It's us against the world!!

ååååh vad jag älskar vad jag älskar vad jag älskar vad jag älskar vad jag älskar vad jag älskar vad jag älskar det här vädreeeeeeeeeeet!!!!!!!!!!! alla vårkänslor svämmar över!!! :) man är så otroligt lycklig när det är såhär varmt och skönt ute! ÄNTLIGEN ÄR SOMMAREN PÅVÄÄÄÄÄG!!!!!

idag hade jag bara två lektioner :) svenska och sen spinning på jernvallen! SHIIT vad vi alla lökade!! dessutom skrek Linnsan mitt i hela skiten "jossan!! vi kommer fan bli sterila efter det här" haha och man kunde ju inte göra annat än att hålla med! asså den där sadeln gjorde såååå jävla ont mellan benen! haha ;) men vi gjorde vårat bästa och Susanne blev riktigt nöjd skulle jag kunna tro :)
när vi återvände till skolan mös vi ute i det underbara vädret!! :D jag och sofie låg och sov i solen och det var inte annat än UNDERBART! :)
Höjdpunkten var ändå nu på slutet när jag, Linnsan och Hannah dansade ute i solskenet! hahah och rebecka en stund också som jag förövrigt hade gräskrig med! ;) vi stod på muren ut mot vägen och dansade :) jag sa "innan vi drar härifrån ska vi ha fått minst en tutning" guess what?! vi fick TRE!! plus en massa vinkningar ;)
Sara satt och skrek på gräset "pornooo" ;) haha
det är såna stunder man minns och det är då man är otroligt lycklig! vi dansade som aldrig förr och well, människorna som paserade måste ha trott vi gick estet, som hannah sa ;D hahah!
goood vad jag njöt av stunden där ute med er tjejer! thank you! i sommar ska vi ha tusen såna där stunder! LOVE IT! <3

nej, ikväll är man ensam hemma, så ska strax ut och vandra lite med idomin och därefter käka här hemma i min ensamhet ;) sen ska jag plugga lite och träffa sofie's tysk!!! trevligt trevligt ska det bli! :)
ingen verkade så excited på det i skolan förutom rebecka då som var i extas! ;) haha!

nej, men people! ut och njut för faaaan! :) jag är bergis på att det är sånt här väder all sweden through (natha ringde nyss och skröt om vädret i Uppsala:)
CIIAAAAAAAO!

image383

Kommentarer
Postat av: HANNAH

livet det har sina goda stunder, och fler lär det bli :)

2008-04-21 @ 17:14:15
URL: http://hanniepannie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback