ett steg närmare

friheten!

igår bröt jag ihop totalt när jag försökte plugga.. allt kändes så jävla tungt och det kändes bara som att man var så värdelös på allting!
men believe it or not, så är jag ändå ganska nöjd med min insats på historia provet idag!
klart det kunde gått bättre om man satt igång med pluggandet tidigare, men men! nu är det över och skönt är väl det! i morgon väntar matteprov, på måndag svenska redovisning, på tisdag sh inlämning och på onsdag muntligt förhör på EU! känns som om det värsta är över nu iaf! men strax är det frihets rop som gäller!
haft en riktigt bra dag i skolan ändå! syster och marcus dök upp och marcus ville gå runt och kika på sin gamla skola. "gud vad annorlunda allt ser ut" ;)
dessutom var man nära flera roliga människor under dagen!
och brudar - snart ska vi ha så jääääävla roligt på 60/70 - CAN'T WAIT!

nej, nu blir det till att ta det lugnt ett tag, och avstressa mig lite, och sen vänta på syster så vi kan starta med matte-plugg!
ha det bra!
CIIAAO!

image443


one year ago

börjat tänka sådär på livet i denna underbara sommarvärme! tänk för att ett år sedan visste jag inte vilka personer jag skulle möta det här året, vilka starka band jag skulle komma att skapa eller hur otroligt roliga upplevelser/äventyr man varit med om..
Pernilla kom och satte sig med oss i caféterian idag och sa "jag har faktiskt funderat på att byta till språkinriktningen" och då utbrast jag och daria i kör "VI MEEED!!!" och jag hade heller ingen som helst aning om att Daria även hon funderat på det.
vi pallrade oss upp till syon och snackade... men njaaa, okej så här är det va, jag älskar att studera språkämnen och har lättast för det.. men när man endast kunde läsa tyska, franska, spanska och latin här i sandviken så kändes det dock inget lockande.
jag och pernilla bad henne sätta ett frågetecken på oss medan daria sa "stryk mig helt! sam-sam är helt rätt för mig!" haha ;)
på ett sätt, efter att ha snackat med mentor och med varandra.. så kom vi fram till att SAM-SAM ändå känns lätt.. och även om vi hört hur jobbigt tvåan kan vara då, så är jag säker på att vi kommer fixa det galant! jag menar, med tanke på mitt mål (som jag har nu) inom framtidsyrket, så känns det som om SAM-SAM är ett säkrare och bättre val för mig. dessutom kan jag ändå läsa hur mycket språk jag vill på individuellt val osv.. dessutom kommer jag läsa vidare stenhårt med spanska steg 4 och 5.
så jag antar att det är mitt val.. (hatar dock osäkerhetskänslan som fortfarande kryper inom mig) ... sorgligt dock att folk blir sura då.. men that's it!

legat ute större delen av denna skoldag och bara njutit med brudarna i gräset! dessutom taggar vi 60/70 så jävla mycket, och jag har redan bestämt att efter dom sista proven/inlämningarna, så ska vi springa runt och skrika "FRIHET"!
men vi har ju som sagt prov kvar och imorgon väntar det värsta - historia "imperialismen" FAN! har ingen pluggork kvar i kroppen/hjärnan längre men nu är det bara till att sätta igång! det är tur att fler känner som jag! men what can I say? LYCKA TILL SP1B!
CIIIAAAAAA!

ja just ja! GRATTIS VÄRLENS SÖTASTE STORA SYSTER PÅ DIN 21 ÅRS DAG! :)

image442

sol, sol!

idag var det riktigt skönt väder när vi va i skolan! först skulle vi springa jävla coop fucking test! och jag HATAR att springa! och bättre blir det inte när det är på asfalt! jag ville bara lägga mig ner och bokstavligen DÖ!! haha nejdå, det gick väl vägen det också och nu är det ännu närmare skolavslutning! som Olov så fint påminde mig om idag "tänk att ni snart gått här ett helt år" så sant, så sant!
låg iaf ute och solade på eftermiddagen med sofie och daria i bara bh ;) haha! klockrent, brudar! i veckan och helgen ska det bli ännu varmare så det ser man fram emot enormt! (y)

nej, nu stormade sofie in här och vi ska åka till prillan och kika lite inför 60/70!
slänger in bilder på min nyinköpta kjol ;)
image440


ha en trevlig måndag, så hörs vi senare!
CIIAAO!

pics from uppsala trippen!


det där var några pictures från i fredags/lördags :) men det dyker nog upp fler när natha skickar sina :)

dagen blev hur slö som helst tills sara hämtade mig med moppen och vi åkte ner till stadsparken för lite sol och snack :) Maria och mathilda stötte vi också på! trevligt, trevligt. skönt att komma ut en stund iaf :)
ikväll blir det till att se på film och bara njuta av dom sista timmarna innan en ny skolvecka med prov och skit drar igång!
men först väntar duschen, så jag får väl ta och önska er en riktigt skön söndags kväll! och du D, ta en hjälm åt mig också, det kan behövas när kriget startar i skolan ;)
CIIAAO!

Uppsala!

hallådär mina kära vänner! :) sorry, återigen för mitt segande med uppdateringen! jag åkte nämligen direkt till Uppsala efter skolan i fredags! Nathas mamma och Peter hämtade upp mig och vi körde ner till storstaden där jag släpptes av vid GUC - den otrooligt snygga skolan där jag kunde ha gått nu egentligen ;). där mötte natha upp mig och visade mig runt. dessutom fick jag medverka på deras samhällskunskap.. men där var det film så det var lugnt :)

vi tog oss till nathas elevhem runt fyra tiden där vi fikade med veronica och peter :) vi fixade och donade lite tills vi tog bussen ner på stan för att käka kina buffé, såå sjukt gott var det och Peter fick oss andra att skratta så vi dog flera gånger..
Veronica "men , peter ska du inte smaka lite då? det är otroligt gott?"
Peter "jaa.. men veronica..? vart är sushin då?"
Veronica "men peter, det här är sushi"
hahaah ;) såå sjukt skön!

dom gick ut för en öl efter middagen medan jag och natha drog oss bort till bryggan där vi slog oss ner och snackade i det underbara vädret! och alla folk! helt annorlunda från här hemma i viken! iaf så blev det tillslut för kallt för oss så vi drog oss tillbaka hem till natha där vi hade ett trevligt samtal med en av nathas roommates ;) Julia, som i sin tur drog ut på krogen senare.
jag och natha tog det lugnt framför tv:n tills dom äldre staplade in och vi lade oss alla i nathas rum.

igår gick vi på stan, mötte min syster och käkade innan vi åkte hem till viken igen :) natha följde också på så det var trevligt i bilen på vägen hem ;)

på kvällen blev det viking med sofie innan vi åkte hem till henne för att kolla på eurovision och "hata göteborg".. men vilket fiasko det blev på eurovision?! hallå?! jag tror Sverige måste vara utstött/mobbat av de andra länderna.. kanske dags att hoppa av skiten? ;)
image434


jag och sofie somnade runt tre tiden och sofie hade stalltjänst sju i morse!! så jag cyklade hem till mig runt halv sju och stupade i sängen här hemma! vaknade typ nyss så nu väntar lite frukost och sen får vi se vad dagen har att erbjuda!
hörs ikväll!
CIIAO!

plugg, plugg!

ååh den här sista tiden i skolan händer det rätt mycket! och då menar jag i pluggväg! såå drygt och jobbigt! man har inte drivkraften kvar när man vet att sommarlovet närmar sig! då, helt plötsligt känns allt pluggande så meningslöst! men det gäller väl att hålla igång nu dom sista veckorna!
jag hoppas ni där ute har en bättre onsdag än mig, sitter här och pluggar geografi - endogena krafter osv...
men men , det ska ordna sig det här! plugga hårt nu, SP1B! :)

ha en trevlig eftermiddag!
CIIAAO!

image433

jaha då blir man kidnappad!

jag som hade velat sitta hemma och frossa klart i min morgonrock ikväll! men hannah och rebs har tvingat med mig på nå skit fotboll ;) haha! så jag blir strax upphämtad i den berömda trösken bilen!
tror nog inte vi hörs mer ikväll! ska stupa i säng framför american idol så fort jag kommer hem!
ha en trevlig måndagskväll!
CIIAAAO!

image432

kräfta!

jaa då var man seg med uppdateringen igen då!
lördagen var det roligaste på länge tycker jag! dels för gratis dricka (då det ingår i arbetet för bartenders ;) men även för all den uppmärksamhet jag och sofie fick under kvällen! dock blev detta lite jobbigt tillslut då jag var tvungen att pussa en typ 70 årig man och sofies syrra ville fixa ihop henne med en som typ är dubbelt så gammal ;) haha!
en helt otroligt rolig kväll som avslutades med en film runt två tiden med Henrik! haha måste vara världens skönaste kille ;) och den mest sagda repliken under kvällen kom även från han "men det är lugnt, jag fixar biffen!" ;)
slänger in en bild på honom bara för att han gjorde våran kväll ännu roligare ;)


vi kom väl hem runt tolv-ett tiden på söndagen, efter att ha städat lokalen, och först blev det bara till att ta det lugnt innan jag och sofie åkte ner till donken för att möta upp Maria och Daria. där snackades det och käkades. vi bestämde oss för att dra och sola och självklart kom en av Sofies roliga ideér upp igen "vad sägs som att vi delar på ett solarium? vi ligger i ett tillsammans först 20 minuter och sen 20 igen? så får båda betala en varsin gång? det tjänar vi ju på?"
och jag, blondin som man är, tänkte inte så mycket utan sa "jaavisst!" haha ;) detta resulterade i att jag sitter här nu, med en morgonrock (kastade av mig bh:n så fort jag klev innan för dörren) och har frossa! jag är randig! observera: RANDIG! jag är så knallröd så det finns inte! Rasmus kallade mig kräftan idag och när jag sa att det brändes som FAAN! så sjöng Viktoria "I'm burning, I'm burning!" hahah! ;)

nej, men idag så ska jag bara käka nu och sen ta igång med pluggandet! måste ändå säga att jag haft otroligt roliga disskusioner idag! och dessutom fick man ju reda på lite gossip också ;)
har också fått TRE AFFISCHER idag! ;D hahahaha Guess Why?! jag antar att jag inte är så diskret som jag trodde, längre!
men vi hörs efter pluggandet!
CIIAAAO!


här har ni bildbevis på vilken kräfta jag är just nu! ;) HAHA!
image429

Sorry, guys!

vet att jag varit dålig med uppdateringen nu igen!
men det har varit så mycket sen i onsdags!
I torsdags var det ju allt det där med långa lektioner och dans på slutet, och den här gången hade jag även konsert med kören uppe i högbo, vilken jag kom hem ifrån runt åtta tiden och då var jag så sjuuukt trött! men vad kan man säga? konserten went great och stämmningen låg verkligen på topp, right rebs? :)

Igår var det fredag och skönt var väl det :) Maria fyllde 17 i torsdags!! så henne sjöng vi för och igår var jag, rebecka och viktoria ute och käkade med henne på österns pärla! alla beställde nudlar med kyckling och vad gör jag när dom kommer in med två stora asketter(eller hur det stavas)? jo jag tar en av dom och ställer den framför mig.. servitrisen "det där är till två stycken"
Jag "men ojdå!"
alla skrattar och servitrisen "trodde du att du skulle få allt det där?!" hahaha ;)
kanske borde man kallas matvrak nu framöver också! :)
vi, isabelle och sofie gick hem till maria för att kika på film, och det var den mest psykade ever! tror ni man var lite rädd när man skulle vandra hem? det stannade en jävla äckel bil fylld med fyllon skitnära mig och jag trodde jag skulle dö! men jag ringde syrran och sen var allt okej ;) haha!
dessutom kikade jag, rebs och hannah hair här igår efter skolan och nu har vi fått lite inspiration till det kommande 60/70 :)

idag ska jag arbeta i jäderfors med sofie på hennes syrras killes 30 års fest! det ser vi fram emot och det kommer säkert bli skitbra det där! nej, people! nu får ni ha det så bra så hörs vi i morgon igen! och nu blir det bättre med uppdateringar!
CIIAAAAAAAO!



stumpan, som tvingade oss se psykfilmen! (y) ;)
image426

bara två år kvar...

tills bal, student och allt det där! herregud vad underbart det kommer bli, men säger som sara "kommer böla som fan"
och varför allt detta tjat om student och skit? ;) jo idag var det dags för den årliga balen för alla treor i sandviken :)
man står där och bara klagar på att man är avundsjuk och själv vill stå där och få all uppmärksamhet ;) haha nejdå!
jag, sofie, rebs och sara drog till donken och käkade för att sedan dra till jensas parken och kika på alla. där hakade även lundan och mic på :)
sen skulle jag gå och låsa upp min cykel med sofie! och vad lyckas man med? jo jag går och snackar med sofie och har ansiktet mot hennes håll, så jag ser inte vart jag går! jag går då rätt in i en parkerad cykel som flyger på en stackars gubbe som bara skrattar och säger "rasar du till och med fastän du går?" hahaha så sjukt pinsamt! och det var ju inte lite mycket folk där omkring heller ;)
sen när jag och mic skulle cykla hem så har jag fått punka på min cykel! JIPPIE! så nu tror jag och rebs att det va den cykeln jag hade ners, ägare som hämnades på min stackars cykel ;) haha!

aja, så jag och mickan GICK hem i REGNET! men det va väl helt okej det också :)
fick dessutom TVÅ hej idag ;) framsteg, framsteg ;) haha! jag är en sån NÖRD! och det tkr rebecka också!
slänger in lite bilder från dagen:


ha en trevlig onsdag, people! hörs kanske senare också!
CIIAO!

msn konversationer is the shiit ;)

maria. säger:

om han va tjej skulle alla kalla han hora

josefine / josefinita.blogg.se säger:

haha jag tänker kalla han så ändå

maria. säger:

HAHAAHH;D suris nu du

a bit later

josefine / josefinita.blogg.se säger:

han verkar ju störtskön bättre än en viss annan iaf! jävla hora!

maria. säger:

hahaha ;D

maria. säger:

mena

maria. säger:

horan!


haha ;) aja, ska iaf dra till mic nu för en liten motionstur! Majsan? jag hoppas du klarar dig ensam på din host.. date... host! haha ;) du vet att jag driver ;)
CIIAO!


what the heck!

idag hade ALLA damp i skolan ;) haha sp1b tjejer gone wild! haha ;) aja, alla har väl dåliga dagar.. vissa fler än andra..
skoldagen gick ovanligt fort idag tkr jag och nu tänkte jag sätta mig ner och göra lite nytta, dvs lite skolarbete!
just ja: va ner på stan efter skolan en snabbis med mami också och nu har jag två nya skor i garderoben ;) tur att päronen duger åt nånting iaf! haha nejdå! min mami är the shit!

ska även ta en promiss med denna brutta ikväll, hon som för övrigt har magiska glasögon som kan ta in henne på krogar där det är 23 som åldersgräns ;) haha keep it up, biatch!
image419

vi hörs nog senare, men ha en trevlig dag, people!
CIIAO!

nu ska jag inte deppa mer!

image418

nope, amigos! nu ska jag resa mig härifrån och springa ner i duschen, sjungandes och leendes! jag är lycklig idag och det ska ingen annan få sätta stop för! :)
dessutom har jag mysiga planer denna vecka, men dom är också hemliga!
CIAAAAAO!

a day off

from schoool idag ;) sköönt! tänk att tiden bara rullar förbi! snart har man klarat av första året på gymnasiet :)
idag har jag varit ner på stan med mami och fixat ögonbrynen ;) blev riktigt bra tycker jag. dessutom har jag käkat glass på donken med sara som nästan ville vända om och springa där ifrån när vi såg vem som stod i kassan ;)  haha (y)
sen har jag pluggat också, nästan hela dagen, och är strax klar! känns riktigt bra det också :)

I hate how a person can go from being someone so great and special and then transform into a lower person that doesn't deserve your love and kindness.
jag förstår inte hur du kan bete dig som du gör. jag ser allt, alla genomskådande blickar och dumma frågor. herregud, du ska gå din egen väg och klagar jag? klart som fan heller att jag gör!


så, behövde bara få lite frustration ur mig ;) haha! dessutom hatar jag hur bloggen kan sega så jävligt! har försökt logga in minst åtta gånger innan det äntligen funkade ;) så tack rebecka för att jag fick klaga över bloggen med dig ;) haha!
nej, nu ska jag finslipa på arbetet, skriva ut det, duscha och lägga mig framför american idol!
ha en trevlig måndags kväll, people! och brudar, vi ses imon när vi startar dagen med matte nationella! FUCK! ;)
CIIAAO!

underbar låt dessutom ;)

I'm seventeen going on eighteen

hallådär kära vänner!
gårdagens kväll var riktigt trevlig, med musikal och allt! dessutom en heldag med mic i solen samt rusa runt i affärer är aldrig fel! :)
iaf så slutade musikalen efter tio nångång och då åkte jag och rebs hem med... ehm.. ah kommer inte ihåg nått namn men aah, trevlig iaf! ;)
haha, iaf så fick man stämplar på handen och som ni kan se så matchade det på nått sätt ;) haha right? I saw it as a sign! hahaha no, just joking!

sen när jag kom hem drog jag strax ut igen då Sara kom förbi och vi kände båda för en kvällsglass på donken :)
stupade i säng sen på en gång.

idag så sov jag väldigt länge och planerade in en plugg dag sådär på eftermiddagen men det vart inte så då Sara drog med mig ut igen. vi kikade på film hos henne och HERREGUD säger jag bara! vart allergisk SOM FAN! nös och snorade hela tiden, fan att helt plötsligt bli allergisk mot vissa pälsdjur! nej, jag hoppas ändå att det endast har med pollen att göra.
sen lyckades vi få med sofie ut på lite middag på jensas, trevligt!

nej, amigos, nu blir det plugg samt film för min del! hörs imorgon och ha en trevlig söndag, people!
CIIAO!

Forever young, I want to be forever young

Innan jag skriver om gårdagen så MÅSTE jag skriva att una chica muy divertida y amable fyller år idag, nemligen LINNSAN blir 17 år idag! GRATTIIS STUMPAN! <3
image412

ååh
, gårdagen var så himla mysig och bra med brudarna, hannah och rebecka! jag somnade igår efter att jag skrivit här och vaknade upp av hannahs sms som sa att vi skulle ses fem istället för halv sex. så jag fick rusa upp och fixa lite pick-nick mat :)
träffade brudarna på stan och vi satte oss ner på en filt i stadsparken, åt, snackade och hade allmänt trevligt. därefter väntade en fotbollsmatch i stensätra och jag antar att jag och rebs gick dit för hannahs skulle ;) if you know what I mean! haha ;)
då matchen var slut och alla började dra sig bortåt så stannade vi kvar och dansade som aldrig förr! lika på vägen hem då vi dansade runt på gatorna som om vi vore galna! mannen som cyklade förbi did our day skulle jag kunna tro "det ser riktigt bra ut det där, tjejer!" ;) haha!
nej, men jag hade en riktigt lyckad fredagskväll och jag hoppas ni hade det underbart ni med!


Idag blir det till att nu göra sig i ordning och ta ett bussen in till gävle för att träffa mic på stan och sen hem till henne för att laga lite käk innan vi ska till läkerolarena på "SOUND OF MUSIC" det ska bli riktigt roligt! :)
jag tror inte jag hinner skriva mer ikväll, ev när jag kommer hem efter musikalen, men om inte så vill jag önska er en riktigt trevlig lördagskväll, people!
CIIAO!

så sjukt varmt!

jaa det är precis vad det är här i viken, och säkerligen på fler ställen i Sverige! så underbart skönt! och idag fick vi ha historia ute- IGEN! :) Danne satte upp lappar som vi fick skriva av fakta ifrån och sen sa han "jaa, då var det bara en sak som fattas- GLASS!" haha, då hade han gott och köpt glass åt sig själv som han kunde stå där och smaska på medan vi arbetad ;) haha, han är klockren! (y)
det var den enda lektionen vi hade idag, sen stannade jag och brudarna kvar och kikade på lunch konserten som självklart var ute denna dag! :) underbart, men ibland kände man att det nästan vart FÖÖR varmt! ;)

gick med rebecka till resecentrum och sen cyklade jag hem. ingen höjdare när det är så varmt och när man fick sin mens igår kväll! drabbas nämligen av världens värk dom första dagarna.
men, man ska inte klaga som niklas - ÅÅÅH JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR NU GÅR VI IN INNAN JAG SVIMMAR!
haha ;)

nej, det här vädret ska man inte bara kasta bort, jag ska njuta av det ikväll med rebecka och hannah på en liten picknick i stadsparken och därefter fotbollsmatch! :)
ha det riktigt bra, people! så skriver jag mer ikväll!
CIIAAAAAO!

image411från maskeradparaden i nian :)

skuldkänslor

ååh! jag har aldrig haft så här mycket skuldkänslor på LÄÄÄNGE! jag vet inte vad som hände idag uppe på expeditionen. Linnsan följde med som sällskap då jag skulle slänga in min och sofies omvalsblanketter i rektorns fack. jag kastade in hennes och sen ... ah REV JAG SÖNDER MIN! WHAT THE FUCK tänker ni och jag förstår er! men jag kunde helt enkelt inte byta. helt plötsligt kändes SAM-SAM mer rätt för mig! jag fick dock panik och tänkte : "shiit?! har jag förstört allt nu genom att skita i det? tänk om jag förstör för dom TRE andra som vill gå språk? tänk om det inte blir en grupp nu! :S"

men that's it! jag säger som Daria : man måste följa sitt hjärta. tex om ditt hjärta säger att du ska gå vänster så går du så klart till vänster! :)
linnsan, maria, daria, hannah och dom andra blev glad över mitt val och det värmer faktiskt och får mig att må aningen bättre!
och hannah skrev några lovande ord:

"du gör det du själv vill. ingen kan tvinga dig bara för att dom vill ha en språkgrupp. skit i dom, seriöst. du gjorde det du kände för och det är det rätta för dig. du ska gå det du vill och inte gå något bara för att rädda andra. jag tycke rdu gjorde rätt"



det enda som oroar mig nu, när jag skrivit till cyon och snackat med mi padres, är att sofie kommer bli skitsur eller att min spanska lärare ska tycka sämre om mig! HAHA nördigt, I KNOW! men jag älskar spanska!
nej, nu blir det käk! hörs nog senare, annars: ha en trevlig kväll!
CIIAAO!


God! I wish I was brave enough!

Rebecka säger:

you are brave enough , just show it!

Rebecka säger:

and be proud

Rebecka säger:

okay?



                           image410

THANKS REBS! and remember, you are my idol ;) och även sofie som verkligen är HUR modig som helst! (y) hon som för övrigt ska tävla med henric imon! GOOD LUCK! :)


okej, nu börjar det bli för mycket inlägg på en dag istället för ingen alls! haha, men nu lovar jag! nu är det klart för idag!
sleep tight, när ni bestämmer er för att inta sängen, people!
CIIAAAO!


one tree hill

ett klipp från andra säsongen, när tjejerna har en äkta girl-fight ;). såna har vi säkert alla varit med om ;)


nej, nu blir det tv och sen sleeeeppyyyyy time!
ha en trevlig onsdag, people!
CIIIAO!

Bernardas hus samt äckligt fyllo med axe!

haha hola amigos!
var borta all day igår så hann/orkade inte skriva när jag kom hem.
jag och linnsan klarade spanska nationella muntliga - UTMÄRKT! tycker jag ;) haha, nervpirrande men ändå aningen roligt ;)
efter skolan gick jag, linnsan, rebecka, sara och maria ut och käkade på viking! och vad kan man säga? There aint no salad like viking salad ;)
därefter gick vi ner mot folkets hus för att invänta teater treornas slutproduktion och hamnade öga mot öga med ett äckligt fyllo som bestämde sig för att göra oss sällskap ute i solen. tjejerna gick iväg en bit men jag tyckte det hela var väldigt roande och satt kvar, tills gubben började spruta axe parfym på mig! "LUKTA! DET LUKTAR HORA AV DET!" skrek han och därmed pös jag och dom andra in genom dörrarna till teatern ;)

idag hade vi bara matte nationella och historia lektion - som var underbar, då Danne sa att vi skulle ha föreläsning ute i gräset ;) och nu när jag cyklade hem hade han en annan klass på exakt samma ställe! Danne: You're the man!
satt kvar i skolan tills klockan ett då jag och några brudar från klassen begav oss på teatern: IGEN! haha. jag är en nööööörd I KNOW! där var även några HR:brudar; stina och mad!
Daria somnade och likaså Stina! ;) aah... men jag tyckte det var riktigt underhållande ;) haha you may know why biatches! ;) skulle nog kunna se den tusen gånger om.. eller aah.. kanske inte.

kom hem för ett tag sen, efter att ha käkat lite glass med stinay, ska sätta igång med lite plugg nu.
ni får ha det så bra så hörs vi kanske senare, annars mañana!
CIIAAAAAO!

image409

it's time to say goodbye.

                                  
                                     image408

Brooke: "to me, highschool is the easy part. I'm just afraid of whats out there and what the world has in plan for me, you know"


goood! so saaad! ska ner och kolla på det avsnittet nu! graduation day!
hörs!

CIIAAAAAAAAO!

oh, hello sunshine!

helgen var riktigt bra, umgicks/festade med Sofie. och vi hade det skittrevligt såklart ;)
dessutom var jag och stina mickans dansuppvisning igår :) det var riktigt bra!
aa.. kanske inte finns så mycket att säga om helgen direkt, förutom att lördagens bravaler var helt klart, bäst! :)

så idag var det alltså dags för skola igen.. inte direkt taggat kanske, men det vände när SOLEN kom fram! så jävla underbart! legat ute nästan hela dagen och bara dragit in den heta luften och dom varma vindarna! och återigen fick jag ett bevis på att jag verkligen ser sämst i sverige.
någon "LARSSON!!!"
jag ser mig omkring och sen bort igen
någon" JOSEFINE!!!"
jag kisar bortåt mot gräsplanen men snabbt bort igen.
någon "REBECKA!"
haha, jaa det var alltså lilla söta Ivarsson som låg en bit bort i solen! ;) pinsamt att jag ser så dåligt som jag gör!

bästa dialogen idag.
Sofie till våran matte lärare "vad fin du va i håret"
Anders "jaha, fyller du år idag?"
Sofie "jaa"
Anders"jaa grattis då!"
sofie skyndar fram till mig. "varför sa han grattis?"
haha joo ni förstår, det finns en annan vinkel på det här också.anders hörde helt enkelt fel och sofie trodde han sagt "tycker du?" när hon frågade om hans hår, därför svarade hon ja ;) HAHA!

nej, det är så himla underbart väder, här i viken ska ni veta! att jag och sofie cyklade hem hit nästan bar ärmat och sörplade i oss cola-light med is i ;) och nu ska jag dra mig ner i källaren för att njuta av ett avsnitt av One Tree Hill säsong 4, som låg och lurade i påstlådan när jag kom hem!
ha det bra!
CIIAAAO!

image407

myspys med svennan!

tjolahopp!
nu sitter jag här i sofies rum, all by myself ;), sofie är på övervåningen vid den andra datorn! hahah så jävla nördiga! även att hon skriver till mig nu.. vänta..
aja, vi är sandvikens största nördar, but we love it, right S? ;)
ikväll åkte jag med sofie på henens moppe upp till stallet! och jag säger då det : NEVER AGAIN! fuck vad jag är allergisk mot hästar! näsan rann som aldrig förr och jag nös ständigt! haha så jävla drygt! sen när hon skulle höa i ca 40 fucking minuter så var jag tvungen att sitta ute och frysa arselet av mig, för jag kunde inte vara inne i stallet och dö efter ett säkert ganska så stort astmaanfall! haha ;) så nu väntar väl en urinvärks infektion också! haha!
men hur som helst så åkte vi till jensas vid åtta tiden och mötte upp Stinaaaiii där vi käkade och snackade, trevligt!
sen åkte jag och sofie hem till henne och gick ut med världens sötaste almiis och mötte även Sara och hennes sötnos Izzie. vi snackade och syndade innan jag, S och A gick hit igen och nu är vi här hemma och ska strax mysa framför tv:n med sötsaker, det är ju trots allt fredag, right? ;)

nej, men ni får ha en riktigt mysig fredagskväll så hörs vi i morgon igen, people! och då kommer även lite bilder från ikväll!
CIIAOOO!


bjuder på en bild från våran klassresa till aftonbladet! så sjukt roligt ;)
image406


Valborgsmässoafton!

var väl sådär! haha, som alla vet, så är sista april så himla överskattat! men jag och brudarna hade åtminstone väldigt trevligt här hemma, och resten var väl.. aah sådär.. inget att berätta direkt ;) HAHA!


kolla och njut, people! :)

igår softade jag bara typ hela dagen med sara hemma i hennes kalrl's lägenhet ;) träffade KARIIIIN också! hör och häpna! typ ett halvår sedan sist! :O får träffas mer i helgen!
skriver mer ikväll! nu ska jag upp till högbo med sofie till hennes karl henric ;) haha
CIIAO!