Fredag-Lördag

igår var det fredag! åh sköna fredag, gud vad jag älskar dig! först skola till tolv, sen käk och sen vart det en underbar shopping vistelse i gävle med fyra riktigt trevliga och roliga människor : Sofie, Hannah, Rebecka och Niklas! (y) för er guys!
det blev lite shopping inför bla 60/70!
sen åkte man buss till storvik med H och R där vi hälsade på världens sötaste farmor kerstin (rebeckas farmor) där brudarna hittade riktigt roliga och snygga kläder tills på torsd. sen köpte vi med oss pizza/kebab till rebecka där vi spenderade kvällen framför tv:n. MYYSSIIGT! snackade även en hel del med Maria över telefonen och fick höra en del skvaller! THANKS FOR THAT! och maria, det är DU som är MIN snygging ;)
här kommer en somrig bild från gårdagen i gävle :)
image446


idag har man först varit hemma hos maria :) , sen en sväng på stan med henne och natha och därefter hem till natha, ner på stan med henne och sofie och käkade. sen träffade vi sara och vi fyra kikade lite på cruisingen här på stan. Madde och Maria kom dom också en stund :)
på donken fick vi tomma mc flurry bägare av en som jobbar där och hon sa "kom fram till kassan sen och fyll dom där med vad ni vill" :) HAHA! så då blev det ÄNNU mera GLASS!
jag, natha och mads åkte hem till natha där vi suttit på nathas balkong och fram tills nu! MYSIGT även det ;) och TACK för en underbar kväll, brudar! och tack för vädret btw!

hörrni? nu är klockan över tolv, vilket betyder att det är den 1:a juni nu!!!! TAAAAAGGGGGGGGGGAAAAAAAAAA!
CIIAAAAAAAAO!


an oldie
image445

Kommentarer
Postat av: Bella

Så ni har gula bussar?;P

2008-06-01 @ 00:34:19
URL: http://walkingtherunway.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback