give me LA.Candy



jag bara måste ha denna bok! jaa jag vet jag är besatt i the hills och lauren conrad, men vem är inte? höhö många kanske, men hur som helst. i juni kommer boken ut i sverige iaf tror jag, ännu en anledningen att låta sommaren komma fortare ;)

körlektionen idag gick kanon, arbetet med daria rullade på kanon och idrotten gick också galant. nu blire matteplugg och jag hoppas jag har turen med mig där också!
BYE!

bilder från lördagen










trevligt var det iaf.
men nu är vi tillbaka till vardagen igen då. jag är så trött men måste ändå skriva på typ tusen uppsatser denna vecka. så det är väl lika bra att sätta igång. usch. påsklovet behövs mer än någonting annat just nu.
bye

Tack tjejer

för en trevlig kväll igår!
idag mår mina fötter kasst, men det är sådana smällar man får ta. fick sms av jenkan i morse
"jadu josse, nu kan det ju bara gå bättre" haha lillen hade a rough night.
bilderna krånglar så jag slänger in dom senare, och när jag ev fått dom bättre bilderna av Pernilla :)

nu blire plugg för mig, trots att jag more then anything helst skulle slippa. menmen
bye.

men vart är du...

Jenkan?
jag sitter här med vin på bordet, musik i högtalarna och är redo.
jag behöver verkligen den här kvällen och vi ska ha kanon!

springer över vägen till mickan vid sju där flera brudar är :)
ha en trevlig kväll alla ni där ute!


ja just ja..

JAG MÅSTE JU ÄVEN SKRIVA HÄR ATT JENNIE "JENKAN" "NÖTEN" HASSELGREN FYLLER HELA 18ÅR IDAG! LILLSKITEN HAR BLIVIT LIKA MOGEN SOM MIG NU! hahah eller aah det märker vi ju i morgon ;) då smäller det bruden!
lovelove


'HAHA sorry för bilden, ' men du är ju så JÄVLA SNYGG här så det är helt sinnessjukt!

WIHOO!

idag fick jag en asbra present av bästahannie! THANK YOU!!!!!!!!!!! det blir nog the hills all night long ikväll känner jag! :)



nu blire lite plugg, sen the hills, mat, kanske träffa nath!
BYE!

thank you

för en otroligt trevlig promiss eidem! vilka minnen, bruttan! HBsommaren har vi nog alla haft någon gång i livet, men våran lär fan ha varit värst :O haha.

kört rätt mycket idag, med körskolan och sen hemma också. känns faktiskt riktigt bra just nu. vill bara köra på för fullt nu och fixa det där lagom till sommaren.
men nee hörrni, såhär sent kan inte jag sitta vid den här datorn. usch. höhö nu väntar la cama. tidig skola i morgon.

GODNATT!


"we go together like a woop a weellula" eller nått sånt ;) haha

helgen närmar sig...

och skönt är väl det! :)
jag har sjukt mycket arbeten att göra tills nästa vecka så idag sen jag kom hem från skolan har jag bara suttit här och skrivit om ALS - en muskelsjukdom. usch, jag mår så dåligt när jag läser om det.

i natt hostade jag så mycket att jag trodde min tid var inne. höhö okej, kanske inte så illa, men jag hostade HELA tiden! förstår inte varför det aldrig försvinner.
jaja, nu ska jag iaf käka, sen ut och köra, kika tapeter(jag ser fram emot mitt nya rum!) och sen ut och promenera med bästa i!

JENKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, i miss you din lilla råtta! i helgen ska vi ha otroligt roligt :)

godförmiddag

älskar tisdagar så otroligt mycket!

gårdagskvällen var riktigt bra, en långpromiss+nödvändigt snack med bästa i. kan inte bli så mycket bättre en seg måndagskväll. snön är tillbaka, vilket inte direkt får mig att hoppa upp och ner av excitement. dock är det soligt och fint idag. hostat halva natten, så ska bara åka ner med ett bussen till stan, möta hanni, gå till skolan och göra prov och sen ta mig hem igen på något sätt.


bjuder på denna, och natha, please don't kill me. haaaaahaaaaaaa

thank you!

allihopa för en trevlig kväll! och alla presenter var hur great som helst ;)










HAHA! fler kommer senare. nu måste jag nemligen plugga och sen befinna mig på körskolan.
BYE!

första utgången

min födelsedag var great! och gårdagen riktigt trevlig! först livingroom med daria, hannah, natha, isabell och sofia. därefter blev det kharma för mig, darrkkk, syster+alla hennes sköna vänner! :) trevligt med drinkar och snack om gamla minnen.
mickan berger deltog också senare och niklas stötte man också på! haha sköning! (y)

trevlig kväll iaf och ikväll blir det inte sämre! nu är min och jenkans dag finaly here! idag smäller det. har precis klivit ur duschen, ska fixa håret, åka in till gävle, bli sminkad och sen upp till järbo för lite förberedelser! :)
ha en treevlig kväll/natt
och vi , mina vänner, vi ses ikväll! (y)
BYE!


18 FUCKING ÅR!

helt stört egentligen!! kan knappt förstå själv ;) jani brudar, nu är man myndig alltså!
UNDERBART VÄDER OCKSÅ på min dag! :D solen hittade äntligen hit och nu börjar den äckliga snön försvinna också! great (y)

fått två sms under natten, antar att maria och marcus ville vara först! haha. men fler också nu på morgonen så klart. strax blir det skolan! men först dansa runt ett tag!
nathalie min lilla hora är så avundsjuk nu alltså, tror hon blir lite sur ;) höhö


BYE!

Rebsan Ivarsson

ÅÅH! jag blev otroligt lycklig när jag kom hem och såg att jag fått ett brev från USA "kansas city" självklart var det ett födelsedagskort från ivarsson! ÅÅÅÅÅÅÅH hjärtat jag saknar dig sååå mycket! TUSEN TUSEN TACK!! you are one in a million.

min helg var kanon. lördagen var great med majsan. donken halv ett för abstinens av cola, så det ska vara. idag blev det skola+prov och sen övningar med rompan hemma hos mikaelian. jag har ett sätt att lugna honom! :)
nu blire promiss! PÅ ONSDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG 18ÅR!
HEJDÅ!


världens bästa överraskning

nu har släkten precis åkt hem. fick pengar och smycken blandannat. min syster skulle ju komma hem nästa helg för hon var tvungen att plugga denna helg pågrund av tentor osv. , men vad hör jag när jag står inne i köket och öppnar presenter? "HALLÅ!" jag fick en chock och utbrast "men gud!" sen rusade jag ut i hallen och där stod hon, min älskade syster! jag hade inte klarat dagen utan henne ;)

VÅRA CUPCAKES var delicious by the way! dock otroligt mättande. och idis, jag bjuder dig på en i veckan :)
nu pluggar syster, duktig som hon är och jag skulle också behöva. men jag måste springa upp till natha först så man hinner träffa henne något denna helg. senare ikväll blir det ev. hem till maria för plugg osv.

gårdagen var helt insain by the way. haha många spåranden+däckningar. jag var ingen av dom , sköntdet! hhöhö här kommer några bilder.





det där var några. kan slänga upp fler senare, men har inte tid eller ork just nu!
hörs senare!


miss wikgren


HORAN är äntligen hemma nu igen.

och nu har jag precis bakat cupcakes till i morgon med mami. ikväll blire hem till Oscar för lite klassfest :)




dom kommer vara så himla goda! frågan är om jag kan vänta tills i morgon ;)

MITT LIV BLEV PRECIS UNDERBART

Linnsan säger:

JOOOOOSSSE, the hills sesong 5 kommer i aprill

Linnsan säger:

fattaruuu

josefine säger:

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ?!?!?!?!?!

josefine säger:

ÅH MITT LIV BLEV PRECIS UNDERBART!


jag dog bara jag såg trailern. jaa jag säger det igen : MITT LIV BLEV PRECIS UNDERBART!




I APRIL SMÄLLER DET!


Gotta be somebody

då vare torsdag kväll!
har inte skrivit på hela veckan på grund av att jag helt enkelt inte har haft tid! :O och det beror for once in a lifetime inte på plugg. har övningskört med mamma och tagit långa promenader med några glada tjejer. bla. Jenkan, Eidem och Berger.

nu börjar det verkligen närma sig, snart kliver jag in i vuxenlivet! hööhö shiiit kan ni fatta det eller. känns så distant ändå på något sätt. på lördag blire att fira med släkten då mamma fyller så vi slår ihop. sen nästa helg då smäller det mina kära vänner!! det ska bli så otroligt roligt. Linnsan är iaf hur taggad som helst och skönt är väl det (y)

nu blire till att lyssna på lite underbar musik och sen ut och promenera samt snacka med eidem!
PUSSSSSS


vad gör man när man inte har plugg?

det fick vi tjejer känna på idag. hade en lektion idag från nio till elva typ, efter det åkte jag, hannah och maria till gävle för att kika runt på stan. blev käk+en klänning för mig :)
efter det låg jag och maria hemma hos henne framför tv:n. vad annars kan man göra när man inte ska plugga? haha vi är inte vana med att vara ledig från skola+läxor på dagarna.
jaja nu blire middag och sen promiss med eidem.

BYE!

söndag! veckans värsta dag.

söndag! kvällen får bestå av OC och massa kurering. en lektion i morgon. onödigt!


my throat is killing me...

godafton.
igår vaknade jag upp med den värsta rösten och den ondaste halsen på länge! jag kunde knappt snacka och idag var det ännu värre! det kan damerna intyga. dock så gick jag i skolan båda dagarna, igår vet jag inte .. kom nog som en chock att jag vaknade sådär från att ha gått och lagt mig helt frisk, dock så gick jag idag på grund av två prov, vilka gick helt okej, trots att min hals och min röst har svikit mig several times.

nu är jag ensam hemma, legat i sängen sen jag kom hem. mamma kom hem med Svea och en marabouechoklad "amigo" från Sveas matte och husse som tack för att jag tar hand om henne i morgon :) thank you! den behövs ikväll kan man säga. nu är dom hos min morbror som fyller 34 idag! så GRATTIS och sen så klart också till JEENNIFFER "OLSSAN" OLSSON som fyller 18 år idag! hon blev nog aningen chockad när jag skickade sms. men I would never forget ;)

jaaaajaaaaa vad ska jag göra nu då? checka om febern stigit och sen lägga mig framför tv:n.. hoppas det är något sevärt! ha en trevlig kväll alla ni friska lyckliga människor där ute!
BYE!

slänger in ett par riktigt gamla bilder! haha och vi börjar med en på den nyliga 18åringen såklart!





shiiiiiiiit

blondinbellas blogg is gone! can't believe it's over, mitt liv är nog över nu. hööööhöööööööööö

anyway, sitter och pluggar historia nu och ska väl göra det tills det blir tv senare, DH är BACK! och det kan ju inte bli bättre en seg och trökig tisdag som denna. kan bara slasket försvinna? jag vill ha vårvårvår och solsolsol! inte äckelsnöslask.
jag vill känna vårkänslorna och lyckan över att allt känns så ljusare (och bokstavligen är det också)
nää nu ska jag sjunga högt och fortsätta pluggandet! :) men först diskutera det otroligt stora problemet att blondinbella.se är försvunnen!! gooooooooood måste diskutera med S!
PUSSSSSSSS



ååååååååh

jag satt och kikade i massa delade mappar och hittade en massa bilder från rebsan ivarsson  från i sommras som jag helt glömt bort att dom legat där! här kommer några stycken! sommare 09 please be mine!


LILLA ROMPAN! HAHAH GUD!





TJEJER! Ni är bäst! :) allt ska göras om i sommar igen!