Yes, It was amazing in my california king bed

Min resa till californien var kanske den bästa upplevelsen i mitt liv, so far. Jag fullkomligt älskar det landet. San Francisco, L.A, Newport och Laguna Beach, San Diego, Monterey och Santa Barbara. Jag fick leva min dröm och det är jag så tacksam för! Mina föräldrar och min syster är bäst i världen! När jag åkte i bilen och kikade ut genom fönstret i baksätet och fick se delfiner hoppandes i vattnet efter stranden in mot L.A så gick det upp för mig. "It's because of moments like this I live". Och att Journeys "don't stop believin'" spelades precis då på radion gjorde inte känslan sämre. Man ska aldrig sluta drömma! Jag har drömt om att få resa till dessa vackra platser så länge som jag kan minnas och tillslut så fick jag sätta ner mina fötter på Newport Beach och gå ut i "the pacific ocean". Känslan är obeskrivlig och jag ska skriva mer om resan ord för ord längre fram.

Det jag egentligen skulle göra här va att förklara för mina vänner hur jävla mycket jag älskar dom. På senare år och dagar har jag efter ett visst antal händelser förstått vilka vänner det är som står kvar i vått och torrt. Jag är så obeskrivligt tacksam över att jag tillslut förstår vilka som är värda att hälla ut kärlek över. Vad kan man egentligen mer önska sig än att ha äkta vänner vid sin sida? För vilka är det som kommer springandes med goda råd när man nästan är påväg att gråta sönder?, och vilka är det som sitter redo med både en box fylld med goda ord/råd och en vinbox när man behöver det som mest? Jo precis, ens äkta vänner. Äkta vänner sviker aldrig och finns alltid vid ens sida, även om man är på andra sidan jordklotet, no matter what. Jag älskar er mina älskade vänner och jag hoppas att varje människa där ute i världen har ett gäng härliga vänner som ni känner exakt samma saker för, för det vill jag unna varje jäkla människa.
Återigen, Jag älskar er alla så obeskrivligt mycket. Tusen tack för att ni orkar med mig!

"If you ever find yourself lost in the sea, I will search the world to find you, you can count on me like one, two three, I'll be there. And I know when I need it I can count on you like four, three, two and you'll be there. We're here to help our friends in need. That's what friends are suposed to do."



"someday, I will have my own star at the hollywood walk of fame"

SAN FRANSISCO!

Yes, people! Imorgon flyger jag till landet i fjärran, USA! Landar i SAN FRANSISCO och blir där i några dagar innan vi åker vidare mot L.A! Crazy.. kommer bli så jävla fett. kommer hem den 16maj igen!

valborg 2011 va king, trots feber och förkylning. men vem skippar Operaterassen för att lyssna på Rebecka och Fiona? nejnej.


anyways. nu ska jag packa för att sen hinna träffa alla hjärtan!
Peace.