sommarlov

det känns helt sjukt overkligt just nu, faktiskt.. känns bara som om det är en lördag eller söndag idag och att vi strax ska tillbaka till hammar.. men det ska vi ju inte!! inte ens efter lovet, och det är deprimerande!
vi tycker alla att vi trivts så jävla bra på den skolan, att vi inte vill börja om på ruta ett igen! vi har redan varit med om det där "åhnej, ny skola" scenariot och nu är vi tvugna att gå igenom det igen, trots att vi inte ska gå om ettan igen..
och det är så sorgligt att folk flyttar eller byter linje, jag älskar ju våran klass precis som den är nu!! sen kommer det nya också.. och nån nyinflyttad till viken även ;) dessutom en kille! haha ;) sara vart lite smått peppad på skolstart då igen tror jag nog.

aja, gårdagen spenderades med några från klassen och några utbölingar ;) , och trots en del spåringar så var det ändå en trevlig kväll med nära och kära. och ikväll smäller det igen! då blir det hem till natha med madde och pernilla för att sen dra ner till stadsparken och möta upp a few andra!
ha en riktigt trevlig dag!
CIIAAAAAAAAO!


Kommentarer
Postat av: PERNILLA!

jag blev ju aldrig med till stadsparken, jävla fula väder! hade ni trevligt`? om ni nu åkte dit överhuvudtaget eftersom det regnade så mycket? ;D

2008-06-14 @ 19:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback