StereoLove

Åh vad jag älskar att det snart är lov igen. Påsklov. April i morgon. helt sjukt. Studenten närmar sig och igår hittade jag min klänning i sthlm :)

Mitt studenttal gick kanon. Första gången min svenska lärare berömt mig så mycket :) känns riktigt bra. dock gjorde det ont att stå och säga dom där orden. tänk att snart står vi där på kullen. DÖR!

Igår träffade jag Sofie och vi hade ytterligare ett "secret meeting". haha skrattar stup i kvarten med den kvinnan. Dessutom kommer vårat lov bli great!
anyway.. syster är hemma och det älskar vi. nu ska det lyssnas på musik och sen bege mig på en tur med thegirlnextdoor.. för guess what, JAG HAR INGENTING ATT PLUGGA!


You are here...

Dagen har spenderats framför en tung uppsats om Thailand/Tanzania och sen träning inför studenttal imorgon. Dock har jag haft tid med annat, viktigt annat. Planerplaner.
Gårdagen var också riktigt bra. Blev dans nere i saras källare och mycket, mycket skratt till youtube tv-missar. ni vet, typ när hon på nyheterna säger "Bertil Falukorv" HAHA dör av skratt varje gång. Eller han som säger "Sveriges framstjärt... eehh framsida". haha insain.

Inget mer att säga nu, förutom att jag är så glad att jag har denna tjej vid min sida igen.



"Vi går ut och tar ett glas vin..."

What can I say.. ett glas blev till två.. blev till fyra.. blev till tequila shots osv.. Jag hade en grym kväll på Kharma och det tackar jag DK för! Sjuk kväll egentligen. Jag snodde en soptunna på en gård, åt mussla för första gången och DK förlorade sin klack?!. Stupade i säng hos Daria vid sex tiden, dock hann vi med att sitta i fönstret och röka och snacka en lång stund innan. En great kväll.

Och Rebecka får stå för kvällens citat som hon sa minst tio gånger under kvällen. 
  - "LARSSON!!! YOU ROCK MY WORLD, OKAY?!"
Okej, Ivarsson. You rock my world to!

Anyway.. vaknade ovanligt tidigt idag och pappsen fick en chock när jag bad om hämtning. "Äru redan vaken?!". Yepp.. och nu ska jag plugga vidare innan jag ska pick up Sara och Sofie för en mycket trevlig kväll med Kina och Disney.



Här är vi... 18 år senare

JAG DÖR!! det här arbetet om min och darias olika vägar till varandra.. INSAIN! kan ni förstå hur fort tiden rullar iväg? får panik! dock är vårat arbete otroligt starkt tycker jag. vem som en läser det måste nog fälla en eller två tårar iaf. jag menar, hammargymnasiet? sp1btjejer? does it ring a bell?

anyway.. friday I'm in love. skönt med fredag, dessutom no school för mig så ska nu plugga lite. YES haft typ fem uppsatser denna vecka och jag har en kvar+skriva ett festtal. men jag klarar mig.. tror jag. anyway, plugg behöver pauser så ska strax bege mig ut i detta gråa väder för att meet up the fisch.

sms:
Josefine säger:
CIGG plus COLA!
Sara säger:
Sara fattig men kan nog gå ändå. haha PUSS!

GREAT!
innan jag går slänger jag in en bild på min farmor back in the days bara för att hon var så jävla snygg.


para bailar la bamba

hellooooooo fuckers!
min födelsedag var great! kvällen bjöd på en great biovistelse med min älskade vän sofie!
på fredagen fick jag äntligen träffa nathalie igen och vi "hängde" hemma hos hennes härliga farmor hela kvällen.

så.. STUDENTKRYSSNINGEN då?! haha what can I say? det var great! över tusen fulla studenter på en och samma båt. kan väl inte bli så mycket bättre. mycket hände och mycket skvaller finns, men det orkar jag inte skriva ner här. man kan väl säga att vissa visade upp sina riktiga karaktärer! haha vilket helvete som väntar dom.

anyway, jag mår fortfarande piss. förstår inte. trots litervis coladrickande så är jag fortfarande så jävla seg. men nu lär jag försöka äta och sen blir det en gossiptripp med the one.

Bilder från lördagen kommer later! men ni kan ju alltid få en bild på en av världens sexigaste karlar! jag såg nämligen "remember me" på min födelsedag och jag grät floder. SE DEN!

Den 17mars är ingen vanlig dag...

Självklart inte! det är ju dagen innan min födelsedag! som jag sa till natha "världens viktigaste dag att komma ihåg" hon höll självklart helt med mig... aah.. typ! ;) BTW! hon kommer hem imorgon!!! endast för att hälsa på mig på min födelsedag! eller jaa... det har lite med att göra att det är studentkryssning på lördag... fast jag tror ändå på det förstnämnda!

Eftersom min mami fyllde i söndags så slog hon och jag ihop våra födelsedagsfiranden så i lördags kom släkten hit och firade. dock hade mormor fattat fel så hon tog inte med sig nå presenter till mig. haha söt sådär hon, mormor. Men tror nog hon gjorde det med flit så att hon får komma hit imorgon också och få lite mer tårta ;)

Anyway, nu börjar våren komma och det är great!
Skolan flyter på, mycket arbeten men det går galant ändå. lite segt just nu kanske bara... men det ordnar sig :) Jag och DK jobbar hårt med vårat historiaarbete "historien om oss" och den kommer bli kanon!

imorgon fyller jag alltså hela 19 år! Insain! jag tycker det går lite för fort nu jag! kommer nog ändå glömma bort det och säga att jag fortfarande är 18! ;)

Nej, men nu ska jag fixa lite och sen ta en sväng med persika och the fish!
och mina vänner? Jag förväntar mig fina sms imorgon! haha nejdå.. eller joo...


going on 19 och 48!


Vacker tårta, eller hur? här kommer kocken vi hyrde...


That's right. Världens bästa syster kom hem och firade sina två favorit personer! :)


Forever young

maria. säger:
jag dööör
ja sa såhär till sussie nyss
"jag kommer grina hela studenten.
jag okmmer grina på champangefrukosten.
 jag kommer grina i klassrummet när vi säger hejdå till olov och maria.
jag kommer grina på kullen.
jag kommer grina hemma med släkten.
jag kommer grina på förfesten hos josse.
jag kommer grina när lobby stängt. bokstavligt talat"

josefine säger:
jag vet!!! jag tänker aldrig gå hem!

maria. säger:
asså vafaaaaaaaaan har tiden tagit vägen
kan du inte gå å sätta på dig din mössa o titta i spegeln o sätta på en låt samtidigt
snälla vill att du också ska grina

And I did. vi grät med varandra över telefon. Jag grät för att behöva lämna vänner och otroligt bra lärare. Jag grät för att vi kommer att raderas ur systemet och sen är vi borta, då tar tvåorna över som treor. Jag grät över osäkerheten inför framtiden. Vad väntar?

Innan vi la på så lovade vi varandra att, framöver i vår, ta vara på varenda dag och make the best of it!
cause THIS IS IT!





uppd!
VILKEN GRÅTDAG! har nyss grinat floder till "The jackson five" på fyran.
Gone To Soon.


Josefine, Sp07b, Student 2010

Idag fick vi våra studentmössor.
Nu är det inte långt kvar. Vi satt i datasalen och lyssnade på massa låtar som påminner oss om denna tid..T.ex.:
* Daughtry - Over you
* The Weight - take a lord of annie (nått sånt..)
*Alicia Keyes - No one
*Oasis+ typ alla deras låtar
* Sting - fields of gold
*Vincent - sweet miss blue.
nää fy fan vad sorgligt.
Jag och DK satt och gjorde lite research till historian och läste därför gamla inlägg på hennes blöögg... jisses.. trösken,högbo,party i ns, apelsiner i hammarsoffan... jaa.. snart tre år sen! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!




nej, nu ska jag lyssna på lite låtar och fälla några tårar innan jag ska möta upp jenkisch för att hinna träffa den bruttan innan hon drar till Thailand..


I Shall Believe

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!! våra studentmössor har kommit!!! dock får man inte hämta det förän senare i veckan. klassen + Olov försökte göra en deal med elevrådet men det gick inget vidare. vi får vänta tills onsdag. MEN DÖR! nu börjar nedräkningen. Det är mindre än 100dagar kvar. Jag längtar tills vi står där på kullen och ser ner över människorna. Dock längtar jag ändå inte. snälla, låt det inte gå FÖR fort. kommer gråta floder!


one crazy night on sportlovet.

have you ever had one of this days when you wake up and hardly remember anything from the night before? haha well, det hände mig i torsdags när jag vaknade. Onsdagen som skulle bli chill blev allt annat än chill. Heldag med jenkan och sen en lugn start hemma hos henne med persika. sen hände något längs väge, haha Jag minns ingenting från quizen, typ frågor osv. Hamnade i en bil till gävle med madd och persika. haha helt insain. jag vet att madde födde en kanin iaf.. jag var nästan med under förlossningen..

blir lite confused när folk berättar saker man inte alls kommer ihåg.
"en snabbfråga.. vad äter bamse?"
Maria " JESSICA!!! JAG VET!!!! SPENAT!"
Jessica kommer tillbaka "men tror du jag gick på det där? jag vet väl att det är honung"
Maria "?"

DOG i telefonen när maria berättade detta. skrattade så högt att folk i uppsala stannade till och kollade konstigt på mig. synd att jag missade det när det hände? vart fan befann jag mig? haha

anyway. jag bjuder på a few bilder från i onsdags. ta dem med en nypa salt ;)



några timmar senare...




Här tror jag madde ska föda...


"BILLIE JEAN IS NOT MY LOVER" ... "AND I DON'T WANNA MISS A THING!"
haha dör. anyway. onsdagen tog kål på mig. mådde skit igår och känner mig fortfarande seg. ska strax ut och njuta av detta väder. byee!

party all the time.

I will look back at this nigth and I will remember it for always.
jennie hasselgren and persika blom. This night will be THE night!

have a great night all of you!
This night will fo down in history.
L O V E