Nothing is going to be like before


Jag ser ut som en störd och full idiot på denna bild (fast det kännetecknar nog mig rätt bra?)
men var ändå tvungen att lägga in den, på grund av att jenkan är så jävla snygg
och på grund av att jag saknar persika.


Sen kan Sara få en puss också eftersom hon va sjuk idag!

Idag fyller min älskade mormor 68 år! GRATTIS! va där och åt idag innan jag övningskörde med en retard? haha hur fan vågade jag? skrattade på mig! ännu en dag med skratt alltså. härligt det. dock får jag panik. det är vecka 17 nu och det är så mycket som ska göras. Sp07b, hur fan ska vi klara detta?!

Spelmän på taket

Hola!
I fredags var det studentskiva på lobby och det var väl roligt, inte så mycket folk dock. Hade riktigt roligt med Sarah Dawn Finer och Maria Montazami innan hemma hos majs innan vi drog vidare till happa. haha helt sjuk kväll egentligen. Natha ville med helt spontant så vid tolvtiden mötte vi upp henne innan vi gick in på lobby. Blev mycket, mycket dans innan jag och damerna tog oss hem. Igår mådde man som man förtjänade.
anyway, nu är våren här! helt freakin' underbart! Så här har min söndag dag sett ut:





Nu är helgen över och imorgon är det back till bessemergymnasiet som gäller! Denna vecka äre bla. prov och läxor som ska göras... NU VILL JAG HA SISTA APRIL!
Adios!

Nicholas Sparks "Dear John"

An angry rebel, John dropped out of school and enlisted in the Army, not knowing what else to do with his life--until he meets the girl of his dreams, Savannah. Their mutual attraction quickly grows into the kind of love that leaves Savannah waiting for John to finish his tour of duty, and John wanting to settle down with the woman who has captured his heart. But 9/11 changes everything. John feels it is his duty to re-enlist. And sadly, the long separation finds Savannah falling in love with someone else. "Dear John," the letter read...and with those two words, a heart was broken and two lives were changed forever. Returning home, John must come to grips with the fact that Savannah, now married, is still his true love—and face the hardest decision of his life.


Bästa boken på länge! LÄS DEN! OCH NÄR KOMMER FILMEN?!?!! kan inte vänta längre!
Anyway, nu åker jag ner till jenkan för foood och mys!

Allting har förändrats

Hola!
Måndagen var great med majsan. ni vet när man dricker lite och snackar minnen osv och samtidigt lyssnar på "forever young" not a good idea. heh jooollåå klart det var en bra idé, dock struntade majs i sin lektion på morgonen, men det kan man ju förstå ;)

jahaja, då var onsdagen över och här sitter jag och kollar ut på det trista vädret. fyfan. gick till skolan i morse med sari och när vi kom ner vid lidl så började snöstormen. YES! kom in dyngsura i skolan, röda i our faces och vit i håret. haha vilken syn. anyway hur fort går inte tiden? Det tycker Olov också.
Jag: Så du ska bli morfar igen Olov.
Olov: Ja, därför jag går runt med mobilen hela tiden. Men herregud, man blir ständigt påminnd om att man inte blir yngre.
Jag och Sara fnissar lite lett men blir snart allvarliga igen.
Olov: Jag minns då jag stod i ett klassrum och pratade om Sovjet 1991 då det föll och då var ni knappt födda.
Det var då det slog oss. Vi blir också bara äldre och äldre.
Åh, det är så hemskt. Måste tiden gå så fort?!

Tänk, snart är sista april här. då vare ett år sen jag och några trevliga tjejer var i uppsala. INSAIN!


Nathas hand ser så äcklig ut? hahaha alldeles blåvit!

whataya want from me?

hello there.
då vare en ny vecka igen då.. vecka 16, 19 april. DÖÖR! Idag pratade vi om studenten på mentorstiden. Olov, kingen, sa "och tjejer, kom ihåg vattentät mascara" och det ska jag verkligen göra. Det är ju prio ett. Man vill ju inte se ut som en ansiktsblöt/gråsvart ansikts-idiot.
Idag var även DK back in school, härligt att se att hon lever! ;)

Helgen försvann som smör i solen. Lördagen spenderades med bästa och vi hängde hos hennes farmor och zorro hela kvällen. haha härligt det. tror hon blir lite trött på oss när vi alltid dyker upp. ;)
Nu sitter jag och väntar på världens segaste människa - Nathalie Wikgren. Vi ska chillaaaa ett tag innan hon ska till uppsala och jag ska hem till SötMajs och spendera kvällen/natten där.
Ha en trevlig måndag!


Zorro kände för Cola!

take it baby


Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.”







Några bilder från härliga tider :)
anyway.. ligger nu i sängen och väntar på att nathi ska höra av sig så jag kan få åka iväg och träffa den bruden.
And btw, ge mig en utlandsresa!!!!

nu skulle inte SB sitta helt fel!


call me rude, boy

helloo
blir så irriterade på vissa människor. forever in my ass. menmen deras förlust, right?
anyway, jag älskar mina älskade vänner. är så glad tack vare er. ni får mig att bli lugn trots att framtiden skrämmer skiten ur mig.
förstår inte, har varit så otroligt trött denna dag, va på en lektion idag, annars låg vi i sofforna. då äre tur att man har världens härligaste lärare.
nu blire lite plugg och sen chill.


Partners in crime :) och tjejen kan ju grilla!the dinner last night was great. och sara älskade att det fanns cola och chips. haha hur får man sara andersson på kroken? Langa fram chirre och cooliish!

pictures, as i promissed

Nu har jag sökt massa högskoleprogram och sommarjobb. herregud, och jag som trodde gymnasiet varade förevigt. shame on me... ska strax hämta upp sara för att åka till natha i hofors för lite grillning i detta underbart varma väder. lovely
Här kommer lite bilder från onsdagen och fredagen på påsklovet. aningen blandade, men whatever:) enjoy









and yes, I'm nu mera en brunett och nej, jag hade det inte roligare som blondin.?

Mitt sista påsklov är nu över...

Sad but true. Sitter nu i skolan och har håltimme! inte så värst roligt.

Min andra halva på lovet var great! På onsdagen skulle jag ut med Persika, Sara och Sofie. Vi planerade att vara hos mig innan när Jenkan ringde:
Jenkan: Hej Josse, du, kan jag gå ut med er? Linda kunde inte.
Jag: Självklart. Vill du komma hit innan?
Jenkan: jaa... fast vet inte om det blir stressigt.
Jag: okej, men då kan vi möta upp dig inann vi går till Steel?
Jenkan: Mm...
Jag: Eller ska vi komma till dig?
Jenkan: JAAA!! GÖR DET! JAG HAR LADDAT UPP MED CHIPS.

Haha, jenkan, du är så jävla söt.
Ja, så vi hamnade hos hasselnöten där vi hade en toppenkväll och på steel blev det minst lika bra. Vaknade upp med blåmärken och minnesluckor.. men det är väl great?

På fredagen var det dags igen men då blev det bara jag, persika och eidhem som pallade. Satt och drack vin och pratade minnen från vallhov! haha kan inte förstå hur längesen det faktiskt var nu...
Blev en riktigt bra kväll det också. Fick marias knytnäve rätt upp i nyllet. haha, ont men riktigt roligt. ni skulle sett min min. och i några sekunder såg jag absolut ingenting. haha.
Dans på Kharma Lounge. Drog dock hem vid halv två då jag fortfarande var seg sen onsdagen :)

Jaja, väntar nu på att svenska c lektionen ska börja så man får åka hem någon gång. Ska träffa baby wikgren på eftermiddagen.
Bilder från dessa dagar får komma upp senare.
ha en toppendag i solen!

LOVE

ESTA BIEN!

Jag mår bättre! nästan helt great och otroligt glad är jag över det.
Denna dag har spenderats i Valbo med Sofie och Sarah och nu ligger jag här i soffan med Sofie och Persika! Vi har precis kollat på "Selma och Johanna" och sjungit med till "och pappa haj dududududu..." haha riktigt bra!

Imorgon ska bli "THE NIGHT". count on it!
Många planer inför morgondagen, hälften redan klara.

Kikat OC under min sjukperiod. Love summeer

Rolig helg...?

Nej, inte direkt. I torsdags i skolan började jag känna mig riktig dålig. Svettades/frös, Svettades/frös... ja, ni fattar. när jag kom hem blev det raka vägen till soffan och från soffan till sängen har jag vandrat sedan dess. Detta är så typiskt mig. Bli sjuk på lov. Jag har säkert haft någonting i kroppen men haft för mycket i skolan att jag inte hunnit kännt efter helt enkelt. och sen, när man väl har tid att slappna av då släpper det och man blir sjuk. KUL!
Idag är det söndag och jag mår lite bättre, dock är jag fortfarande väldigt förkyld. Och jag som skulle ha träffat min baby idag.. får se om jag orkar det.

Idag, på min sjukdag, så äre någonannans 19års dag! GRATTIS SOFIE! Jag hoppas och VET att du kommer få en toppendag där uppe i fjällen! Njut i massor nu för när du återvänder hem så får du med mig och göra igen ;) för jag SKA och KOMMER bli frisk tills tisdag-onsdag!

Två år sedan!! och idag ligger jag här, med snorpapper runt omkring mig, och är så glad över att vi "fann" varandra och har gjort det återigen.