också dra.