halo

när man äntligen har en ledig dag och det är kanonväder ute så är det INGEN som svarar!!!! får lite smått adhd nu. dååå äre tur att man har en beyoncé som alltid ställer upp. hööhöh.

asså går veckorna lite fort eller? crazy! jobbar torsdag,fredag,lördag och söndag denna vecka och sen äre bara en vecka kvar innan jag ska chilla satan och leva livet innan jag flyttar till Uppis. Shiit, kommer bli great! Dessutom har King S fått en lägenhet här i stan! wihoo så då blire långdistansförhållande på hög nivå. haha då har vi två lägenheter i två olika städer som vi kan "välja" mellan! haha. King.

BTW. SARA ringde nyss. Hon lever livet i Turkey and I miss her. Speciellt just nu. Jag ska ta hand om hennes hund ikväll. kan bara bli mys :)

jaaajjaaa nu ska jag väl typ gå och dö eller besöka päronen i stugan, om jag orkar åka dit.
pösssss


miss you!

I look at you

Jisses. Fredag va stress all day och när jag tillslut kom till Majs så taggade hon på mig något så fruktansvärt så att jag måste blivit askalas på fem min... typ. Mycket sång, skratt och bra människor, ja kvällen va king förutom att jag fick spy halva natten. Stackars mami fick stå ut med mig. haha. the worlds greatest mum.

Denna kväll fick bli lugn med tanke på gårdagen, men inte blev den sämre för det. Jag och älskade Sofie åkte ut till Svartvik och hade världens mysigaste kväll. Världens bästa radde fick följa med så vi har dansat i skogen, på borden, på stenarna osv och skrattat åt varandra. Självklart blev det också mycket utbyte av våra fantastiska, men ibland jobbiga, tankar. Denna tjej är totoally amazing. Jag är glad att hon ringde mig den 18mars! :)

Vi hade också en tyst minut i skogen när vi låg på rygg och såg upp på himlen. En tyst minut för alla de drabbade i Norge. Herregud vilka sjuka människor det faktiskt finns i den här världen. Det går inte att förstå. Allt känns som i en film. Mina tankar går till de drabbade och de drabbades anhöriga. Stay strong!

Nej, nu väntar sängen. Hoppas på kanonväder imörra.
PEACE!



Jag har aldrig.............

I'm your cherry bomb!

Äntligen helg! Äntligen LEDIG helg!
Slutade halv tolv idag och ska strax bege mig till Uppsala för att kolla in den nymålade lägenheten.. men jag följer ju mest med för att få krama om min älskade syster! ;)

Nääää nu orkar jag ej skriva mer. I helgen blir det partaj och partaj med en härlig blanding av mina bästa!
Btw, såg en asbra film igår kväll om "the runaways". SE DEN!


I said Boy.

Dagarna rinner iväg bara tycker jag! Hinner varken skriva här eller tid att ens tänka på vilken veckodag det är. Jag jobbar på och har äntligen kommit in i det nya jobbet rätt bra.

Det gör ont i mig att sommaren bara försvinner. Vad hände med värmen? Kändes precis som tidig höst ute när jag cyklade hem från Rebecka. Jisses.

Jag har blivit antagen till Uppsala Universitet btw! Bor det en lärare i mig tror ni? Only time will tell. Dock ser jag, hur som helst, verkligen fram emot att flytta härifrån. Bort från alla inramade människor.
Jag njuter av varje dag nu när sommaren bara rinner förbi mig, dock är det svårt när man jobbar och bara vill krypa ner under tecket när man kommer hem. Jag försöker ta vara på alla dagens timmar iaf och hitills har det gått rätt bra att balansera jobb och vänner. Eftersom att jag har världens bästa vänner så hoppas jag att jag kan fortsätta att balansera bra. I'll keep my fingers crossed.

Imorgon väntar kvällsjobb, vilket betyder att jag kan sova ut imorgon. SOFT!
Nu blire lite King B och därefter sängen!


You can call me King J!




I want to say I lived each day, until I died
I know that I had something in, somebody's life
The hearts I have touched, will be the proof that I leave
That I made a difference, and this world will see

I was here...
I lived, I loved
I was here...
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here...


Eenie Meenie

Hola amigos!!
Sitter hemma hos Jenkan nu och fick precis skäll för att jag inte skrivit här på länge... haha så lär ta och göra det nu. vet egentligen inte varför jag ej gjort det, jag som började bli duktig igen.... Dock är det nog för att jag började jobba i måndags och har varit helt inne i det! haha. Jobbet går faktiskt bra, trots att jag var så otroligt jävla nervös. Men hitills så har jag bara varit omringade av trevliga och possitiva människor så det känns otroligt skönt.
Igår skrattade jag så otroligt mycket. Ni vet när man jobbar kväll och blir så trött så att man skrattar åt ALLT. Det var precis det jag och Matilda gjorde. Vi gjorde några få misstag och körde bilen så jävla fort och vingligt. dieselbilar ni vet. hahah. anyway.. vi tog nämligen fel pensionär och stog och försökte få upp dörren hos en complete stranger. DOG när vi kom på vad vi höll på med...
Har jobbat idag också 07.00 - 14.00. Åkte därefter till Jennie och har softat här på balkongen sen dess. Imorgon är jag ledig vilket känns så jävla skönt. Så ikväll ska jag se till att vara omringad av mina älskade vänner.
BTW. Jag älskar Justin Bieber. Tyckte först att han var lite överskattad.. shame on me. Han är riktigt jävla bra och fatta själv att sälja ut Madison Square Garden på 20 min när man endast varit känd i typ ett år? Crazy. Till alla er sura Justin Bieber haters där ute - Give the kid a break and start listen to his tracks! ;)

Hahah. just because we look so fucking great together!

1+1

Finaly är det vackra vädret tillbaka! Detta innebar såklart en tripp till Högbo med kära DK. Vi låg där i ca 3 timmar innan vi drog hem igen. Jag gjorde då mat till min skrikande mage och kikade på fyra avsnitt av OTH season 6! Sen somnade jag i soffan av nån jävla anledning och nu är ju kvällen förstörd? haha.

får damp när det är såhär fint väder utanför mitt fönster nu och jag har absolut ingenting att göra! får ju lite smått panik. my friends dont have time for me. buhu...
JUST därför jag lämnar Sandviken imorgon och beger mig till Sthlm för att umgås med min syster och min svåger. SUCK ON THAT, FRIENDS!

näääää nu ska jag lyssna på Beyoncé och krypa ner under tecket.

I was here

vet ej varför jag inte uppdaterat MARIA!!!! sorry. typ glömt bort detta.

Mina senaste dagar har varit riktigt bra! Helgen var riktigt bra. Umgicks med Sofie på fredagen och vi hade en toppenkväll trots alla äckliga ytliga människor i denna stad. Love you King S!
När jag vaknade på lördagen hade min älskade syster kommit hem så då åkte vi till valbo och köpte "just dance" till Wii. Haha har nog aldrig skrattat så mycket. Så jävla roligt spel!! try it!

Söndagen spenderades med Maria och Daria! :) vi hyrde film och käkade massa onyttigt (way to much), men såna dagar lär man få ha ibland! haha.


jag blir bara mer kär i beyonce för varje dag som går. King B! Helt jävla underbart stark kvinna! mitt mål i livet är att bli precis som hon!

anyway. nu blire lunch med DK! :)


girls, we run this world.