Mickan Berger

då var det lördag då :)
gårdagen spenderades med miss berger. Det blev videohallen, promiss hem och sen massa snack+marängsvisch+godis+chips+popcorn+cola! :) det var toppen det helt enkelt. det var ju riktigt längesen man träffade den flickan så man hade mycket att prata om helt enkelt :) mysigt var det iaf, gick hem runt tre och ramlade i sängen på en gång.

vaknade för typ 1,5 timme sen och har redan hunnit prata med majsan och fick höra om hennes kväll igår ;) hahah lät ju great det (y). nu ska jag plugga lite och sen bara ta det lugnt.
höörs!


summer - 07 bruden


Jag saknar dig Rebecka.

jag säger bara: ÄNTLIGEN FREDAG! är det inte otroligt skönt people! ååh jag tycker det är underbart. dagen gick skapligt fort idag, det är härligt hur fort dagarna bara rusar förbi. snart står vi där på skolavslutningen igen. dock kastade våran svenska lärare på oss ett tjockt häfte som ingår i det nya momentet som ska vara klart nästa vecka.! vi som precis börjat prata om att "det är så skönt att det inte är så otroligt mycke nu" men det kommer väl bara mer och mer saker i alla andra ämnen snart också, för det får man räkna med när man är en SAM-SAM elev.

Det gör så ont när jag tänker på Mars,April,Maj, Juni, Juli och Augusti förra året. allt var underbar och det mesta helt enkelt perfekt.
jag slänger in en bild från april/maj och visst kan man se att jag var lycklig? åtminstone lyckligare än idag. om någon tog ett kort på mig idag skulle det vara när mitt huvud covered av en skolbok.


ha en trevlig fredag!

Laguna Beach, Calif.


Tänk dig att du går längs inhägnaden, ställer dig längst ut (där det avrundar lite) och blickar ut mot havet. Tänk att all skola är över, allt plugg är som bortblåst, inget mer strikt schema att följa. Världen ligger framför dina fötter och ingen kan bestämma över vad som ska komma next i ditt liv. Du kan göra precis vad du vill. PRECIS VAD DU VILL!!!!!!!!!!!!!!!

Ja det skulle inte vara helt fel att bo här (I californien nånstans) i framtiden. MAJSAAAAAAAAAAAAAAAN it's going to come true!!! RIGHT?!

When I grow up, I wanna be famouse.

and here we go again...
äntligen så är torsdagen över. den gick dock väldigt fort, hela veckan har gått otroligt fort och nu närmar sig det efterlängtade sportlovet (som varit efterlängtat sen jullovet slutade).
alternativ medicin var sist på schemat idag och på den arbetade jag, sara och daria på riktigt bra tycker jag. det är skönt när man känner den där arbetsviljan nångång igen.

hade ju btw samhällskunskap B prov idag, känns som det gick helt okej. men man känner alltid att man kunnat gett mer om man pluggat lite flitigare. aaaaaajaaaaa det är gjort nu iaf.

efter skolan åkte jag hem, åt mat med parents och öppnade ett brev som var adresserat till mig och vad läser man "GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN!!!" fick typ en chock! It's getting close people, det var från arbetarbladet och handlade om att man kunde skicka in en text om sig själv och en BILD!!! pappa skrattade och försökte smygviska till mamma om att dom borde skicka in en skittöntig bild på mig. HA HA! han kan vara BRA rolig han.

sen blev det skön promiss med sara och hennes dogs och nu sitter jag här efter en dusch. jag hatar torsdagar, det finns ingenting vettigt att kika på eller nått. så jag funderar på att plugga nånting.
hörs!

CUPCAKES!  det vattnas i munnen+att dom är otroligt fina! Såna blir det massor den 18mars!


it's addictive

Godafton! (eller godeftermiddag)
Så jävla underbart att vara ledig från skolan idag, onsdagarna som annars är så jävla jobbiga. dock måste jag spendera dagen till att plugga. har legat och läst sen jag vaknade och åt precis. när pappa kommer hem, typ vid tre och när mamma vaknar så ska vi ta klänningen (som mamma köpte till syster i veckan) och åka ner till uppsala. and guess what?! misswikgren hade visst tid med mig!! så henne ska jag nog hinna med att träffa också. dock blir det en snabbvisit för sen äre bara att åka hem och fortsätta plugga... lär nog plugga i bilen också.. prov first thing i morgon. usch!

jaaaaaaja , träffade jenkan igår kväll och nu planerar vi för fullt, samtidigt som man får höra om jenkans jobb och ALLA TYP HUNDRA VISITKORT hon fått ;) höhöhö

nää, nu blire till att läsa om säkerhetsrådet, generalförsamlingen, WHO, IMF osvosv..
hejhej!


FN...

jaaahaaaaajaaa jag som ville åka till theone i uppsala ikväll, men blev inte så. men det kanske var bra ändå.. för jag vet att jag bara gjort massa annat än att plugga om jag åkte dit. det går ju inte att plugga när man bara skrattar och fjantar sig tillsammans med misswikgren!
jag har bara pluggat sen min sköna promenad hem från skolan och nu sitter jag här med tandvärk/huvudvärk och bara vill lägga mig ner och grina.

i morgon blir det uppsala iaf, på kvällen. och även om du inte kan nath, så kommer jag att kidnappa dig, det förstår du väl? höhöhö nejdå ;) men får iaf träffa systeryster! <3

nu blire plugg och sen tv+popcorn (om jag kan tugga)
hejjjjjjjjjjjjjjjjs

- "my name is lucas scott"

godväll!
jahaja då var helgen slut återigen och i morgon börjar en ny skolvecka. så drygt och jobbigt. dock blev gårdagskvällen trevlig ändå trots äckel snön. jag fick skjuts ner till maria av pappa och sen kikade vi på one tree hill säsong 5. jaa det var ju planerat att kika hela natten, men maria ska ALLTID somna!! men jag gjorde iaf allt för att försöka hålla henne vaken. höhö
"men maria, somna inte"
"men utifall jag somnar..."
"MEN DU SKA INTE SOMNA"
"men utifall jag somnar så stänger du av såhär"
"MEEEN! det är bara 25 minuter kvar på det här avsnittet. sen kan vi stänga av"
haha stackars majsan som pinade sig för att vara vaken...... men ändå inte klarade det.

jaaaaaaja idag har jag inte gjort ett jävla piss alls. söndagar är dom värsta dagarna som finns. nu ska jag plugga lite spanska och sen krypa ner i sängen för en film eller nått. i morgon blir det ännu tidigare morgon då man ska in till tandläkaren i gävle innan spanskan. skjutmig..
Ciao!


äckelsnö!

HATAR detta vädret!! seriöst kan man bli mer deprimerad?!?!?
gårdagskvällen var mysig på klaras och hemma hos oscar med några från klassen (Y) dock upp väldigt tidigt idag. åkte till uppsala vid nio tiden och stormade in hos älskade syster! vi åkte till ikea, stan och donade lite. sen mötte jag upp världensbästa och vi lunchade på stan, gick i affärer och åkte hem till henne där jag självklart fick bli massör. skulle egentligen gått på 18års fest med henne och några girls men näää ibland pallar man inte bara, äckligt väder, blöta fötter och sjukt trött. dock hoppas jag att ni får det toppen!!

vad händer ikväll?
sa jag att jag hatar snö?


"hur ska jag överleva utan dig ikväll då?"
"ta på dig dina otroligt snygga suparbrillor så blir allt perfekt ska du se!"


that spring day... where did you go?



Jag minns denna dag så otroligt bra. Det var en varm vårdag. Jag, Rebsan och Sofie hade cyklat iväg efter skolan och solat. Jag med Rebsan bakpå åkte rätt in i muren vid jensas och rebsans ben fick ta smällen. läskigt, men gud vad vi skrattade. efter solningen cyklade jag och rebsan tillbaka till hammar, satte oss ute i solen och drack "vira blåtira" som rebsan så gärna ville köpa. Plötsligt kommer Hannah utspringandes från skolan och skriker "HEEEEEEEEEEEEEEEJ" och det lät så lyckligt! det måste ha varit vårkänslan. Hon gjorde oss sällskap och berättade hur hon förstod att vi satt här ute, det gjorde mig ännu lyckligare. Vi lyssnade på musik, pratade, skrattade, planerade 60/70 och bara njöt.
I would do anything to get that day back, and even more the feeling of happiness like nothing else excisted.

tampoco

"hon hör aldrig av sig"
- it takes two baby :)


nääämen tjenare!
snart ännu en vecka avklarad, vilket känns helt underbart!!
naturkunskapen var a pain in the ass. men då äre ju bra att man kan skratta åt allt
"tänk typ varsaft"
"Tjocktarmssaft"
och sen kan andré liva upp stämningen ännu mer, hahah så jävla stört.

nu är jag hemkommen iaf, just ja sov över i morse. sååååååå "skjut mig själv" känsla.
men den värsta dagen är nu avklarad och prisa gud för det.
ikväll blire middag strax, historiaplugg, semla+tv och bedden.

jag ser fram emot ditt blogginlägg majsen!
HEJHEJ!


baby vill ha med mig påå uppsalafest! låter dangerouse !! höhöhö ;)

"Yes We Can!"


Så nu är han äntligen president. jag måste säga att man blev lite rörd när han höll sitt tal inför miljontalsmänniskor+hela omvärlden typ. och det var ännu trevligare att höra hur otroligt svagt jubel bush fick när han anlände. höhö

nu är jag riktigt trött efter skolan.. dock bara två lektioner men jag blev så trött på idrotten. kanske är det för det äckliga vädret ute. haha sms:et från Daria va helt klart bäst. "Bra att det är 100minus, låst på båda sidorna och INGEN öppnar. Nu går jag hem!" sorry!
Trött är jag alltså, (om ni inte greppade det) men ska ändå plugga historia så klart. usch, ibland är det inte så lätt att vara källkritisk. sen blire sexandthecity+lite annan tv!
ha en trevlig kväll!
ciao!

it's not hard to fall

godkväll!
då var måndagen typ förbi, vilket är skönt. så otroligt jobbigt när alarmet gick i morse, HALV ÅTTA!!! WAAAAAAAAAAAAAY to early for me. men pallrade mig upp ändå, efter mycket snooozande och fick jäkta till bussen. JAG HATAR BUSSEN!!! för det första får man stå och vänta i kylan, sen får man kliva på och mötas av massa blickar, man får knuffa sig fram bland alla folk för att försöka hitta en sittplats och sen ska ALLA av vid bessemer. USCH!

spanska, mentorstid, religion och historia. det var min dag+en visit hos familjen mikaelian efter skolan. och romeo är en gobit!! slänger upp en bild på han och maria från marias dåliga mobilkamera ;D hööhöhö
ha en trevlig kväll, själv ska jag plugga historia tills jag storknar!
 
JUST JA!! BIG NEWS!! skriver med rebsan nu och JAG SAKNAR HENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det var väl big news? eller så inte.. fan, come home IVARSSON!

hejdå!

ett helvete

onsdags natt var ett helvete! sov absolut nada under hela natten och sprang fram och tillbaka på toan. en gång hann jag inte ens dit... men usch det är en annan HEMSK historia. höhö
magsjuka drabbades jag alltså av over one night så jag låg hemma torsdag, fredag och reste mig knappt från sängen. mina stackars parents fick springa och hämta saker åt mig, hjälpa mig upp ur sänger osv. åt knappt någonting alls på två dygn. gårdagen var aningen bättre, så då tog jag mig upp för backen och lade mig i stumpans soffa och kikade film med henne men gick hem i tid och somnade på dirr. idag mår jag bättre men mår ändå aningen illa till och från. men måste ändå gå i morgon, för när man går SAM så har man inte tid att vara sjuk. jag fick panik när jag låg hemma sjuk i TVÅ dagar och då är jag ALDRIG sjuk. men så äre, vi har way to much to do helt enkelt.

jaja, har pluggat idag och skickat in en uppsats i naturkunskap och nu måste jag skriva historia som ska in i veckan. ha en trevlig söndag!
PUSSSSSSSSSSSSSS!



den 18 mars närmar sig...

tänktänktänktänk.. strax så fyller man 18 år! wihoo!
skolarna passerar snabbt förbi, vilket är otroligt skönt. snart vecka nio= sportlov! höhö
och tjejerna är taggade till min och jenkans 18års fest! beställning av klänningar håller på för fullt! (y)

snart är det helg och det finns ETT ord som innefattar det: underbart!
ikväll blire plugg av matte och spanska. prov och glosförhör i morgon. usch.
sen blire tv och dricka mer.
men först och främst så måste jag få tag på jennie!
hörs!



tjolahopp!

var iaf skolmåndagen över! ville bara hitta en pistol i morse och bokstavligen S K J U T A(!!!) mig själv. så otroligt trött och inte blir det bättre när det är storm och äckligt grått ute. fick iaf skjuts av världensbästapappa och dagen gick otroligt fort. skönte.
meeeeeeeeeeen nu äre ju så här att man måste plugga också när man väl kommer hem. skulle helst av allt ta en powernap just nu, men det fungerar inte när man heter josefine och går i sp2b.
pusshej!


"sing it like you meen it" var temat i lördags kväll/natt. men vad gör jennie&jessica? :O

och ni har rätt, jag vann!

...och ibland måste man ju visa sitt riktiga ja också...

åh nej!

ännu en helg är ÖVER!! fan vad trökigt! palla en HEL vecka i skolan liksom. usch nej!
gårdagskvällen var trevlig och lugn.. eller ah lugn och lugn kan man väl diskutera. kilade över till grannen, tvingade dit jenniepenniehasselnöt och sen blev det singstar ända in på småtimmarna ;) HÖHÖ! vi tre+två måttligt berusade kvinnor blev riktigt lyckat. 
jag och jenniepennie tog oss ett snack efter och bestämde oss för att slå två flugor i en smäll i mars! guess what bitches? ;)

idag har jag absolut inte gjort ett piss!! miss wikgren är påväg hem så ska nog ev träffa henne lite senare. 
hörs!
CIAO! 


Madé har en otroligt snygg strumpa btw!

thank you stinay

för en toppenkväll igår kväll! :) dock hoppas jag att din kväll slutade bättre än vad det såg ut som när jag drog ;) haha
men det var verkligen skittrevligt dock suger ju mitt liv som ni redan vet! ALLA KORT FÖRSVANN FRÅN MIN KAMERA?!?! HUR FAN LYCKAS MAN?! jag lovar och svär att jag inte raderade nå skit alls utan dom var bara borta och nu är det bara typ 21 bilder kvar och jag knäppte typ 100 bilder.

men that's life och jag har iaf kvällen i minnnet :) lekarna var toppen och aah hela kvällen var riktigt bra! slänger in några av bilderna som finns kvar och så klart den snyggaste bilden från kvällen: på födelsedagsbarnet!







nu skickar majsan bilder! my teammate! så jag slänger in fler bilder senare eller tomorrow!
ha en trevlig kväll. jag ska springa över till thegirlnextdoor och sen hoppas jag få träffa hasselnöten också.
puss!

Cause tonight it's friday night

tacka gud att det strax är helg!!
sista lektionen nu och alla är helt slut. åtminstone jag. har dock gått bra denna skoldag, känns som man fått rätt så mycket gjort. just nu skriver jag om cellen, daria skriver mail till sig själv, linn smuttar på kaffe och säger "jag orkar inte jobba" och maria har precis left the room. whaat? hon bara försvann och nu är hon gone. Jag ser hennes tomma plats med det öppna worddokumentet. jag tror hon rymde från arbetet. way to go girl. jag förstår dig helt och hållet.

looove till min älskade syster! igår när man var som mest nervös och samtidigt skulle plugga när klockan var strax efter halv tolv så kom hon upp från källaren som en ängel med en cola och sa "vill du ha cola?" och sen satte hon sig ner med sin dator bredvid mig och hjälpte mig så gott hon kunde. LOVE!

jaja, nu ska jag skriva mer om cellen och talk some shiit med linnsan och majsan. vi hörs!
ciao!

jävla brandlarm

seriöst! jag trodde jag skulle dö nyss. mitt hjärta nästan hoppade ur kroppen. jag sprang runt i huset och tände ljus lite här och var pågrund av KYLA(!!!!) här hemma. så tänder jag massa ljus på en grej i hallen och helt plötsligt börjar brandlarmet tjuta+att man är ensam hemma. livet kan ju inte bli sämre just nu. HAHA seriöst.

men lite uppigande var ju samhällskunskapen imorse iaf. keep up the good work, Thomas (y) klockren kille som snackade om FN och värnplikt osv. han tyckte nog inte att hans liv var jobbigt iaf. han typ log hela tiden och sa "ni har så mycket roligt framför er, herregud vad roligt vi hade, vi var som en familj, jag har det roligaste jobbet i världen, ni kommer få otroligt roligt i berlin, berlin var otroligt bra"
Olov har minsann haft många elever i sina dagar. höhö

jaja, nu ska jag fortsätta att skriva om två olika platser där man utvinner energi. serri läs frågan
"Jämför två platser där vatten används som energi. Var? Vilka skillnader och likheter finner du? Hur påverkar detta miljö och natur? Tankar kring det och "hållbar utveckling?""
palla liksom,. men a girl's got to do what a girl's got to do.

jag ska dessutom hinna ner till min teammate och fixa lite inför morgonens efterlängtade kväll. stina blir ju hela 18 år på söndag så i morgon blir det till att fira henne! (y) behövs en riktig partykväll känner jag. ¨
men ha en trevlig kväll!
CIAO!

det här är i alla fall jag och rebeckaa. ska föreställa iaf. faaaaaaaaaaan jag saknar sommaren och DIG!! nää nu gör det ont igen. lär dra! PUSS

give me summer


It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again

You'll ask for me

näämen hallådär!
jag tänkte bara kika in här och säga att jag fullkomligt ÄLSKAR sam. jag menar, vem vill inte ha världens ångest och verkligen behöva tvinga sig själv till att plugga dom allra sista dagarna på lovet!?
sjukt mycket kärlek till SAM! nejmen seriöst, DON'T choose it.
och rebsan, ta bort SAMSAM som alternativ när du kommer hem. eller föresten, gör som du vill! I miss you, you know.

äckliga skitpiss plugg!
nu ska jag göra popcorn och fetta tills jag dör. jaa? då slipper man ju plugg iaf.
hejdå!

open your eyes


"every song ends, but that's no reason not to enjoy the music."


det nya året.

jahaja, då var äntligen 2009 här! och vad händer detta år?! joo man fyller arton, man får sluta tvåan och man ska fixa körkortet!
det bästa är att denna termin som är kvar innan sommarlovet kommer rusa förbi i världens fart!

vad kan man säga om 2008? jag orkar inte skriva ner miljontals ord om året. jag kan bara säga att år 2008 fick man träffa många nya och älskade personer, fick byta skola, ha en helvetes termin med plugg, ha en sista och underbar termin på hammargymnasiet. tiden där var bäst.
år 2008 slutade man ettan på gymnasiet och började tvåan.
sommarlovet där emellan var underbart. det är konstigt hur många nya vänner man funnit, och hur en del bara försvunnit ur ens liv.
år 2008 var till mestadels ett bra år. men 2009 ska bli ännu bättre. har ett nyårslöfte tillsammans med wikgren också. nu äre slut på skiten. no more smoking! detni! vi ska lägga undan 100 kr i veckan. fatta hur mycket det blir tillslut. då ska vi belöna oss med en utomlandsresa! jag vill att rebecka ska bli stolt över mig när hon kommer hem. this is for you babe! :)

alltså 2009 SKA bli toppen. vi kliver in i vuxenlivet och en kär och otroligt saknad vän återvänder hem. rebecka, när du kommer hem ska vi ha så otroligt roligt, du minns väl hur bra förra sommaren var? :)

näää nu äre dags att dra mig undan och plugga lite.
ciao!