I can't stand how much I need you.

I woke up this morning with a smile on my face... and no body is going to bring me down today!

Jag har börjat se ljusare på världen nu, tro mej, jag försöker , och det ska bli bättre!
kom hem från kör grejen idag, haha, well let's say it like this, Mic can make you laugh at anything!
Det kändes som om vi umgicks med våra små syskon och mic sa " om ni gör för mycket oväsen i natt, småttingar, så kommmer jag" ;) hahaaa

sen är det så kul hur mikaela kan ta upp all luft i ett rum och verkligen visa att hon finns, jag beundrar det med henne. hon fick iaf mig att skärpa till mig och njuta av friheten ;) vi åt underbart god mat och sjöng så mina stämband typ sprack. Jag och mic kunde umgås på egen hand, och då dom andra fnittrade och kollade bort på "pinsamma sexscener" i "the girl next door" planerade vi halloween och mic berättade typ vad som skulle hända till dom andra ;)
Vi snackade Desperate housewifes med A och L och då vi hade "free songtime" med A så sa hon att hon beundrade min röst och alla snygga wailingar jag gjorde! man blir alltid glad åt sånt, även om man kanske inte riktigt håller med själv.

Mika skrattade åt allt småttingarna sa och jag skrattade åt henne, hon är ju som hon är, but that's why I love her.
men dom är ju söta också, det tkr både jag och mika, minns själv hur vi var när vi var mindre.
Vi fick iaf ett eget rum som vi kunde göra till vårat eget och snacka hela natten :)

HELG med mic & nat - finaly!

ska dock inte träffa karran och jennifeeer idag, får bli på torsd, så idag ska jag strax ta och ringa mika för att styra upp något denna tisd eftermiddag/kväll! sen ikväll blir det ju självklart Desperate Housewifes!
 miss berger& miss larsson ;)


Cya!

I will dare

Okej, det känns väl en aning bättre, skippade alla planer och mötte stina nere på stan. for once känns det rätt bra men nej ändå inte! fan jag skulle gått till den inbokade psykolog tiden iaf! nej , jag är fortfarande inget psylfall även om ni kanske tycker det? men whatever! jag kanske behöver snacka med någon som skulle förstå?!

Jag förstår inte hur man kan förlåta någon men inte den andra? nej, sen hatar jag hur folk kan se upp till någon som om det vore dens gud eller något, när personen i fråga egentligen inte ens är värd besväret! jag visste hur det skulle bli and here I am, left in the dark writing here.

Jag vet hur folk kan se mej "hon som har det där perfekta" min gode vän jennie kunde relatera till låten "det som du har" men shorty när hon blev vän med mig. hon sa att när man klev in i mitt hus var det som att kliva in i det perfekta livet! men herregud, även om jag älskar dej gumman, läs så kanske du förstår att allt inte alltid är så perfekt som du tror.

Nej! jag blir så himla less på allt! kan man få leva om nått år och göra misstag ogjorda? egentligen vet jag inte vad jag menar när jag skriver misstag! menar jag valen eller orden? nej, jag vet inte, både och kanske. Innombords skriker jag men jag försöker ändå, jag gör verkligen det. vem är det som försöker styra upp allt? jag tycker det är min förtjänst in this case.
Ni som förstår vad jag menar kanske tycker jag överdriver, men nej, jag gör inte det! såhär känner jag och därför vill jag att ni ska veta det! alla är unik, alla är på sitt sätt, take it or leave it!

nej, nu ska jag ladda upp inför morgondagen. en liten tripp med kören. även om det känns som om man sitter där med sina omogna "småsyskon" så har jag iaf mickan, och det ska bli otroligt skönt att komma bort en dag och umgås med henne, det var fööör länge sen! och till er som hittar på rykten om henne eller om andra oskyldiga människor! grow up!
nu ska jag se på one tree hill och njuta av vänskapen mellan lucas, brooke, peyton, nathan och haley!
ha det riktigt bra!

cya  

                                                                                                                
om livet ändå vore så :)
image27image28baby & i :)

Take me away!

image25

vem är vaken nu? jag! jag kan verkligen inte sova.
Jag förstår inte det här.
hur kan man tycka om en person jätte mycket men samtidigt verkligen bara skulle vilja trycka ner personen på en stol och berätta hur man verkligen känner och tycker? Berätta hur besviken och ledsen man är?
Jag blir så irriterad på att man inte kan förstå hur en person har en speciell inverkan på sig själv?

Varför förstår folk inte hur dom borde agera och vara i vissa situationer? Hur kan man utesluta någon helt och hållet från att ha deltagit i allt?
Jag hatar det här! och det är just sånt här, speciellt sånt här som får min självkänsla att verkligen börja brinna innombords igen!
hur fan ska jag orka det här?! Hur gärna jag än vill så kan jag inte prata om det. det kommer vändas mot mig och bli ännu värre, det är jag hundra på och varit med om förr. jag vet hur det blir, vad som händer.
Vad ska hända nu? just nu vill jag bara markera och trycka på delete, men självklart ändå inte. åh! jag vet inte, shiit, vad jag hatar hur min hjärna går på högvarv just nu!

Snälla rebs, vi lär fan börja med musiken snart! inget är bättre medicin än musik just nu! det låter kanske sjukt, men det är underbart att låta känslorna flöda med musik. minns det från min och karins tid! borde skriva ner en låt nu, maybe, får se. Det går fan bäst när man mår såhär, konstigt nog.

Man skulle ta med en bild till draman efter lovet som representerar en känsla! well, hat eller sorg passar som handen i handsken för den här flickan just nu!

>Det var iaf underbart kul att träffa Jennifer igen! Shiit, ville bara grina ut allting. Om jag ska vara helt ärlig så är hon den personen som förstår mig mest och kan mig utantil. Det ska bli underbart att prata ut med henne, persika och karin någon dag nu.<

Skönt att ha fått skriva ut lite ilska och rädsla. tack!

C YAH!

cause in my heart, I still know who you can transform into.

Ska snart vandra över till persika, ska bli trevligt.
Ni vet hur en sak kan värka helt annorlunda för någon annan? kanske lät weird, men om jag går till en plats där alla är för en och samma anledning så kan platsen ändå förvandlas till en annan tanke och drama mellan vissa personer?
I'll be ready.

Iaf så var jag i valbo idag med mami & siiz, det var treevligt. köpte present till persika och lite egna grejer.
Scenen var uppställd och det var en öppen tallangtävling.
Siiz - "gå upp nu då?!"
joss - "no way!"
Det var typ så och jag tycker det verkade vara flera i typ tio års åldern ;)

Igår färgade jag håret på Jenniiiiiiee! och vi hade riktigt kul! pratade om gamla minnen och for one moment, it felt like old times :)

Nej, nu ska jag väl gå och förbereda lite till innan stinay klampar in och vi ska gå och möta lund!
HA EN TREVLIG KVÄLL! :)
lägger in bilder senare!

C YAH!


oh, chariot!

Hey!
först och främst, till dom som kommenterat mitt inlägg "back to where I used to be?"
THANKS! ni är för underbara :) <3
jag finns här för er också!

innan jag skriver om mina senaste dagar, så måste jag kommentera någonting. såg på next för ett tag sen! I know, what a life right? ;) hehe nej men då klev en tjej ut ur bussen och killen bara "åh, nej, för smal NEXT!" sen när en annan tjej klev ut utbrast han "åh nej, jag menade inte så stor! NEXT!" PLEASE?! jag blir galen på sånt där! herregud, vaddå fördommar! klart vi alla har sådana, men man lär fan lära känna personerna innan man dömer dom helt! jaja


Igår åkte SP1B för att undersöka storstaden :) det var riktigt kul! sjöng sing star i bussen, för jag menar, hellre det än nån film om hitler, right? anyway, det var riktigt mysigt i sthlm. jag och sofie lyckades dock komma bort från klassen, så sofie rusade som en idiot medan jag med min bad kondis sprang efter så gott jag kunde, upp för backe, ner för backe och runt runt, shiit! tappade verkligen andan! och inte på ett bra sätt ;) alla glodde och jag skämdes över min FÖR dåliga kondis.
haha sofie, sofie, what can I say? du är föör söt ;) haha, jag och sofie kom in på riksdagen innan dom andra och vakterna såg strängt på oss, haha, det var verkligen stränga regler och kontroler och grejer för att komma in.
Jag sa till rebs och sofie att jag lätt skulle kunna ställa mej på stan med gitarr och sånt i sthlm och försöka tjäna lite pengar, har hört att man kan få in mycket på en dag. Så självklart ville rebecka och sofie testa det här, haha, jag sa "okey, ni ska ha cred för det här, men jag går nu" haha ;) some other time :) när rebecka kan ta med sig gitarren också :)


vi åt, fikade "gratis" ;) jag typ smet från betalningen. :) haha, sen i bussen hem var jag riktigt trött! benen värkte som bara den :) men det var mysigt med lite snack och sång med rebs och hannah :)
Sen tog jag sällskap med daria och maria :) för att sedan gå till stinay och svantis :) där vart det massa one tree hill och sen somnade vi med svante klättrandes mellan oss :)
När vi vaknade snackade vi och kom fram till att vi inte ens känt varandra ett år! det är helt sjukt eftersom det känns som vi kännt varandra väldigt länge. jag menar, jag har känt många av mina nuvarande kompisar i typ hela mitt liv men pratar nästan mer med stina! konstigt det där :) hehe

Idag skulle jag åkt till gävle med rebs men jag var skitförkyld när jag vaknade och kände bara för att ta det lugnt. Jess vill få över mej och sjunga sing star och även om det är såå roligt så tror jag att jag spar mej till imorgon! :)
MIN SYSTER är hemma också, GREAT!

om mina inre problem, well. jag tar dag för dag och försöker se på allting positivt!

C YAH!

GRATTIS Persika :)

That's right! idag fyller "the girl next door" år ;) haha, hon har alltid funnits i mitt liv och därför gratulerar jag dig här idag, så att alla kan se ;)
det ska bli riktigt kul i helgen då vi ska gratta dej, blomman :)

Kom nyss hem från skolan, gick inte direkt bra när jag, daria, hannah och janina skulle intervjua några ställen, ingen svarade eller så var ingen där, så vi smet hem ;) hehe, nejdå, men det var iaf inget mer vi kunde göra :)
får försöka i mon på bussen ;)
fast det kanske inte är så lätt om dom andra sjunger karaoke :) yeah, you've got it right, imon på klasstrippen till la capital ska vi ha lite karaoke i bussen :) det lär ju göra busschaffören överlycklig med lite vacker sång sådär på morgon kvisten i hela tre timmar ;) haha eller inte, men men , klart som fan att vi ska sjunga iaf :)
Längtar till storstaden, strosa på stan, käka gott och njuta av storstadslivet for one day :) dessutom skulle D fixa lite cigg :) THANKS!
Sen lär vi ju till riksdagen och muséum också, men men, kan ju bli treevligt det också kanske :) hehe.

Dansade by the way till jacksson five i skolan med hannahh ;) sen dansade sofie, sara, hannah and me lite bugg sådär också, det skadar ju aldrig ;)

IDAG SKA JAG TRÄFFA HASSELNÖTEN! hell yeah :) vi ska fika och prata om ALLT! vi har ju som sagt lika åsikter när det gäller det mesta :) längtar redan tills du ringer baby :) <3

kände för att lägga ut lite gamla bilder ;) en del går way back, så skratta inte ;)


nej, nu ska jag njuta av ensamheten här hemma i huset och vänta på nöten! uppdaterar säkert senare :)

C YAH!

back to where I used to be?

Hey!

okey, jag är ingen som vill ha uppmärksamhet och skriva om hur allt i livet är skit. men jag tänker ändå berätta hur jag känner mig just nu. inget vidare om jag måste vara ärlig, vilket jag vill vara här.
För ett tag sen mådde jag rent utsagt SKIT! och som det är nu känns det som det svarta är påväg tillbaka in i mitt liv.
fan! jag vill verkligen inte att allt ska rasa samman igen, för en enda liten händelse , ett snedsteg, så kan allt bli ett helvete för mej!

det syns inte utanpå, men det bränner inuti. och visst, jag kan vara glad och skratta och så, men en från min förra klass såg längre än så och pratade med mig, och jag älskar henne för det! tack och lov för att vi ses i helgen också! Jag älskar min persika, som stod ut med mej och tog med mig , till en plats där vi kunde prata ut.
iloveyoubaby<3

sista tiden i nian och över sommaren var allt ljuva tider och jag mådde bättre än aldrig förr, men nu känner jag att det börjar kännas igen.
det har inget med min nya klass att göra, no way, love it! men fan jag orkar inte ibland bara.

Följde med rebs idag och hämtade biljetter till nån teater hon ska ta med mej på ikväll! thank you :) det ska bli riktigt treevligt tycker jag, och förhoppningsvis få det mej på andra tankar.

Jag hoppas jag inte framstår som värsta mörkret nu, för jag är verkligen inte en sån person utifrån för alla andra och oftast inte innuti heller, men jag var bara tvungen att lätta mitt hjärta lite.

Tjaoo

Hello World, this is me.

"kärleken är det enda som blir större ju mer man slösar med det" that's true och såå vackert tyckte jag och skrev av det från en prydnads grej på köksbordet i uppsala. Marcus låtsas mamma som gjort det, såå fint :)

Tjo!
Kom nyss hem från skolan och åkte typ strax innan ett, haha ;) vart en kort dag idag. kändes ganska onödigt att ens åka, men hade ju prov så jag var tvungen att hålla samvetet uppe och cykla ner ändå :)
Skönt med sovmorgon iaf plus att jag var ensam och kunde sjunga runt och dansa runt bäst jag ville, jo jag vet, i do that ;), men det är underbart kul , right Niklas? ;) haha

Skrev nyss med Jennie Pennie, som ringde mej sent igår och sa att hon var tvungen att fira sin mamma idag, så vi kunde inte ses. FUCK! ;) haha nejdå, jag får ta det lugnt idag jag och njuta av att det faktiskt inte finns nånting att plugga.
anyway, skrev dock med nöten nu och hon frågade om jag ville färga håret på henne på onsdag :) haha att hon vågar, nejdå, jag är ganska bra ;) men ni ska få höra en liten historia. får korta ner den.
image9
En dag i nian, tror jag, skulle jag färga håret på jennie och när allt var klart och jag skulle skölja ur så kom det ingen färg, hmm.. tänkte jag och fick panik. Slutade med att min syster kom in och bekräftade att jag tagit efterbehandlings balsamet iställer för den egentliga hårfärgen! GREAT JOSSE! hahahahah, jag höll på att dö av skratt och lilla jennie satt där, böjd över badkaret och fattade först ingenting. jaja, vi tre packade in oss i bilen och vi körde till prillan, tur att den finns i närheten :D , och köpte ny färg. jaa jag vet vad ni tänker och självklart betalade jag! ;)

men men , jag har lärt mig av mitt misstag och kommer absolul inte göra om det igen. haha, Jennie är i skolan nu och skrev att hon var tvungen att gå på spanska, jaja Adios! och nu sitter jag här hemma i min ensamhet :( hehe ;)

Rebs skrev nyss och frågade om jag ville med på teater i mon :) why not? det kan ju bli riktigt kul! tycker om sånt där jag :) TACK REBECKA för din "inbjudan" ;)

Skrev med syster nyss, hon ska spela "guitar heroe" nu och jag är inte alls avundsjuk . "host" hmm ;)
Det hade gått bra för henne på tentan (y) och det känns som det gick hyfsat för mej också! :D feels good. Så nu kan vi båda pusta ut och ta det lugnt ;) sköönt! the larsson sisters are back in the game ;).

nyhet: NATH kommer hem på höstlovet! LOVE IT! :D

Nej, stinay svarar inte på sms och alla andra är i skolan precis som hon, så jag får ta och sjunga runt i min ensamhet :) hehe , men oroa er inte, I'll be alright, like always :)
OBS: mami just droped of idol biljetter :D me and stinay in november in globen :) kan inte bli så mycket bättre :) haha
HA DET BRA! och missa inte prison break tonight 22.00 på 3:an

TJAO!
 

The larsson sisters rules the world ;D



Hallå!
sicken underbar helg det har varit :)
Jag måste erkänna att jag var rätt nervös när jag satte mig på det där tåget, och inte blev det bättre av att mamma ringde precis när tåget börjat rulla "TÄNK OM DET ÄR FEL TÅG!" jag blev först livrädd men drog ett djupt andetag och sa lugnt "nej då, det är rätt" måste ju tänka på min stackars mammas hjärta. Skickade iaf sms till natha och skrev att jag var påväg till hennes hemstad, men dessvärre var hon påväg till min :) hehe, kul att när jag väl åker ner hit så åker hon hem :) hehe.

Anyway, jag kom rätt! och där stod min söta syster och väntade på mig. På fredagen gjorde vi inte så mycket, vi lagade mat, och sen fick min syster mej att spela "guitar heroe" hahaha jag tänkte "äsch, hur svårt kan det vara" men shiit! haha jag sög verkligen på det där! hahahah ;D
Efter en trip i fina uppsala till kvarnen la vi oss i sofforna och smaskade på godis och kollade på idol. Jag somnade typ, och som tur var väckte syster mig innan dom sa vem som skulle åka ut ;) hehe,

Jaja, vi sov sen, och igår hade vi ett riktigt trevligt stadsliv här i uppsala :) först pluggade vi, för vi måste! haha, jag är glad att jag inte har nå biologi på engelska som caroline iaf ;D jag är nöjd med det spanska jag har. sen gick vi ner på stan och shoppade loss :) och sen åt vi underbart god choklad tårta på ett café :)

image6men kvällens höjdpunkt var nog ändå när vi åt på amazing thai! underbart alltihop, ett jättemysigt ställe med underbar mat! så där satt vi och åt och pratade lite skit :) as it should be :) Amazing Thai har fått pris för sveriges bästa thai mat :) och det var det värt. Jag åt ... håll i er nu .. "Pad Si iow" ehm.. nej jag sa det på svenska :) vilket blir wokade nudlar med kuckling, massa grönsaker och underbar sås :).
sen somnade jag till alpha dog med Justin Timberlake... den var inte så bra, but I still love justin :)

Nu, idag, har jag pluggat lite och nu sitter jag här vid marcus dator i pyjamas , och får äntligen skriva lite här :) åh nej, min syster står med guitar heroe nu ;D haha, på skärmen kommer det upp "you rock" all the time, och hon är värsta rock stjärnan på det där jämfört med mej :) haha
har fastnat för låten surrender också "surrender, surrender.. lalalala " ;D
Den här låten har jag fått på hjärnan: - timbaland med "apologize"I LOVE IT!

Nej , snart bär det av åt viken igen, fast jag slipper åka tåg, mami och papi är nog snart på ingång :)
nu laddar jag upp inför sthlm med klassen och sen HÖSTLOV! :D håller med stina, " då lär vi fan festa" :)
NU SKA JAG SPELA GUITAR HEROE MED SIISTER!<3 ;D

TJAOO!

ALVEDON = min gud den här tiden ;)

image3        
GUD VAD ONT DET GÖR!
fick min "monthly period" igår, samtidigt som sara och hannah med h, vilket var lite komiskt ;) haha. Fan vad jag hatar detta! asså den här perioden går jag helt klart på alvedon blandat med ipren. men ett tips från min mami till alla brudar där ute "ät hellre alvedon än ipren" tydligen ska ipren göra det svårare att få barn på nått sätt :S aja..
jag och sofié slutade typ kvart över tolv idag :) eftersom vi var klar på svenskan, såå himla skönt. Sen följde jag med henne på stan ett tag ;) sen kom smärtan igen, och det känns som om jag ska ramla ihop och dö eller nått, seriöst, jag överdriver inte :S

Papii kom och hämtade upp mig och fram tills nu har jag legat på golvet i mitt rum och andats ;) hehe, för att få bort smärtan. nu är det skönt igen, så därför sitter jag här och håller er uppdaterad lite : )

igår va det dans och sång, och jag kom inte hem förän sex typ, jobbig dag, men ändå rolig. Först dansa till Jackson five och sen sjunga ut på kören :) rebecka har börjar, och miKA kom också :D

Snart ska jag ta tåget till min kära syster, ska bli skönt att träffa henne och bara umgås, fast lär ju plugga också, spanish!

jaja, vädret är underbart och det är FREDAG! njut och lev livet people!

lev i nuet people ;)

image2

såg nyss på one tree hill, I know, ovanligt? ;) då användes citatet "lev i nuet, det framtida är så okänt" man kan tolka det hur man vill, men jag tyckte det var ganska djupt och innerligt. Sen kan man ju drömma sej bort till en annan värld med chad michael murray också :) så himla underbar! men han är säkert inte så underbar som han verkar i verkligheten heller, för jag menar , vem är det? NEJ! så här får jag inte tänka! nu mår jag dåligt! klart chad michael murray är lika underbar som rollkaraktären Lucas? eller vad säger ni tjejer ? ;)
Anyway, back to reality.

Idag hade jag en ganska lugn dag och kort dag i skolan, sofie lyssnade på en inspelad grej på mobilen från nian, åh! haha, men hon gör som hon vill ;D
sen fick man höra att man alltid blir bra på kort ? när man tänker ,WHAT? :O , då så känns det som om man borde göra som min syster och köpa en bok som tydligen ska förbättra ens självkänsla ;) kanske borde gått till psykologen iaf? ;D haha nejdå, nu gick det över styr. nej men allvarligt? vem tycker egentligen om sig själv? jag tror knappast det finns nån i världen som älskar sig själv helt och hållet? The whole package liksom? okej, kanske Paris Hilton? fast nej, jag tror inte hon är lika självsäker deep down, som hon ser ut att vara i media?

Jag hatar att jag har så höga förväntningar på mig själv, asså jag kan plugga ihjäl mej , och nej , det är faktiskt inte bra! jag blir helt out of control och konstig :S ;) hehe..

har faktiskt inte rökt på ett tag nu känns det som, okej, igår då! och även om folk säger att man faktiskt kan bara sluta sådär, så känns det inte så för mej, om jag kunde gå tillbaka nu, till den där stunden på skolgården med Stinay och mads, så skulle jag verkligen hanterar situationen annorlunda och inte dragit i mej det där.. varför?

Okej, nej, nu ska jag ta det lugnt ett tag och sen se igenom pluggandet igen.., och sen ska jag ladda upp inför Grey's tror jag :)


hellre Stinay then plugg ;)

Hey!

Idag var det en låååång skoldag, vilket får mig att bli såå trött, ovanligt trött på kvällarna. som tur är kan man sjunga av sig och skratta av sig lite med Sofie och Sara ;)
Jag hade planerat in att plugga naturvetenskap idag efter school, I know! so boring! men istället så, på nått sätt, svängde cykeln till stinay's håll ;) vi mös, åt godis, jag vet, jag lär försöka träna efter pluggandet imon. Sen så kollade vi självklart på One Tree Hill! :) tillsammans med svante, livet blir såå mycket lättare med lite lucas, nathan, brooke, peyton och haley sådär på kvällskvisten :)

JAG LÄNGTAR TILL HELG IGEN! skulle vara riktigt underbart med a night out with the girls. men nej , inte den här helgen heller! på både gott och ont dock, då jag ska till uppsala till min söta syster :) mysa, festa? och tyvärr också lite plugga, SPANISH!
Jag ska åka tåg helt själv på fredag! och även om jag inte kunde erkänna det då, så håller jag med min pappa när han säger " du kommer gå av vid fel station" ;D haha såå typiskt mig, så vi får se vart jag hamnar på fredag!

Jaja, nu sitter jag här i min hello kitty morgonrock, I know goofy or what? :O , men jag älskar den ;)
Nu är jag helt slut efter den här dagen.
Som tur är så ska jag snart krypa ner i sängen framför tv:n och mysa lite till Desperate Housewifes.

Imorgon är det bara att bita ihop och go back to school :) hannah med H är tillbaks då också :)
Som tur är är det en kort dag, men imorgon får inte cykeln åka fel, då lär jag hem och pluuuggaa! ååh, jag ryser när jag skriver det ;) haha , nej då, så farligt är det inte.

Gör som jag! bit ihop och se fram emot helgen nu!

Tjaoo!

OTH!

hallådär!

första dagen i skolan efter helg är alltid lite seg, men det gick hyffsat ändå tycker jag :) hann till och med äta lite mcflurry på rasten med sofié :) hehe.
Min kära syster är tack och lov fortfarande hemma :) men hon åker "hem" i morgon. Nee, jag kan fortfarande inte kalla uppsala hennes hem.. :( hehe.
OH SHIT! skulle ju till psykologen typ nu! hoppas mami ringt och cancel, hoppas verkligen det.
Den här veckan är det bara, eller aa bara.., naturvetenskapsprov och sen nästa vecka har jag spanska prov. känns jobbigt.. spanska betyder ändå mycket för mig, har alltid gjort det och då vill man göra bra ifrån sig.

By the way så var det underbart skönt att komma hem idag, har inte gjort så mycket. men hallå! har iaf kollat på typ världens bästa ONE TREE HILL! :D hehe, love it!

Jag saknar faktiskt jennifer, karin och especially my NAT! ni har ju alltid funnits här och nu bor ni flera mil här ifrån :(
Miss you Girls!

nu vill jag ha helg igen! aja, får bita ihop som er andra och försöka ta mig igenom en vecka till, har ju ejuförsej fedan klarat första dan :)

all my life I pray for some one like you, but now I just want you to go away? does that make sence? not to me, it doesn't.

Take your passion and make it happen



image1 hon vill slå ihjäl mej för den här bilden! but she's so cute! ;) haha


Hey!
Okej, det är sant att man kan bli deprimerad av det här vädret. det är egentligen inget fel på hösten, men det är väldigt trist vissa dagar att vakna upp till. Tur att man kan bota sig lite med tända ljus och frukost vid idol. såg det inte i fredags och bestämde mej för att slå till och kolla idag. När jag var liten var jag hur insatt som helst i sånt där, det kan jenniifeeer intyga ;) , inte lika insatt nu dock men vart faktiskt ändå besviken när Patrizia åkte ut! Hon har ändå en underbar röst! aja..

Åkte ner på stan och träffade stinay, vi åt och sen gick vi upp till lägenheten så jag fick träffa sötastesvante igen :). haha, stina, som funderar på att börja spela bandy de sala igen, ville prova skjuta lite och visst i en etta är ju det helt normalt, eller? jag lyckades iaf träffa svante som flög flera meter upp i luften! hahahah xS jag hoppas du inte hatar mig nu ;D hehe.
Stina did my day, anyway. loveyou<3

I morgon ska jag till den där psykologen också, vill verkligen inte. "det kan verkligen vara bra för dej" sa läkaren, men nej det kan det inte. jag har andra människor i livet jag kan prata ut om mina problem med, okej, hon påstod nog det som hände i somras, men ändå! jag vill verkligen inte. och nej, jag är inget psycho som ni kanske tänker.
klart jag kanske inte är fullt nöjd med vem jag är, men vem är det? det känns som om allt är mitt eget fel ändå...

MIKA och NATHA hade treevligt i uppsala! ;) eller ? hehe i love you giirls

Och innan jag går vill jag bara skriva en rad till er alla där ute som ligger mej varmt om hjärtat "if you want to be somebody, If you want to go somewhere, then you'd better wake up and pay attention, Take you passion and Make it happen" :)


You are Holy!

Hallå!
Okej, helgen har varit relativt bra faktiskt. Lugn, men skön. Ibland behöver man bara ta det lugn en helg.. or not .. haha, stinay, I know what you tink. Anyway.. igår umgicks befann jag mig i ett hus långt i södra stensätra tillsammans med en del från klassen :) riktigt mysigt. Kollade på film och umgicks! sara, i love your dog! :) Sen blev ju en del som vanligt, okej lyssna , klart man blir irriterad och jag förstår dom som verkligen blev det. Men hallå, vi har ändå haft våra stunder vi också! jag får en svag bild från förra årets maskerad i huvudet! shiit, inget bra minne direkt.men det händer för alla och så är det bara, that's it!
Dad kom och hämtade mej och jag var hur trött som helst. men som ett uppigande medel från ingenstans, fick min sööööta storasyster mej att bli pigg och attackera henne med kramar :) sen satt vi och pratade hela familjen :)

Idag var jag tvungen att åka iväg, tidigt, och sjunga med kören. Och okej, jag erkänner, jag trodde seriöst att det skulle vara riktigt tråkigt. men det fick mig att känna mig riktigt bra när jag stod där med dom andra och sjöng för fulla halsar "you are holy", och nej, jag är inte direkt kristen, som ni säkert kanske tänker. men jag älskar en del av låtarna :) man blir riktigt glad!
När jag kom hem vart det valbo med mami,siiiz and marcus. treevligt.
och nu är det kväll igen! shiit vad jag önskar att helgerna kunde gå segare så att man hinner njuta av friheten mer ;) jaja, this is life.

Fick reda på att jennifeeeer kommer till persika den 27:de! ååh vad kul det ska bli att träffa henne! shiit det var för länge sen! :) och nu slog det mej att faktiskt många nära och kära flyttat sen skolan började igen :( ååh, jag vill verkligen ha kvar sommaren 2007, så himla underbar!

Nej, nu ska jag inte störa er mer :) ha det riktigt bra så hörs vi! Nu ska jag gå till min syster och krama henne och aldrig släppa taget ;) She's my other part.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0