one time

då var ännu en skoldag avklarad. den gick fort och provet gick helt okej. spenderade mycket av tiden med the one: Niklas Nordkvist! haha så himla skön grabb det där!
vad händer idag då? Vädret är underbart så vid halv sju tiden tar jag och ida bilen till högbo för att ta en promenad. dock blir vi inte ensamma. Ingen mindre än SVEA kommer hit om en stund. TOPPEN!

Och snart är det helg. Det känns helt underbart! som Linn sa "JAG VILL FESTA" och det ska vi! jajamen, på lördag! för det är ju nämligen så att ELIN BJÖRKMAN fyller ARTON år idag! så på lördag ska vi fira den tjejen! GRATTIS IGEN :)

nu blir det lite spanska plugg och invänta Svea! :)

you make me wanna scream!

tja!
nu var det ett tag sen! jag har tagit körkort så den mesta tiden har jag spenderat i bilen, believe it or not! höhö. jag och sara har varit ute på lite bilrunder då hon också nyligen tagit körkort!
skolan är igång på riktigt och igår hade sp3b redan sitt första prov och i morgon väntar ännu ett.
jag ska träffa sara snart och plugga..frågan är bara..vem ska köra? höhö

Daria är taggad på Cypern. SO AM I! fy fan vad roligt! det vore guld! får spekulera kring det där mer.
nu blire till att lyssna på lite musik och vänta på att sara ska bli klar!
och ja just ja, jag var ju på bio i lördags med tjejerna. Jag och Linnsan stod för skjutsen. filmen var kanon! gå och se "Inglorious Basterds" om ni känner för't. kvällen var great med tjejerna överhuvudtaget så klart.

jag ska försöka träffa miss berger i helgen! god, det var föööör länge sen!
men nej, nu ska jag dra mig.
CIAO!

berlin:)


home sweet home!

Berlin. What can I say? Vilken underbar stad!
det var både lycka och sorg under resan. historian knackade på vilket tvingade fram starka känslor hos oss allihopa. Jag har lärt mig så otroligt mycket och nu ser jag och sp3b fram emot kvällen i Oktober då vi ska dela med oss av allt vi upplevt!
tack vare denna resa har man kommit klasskamraterna närmare också, vilket bara det är en enda stort PLUS! jag vet nu saker om vissa som jag aldrig hade fått reda på utan denna resa!

dock är jag nu väldigt sjuk. hostar hela tiden och känner mig väldigt nere. dock ska jag bli frisk till helgen, DET SKA JAG! för då ska vi ut och göra stan. trust me! sen vill jag träffa sofie också! nu var det ett tag sen sist, and I miss you! dock vet jag att du alltid finns kvar, även om det går veckor emellan våra möten!

jag slänger väl in en bild från Berlin. Denna är på min och majsans framtida bil. vi ska börja spara nu, så kanske vi lyckas glida runt i den här sommaren 2025

fy fan vad snygga vid är!


Ni hittar oss på aftonbladet.se eller i tidningen i morgon. majs och jag kom precis hem från kharma och ska nu lägga oss. i morgon blir det tidig uppgång för att, som sagt, åka till Berlin med klassen. Jag säger bara, FY FAN VAD SNYGGA VI ÄR! Jag säger bara, POWER, POWER!

Berlin imorgon!

kan inte förstå hur fort tiden har gått. i morgon klockan nio rullar bussen iväg med, nästan, hela sp3b. vi kommer vara i trelleborg vid elva tiden på kvällen tror jag och åker då båt till Tyskland. Jag hoppas att denna vecka kommer att bli väldigt givande, vilket den såklart kommer att bli.
Jag och tre till tjejer från klassen kommer skriva blogg från Berlin så att fler kan ta del av resan. Så kika mer än gärna in på Sptrebiberlin.blogg.se och läs mer där under veckan! :)

jag kommer sakna alla mina fina pärlor här hemma så oerhört såklart. men det är ju tur att jag har tjejerna från klassen med mig åtminstone. och jag hoppas att natha ringer mig i morgon när jag sitter på bussen. jag menar, jag kan ju inte lämna landet i hela åtta dagar utan att prata med bruttan!


Berlin by night!