helt sick!

kvällen igår spenderade jag på donken med sofie och maria för lite snack sådär och då hände nått helt otroligt sjukt! det stod typ ett tretton-fjorton årigt gäng vid lekhuset och den minsta (eller iaf kortaste av dom) började spotta på ungar som ville komma och leka! sen när en mamma kom ut för att hämta sina barn började denna pojke kaxa och spotta på hennes ungar. mamman blev galen och frågade vart hans mamma fanns. då svarade ungen inte utan ställde en motfråga "och vart är pappan till dina barn då? har du mördat han eller ? och vilken stor bil ni har, det är väl därför du har så många ungar, för du har knullat i bilen" mamman gav upp och åkte iväg.
jag , sofie och maria höll på att DÖÖÖÖÖÖÖÖ av arghet och blev nästan ledsna. för vart fan är samhället på vägen?! det roliga var att mamman inte alls gav upp utan kom tillbaka och det var bara vi som såg att hon låg och väntade på att pojken skulle cykla hem, säkert så hon skulle kunnna följa efter honom och snacka med föräldrarna. istället tog vi saken i egna händer. Då killen cyklade förbi oss, kollade på sofie och sa "har du ridit eller?" så fick vi nog. Maria sa "stanna! vi vill prata med dig ensam" och efter ett "rör ni honom, då jävlar" så cyklade kompisen iväg.
vi pratade allvar med killen som helt plötsligt blev sjukt liten, och vi kunde se hur han skämdes. vi sa att man klarar sig så mycket bättre själv om man är trevlig i den här världen. och sen försökte vi få honom att tänka sig in i situationen om någon skulle stå och skrika till hans mamma eller spotta på hans småbröder.

iaf så sa han att han skulle skärpa sig.. men det vet man väl aldrig. men vad ska man säga? vaa faan händer med världen?! nått har gått seriously wrong när en tretton årig liten kille kan stå och skrika sådana där saker till en vuxen kvinna med tre småbarn. nej, vi förstod att vi var tvungna att göra något för att inte låta pojken få makten och stoltheten.

okej, enough, idag ska jag fixa ett nytt bankkort (råkade sätta mig på mitt igår! HAHAHAH) och sen åka för att möta Nat!
hörs!
CIIAAAAAAAO!


Kommentarer
Postat av: rebs

Tyvärr, men du och bankkort går inte ihop ;)

2008-06-30 @ 23:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback