jahaja...

då var torsdagen över också... jaaa det har jur redan gått ca fjorton minuter på fredagen. jag har precis packat ner det mesta i en stor trunk. i morgon åker jag, nath, majs och daria till uppsala för att bo i min systers lägenhet i några dagar och göra staden helt enkelt! höhö. vi åker bil ner med syrran vid halv tre tiden och kommer hem igen på måndageftermiddag någon gång. ni får ha det toppen här hemma!! själv ska jag ha några roliga dagar där nere!

jag lär ju också skriva GRATTIS till Denise som fick körkort idag! duktig tjej! :)
nu blire bingen för mig iaf! vi hörs på måndag igen!
LOVE!

världens bästa (och snyggaste) syster! (y)

trevlig onsdags kväll!

gårdagen var riktigt bra. jag och natha "kidnappade" ida för att ge henne hennes artonårs present lite i efterskott. vi tog oss in till gävle där vi bjöd henne på mat på "kungshallen" där blev det också cider. servetrisen överraskade ida med att ge henne en otroligt god efterätt (som jag nästan åt upp. haha) och en shot. det var en riktigt trevlig kväll. vi åkte hem vid tio tiden. natha åkte då till hofors och jag och ida tog oss till jennie där hon, niklas och fredrik satt och drack lite. där blev vi bjudna på groggar och sedan tog vi oss alla in på kharma. det var en riktigt trevlig kväll, dock blev det nog lite för mycket för idag är jag helt slut.







som sagt en mycket trevlig kväll!
nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på lite skön musik, innan jag ska ut och gå med ida och träffa majs.
i morgon åker jag och några härliga brudar till uppsala!

LOVE

ännu en ny vecka...

nu börjar skolan närma sig med stormsteg. det känns helt kasst att behöva erkänna det, men det är verklighet och jag antar att det bara är att njuta och ta vara på den sista tiden av sommarlovet 2009. tänk nästa år vid denna tid. då har jag och mina vänner tagit studenten! det kanske låter helt normalt för er som läser men enligt mig har åren gått så otroligt fort, nästan fööör fort.

idag lyckades jag gå upp i tid i alla fall. hurra för josefine! jag gick up vid tio och övningskörde till storvik och lite överallt med mamma och fixade lite grejer! nu har jag precis käkat lunch med padres och ska strax bege mig ner till körskolan med miss michael. där blir det plugg och sen åker bruden och jag till valbo köpcentrum för att strosa lite och sen käka på ikea.

det blev en trevlig promenad med eidem igår och vid 22 tiden mötte jag upp sofie! vi satte oss ner och snackade i evigheter, dock kändes det som alldeles för kort tid :) hehe. kom hem igen vid halv ett tiden. härlig pratstund iaf! tack för det vännen!

nu får ni alla ha en underbar måndag. själv kommer jag att få ett samtal från Grekland ikväll! det ser jag fram emot!
LOVE

här får ni en bild på världens sötaste!!

tänkte bara...

kika in här en snabbis och berätta att jag inte gjort något alls idag nästan. haha. roligt att veta. fast jag har ju ejuförsej övningskört en bra bit med papi och tränat på att bla. fickparkerat.
jaja om en kvart ska jag möta upp eidem för en promenad, vilket ska bli otroligt skönt. menmen, nu lär jag snabba på lite. ska fixa lite innan jag sticker.
skulle träffa engström ikväll egentligen men hon skulle bort på middag! dock kanske jag hinner möta upp den bruden också om hon inte kommer hem alltför sent! hör av dig, gullet!

ha en trevlig söndag.
Love

i miss it!! and of course the girl who belongs with it :) haha

you know you love me...

jahaja då var det dags för bingen igen! jag har haft en kanonkväll med sofie och sara. det blev bio först och sedan lite vin och drinkar på klaras. detta + snack resulterade i en toppenkväll. tack mina vänner!

see you tomorrow.
you know you love me, xoxo gossipgirl.
hahah gooood I'm so obsessed!
LOVE

and I just have to say...

there's nothing like taking a bubblebath with miss michael. haha hittade denna bild och kände för att dela med mig!
love

we belong together

hey!
dessa dagar har jag pluggat till körkortet i stort sätt.
i tisdags crashade jag jenkans lägenhet på stan och där kikade vi film tills vi somnade, då vi vaknade under gårdagen hade vi några ärenden - sola - fixa ögonbryn och luncha. och tänk att vi hann allt innan nöten började jobba. gårdagen spenderades med nath. vi kikade på film och spelade kort. haha och vem tror ni vann HELA tiden. haha ååh ibland är jag bara fööör bra.
idag? legat heeela dagen här nere i mi habitacón och kikat på gossipgirl på syrrans dator. så himla bra!! "I'm Chuck Bass" (y)

nää nu ska jag kika på ännu ett avsnitt. men before i leave, idag läste jag i tidningen "+32 grader i sunny beach" oh please take me back. och tara, du får gärna också komma hem igen! haha. Mona och hennes videobloggar isn't the same. hah
looove


let me sign.

hallådär!
nu har det varit riktigt dåligt med uppdatering. brittans konsert var riktigt bra. onsdagen blev det utgång med några tjejer. har spenderat dagarna på körskolan annars.. i helgen blev det utgång både fredag och lördag. lördagen spenderades hos eidem som nu är ARTON år! GRATTIS STUMPAN!


gårdagen spenderades med att stina kom hem till mig och vi sov hela dagen. sen åkte hon till arlanda och jag tog mig till sara och sofie ute i björksätra. där blev det film hela natten tills jag somnade i soffan och sofie i en fotölj. nu är jag hemma igen och ska ta mig ner till körskolan hade jag tänkt. hata vädret dock.

and i missssss tara already!!

sorry

för dålig uppdatering. har varit stressade dagar bara. pluggat,pluggat,pluggat skulle man väl kunna säga. sen har jag mest umgåtts med Stina. svea är hos oss nu igen, vilket känns toppen :). denna kväll har spenderats med majsan och stina. blev lite snack och pommeskäk.
i morgon åker jag och syrran på Britney's konsert. yeeesyeeees, min duktiga farsa fixade biljetter :) det ska faktiskt bli en riktigt rolig impuls.

vi hörs i morgon natt eller på onsdag!
trevlig måndag!

jag och stina har fallit för samma robin.oh no!

inneboende

jaaa, det är precis det stina är. hahah cptjej.
onsdagen var trevlig. dansade tills svetten rann som vanligt!
under dessa dagar har jag pluggat körkort med stina som hjälp och peppperson. det går framåt vilket är kanon.
denna fredag har spenderats på körskolan och sen hela kvällen hos natha där vi fettade pizza och spelade kort, stina kom också förbi och nu ligger vi här och kan fan inte somna för hatten kommer aldrig in på msn så stina får damp och håller mig på så sätt vaken.

nääää nu ska jag försöka få stina att hålla käft och bege mig till drömmarnas värld. jag ska drömma om pariseghjulet i Sunny Beach, min hemliga gränd där nere och hotel europas toast och hotel varna som ligger där nere. och att jag förlvar mig med mustachen.
CIAO BELLA!!!

här kommer det två härliga bilder från sunny biatch

WE LOVE CLUB LAZUR!! don't fuck with me, i'm just kidding. WE LOVE KUNG I BAREN!!


kharma

ikvälll blir det utgång´! daria kaddan kadir fyller arton år idag! dricker lite vin nu med stina och sen  blir det all´tså kharma.
ni får ha en trevlig kväll.
i morgon blir det plugg som ´faaaaaaaaaaan på körskolan. jag lär skärpa till mig nu liksom.

såg ni minnesstunden igår´? Det vár längesen jag grinade så mycket. Så innan jag drar till stina och vinglaset nu så ska jag citera the king of pop.
"Heal the world, make it a better place, for you and for me and the entire human race"

´PUSSSHEJ!!

kharma

yes amigos, ikväll blir det utgång. för vem fyller år idag liksom? JOO DARIA KADDAN KADIR fyller arton år idag! GRATTIIIIIS!! sitter här med stina nu och dricker vin, sen blir det alltså utgång!
i morgon blir det körskolan för plugggggggggggggggggggggggg.

ha en trevlig kväll!

hola, qué tal?

lördagen var helt okej, det var den. men det suger att gå på krogen här i sandviken efter en vecka i sunny beach, och dessutom när man har åkt på världens förkylning. usch. gårdagen spenderades tillmestadels i sängen, umgicks lite med stina också, och majjjjjjjjjjjjjjjs. idag hade jag körlektion klockan 08.15 vilket kändes otroligt tungt, men det gick bra iaf så det var skönt efter det blev det hem och krypa ner med syster och sen valbo med henne och mami.
näää nu sitter jag här och hostar i min ensamhet, strax käk och sen bara chill ikväll!!!!! så jävla krasslig.



maria är vääärsta stekaaaaarn! ; )

ikväll blire partaj...

just nu sitter och och pluggar lite teori, sen blir det till att fixa och dona lite. det blir lobby ikväll på backyard så klart, men först meet up with theese girls:



pussssssssssssssheeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Sverige kan också vara härligt ibland

dagen har spenderats i nathas mormor och morfars pool. där låg hon, jag och stinay och stekte på "badstolar" och smaskade melon. götte! ikväll blire middag på klaras.

bilderna från sunny beach ligger nu på FaceBook där dom är uppdelade i två album. men jag tänkte ändå bjuda på två härliga bilder här.
Resan var ju som sagt helt jävla underbar. vi blev bjudna på champagnefest första dagen utav två svenska "festfixare" så vi gick till detta ställe "kung i baren" där blev vi helt tagna. hahahahh där spenderade vi varje kväll. det var ett skandinaviskt ställe och vi blev kallade "the hats", vilket btw är det blivande namnet på våran blivande bar vi tänker starta där nere ;). vi festade och dansade varje natt till omkring sju på morgonen. vi träffade så otroligt många härliga människor och vi hade helt enkelt den bästa veckan i våra liv. jag älskar Sunny Beach, så till alla er som rådde oss att INTE åka dit, SUCK ON THAT! :) haha. jag kan inte beskriva mer i ord hur roligt vi hade det. inte alltför snart blir det en resa två, helt klart! TARA AND MONA - THE HATS AT "KUNG I BAREN" hahahahhaha klockrent!


back in Sweden

och det känns väl sådär. helt seriöst, sunny beach ska bli mitt framttida hem! haha det kommer suga att gå på krogen i sverige nu ;) haha "KUNG I BAREN" är allt jag har att säga!
och ja, Stini Böckling, om inte alltför länge så är vi där igen ska du se!
helt underbar vecka iaf med många helt sjuka inslag.
bilder kommer senare då det är otroligt många.

vi skrev iaf R.I.P MJ på våra kroppar nästan alla kvällar där nere.
och jag vill bara ge mitt medlidande åt honom, hans familj och självklart till hans STÖRSTA fan : NATHALIE!!