If you want me, I must be doing something right.

ÅH gud vad jag är trött just nu! känns nästan som dagen efter en kväll ute, men nej! inte ens festande har orsakat denna trötthet!

Igår var det valbo med brudarna! riktigt treevligt, självklart mycket skratt och shopping! Dessutom hittade Hannah med H och Rebs två skitsnygga klänningar till nyår! Killarna kommer yla ;)
Sen bestämde jag, sofie och rebecka oss för att ha en filmkväll här hemma. Det blev "på smällen" vilken faktiskt var riktigt rolig!
miss wikgren ringde och bad mig sova över eftersom hon var ensam så jag tog med mig brudarna upp till henne där jag och sofie drog igång med sing-star :) sen åkte S och R men jag och natha kände för att busa lite. Vi ringde till ett dating-café och blev "Camilla, 19 från sthlm" haha ;) det var riktigt roligt att höra en massa karlar lämna meddelanden om hur intresserade dom var, men till alla er småbarnspappor på 30-40+ PLEASE?!?!
Jaja, efter en hel del snack om minnen och roligt snack om ...... så somnade vi runt tre kanske och idag var vi helt död! skulle egentligen åkt ner till stan men gick till kära prillan istället då vi äntligen tagit oss upp ur sängen vid klockan FYRA!, vilket till och med det kändes otroligt jobbigt och motbjudande.
Det var hur skönt som helst med en dusch nu och ikväll blir det bara att ta det lugnt och kanske besöka the wikgren mansion senare igen för att serva natha lite då hon är otrooligt sjuk! och jag vill inte se henne inställa nyår!
ha en riktigt treeevlig kväll! usch, tråkigt och jobbigt inlägg så jag slutar NU!!

image113


have you ever loved someone so much it makes you cry?

hallådär!
jag har precis kommit hem från en toppenkväll med några av SP1B s hetaste brudar!
först och främst så mötte jag sofie nere på stan för att fixa lite nyårs grejer :) hittade en ny nyårsklänning eftersom den andra krånglade så mycket. blir nog den nya om jag inte hittar ett bra linne att ha under den andra. det inhandlades också bla strumpbyxor och smycken :) kommer bli prima det där ENGAN!

sen följde, av ren impuls, sofie med mig till storvik till REBS! tack vare tanten på bussen så lyckades vi kliva av vid rätt busshållsplats där rebs stod och väntade med sina röda, fina stövlar! Vi gick upp till rebs hus, vilket lätt är det finaste i hela storvik ;), sen började vi spela in våra låtar vi skulle sjunga till tävlingen och det gick väl rätt bra. Jag satte ton till alicia keys "no one" och rebs till oasis "wonderwall"! och sen, av en till impuls från soffan så skulle hon minsann också prova!och ni vet ju, SP1B att den här bruden är kapabel till vad som helst! jag och rebs var tvungen att gå ut för att inte förstöra inspelningen, ni förstår att vi skrattade så mycket och inte för att det lät förjävligt, nejnej, för sofie engström är så himla rolig och hon vågar allt och skämms absolut ingenting! HAHA!

Vi mötte Hannah med H på resecentrum klockan halv sju och det bar av åt klaras restaurang :) det var riktigt mysigt och vad kan man säga? hannah! hon med tandlossning! HAHA, sorglig historia, så klart men den historia made the evening! gud vad vi skrattade! och det kom upp roliga samtalsämnen hela tiden! som hmm "pannrummet" hahaha ;) sorry om du hatar mig för att jag skrev det, men ingen vet ju innebörden med det ;)

kvällen slutade på mcdonalds där vi satt ett tag och vi träffade Daria och Maria också vilket gjorde SP1B brudarna komplett ett tag ;)
sofie cyklade hem, hannah fick betala billigare på sin buss pågrund av sin hylla, rebecka sjöng på bussen och snällabästaunderbarasyster hämtade mig :)

nu ligger jag här och är nöjd efter den här kvällen. I morgon blir det nog valbo för att inhandla det sista till nyår och sen på kvällen får vi se vad som dyker upp. :)
hoppas ni haft en trevlig kväll eller får en trevlig natt, eller ja.. go natt i alla fall!
bye!

image112

thank god!

åh herrejävlar, är väl i stort sätt det första som kom upp i huvudet att skriva först! Har varit i valbo med eidem från klockan elva till halv sex! helt sinnesjukt hur vi orkade, eller hur vi ens kom på idén att åka in? Mitt förslag såklart. Jag blev helt tokig där inne. Hittade en klänning jag kikat på länge och som jag absolut skulle ha och ta mig fan att jag stod i den där jävla gina-kön i en halvtimme, om inte mer, för att köpa den.
Sen köptes det småplock och då jag hittat sötasofie också så fick jag panik på att hitta nånting att ha på mig på nyår, och då såg jag den! haha nejnej inte riktigt ögongodis kanske men en helt okej paljettklänning - tubtopp och bar rygg. Men jag fick absolut inte stå i kö och prova den för ida och sofie! nejnej! jag köpte den ändå eftersom det var 70% och om jag inte gjort det så vore jag dum i huvudet helt klart. Klänningen satt sådär, vi får se om det blir den eller om det inhandlas något annat. Köpte skor men ångrade mig då jag hittade dom underbaraste mest adorable pumpsen så jag bytte såklart! dessa var dyrare än dom jag köpt innan , men hallå! för mig är shoes a girls best friend, så priset kvittar! Hoppas allt det du köpte blev bra soffan! du kommer bli supersexigasofie igen, så klart! :)

jag och ida var helt död nu när vi äntligen fick skjuts hem av syster! känns otroligt skönt att bara ligga här i mjukisar och ta det lugnt. Ikväll blir det OC med Idomin och det ska bli riktigt mysigt!
och i morgon blir det storvik till rebs och sen ut och käka med R, H och S :)
ha en riktigt treevlig kväll!

bye!

image111


christmas is over

Jihoo! jag har fortfarande en hand inne i leken och där stannar jag ;) haha


jaa då var ännu en julafton över och den var riktigt trevlig! dock önskade jag mer snö men icke icke. Fick mycket söta julklappar men systers var ändå bäst! måste bara skriva ner rimmet hon läste här :
" att sjunga och dansa är något du kan.
Du var i närheten när Marie Picasso vann.
Att uppträda är din grej för du älskar musik, men den 8 mars får du vara publik.
Tre ord får du av mig : Engelska nycklar, piano och en tjej"

Haha jag, trög som jag är, fattade ju absolut ingenting men när jag fick biljetterna i handen så skrek jag rätt ut! "AAAHH" och kramade om henne. Biljetter till alicia keys konsert på hovet i sthlm! ååh det kommer bli toppen!
Fick även mycket småplock av släkten och mami och papi, så som smycken, kläder, underkläder, ansiktsprodukter och äntligen : EN PLATTÅNG! min gamla gick sönder så jag har varit utan hur länge som helst!
Ska även få välja ut en digitalkamera :) helst vill jag ju självklart ha en system kamera, men ack vad pengar pappa måste göra av med då, så nej, får se vad det blir för nått.

Idag vaknade vi upp i åmot, jag med en stirrande syster över mig "god morgon grinchen" Det var verkligen inte det man ville bli kallad, menmen :)
kusiner och morbror kom med familj och det var väl trevligt. trevligare än vad det brukar vara faktiskt.
Idag är det juldagen också, vilket betyder att syster och alla andra ska ut på krogen och ha roligt! Helst skulle jag också vilja parta loss, men känns inte som det blir så ikväll. Mickan ska iväg på nått men får se. Hon och jag är galna just nu,sliter oss i håret av förundran : Vad fan ska vi ha på oss på nyår?! det finns gudomligt fina klänningar på topshop, men då måste vi åka ner till sthlm innan nyår också. Har ejuförsej rätt mycket pengar nu, men nej, får se. Måste i alla fall ha nått riktigt fint för att kvällen ska bli komplett. Kanske ska ha middag här hemma och sen dra vidare. men vart?! jaa, får se.

nej, nu ska jag nog träffa eidem om hon ringer nångång. annars taggar jag nyår och den dag när klassens hetaste brudar ska träffas, vilken dag det nu blir :)

bye!

have yourself a merry little christmas

dagens citat "har du grönt hår" haha, tack så mycket! behövde verkligen det!
Då var det jul igen! Känns riktigt overkligt, först och främst kanske på grund av att vi inte direkt har ett snölagt landskap, nej, och kanske också på att man nu sprang och handlade klapparna i sista sekund med syster i ett smockat köpis! fick inte direkt någon julstämning, hann inte.

igår umgicks jag med Idomin vilket var riktigt treevligt! gick till prix, snackade, köpte ice-cream och naturgodid, gick hit och la oss i mami och papis rum och kollade på wallander! haha , stackars ida var lite rädd där ett tag! du är så söt och nu hoppas jag att du äger i berget idag! håller tummarna att du inte ramlar och bryter nått, såhär till jul och nyår, det skulle ju inte funka ;) haha

Så i morgon är det alltså den 24 december. Oh lord! och idag är det lilla julafton. En årlig tradition och i år kommer familjen johanesson hit. Helst av allt skulle jag bara vilja sova bort den här dagen, och vakna upp snart igen och öppna julklapparna! vi ska fira i åmot i år, med släkten och kommer hem på juldagen, vilket ska bli skönt då jag får panik när jag är ifrån mina vänner för länge! jag har ingen aning om vad jag kommer få i julklapp vilket är en del av spänningen. Ska bli riktigt roligt att få lite nytt :) dessutom fick systrarna larsson pengar av farmor och farfar idag :) precis när man behöver inhandla mycket till nyår! :)

nej, nu ska jag nog ta det lugnt ett tag, sen måste jag duscha ur dom sista blåa slingorna som vägrar försvinna! tänker inte ha blåa slingor på julafton! NEJ vill vara blonda josefine igen ;)
Jag kommer troligtvis inte skriva mer förän dagen efter julafton så från mig till er alla : GOD JUL! MERRY CHRISTMAS! FELIZ NAVIDAD!

bye!

image110ponche navideño! LINN ;)


Vi skålar för våra vänner och dom som vi känner!

okej, igår var det en allmänt sjuk dag/kväll/natt! Hade velat att det hände mer ;) men tyvärr då! men nån annan gång på lovet, DÅ SMÄLLER DET!

först måste jag berätta om en incident på lasses konditori här i sandviken, jag och min kära vän sofie satt och tog en fika mitt på dagen och framför oss, på andra sidan rummet sitter det två 30+ män och glor som fan. Sofie märkte detta och blev en aning nervös men själv satt jag och bläddrade i nyaste nöjesmix då plötsligt en av dom kom fram till mig "är det där nöjesmix? får man ta den eftet dig? Är ni på bild? nehe, Synd!" jag vart helt paff! va fan var det med den här mannen? Jag snackade i telefon så jag kunde inte höra det pågående samtalet mellan denna man och sofie, men sofie drog med mig ut där ifrån så fort jag lagt på luren. Denna mystiske man hade börjat fråga ut sofie saker och sagt att han blivit helt paff när vi två kom in igenom dörren. Sen hade han frågat om vi var ute på krogen ofta, och lilla sofie förklarade att vi inte ens kommer in på krogen, vi är sexton! En snabb osäker blick och sen var han tillbaka vid sitt bord. En slibbig och äcklig vink från honom var det sista vi såg innan vi rusade ut och skrattade som bara den! vilka jävla idioter!

Kvällen började här hemma, men mat och a transover från vanliga söta sofie till supersexigasilversofie! HAHA ;)
riktigt snyggt! efter ett antal väg beskrivningar hittade rebecka also called the prisoner också hit till vallhov. sen bar det av hem till nath där jag och hon genast började fixa till oss. Och vad kan man säga, efter en hel del arbete var dessa två blondiner omvandlade till två helt andra personer : Två rockers med svart och blått hår! Ojojoj vilken förändring det var att se sig själv i spegeln. Detta märkte jag även under kvällen då man stötte på folk man känner " HEEJ!" och ett "hej?" till svar och efter ett antal blickar "NEJ MEN ÄR DET DU?!" haha ;) aa hur det kan vara.
Det förfestades i alla fall hemma hos lundan, och där hade vi riktigt treevligt, massor av glas och vips så va alla flaskor slut! Jag och Linnsan "herr kantarell" fick det mesta för oss själva då sofie inte direkt behövde mer.  Stina "pirat" var självklart taggad som vanligt så hon körde igång med tequila också! haha
Det sjöngs singstar och allt var riktigt taggat! massor av kostymer och skratt :) Dessutom hade daria ordnat så att kvällen skulle bli komplett! men självklart kom vi inte in och där inne var det för mycket personer, såg .. ingenstans! Maria måste jag säga var riktigt söt i min klädsel från förra året - städerska. Tur att den kom till användning i år :)
I alla fall så gick vi hem till lundan igen vid ett: Jag , madde och Natha och där hämtade pappa oss! skönt med en varm bil hem. Jag sov över hos natha och jag vet inte hur länge vi satt och försökte borsta ut allt tuperat och duscha ut all färg! det var i alla fall omöjligt, så vi orkade inte mer. Ringde i alla fall till sofie för att höra att hon kommit hem okej, och det hade hon , SKÖNT! men hon hade blivit bjuden på efterfest, och gissa till vem?! serriöööst det där lär vi ta igen på lovet! Så tjejer, taaaagggaaaa!

Idag vaknade jag halv ett av en stirrande natha och wilma! Haha ;) natha hade varit uppe länge och hunnit med en massa saker innan jag vaknat. Nathas hår var nästan tillbaka som vanligt, då jag fick en smärre chock när jag såg mig själv i spegeln! blå och svart i ansiktet och med ett stort och ruffsigt - GRÅTT hår!
Som tur är så ska jag snart in i duschen och ha i en hel flaska balsam och duscha lääänge så min blonda färg kommer tillbaka! nu har man fått känna på hur mycket man uppskattar sitt vanliga hår egentligen! men det var riktigt roligt att se ut på ett helt annat sätt för en kväll/natt!

nej, skriver kanske mer ikväll - om jag orkar. Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Ska nog träffa mickan ikväll och bara mysa! Snart är det fan jul! shiit!
bye!

före efter!

The remedy

Är helt sjuukt trött, helt död, men kan ändå inte slappna av och bara njuta av att inte behöva plugga eller bekymra mig över någonting. Det går helt enkelt inte, och kanske är det för att min kropp ställt in sig på stress och på att alltid vara på topp och plugga, plugga, plugga och andra bestämda tider osv. Nu går det inte att koppla av, men har i alla fall försökt.  Känns som sagt sjukt underbart med lov nu, behövde precis nu!

Men ändå är det saker jag tänker på hela tiden, saker att fixa och bestämma sig mer över vilken inriktning. Jag skulle kunna gå sam för eran skull! jag vill ha det som nu! skratta och umgås med er varje vardag, utan er hur skulle skolan och all stress hanteras då? Det skulle inte alls funka lika bra utan er.  Man vet ju vilka andra folk man kommer blanda ihop oss med, och visst vad vet jag om dom egentligen? Ingenting, men dom kan inte mätas med er, så är det ju och det vet jag. varför inte låta niorna välja inriktning från början och starta med den inriktningen redan i ettan? Jag menar, det vore så mycket enklare. Då skulle man inte bli fäst vid folk och sen skiljas åt? Så skulle det vara, fast ändå är jag glad över att det inte blev så, för då hade jag inte lärt känna dom nya människor jag lärt känna nu under den här första terminen. Jag älskar er rent utsagt och jag hoppas jag hamnar med så många som möjligt av er. SAM - SPRÅK eller EKONOMI! jaadu, i början va det solklart, men inte längre!

OH MY GOD! Daria skrev värsta nyheten nu!!! ÅÅH! shiit vad roligt det skulle vara!! ska dra, men ha det underbart. Och njut med folket runt omkring er, så mycket ni kan!
och till alla er som ska på maskeraden i morgon! Festa satan och shake ass on the dance floor, vi ses där!
sov sött nu lär jag snacka mer med D!
bye!!

I've been looking for freedom!

jaa hallådär! JAG ÄR FRIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!! seriöst, det känns så himla skönt med jullov. jag, Sofie och Linn träffades klockan åtta i morse! I KNOW! helt sjukt, eftersom vi började 10.20. Men vi pluggade och Linn taggade som faan! hon kunde allt i huvudet i stort sett så utan dej hade det inte känts lika bra. so THANKS! Känns som om provet gick relaitv bra ändå, en sten lättade från mitt bröst när jag gick ut därifrån. Det var helt klart en lyckokänsla. En till lektion och sen sprang sp1b bort från allt! frihet! Fast självklart, satt jag, sofie och daria kvar med Timo! alltid lika uppigande och roligt att få höra något nytt eller någon ny historia från honom! HAHA! dessutom fanns det fler i rummet ;) lite ögongodis si sådär! haha, eller vad säger ni tjejer? ;)

Jag och Sofie satt kvar väldigt länge och pratade om allt mellan himmel och jord! gud var sofforna är underbara! haha ;) mama kom  och hämtade mig och nu är jag äntligen hemma! är sjuukt taggad inför morgondagen! så nu ska jag bara njuta, och ta det lugnt ett tag. fast sen måste jag skriva svenska också, jaja, mycket bättre än historia prov i alla fall! Nej men nu taggar vi tjejer, kommer bli toppen det här!

Gudomligt skönt med lov, och på tal om skönt, HAHA! hur lyckas man "jag är så sköön!!" haha, jadu Daria, jag är ju som jag är säger alltid fel saker vid fel tillfällen! ;)

nu ska jag leta maskeradkläder till maria så ha det så bra, kanske skriver mer senare!
puss
bye!

looking for some hot stuffs!

you give me tingles in a silly way! god damn! you make my knees weak!

ojojoj mycket plugg, eller rättare sagt, FÖÖR mycket plugg med sofie såhär på kvällskvisten. först bibblan, vi skrattade så mycket så vi blev utskrattade, eller ja hon sa åt oss och sen stängde dom. så vi lånade några böcker till hjälp och gick ner till bolaget. Asså shiit LINN du måste bara höra vad sofie gjorde på bibblan men för att skydda sofie lite så skriver jag inte här, men du ska allt få höra i morgon. vi blev utkastade från bolaget och satte oss tillsist på mix där vi faktiskt fick rätt mycket gjort. men självklart känns det fortfarande surt och som att ett G är det högsta målet. ni vet vad ett G betyder för mig - IG och med tanke på att jag hade mvg på alla mina historia prov från nian (inget skryt) så känns det här sjuukt jobbigt, men just nu känns det inte som om jag orkar bry mig. och det tror jag inte fler i klassen heller orka. sista provet, bit ihop och kör på bara! sen får det gå som det går, sen är det jullov som inleds med maskerad! sjuukt taggat! snackade med nath som triggade upp mig rejält, hon är sjuukt taggad så nu har det verkligen smittat av sig. hon har dessutom en ny hobby, dejta in a freaky way! haha loved it, måste testa.

måste tacka för en otrooligt rolig bildlektion! åh herregud, skrattade så tårarna rann. Tack Maria och Daria för att ni får mig att skratta så jag nästan dör. man behöver sånt i vardagen och inte minst i skolan!
nej, men jag får väl ta och läsa igenom skiten lite till och sen sova sött. nu lyssnas det på underbar musik och försöker ladda baterierna inför morgon dagen. rätt lugn dag förståss men provet, provet ffs.

ha en bra kväll och till SP1b, plugga inte ihjäl er, då blir det för mycket i huvudet!
gonatt&bye!

bubbly

Orka plugga?!?! nej, verkligen inte! skolan tar död på mig, fast nej, jag ångrar inte mitt val. Dels för linjen i sitt men också självklart mina älskade klasskamrater! you make my day! och det vet du också Rebecka gumman, du har alltid oss kvar! :)

I alla fall så sitter jag här och borde egentligen läsa om upptäckstiden och skit nu! men vaddå, ni ska se boken! är hur fet som helst och måste väga flera kilo för faan!
nej, men jag ska läsa på lite till, sen har jag morgondagen också.

Vad ska man säga? taggad som faan till fredag! maskerad och hela skiten! kommer bli prima det där!
Jaa brudar, rockbrudar,svamp,silver,tjuv,flygvärdinna,städerska,pirat och hela skiten! hell yeah!

"cause everytime i see your bubbly face i get the tingles in a silly place. It starts in my toes, make me crinkle my nose"


forgiven.
bye!

image107

"det är mänskligt att göra fel, man borde lära sig att förlåta"

idag var det dags för skola igen, och visst blev man besviken när man cyklat så fort i kylan, så fort att man knappt kunde andas när man staplade in i omklädningsrummet i gympa salen! visst blev jag besviken när flickorna utbrister besviket att idrotten tydligen var inställd! Tack, tack susanne för att du inte meddelade att jag kunde fått ligga under det varma täcket typ en timme till!

Ingen lång dag direkt men en lyckad sådan, med självklart mycket skratt och sång på spanskan. Ja vad kan man säga cred till dig Edith! feliz navidad!
och vad kan man säga daria? vi får väl ta dom som blir över, right? ;) haha! sofie du är väl söt du!

satt kvar i skolan och kom hem typ halv fem kanske. Då blev det dusch, krama syrran adjö, kläder och sen bar det av till bussen. Självklart stod jag på ett ställe och väntade på mickan och mickan på ett annat ställe och väntade på mig, som tur var hann vi med 18.06 bussen. träffade alla andra på living room och det bjöds på världens godaste maträtt samt efterrätt. ojojoj sjuukt gott. och självklart blev det riktigt mycket skratt när man satt bredvid rebecka :)
"hjul mousse" HAHA eller vad säger du rebs?! sen sjöng vi lite också :) tyvärr hade ju servitrisen vaknat på fel sida, men det hindrade inte oss andra från att ha kul och hålla humöret uppe! tack till A och L för julklappen och självklart blir det en till termin för mig! :)

Kom nyss hem, hörde att mickan haft en riktigt lyckad lördag så nu taggar jag som faan till fredag! Kom igen nu, tjejer, nu smäller det! ska nog till lundan på förfest också! :) tmen niklas också, så klart! treevlans!

Jag lovade rebs, tyvärr, att lägga ut dessa bilder, don't laugh!
trevlig kväll/natt!
bye!


I'm afraid of olderness.

det var riktigt trevligt på konserten, orkar inte lägga in dom ootroooligt snygga bilderna på oss i kåpor, men lovar att dom finns här i morgon :) vi fick stående ovationer!

Åkte hem till mig med rebs och det byttes om, därefter bar det av till gävle med Sofie, Linn, Daria, Rasmus och hans kompis Henke :) det var riktigt treevligt tycker jag! Först billigt och bra käk på donken, självklart lyckades rebs spilla ut läsken, över daria ;) haha! eller ja, över och över, på skon i alla fall :)
Bion "evening" tycker jag ni borde gå och se, den var kanske en aning seg ibland, men annars en riktigt bra berättelse om livet och döden! Faktiskt sorglig, vilket då verkar konstigt eftersom vi på den andra raden mest skrattade och viskade! Tillslut fick tanten nog "NU FÅR NI ALLT TA OCH VARA TYSTA!" och det hjälpte väl, men sen när hon själv hostade fick hon minsann igen "tyst!" ;)
kom på mig själv med att jag faktiskt inte vet ett skit om min mammas liv som ung! skulle vara riktigt roligt att veta, måste fråga ut henne någon kväll!
Vi tog halv tolv bussen hem och Sofie skulle berätta om sin upplevelse i spökhuset på grönalund för ett antal år sedan! Detta ledde till många skratt, hör själva!
"Jag gick ut och han bara tog tag i mig och jag sa: Ta mig! han sa : I don't  speak swedish and shut up,, och sen tog han mig!" HAHAHA! du är minsann rolig sofie min kära vän.
nej, ni kanske inte är lika barnsliga och löjliga som vi, men vi skrattade minsann, så mycket så att magarna värkte ;) HAHA!
försökte skapa allsång men ickeicke, tråkigt folk på bussen, förutom mitt sällskap förståss och dom lite längre bak ;) right soffan? ;)

En riktigt lyckad kväll, även om jag och daria var taggad på lite fest sådär ;), men man behöver en sån här kväll också, ute i gävle med nära och kära! Tack för det!

I morgon gäller pluggning av matte-statistik för på måndag spökar ett matteprov och det kommer gå prima för mig, daria, sofie och linn? Hmm aa precis, men annars kan ju daria alltid göra det efter jul, eller hur? ;) för hon med dom långa ögonfransarna kan ju som sagt fjäska sig till vad som helst ;)

Nu får vi se om jag orkar se på lite tv eller kanske lyssna lite på musik innan den varma och sköna sängen! Sov gott mina vänner, sweet dreams!
Bye!

Hey baby, Hey baby, Hey!

Igår hände det som inte fick hända! Jordens Mensverk när vi satt och åt med släkten! Allt var jättebra tills helt plötsligt verken kom och jag hängde typ över bordet! "så där kan du inte ligga, josse!" men jag bara glodde ilsket "mensverk!!!" då blev alla tysta och försökte hjälpa mig så gott dom kunde. Jag reste mig, gick runt runt och höll mig för magen, alla glodde, pinsamt! Detta hjälpte dock inte så detta slutade i att mamma fann mig på en utav toerna, liggandes på golvet med benen på toalett stolen och händerna kring magen! HERREGUD! jag önskar jag varit i farmor och mormors skor just då, ni vet klimakteriet. Eller att jag kunde förvandlas till en kille, bara för sådär en tjugo minuter tills alvedonen verkat ;)

Som tur är gick det över och det tackar jag min kära vän, alvedonen för! Jag och mamma åkte förbi Nat och we drove to lusseinnebandyn på jernvallen :) och där fanns också söta sofie och kära linnsan :) Mickan sjöng med lucian och umgicks med oss efteråt. Vi hejade självklart på Hannah med H's lag "bondjävlar" haha och hannah, du var så söt när du sprang runt där och vi kunde inte göra annat än att ropa "Hyllan! Hyllan!" ;) haha
Det var riktigt treevligt och jag orkade faktiskt vara kvar till halv två ungefär. Då tog jag, mickan och Linn sällskap och självklart donade mickan skjuts hem med två lammkött ;) haha! fick skjuts typ några meter, vilket jag tyckte var onödigt, menmen, man tackar ju ändå inte nej till skjuts.
Stupade i säng direkt!

vaknade sent idag, fan! jag som skulle träna på matten! jaja, jag övertalade systeryster att ta ett senare tåg hem i morgon så hon hinner hjälpa mig lite.
Idag så ska jag ha konsert med kören, så lär åka runt kvart i två, sen hänger rebs med mig hem och ikväll blir det mys i gävle med folk från klassen :)

Bye!

en stjärna lyser så klart

cyklade idag också! FY FAN VAD KALLT! skönt att komma in i hammarskolans värme! och nej, vi vill inte flytta! protester i massor!
redovisningen gick ju riktigt bra, både för mig och maria :) känns riktigt skönt att ha det gjort, nu håller jag tummarna för dom andra flickorna :)

Det känns lite konstigt att man skriver mer om nyare vänner här, på ett positivt sätt så klart,  men det känns underligt att man skriver om nästan ett helt nytt liv. Jag älskar verkligen mina vänner jag haft i nästan hela mitt liv, det är klart jag gör, men jag skriver inte mycket om dom här, jag menar oftast är inte dom med i min vardag nå mera. Skolan och dess dagar gör så himla mycket att det blir mest det man skriver om här.

Och på tal om skolan så var det en rolig dag idag, kort, eller ja vi stannade kvar några stycken, fråga mig inte varför men treevligt med skratt och musik :) och eftersom D skrev en sån rolig presentation om alla så tänkte jag göra detsamma fast mer kortfattat :)
Sofie - hot legs som inte skäms för någonting
Linn - hon som är mystiskt kär och alltid på glatt humör!
Rebecka - Min trogne sångpartner vars skratt får alla andra att falla in och skratta med!
Daria - otroooligt snygg klädstil måste jag säga ;) haha, och dessutom får hon alltid som hon vill.
Maria - Den spralliga som säger allt hon tänker :)
Hannah med H - riktigt roliga och intressanta tankar om allt och alla, och denna brud borde ni akta er för, hon backar inte i första taget! :)
Sara - Killtjusaren som ÄLSKAR sallad
Vill tacka dessa tjejer för att ni gör min dag :) vad hade skolan varit utan er?
I början ville man bara dö och byta linje, typ, men nu skulle det aldrig falla mig in! Thanks to you, sunshines!

Såg nyss på en sjuk video på youtube. Filmad på ida! HAHA ida berättade själv hur trött och sliten hon var och det ser verkligen ut som om hon spelar och sjunger låten "halelujah!" DU ÄR SÅ SÖT!

fick lite dejá vu i skolan - låten fick mig att tänka tillbaka! miss it kind of...

ikväll blir det julbord med släkten :) mysigt! och sen så bär det av till lussen med girls! mysigt ska det bli!
ha en riktigt bra kväll!
bye!


Luciaa..

image103

Tjoho amigos!

Idag har det varit en fullspäckad dag med massa lucia firande. Först i morgon på matten så släcks lyset och in kommer nån lärare - Lucia, Olov - tärna och Daniel - tomte! Nu menar jag lucialinnen, glitter krona, RUBBET! det här var otroligt roligt och fick en att bli lite varmare efter morgonens otrooligt kalla cykeltur till skolan! Riktigt roligt! dessutom fick vi choklad!
Sen bar det av till kyrkan där vi såg på skolans lucia framträdande! allt gick väl bra, förutom att lucian svimmade tillslut! ojojoj!

Mysigt med lussebullar och festisar med klassen :)

Dans på indv. vi var endast fyra stycken, vilket gjorde att vi fick jobba hådare, shiit, riktigt varmt blev det.
Sprang tillbaka till skolan i kylan och mötte upp med Rebs och vi fick först göra ett akut besök till apoteket då jag kände att jag var på väg att, ursäkta uttrycket, bloda över! HAHA!
Sen var det körträning och det är så sköönt att sjunga ut i kyrkan! haha, hör endast mig och rebecka vilket gör det ännu roligare :)
Jag fick typ inte skippa extraträningen i morgon, men screw you! nej men seriöst, det känns som att man hellre äter ute med släkt och nära en fredag kväll? Dessutom blir det lussebandy efteråt med alla kära flickor!

Jag och Rebecka Mötte Sofie, Linsaan, Maria, Daria och Sara på jensas där vi åt och snackade tills vi gick upp till kyrkan, för tredje gången denna dag, och kollade på lucia framträdande, också tredje gången. Mickan var klart finast :)
Sofie viskade sjuka kommentarer om alla vilket fick mig att skratta så tårarna rann. Detta gillade inte damen framför som hela tiden kollade bak på mig, daria, maria och självklart sofie som även fick killen bredvid att glo konstigt när Sofie kände för att sjunga med till sångerna! ÅH HERREGUD! ;D haha!

Det har varit en riktigt mysig dag med dom klart treevligaste personerna i klassen! bless you all! :) Och självklart hannah med h också, som dock inte deltog i denna kväll!

I morgon är det redovisning på svenskan så jag ska träna nu på mamma, ha det riktigt bra och TREVLIG LUCIA!
BYE!

Las Ketchup!

Privet!

Jaa, vad kan man säga? Idag var det blandade känslor i skolan. En massa skratt med Linn och Sofie! men desvärre också en jävla massa mensont! tänkte ta och pallra mig hem på eftermiddagen och skita i bilden, men duktig som man är så gick man dit, och där var inte många, ändå och fick höra på dina otroligt dåliga åsikter! "emos är ju såna där jävla fula folk med svart hår i hela ansiktet och alldeles vita med sönderskurna armar" "Motsatsen? Jaa det är ju dom där jävla bratzen som ser bättre ut men som lever på deras pappas pengar" MEN HERREGUD! jag hatar, okej hatar är ett starkt ord, men jag gillar verkligen inte dig och dina löjligt dåliga åsikter! Seriöst, bete dig som om du faktiskt går sista året och snart ska ut i vuxenvärlden!
Nej, tur att man kunde glöma mensonten ett tag och dansa loss till Las Ketchup med Linn och sen när Sofie skulle göra det värsta seriöst så höll jag och Linn på att DÖ av skratt! nej , men det var riktigt roligt, att uppliva gamla minnen med nya vänner :)

Sen fyller SofiA år idag så vi fikade med kladdkaka vilket passade mig perfekt just nu :) , choklad hjälper tro det eller ej, och självklart dök Timo upp och roade oss lite också.
Jag, Linn och Sara lurade SofiE att hon hade en fläk i baken och efter det förra dramat så blev hon skiträdd och sa upprepande gånger "seriöst, det här är inge kul, menar ni allvar?!" hahahahah! nej, jag tyckte synd om dej, men efter hur mycket du skämt ut mig, så kan vi väl säga att vi tagit vapenstillestånd nu ett tag framöver, eller vad säger du soffan? ;)

Jag och Sofie satt kvar i skolan ett tag och arbetade lite på svenska arbetet. Ett tag var vi helt själva i skolan, eller det kändes så, och det var alldeles tyst och fridfullt och jag håller med Olov "den här skolan har något speciellt" det kommer bli tråkigt på något sätt när vi flyttar där ifrån. "det finns små lögner, det finns stora lögner och det finns statistik" jadu Olov, du är klockren och du fick mig och sofie att koppla av och lyssna på dig under våran "otroligt hårt arbetande mattelektion" i soffan ;)

Sen måste jag erkänna att jag blev en aning avundsjuk när hälften av våran klass får KLÄ UT SIG I JÄTTE SÖTA KOSTYMER på draman! Det fick inte vi göra, eran nya drama lärare verkar vara skitbra! Ni var så söta, jag dog av skratt när jag fick se er spela upp era pjäser i alla peruker och kostymer! HAHA!

När jag kom hem pluggade jag på en uppsats och rätt som det var, så stormade min kära älskade syster och marcus in genom dörren. Pappa hade hämtat upp dom och nu stannar dom över helgen! Visste ni att syskonkärleken är den största? :) jaa det måste vara så i alla fall! jag älskar dej mi hermana mayor!
Sen mötte jag ida och vi gick till mickan där jag lockade hennes hår inför LUCIA dagen i morgon.
Nej, nu har jag duschat och nu väntar sköna sängen!

hoppas ni haft en treevlig kväll!
bye!

Qué es purr purr?

åhnej! idag förvandlades den söta och omsorgsfulla sofie till värsta djävulen! HAHA! okej, så illa kanske det inte var, men hon var riktigt sur ett tag så linn och jag retade henne och då blev det värre! men det ordnade sig då jag och linn fick henne att dansa som förlåtelse ;) då fick jag en del av min hämnd genomförd också. En kille gick förbi och gjorde tummen upp "nice" haha gud, Sofie höll på att dö, röd i ansiktet ofcourse ;)
"men om vi skulle tjaffsa och förlåta varann direkt, då skulle det vara samma sak som att vi inte bryr oss om varandra" jaa, du har väl rätt soffiiee så det var väl bra att vi gick runt och slog varandra ett bra tag innan vi la ner ;)

Nej, men det var en trevlig men lång dag i skolan och dessutom fick jag mens också! FAAAAAAAAAAAAAAN! tur att man inte ska göra så mycket i helgen då, nu lär jag gå på tabletter igen!

Kom hem för ett tag sen och skriver på svenskan, ska strax äta och sen blir det nog bara att ta det lugnt med min värkande mage/rygg och vänta på att mickan ringer, ska nog locka håret på henne. Och till er som inte vet, så nej, hon blev inte Lucia, fan vad dåligt! ;)

OJ! har Tv:n på och nu kom det en fråga på "deal or no deal" som löd "vem spelar den manliga rollen i dirty dancing?" så du skulle vart där Linn ;)
frågor på såna där program är så töntigt lätta.

Jag och Daria har iaf varit duktiga i skolan nu några dagar, svårt såklart!
Ikväll blir det Desperate Housewives! yeees! :) watch it and have a great evening!
bye!

image102

HALELUJAH!

image100
ååh, lyssnar på Amanda Jenssens version av "hallelujah" och jag får gåshud varje gång! löjligt kanske, men jag blir såå lätt berörd! Lika när jag nyss satt och åt med mami och papi och på tv:n visades nobeldagen på tv4.
Två amerikanarna fick nobelpris i ekonomi och dom var så söta när dom stod där och såg så rörda ut att jag blev skitrörd! herregud!
måste dessutom säga att jag älskar "bleeding love" med Leone Lewis! LYSSNA!
"but I don't care what they say, I'm in love with you. I keep bleeding love"

tro det eller ej, men jag har faktiskt läst lite ur bibeln nyss! haha, jag var tvungen att göra det till ett arbete, inget annat ;)

Jag fick en smärre chock idag i skolan! Herregud! detdär har ingen betydelse och du mådde väl skitbra innan? när du inget visste? du borde må exakt lika dant nu, jag menar det var direkt inget betyder någonting alls!
andas och gå vidare!


nu börjar jag få julkänsla och jag längtar såå mycket till julafton, nyår, you name it! alla dagar på jullovet vill jag ha nu! :) Nu blir det lite till plugg och sen blir det "prison break" med Wentworth Miller. god damn! Nej, nu får ni ha en riktigt trevlig kväll och FELIZ NAVIDAD!
bye!

Suspicious minds

Okej, har inte skrivit på ett tag nu, så varför inte en liten helganalys såhär på söndagkvälls kvisten? ;)

Fredag - Ja, vad ska man säga! bilder säger mer än tusen ord, därför lägger jag ut bilderna från globen här i morgon. I alla fall så var det en underbar stämning där inne och allt låter såå mycket bättre live, men till kelly clarksson som faktiskt blivit en världsartist utifrån american idol - du får oss att rysa! så bra är du ;)
Amanda - Suspicous minds och Marie - all by myself! uuuh :')
okej, jag är inte där för autografer eller för att man tror att man kan få typ amandas bror att bli kär i en.
"Jens, you are sexy mama (amandas bror)" I mean come on giirls!
Sen blev man halvt döv när danny klev upp på scenen! Åh herregud! Alla småtjejer skrek som bara den! Menmen, jag är i alla fall där för tillställningen och musiken ;)

Lördag - Gick till natha also called "jeanskjolen" vid fem där det börjades ordna med make-up och hår. Sedan bar det av till Madelajne för att fira henne. mat och fika :)
Jag, Daria och Natha kände för fest och tack vare Sofie så kunde vi kliva in hos tamminen och dansa lite :) Det var bara vi tre och ida som blev kvar av tjejerna. Och okej, nu dansade typ ALLA!
kvällens klart skönaste citat "Ni är våra SP1 tjejer" :)
men som vanligt, så tröttnar man efter ett antal drinkar och samma låtar, så vid ett tiden gick jag och natha hem och vad kan man säga?! slutar alltid med konstigheter!
- Hej, jag ringer från "vem har inte haft klamydia?" i stockholm.
HAHA herregud! Lyckad helg som tyvärr nu är över.
Idag, söndag, har jag bara tagit det lugnt vid tv:n och snackat lite med mickan.
Nej, nu ska jag kolla på One Tree Hill!! Daria , jag hoppas du märkt att det börjat igen! :)
Sen är det ju "love actually" ikväll! :) det blir toppen! eller vad säger du, Hannah? ;)
Ikväll får mickan reda på vem som blir lucia, så håll tummarna nu!

Hoppas ni haft en riktigt bra helg! I morgon är det skola och SP1b startar dagen med bugg. Hmm eehh aah.. haha!
BYE!

It's off to the stage ;)

Usch, Usch! var på bio igår kväll. haha jag och ida och två till! fan! snart lägger väl Roxy Star ner också. Sandviken kommer sakta men säkert tyna bort!
"Leo" fy fan vilken hemsk film! okej, om jag ska vara ärlig så gick jag faktiskt ut därifrån, för jag förstod vad som skulle hända. och hela filmen handlade om hämnd, typ alla dog. Jag och ida grinade flera gånger ;) haha

Skoldagen var riktigt bra, skön fredag. MEN FUCK YOU LINN ;D hahah för att du skvallrade om våran lilla plan på sofie ;)

Jag försöker, men om du inte uppskattar det så, fine..

satt kvar i skolan ett tag med sofie och hennes "prins" ;) sen gick jag till Lindex och mötte upp mamma. kom hem för ett tag sen och har duschat, bytt om och done some make-up :) snart bär det av till storstaden, får se om jag lyckas köra med en nackenchock ;) sofies lilla idé och kanske! då lär jag ju bli med på TV åtminstone! nej, ha en riktigt sköön och härlig fredag så hörs vi i morgon igen!
Nu ska man inta scenen, right persii? ;)
BYE!
image99


no one

HAHAHA! ÅH NEJ vad jag fick skämma ut mig idag! seriöst sofie! Okej, jag hade suttit med Persika och hennes vänner ett tag och skulle gå tillbaka till sofie, linn, maria, hannah och rebecka. Och vad gör inte hästen med dom vibrerande näsborrarna?! hon skjuter undan min stol så den flyger in i det andra bordet och jag flyger ner på golvet! HELA CAFÉTERIAN skrattade och jag höll på att dö av imberesment. Persiika skrattade så hon grät!
Jag ska iaf ge igen, när du minst anar det. men sofie fick ändå skämmas lite idag hon också! Jag och Hannah fick henne att bryta arm med två bandygymmare vilket hon inte ville med egen vilja, men nej, lilla söta sofie, du hade ingen egen vilja då! Sofie blev tomatröd i ansiktet och jag kunde bara skratta! skrattar bäst som skrattar sist ;) eller hur man säger.  love you still baby ;)

nej, JAG HATAR TORSDAGAR! sket i allafall i dansen, men jag var faktiskt sjuk. Jag kollade på Ullrika med mina snällaste ögon " vi fyra är sjuk! jag kan förstå om det låter konstigt men det går något i klassen HOST" hihi ;)

jag skulle fika med maria och daria men smart som jag är så hade jag lämnat pengarna hemma! får bli en annan dag :) I promiss :)

Skriver nog mer ikväll! ha en riktigt bra kväll!

jag förstår mig inte på dig, och inte dig heller.

BYE!

I need you

ååh :'( fick nått fel nyss när jag tänkte på alla fel jag gjort i mitt liv.

hur jag svek dig tillexempel. du gjorde allt för mig, slogs för mig och du brydde dig mer om mig än någon annan närstående du hade, även fast dom förtjänade dig mycket mer.
"bara för dig ska jag vandra genom eld och vatten" en rad ur en av alla texter du gav mig! jag förstår inte hur två så olika personer kunde komma att bli så goda vänner. Jag kände mig trygg med dig, jag visste att du alltid skulle stå bakom mig, aldrig skulle vi skiljas åt. Då skulle ingen av oss klara oss?! Du skyddade mig, och jag hjälpte dig genom att jag var så olik dina andra kompisar, så duktig och ordentlig. Nu är det långt ifrån vem jag är idag. Du hatade att jag blev någon annan. Det gör ont i mig när jag tänker på den här tiden. Hur kunde det bli som det blev? Jag menar, du gjorde allt för mig men jag gav inget tillbaka i slutet. I början var jag stolt över att få ha dig som vän, men i slutet var jag inte närvarande utan hade så mycket annat för mig. Detta sårade dig och det visades på ett hemskt sätt. När du berättade blev jag GALEN! jag började slå och skrika ut massa elakheter. Idag kan jag förstå varför du gjorde något sådant, vem vill inte komma bort från tankarna och verkligheten någon gång ibland?
Nu är allt förändrat och jag känner inte dig längre. Tack för tiden.

Dessutom saknar jag din närhet så otrooligt mycket gumman, det var så perfekt för ett tag sen, i somras tillexempel. Vi lovade att aldrig skiljas åt när skolan började, men ändå blev det så, och jag vill att vi lägger skulden på mig.
Det känns ändå skönt att du känner samma sak, att du också saknar dom där tiderna, det vet jag att du gör. Du har sagt det själv och genast släppte en börda och jag kunde pusta ut. Vi är vänner igen, och jag älskar dig otrooligt!

Sen har vi dig kvar, jag vet egentligen inte vad jag ska säga om den saken. här var det inte jag som svek någon, jag blev sviken, och kanske var det bra. jag fick veta hur det kändes och det gör så himla ont!
Det har satt spår i mig och dom kommer alltid finnas kvar, egentligen för dom med sig bra saker också. minnen och skratt, det är klart vi hade sånt också. Tack ändå.

Jag vill bara att allt ska vara som vanligt egentligen. Deep down vill jag väl det, men jag är såå glad över dom nya vännerna man fått! Ni vet vilka ni är och det är såå skönt att ha er där.
Men sen har vi alltid mickan också! jag vet att du alltid finns där, även om vi hade ett sjukt telefonbråk i dag, så vet du att du fortfarande betyder mest!

Och innan jag går och fortsätter mitt liv!
" we are the party"
image96
image97
image98

BYE!

You make me want to throw up



NEJ! kom precis hem och är sjukt förbannad på hur vissa folk ser på vissa saker! Han sitter och skriker på en annan om hur det BARA är utlänningar som slår ner folk och våldtar, Jo minsann! det är han säker på, han har ju sett det på EFTERLYST! VÄX UPP GRABBEN! Håller helt med dig, du som säger att man inte kan säga att utlänningar utspelar allt våld, det är fan svenskar också! Jag har själv varit med om en händelse med en utlänning så, visst, jag kanske är på min vakt, men nej! jag drar fan inte alla över en kam för det! finns fan utlänska familjer och personer som bor i det här landet, som aldrig gjort en fluga förnär! SUCK!

Sen blir jag sjukt irriterad på dubbelmoral! var bara tvungen att skriva det där.

Nej, men annars har väl dagen varit bra, skönt att få skratta sådär igen, med Sofie och Linn. Underbart att Sofie skaffat blogg också! :) cred till dig! sen försökte denna fuskmaja fuska igen under vändtia ;) haha!

vi får se vad som händer idag. har precis lagt ett prov åt sidan, skönt att ha det gjort. men nu funderar jag på om jag ska ta tag i svenskan. får se :)

Skriver kanske mer senare! men ni får ha det så bra!
byebye!

image95

Vem har tänt den stjärna, som speglas i ditt öga?

trevligt med skratt i skolan! eller ja, det gick ju överstyr så stackars Daria gick och gömde sig ;)
Linn - vad kan man säga om ditt skratt? ;) haha och lika ditt Sofie. Hoppas Maria förstod att ni bara skämtade med henne ;) men förstår på ett sätt, kan vara riktigt drygt när dryghet går överstyr ;)
på mina arm står det "Linn är min bästa kompis. I love" ;) haha tatuering av Linn själv. Och på min andra står det
" Du är en söt vän / S"

Spanskan : "una chica rubia y muy tonto con muchos dineros" ;) körde lite jeperdy eller hur det stavas ;)
översättning : "en blond och korkad tjej med mycket pengar" ;) kan ni gissa? :) paris hilton såklart! haha ;) Snacka Om dålig fantasi
får se hur det där går för oss i morgon.

Har pluggat ända sedan jag kom hem och är sjuukt trött! Resulterade i att jag lade mig i kökssoffan med filt och hela köret! fryste som faan och hostade. Mamma kom med SAM-böckerna och förhörde mig. känns som om det kommer gå hyffsat faktiskt :) får hoppas på det iaf!

pratade med min kära syster i telefonen. Sjukt samtal som ledde till att jag grinade av skratt tillslut.
Car " hörde du att vi ska fira jul i Åmot?"
Jag "neej, men det blev väl ändrat?"
Car "Va?"
Jag "åh nej shiit, men guuud vad läskigt! jag har drömt"
Car "åh nej shiit, men guuud det är såå hemskt, att man drömmer nått och tror det hänt på riktigt. Jag drömde att jag träffat en gammal kompis och vet exakt vad han hade på sig, men sen säger marcus att han inte ens är hemma i sverige"
Jag "Hahah ÅH NEJ"
Car " och sen drömde jag en mardröm och periodiska systemet i kemi, att jag skrev fel på en uppsats"
Jag "men vaddå science nöörd?"
haha, sjuukt, jag kommer förmodligen drömma om allt inom ekonomi i natt.

Car "Jag kan inte laga mat. skulle prova på en vegetarisk rätt men den smakade skit"
Jag "måste det vara vegetariskt då? Svårt att laga till nått kött, typ köttbullar eller nått"
Car "Men jag har kommit fram till att jag hatar kött! mår bara äckligt av det"
Jag "men hur blir det på julbordet dårå? det som du ser fram emot så mycket? Eller ja, du kan ju äta prinskorvarna i alla fall.
Car "Va? jag hoppas du vet att det också är kött?
Jag " Neej? det låter ju helt fel"
Car "men josse, det är kött nermalet i skinn?!"

jaha, tack för den syrran. Jag kommer definitivt hoppa över prins korvarna på julbordet i år.
Och ja, jag vet att korvar också är kött, men jag fick väl nått tankestillestånd där i samtalet.

Nej, nu är jag så trött på allt, på vädret, på skolan, ALLT!
antingen ska det vara snö eller ingen snö! inte något mellanting där det ligger, grå, GRÅ snö på vägkanterna! SUCK!

Nu ska jag plugga klart och sen, desperate housewives, jaa tro inte att något plugg i världen kan hålla mig borta från det.
BYE!

he bailado salsa ;)

jaa, gårdagen resulterade i att jag, mickan och mathilda snackade under filmen, kanske för att slippa bli skrämda. Ida "TYYYYYYYYST" haha ;) mys iaf! fast jag hatar skräckfilmer egentligen. är så himla paranoid så jag kan älta sånt där långt efter.

Idag var det dags för skola igen. och vad kan man säga om idrotten?! HAHAHA! herregud, zelim, inte alls taktkänsla så jag försökte så gott jag kunde men nej! haha det gick inte! detta resulterade i att victoria och dom andra som satt bredvid skrattade ihjäl sig och spelade in ;) haha
nej, tur att man fick dansa med andra också :)

ganska tomt och tyst idag ;) både rebecka och sofie var borta ;)
tur att andra i klassen också är treevliga då :)
spanskan :) "que comiste anteayer? hmm "anteayer comí... vad heter kina mat?" haha ;) linn skrattade och carolina sa att man bara sa chineese nånting ;)
MEN GUD TIMO! hahah ;) du får mig generad ffs ;) tur att du finns att muntra upp oss ibland iaf ;) haha

nej, ekonomi provet tynger mig, men jag lär väl. nu vill jag hellst bara ha helg igen.
skönt att slappna av med allsång i bilen på väg hem ;)

bye!

some old times

jaa, tänk hur allt var lättare förr :)

mickan strålade på scenen på krysset ;) haha ;) jag och ida strosade lite och rebecka ett tag också. sen åkte vi med mamma för att släppa av syster och marcus vid tågstationen i gävle :)
skulle på bio med ida men vi bestämde oss för att ha en mysig filmkväll här hemma istället med mathilda och mikaela :D det var riktigt längesen man träffade Mathilda så det ska bli riktigt roligt och mysigt! :) nu laddar vi upp med julmust och annat gott!

kände för att lägga in lite gamla cafeteriabilder från nian :)



It's a brooken hallelujah!

ojojoj! vilken rolig helg det har varit. trodde detta endast skulle bli en "ta det lugnt" helg, men icke icke! :)
Okej, i fredags blev det lugnt framför idol med mickan och mamma ;)
först hade jag och mickan snöbollskrig påvägen till prillan och sen satte vi oss här nere framför öppna spisen och såg på idol.
lite pinsamt att erkänna men JAG GRÄT NÄR AMANDA SJÖNG HALLELUJAH! det framträdandet gick rätt in i hjärtat på mig. och det var inte nåra tårar heller.
Mickan "Men josse!" och mamma "det är bra att du har känslor" ehm? haha ;)

igår var det uppträdande med kören i kyrkan. haha är väl att man kan säga. småbarnen var riktigt söta och det gick väl sådär när vi sjöng, men roligast var det när mickans mobil började ringa från läktaren! åh nej! ;) haha ingenting slår din min då babe ;) <3

Sen bar det av in till gävle för att äta fint på kinarestaurang med mickan och ida! haha ida var så söt där hon satt och klagade över att hon inte hade bordsskick för såna där restauranger! haha ;)
blev mycket snack och flört med kyparna ;)
sen gick vi runt i gävle ett tag och funderade på om vi nästan lika gärna skulle kunna ta nästa buss hem, men då ringer Kevin, kära kevin som räddade våran kväll! han kom och hämtade upp oss och det bar av åt hans och rawands nya hus i hagaström :) såå himla stiligt och rent! en blick i badrummet och vi var säkra alla tre "såhär ska vi bo!"
Kevin hade massa vänner där som alla var trevliga :) ååh jag blev så rörd när rawand snackade om kärlek och att det är så lätt att säga, men så svårt att göra ;)
det blev dricka, vattenpipa, dans och skratt! säger bara "bachi bachi" ;) eller nått sånt!
man känner sig verkligen hemma där.
när det var dags för dom att dra in till stan för krogen hängde vi på, jaa inte in på krogen då, men in till stan där jag och mickan fick jaga ida då hon sprang fram och tillbaka! på ett bussen hem träffade vi riktigt roliga och trevliga människor som hängde på när jag och mickan startade jul-allsång i bussen :D
ida hoppade av vid norrsätra för att gå till nån kompis, men jag och mickan hoppade av vid prillan efter att dom på bussen skrivit ner massa röster på mickan! "LYCKA TILL NU NUMMER NIO" ;D haha

vi somnade på dirr och idag är jag såå trött, men ska ändå till idiissseeen snart och äta med hennne tror jag. sen ska jag ner på stan med rebecka och strosa lite på julskyltningen ;)

hoppas ni andra haft en riktigt bra helg! i morgon är det bara att bita ihop då real life är tillbaka ;)
bye!

RSS 2.0