onsdagen slutade illa...

MEN IKVÄLL KÖR VI IGEN!
Snart kommer några brudar över hit och då kör vi!

don't ask

snart är vi alla samlade...

jaa, för snart fyller ju älskade Hannah med H arton år!! dådu!!!!!


gårdagskvällen var great. jag menar karaoke till the king of pop slår ju ingenting. jag tankade igår. det gick toppen...typ.
nu ska jag göra mig i ordning för sen blir det lunch med miss wikgren.
BYE!

HÖSTLOV!

Det känns så otroligt underbart nu! höstlovet är äntligen här! dock kommer jag behöva plugga denna vecka också, men ändå! man kan sova hur länge man vill och man behöver inte passa massa dryga tider.
idag var jag och klippte mig i gävle hos marias syster, Sussi! det blev riktigt bra! nu känner jag mig äntligen fräschare igen. för det var ju på tiden att man fixade till utväxten..

sen har jag beställt studentmössa och arbetat med projektarbete i skolan. nu ska jag plugga och sen ska jag träffa lite föööölk.
blire uppsala imon kanske?

aaajaaa nu väntar psykologi. och eftersom det inte går att lägga upp bilder nu så får jag slänga in en som finns i arkivet.

Jag är glad idag...

Dock tänker jag väldigt mycket på Daria. D, I miss you och jag hoppas verkligen att du blir frisk snart så att vi kan ses snart igen och sjunga högt till "missing you" :)

Idag är det fredag, sjukt skönt! dock bevisades det bara i morse hur stressad man faktiskt är inför allt plugg och alla kommande prov. Jag hämtade Sara kvart över tio i morse. Sen åker vi till skolan, men blir förvånade. varför är ingen där? vi sitter och väntar då några från klassen kommer ut ur datasalen.
Vi - "har vi börjat?"
Dom - "eeeh, vi har slutat?"
Vi - "började ni tidigare?"
Dom - "neeeej, vi slutar alltid kvart i elva.. vi börjar tjugo i tio"
JAG DOG!!! det har aldrig hänt mig förr. det kanske inte är någon big deal för vissa, men för mig kom det som en chock.
Jag och Sara vet mycket väl att vi slutar kvart i elva på fredagar. ändå trodde vi att vi började den tiden idag.. GOD! hur fel det kan bli ibland.

aajjaaa nu ska jag se till att få något gjort.. sen väntar ju Idol (MICHAEL JACKSON TEMA!!!) och sånt där annat roligt :), sånt som man väntat ett bra tag på nu :)
bilderna ceeeepaar sig ju, så det blir ingen bild idag!

BYE!

pengar är så mycket mer än sex bokstäver...

hallådär!
idag är jag hur trött som helst. dagen i skolan gick segt och var rätt irriterande. dock är den nu slut, vilket känns toppen! strax ska jag bege mig in till gävle och därefter våldgästa jenkan, jag menar HELLO STRANGER!
jag var med på saras indv.val lektion idag och då hade jag värsta turen! fick nämligen spendera några timmar med denna snygga brud. Larsson and Ivarsson on Gävle Gospel 2010! OFC! (y)


Cause when I'm with them, I'm thinking of you.

Jag kom bara att tänka på hur otroligt mycket saker som hänt under dessa, snart, tre åren på gymnasiet. herregud. det är helt sjukt. och snart är den här tiden slut. vad händer då? jag hoppas att det här sista året kommer bli otroligt roligt och bjuda på sjukt mycket roliga stunder.

jag kom också att tänka på hur glad och lättad jag är för Rebeckas skull. hennes klass verkar vara toppen, och jag kan inte vara mer glad för hennes skull.
tack och lov för att du är hemma i Sverige också. för vad äre som lyser upp ens gråa vardag om inte ett "TJENA LARSSON" i korridoren. haha i love you girlfriend.



Berlinnight

Gårdagen var crazy! gud vad jag och mina tjejer fick slita hårt i skolan. stress hit och stress dit. skolfotografering, haha blir nog bra det där.
man kom hem vid fyra och skulle vara i vallhovskyrkan halv fem. Yes! så det var ju bara att byta om kläder och tvätta bort lite svart kring ögonen.
Berlinkvällen blev riktigt bra! alla var sjukt nervösa innan, men alla gjorde riktigt bra ifrån sig. Jag, Linnsan, Daria och Majsan lyckades också bra med att vara konferancierer. kvällen höll på från sex till nio. haha , joo segt blev de på slutet, men jag tror alla var nöjda efteråt.

nu var Berlin över alltså, sorgligt men ändå otroligt skönt. Denna tisdag ska ägnas åt plugg och tandläkarn.
have a nice day!

Sp3b in potsdam

och föresten...

jag saknar världens bästa människor! mina hjärtan! tack och lov för er!

nää nu ger jag mig. nu springer jag till grannen och våldgästar!
so long, fuckers!

och den där blicken ger jag till DIG!!! din äckliga ¤#"#"#"#"#¤" usch


haha hur snygg är man då

hittade två bilder från vimmelkorten! haha enjoy!




Hallå BLÖGGEN!

Jag ville bara kika in här och säga att jag hade en riktigt bra kväll igår. mikaela berger - vilken kvinna! haha igår var första gången jag träffade henne på ungefär ett halvår! och det var på tiden!
och det kommer gå kanon för dig ikväll, det vet jag! :)

idag har jag jagat bortsprungna hundar i skogen med sara. det var också roligt (dock very frightening as well) för när vi väl hörde en hund så var det en helt annan ras! haha god damn.

nej, nu ska jag kila!
HEJDÅ!


God Damn!

Tack för dig, Nathalie Wikgren, min vän! KAN DU FATTA STUDENTKRYSSNINGEN ELLER?!?!? det är otroligt bra att du följer med, för jag menar, vem ska annars rädda mig när jag tänker hoppa överbord?
Hoes over Broes, kom ihåg det, om du vet vad det betyder vill säga! HAHA



Nääää nu ska jag käka mat med mina föräldrar. och därefter ta en promenad med eidddhem! som btw fått körkort. CONGRATZ!

baby, det är vi mot världen

idag brast det i klassen tror jag! alla skrek på varandra och det kändes som det aldrig tog slut. vi skulle bestämma ämne till skolfotograferingen, den sista (shiit, känns sjukt), men det gick inget vidare! jisses! och nu när jag satt och tänkte på det så kom jag fram till en förklaring: Det hade aldrig hänt på hammar!
varför var allt lättare då? ååh vad jag älskade livet då! aaaaaajaaaaaaaaa nothing to do about that.

igårkväll hade massa bilder försvunnit! det kändes som om någon slitit ut mitt hjärta! minnen är det bästa som finns. vad är man utan minnen?
pappa försöker åtgärna problemet och han har redan hittat några av mina älskade minnen!
TACK OCH LOV FÖR EN DATORHÄNDIG FAR! nu håller jag alla fingrar jag kan i kors!

ska strax käka och sen ut och åka bil med sara. hahah nördar!

SUNNY BEACH! (y) man kanske borde boka en ny resa... heeeeeeehe


Igår sa vi tack till Michael i himmelen!

herregud! kvällen igår var helt störd! är ett mirakel att jag sitter här idag! hahaha helt jävla sickt! jag tänker inte berätta vad som hände, jag skäms för mycket, men det som hände var helt jävla unbelievable! Jag, natha och en volvo v70 fungerar inte direkt som handen i handsken. dock har jag ALDRIG och då menar jag ALDRIG haft en så rolig bilfärd någonsin, in my life! hahah middagen var god också, hjärtat bjöd mig som grattis till mitt körkort! du är bäst horan min! och idag är det bara 47dagar kvar till din artonårs dag! då ska vi göra UPPSALA eller om det blir SANDVIKEN osäkert! haha

iaf så har denna dag varit så otroligt seg. nu åker jag och hämtar sara för idag är en snackdag! något har hänt och jag behöver få veta! för det är det jag är här för!
ha en trevlig kväll!!!!!!!!!!

och just ja, i fredags hade någon satt upp en plansch om Bulgarien i skolan.. nått engelska arbete i guess. och jag såg SUNNY BEACH!!!! åååh take me back! KONTI-FUCKING-NENTAL!
BYE!

SERIÖST! HITTADE EN SKIVA MED GAMMLA BILDER! NATHA DU KOMMER DÖDA MIG! hahahah kommer aldrig glömma din "punk" tid


den 20november blir sig inget likt igen...

FÖR DÅ FYLLER STJÄRNAN ARTON ÅR! haha satt och tänkte och kom helt enkelt bara in på det. det är fan inte långt kvar nu asså. då jävlar, säger jag bara. inget kommer någonsin bli sig likt ;) haha

nää jag har inte tid med det här tyvärr, guud jag är verkligen SÅÅÅÅ Populär. jag ska hinna träffa MINST tre personer innan idol.. och jag har plugg också.

men innan jag går så måste jag berätta om en toppen nyhet jag fick reda på idag. min spanska grupp (fyra personer+edith) ska förmodligen åka till Sevilla i Spanien i April! då är det sommar där! LYCKA!