det är så vi jobbar!

jaa som sagt så blev det ju utgång i fredags. det var riktigt great faktiskt. mycket folk, bra musik + snygge peter siepen. lyckad kväll alltså!
gårdagen spenderades först med natha och stina. vi hade liten kräftskiva här hemma. sen blev det impuls för mig och stina då vi bestämde oss för att åka till majs och förfesta med henne och lite annat folk. där var det riktigt trevligt. jag och stina lyckades knäppa några riktigt läckra kort. höhö det blev alltså lobby sen och efterfest på det innan jag och stina vandrade hem till henne. igår fick jag äntligen spela ut min roll som fjortisvideobloggare! jag är så jävla bra på att härma dom där platinablonda tjejerna. gå in på facebook och kika!

nää nu ska jag bara ta det lugnt. får se om jag kanske hinner träffa stina senare också!
LOVE!




if you just hold my hand...

gårdagen spenderades hemma hos majs all night long och i morse var vi vääääldigt trötta. hatar att man inte kommit in i rutinen än.
idag äre fredag som ni alla vet, och vad innebär det! JOO PARTAAAAAJ mina vänner. kom hem från gävle för ett tag sen där jag strosade runt med mami och ska strax käka här hemma. sen bär det av hem till stini och sen majs innan vi och några damer drar ut ikväll!
vi ses i dimman!




I do not love you, I do not love me. but the combination is unbelievable. I love us. IKVÄLL KÖÖÖR VI!

det går knappt att förstå

nu går jag och mina älskade tjejer det tredje och sista året på gymnasiet! det känns som igår när jag för första gången såg de sju tjejerna på hammar när vi började ettan. nu sitter jag här och har strax gått den första veckan som en elev i
SP3B! för mig känns det helt sjukt. dock är jag redan otroligt skoltrött och orkar verkligen inte koncentrera mig på lektionerna.
inte skrivit på ett tag nu, men tiden innan skolan började spenderades med mina damer och mycket festande. tänk att mitt sista riktiga sommarlov nu är officiellt slut. detta år kommer verkligen bli något extra tror jag! hoppas verkligen på det . jag menar bal, studentkryssning och STUDENT! det kan inte bli annat än underbart!

om en vecka åker SP3B till berlin, vilket känns både up and down faktiskt. det kommer bli tidiga mornar i en vecka i streck. fast ändå, vem fan tackar nej till en sådan chans?
nej, strax blir det "True Blood" på tv och sen bingen! börjar nio i morgon, YES!

jag har intressanta vänner...

natha: jag blev så sugen på en räckmacka utan räckor!!
jag: vad fan är det för macka?
natha: jaaaa, men en sån macka fast utan räckor. eller köttbullar med lingonsylt.
jag: men herregud, haha.
natha: eller du vet såna där cocopops? MMMMMM

jag: åååh den här boken vill jag läsa? (håller i boken om obamas liv)
stina: vem är Barack Obama?
jag: men är du seriös?
stina: ja?
jag: men den nya presidenten, cp.
stina: våran?
jag: MEN USA:s?!


men what can I say? you can't do anything else but to love them.
btw, inte skrivit på länge, jag vet. dock har jag bara pluggat och umgåtts med kära vänner. faktiskt träffat ivarsson och hannie också. sitter faktiskt och skriver med ingen mindre än miss ivarsson! försöker få henne att inte vara nervös inför skolan. alla kommer älska henne och speciellt hennes skratt. då kom vi ihåg när rebecka skrattade för första gången när vi gick i ettan. Rasmus vänder sig om och utbrister "vem fan var det där?" hahah. och vi saknar hammar mest av allt. tänk när hannah ramlade? tänk när vi drog ut stolen från folk i cafeterian? tänk när vi dansade i korridorerna? jaa, tänk när vi tog över hammar med storm!!!

hahah , näää nu ska jag ner och möta stina!
pussssssssss

TGIF!

igår åkte jag, stina och jennie till sörtutt där det skulle vara "party" dock not so much så vi stannade inte speciellt länge. idag har jag pluggat och nu ligger jag och stina här med en varsin dator. haha nördar. snart ska jag köra till valbo med mamma och stina, sen blir det hem och fixa för ikväll blir det utgång igen med några härliga brudar! vi ses!
LOVE

btw, så var det utgång i onsdags också. hahaha åh herregud vilken jävla kväll!


maria knows how to make me stunning! höhö


jaa du bästamajs, du kan det där du ;) bild från lägenheten i uppsala btw.

uppsala was...

GREAT! vi tjejer hade tre och en halv riktigt trevliga dagar. utelivet var kanon men även småtimmarna då vi låg och kikade på "vänner", käkade mackor och skrattade åt ALLT! ååh jag älskar verkligen uppsala! maria håller nu på att lägga upp bilder på hennes blogg. får se om jag lägger ut några här, annars finns dom på facebook inom kort :)

idag åkte vi iaf hem och nu på kvällen har jag träffat ingen mindre än stina! :) riktigt trevligt, lätt värt alla mina myggbett jag kan få. höhö
nu blir det bingen! upp tidigt och köra i morgon!
LOVE