the greatest madre

hallååååja!
gårdagen spenderades i sthlm och herregud vad slut jag var när jag kom hem efter sammanlagt 5 timmars bussresa (fram och tillbaka) och springande i sthlm i 6 timmar. ja, jag och mamma hade det toppen, riktigt trevligt, men var helt slut när vi kom hem. men what can I say, min mami är bäst helt enkelt :)

när jag kom hem och käkat med la familia (inklusive min syster och marcus som är hemma denna helg) så träffade jag ida och vi vandrade till IcaBj och handlade. sen gick vi hem, skar gurka, tomater och gjorde dipp och satte oss nere och kikade tv. trevligt det också såklart :)

sen på natten lät det som att folk sköt utanför mitt fönster, trodde jag skulle hamna i något gisslandrama eller något, men lyckades tillslut somna med värkande ben! GOD en shoppingrunda i sthlm kan turn into ett träningspass!
vad händer idag? orkar inte festa eller något idag känner jag utan blir bara att träffa kuken, snacka, och sen hem och mysa med familjen!
men först trerätters hemma hos larssons!


....


and all you know
and how you speak
countless lovers undercover of the street

you know that i could use somebody
you know that i could use somebody
someone like you

INGE DUSCH?!

jag dööööööööööööööööör har verkligen haft otur denna första början på året och nu äre nå fel på pumpen så vi kan INTE DUSCHA HEMMA!!! OBSERVERA INTE DUSCHA!!! mitt liv är i stort sätt över redan nu. aaaaaaaaaaaaaarrghhhhh
så ska ta och käka nu och sen åka hem till mormor och duscha innan jag åker ner till maria och kikar beverly hills med henne och hanniepannie!

ögonbrynen blev kanon btw :) och jenkan hoppade och dansade (så mycket man kan i en bil med bälte på) i bilen på vägen hem! haha våran partyskiva var på för fulla muggar såklart. tror sara vart lite avskräckt ;) haha! och varmamackorna smakade kanon på aldos också såklart (y)

have a nice evening! (ska försöka hinna med att träffa miss wikgren också för i morgon drar hon till värmen i tolv dagar. och jag är inte ett dugg avundsjuk. din lilla filuring!)
i morgon åker jag till el stocolmo med mami så hörs efter det på kvällen!
BYE!

Use Somebody

idag ser planeringen ut på följande sätt:
1, promiss ner på stan med jennie
2, möta sara på stan och fixa ögonbryn
3, grab jennie igen och luncha :)
4, vandra hemåt igen

sen får vi se :)
BYE!

the ex-factor

lovet rusar förbi i världens fart! kom typ precis hem från körskolan, efter teorilektion nr 3/5. dock saknades min teoribuddy Linnsan, what happend? :)
gårdagen spenderades först med jennie, åkte runt i en bil, träffade eidem, köpte götta och kikade på OC och Oscarsgalan här nere all night. trevligt det!

jag är besatt av OC säsong två igen.. jag är kär i stranden, vädret, husen, baitshop och självklart i SETH COHEN!
så ska nörda ner mig ännu mer i det senare ikväll, men först en lång och skön promiss med kuken+ en maaaaassa snack!



BYE!

a short update

HOLA!
eftersom jag varit away från bloggen ett tag så tänkte jag bjuda på en kort update:
Lördagen spenderades hemma hos majsan med henne och rompan så klart :)
Söndagen spenderades ute med sara då vi käkade osv, sen blev det OC all night för mig
gårdagen spenderades hos frissan i tre timmar! la i nya, behövande slingor och toppade håret. känns som jag inte har nått hår kvar, dock är jag äntligen blond på nytt igen. sen var det fort upp till järbo, mötte jenkan och fixade LOKAL!! :D är dåligt taggad nu!! jag och J studsade runt som två små barn på julafton när vi äntligen fixat lokal till den 21:a! sen vart det hem igen, mötte sara och sen kikade jag på OC igen :)

Idag har jag redan hunnit med en lång promenad med mickan! vi vandrade ner till jernvallen och kikade på pauline som spelade innebandy med hennes lag "bumbibjörnarna" haha så sött! sen mötte vi eidem och vandrade hemåt igen. nu har jag precis tagit en dusch och ska ta något att käka.

DESSUTOM är DU så äckligt störd i huvudet!! har du inget annat liv än att springa omkring och prata skit? GEEEEEEET AAAAAAAAAA LIFEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! HAHAAAAAA skrattretande.


SOMMAR!


right here with you

hallådär!
gårdagskvällen spenderades med nath och sara då vi käkade donkendonken. det var skapligt längesen sist så det smakade kan man säga :) efter mycket snack och käk så åkte sara hem så jag och natha började vandra in mot stan, ASKALLT! och som pricken över i:et så missade vi bussen och fick gå hem i kylan! ni skulle sett mina illröda ben efter den promissen. vi gick upp till natha, åt chips och popcorn och låg framför tv:n hela kvällen. såna kvällar är riktigt sköna! :)

idag har jag endast tagit en promiss och sen bara slappat. får väl se vad som händer senare, nu ska jag ta och käka pannkakor med glass och sylt!
bye!

15 år och designer in the states, inte dåligt

Sportlov, you are my love.

godmorgon!
gårdags eftermiddag/kvällen med Eidem var GREAT! våran sockerkaka blev ful men god (inte alls som i Lailas Kokbok) haha men det är väl det som räknas? :)
efter käk så tog vi en långpromiss. vi gick sju och kom hem nio. träffade jennie hasselnöt på hennes jobb en stund också. sen sov man great ska ni veta.
i morse när jag vaknade fick jag en chock när mami var hemma, hon är tydligen sjuk nu :S så nu ska jag gå och pyssla om henne! bara inte jag är nästa att smittas!



fint utanför mitt köksfönster! underbart väder och det serju ut
att bli detsamma idag. man kanske ska ta en promiss om en stund? :)

BAKAR MED EIDEM!




nu pågår det bakning av tigersockerkaka i köket, slänger upp bilder senare ikväll på resultatet+lite andra bilder :)
HEJ!

FINALY!

nu är sportlovet här och det känns så otroligt underbart. kommer ihåg när jag och tjejerna satt och längtade redan första dagen efter jullovet efter detta älskade lov och nu är det HÄR! ledig i morgon också då jag är klar med naturkunskapen, vilket också känns förjävligt bra! Bosse blev nog lite stolt när jag var den första som lämnade in, jaa han ville tillochmed skaka hand med mig. Det kändes som att jag vunnit guld i någon tävling ;) hahah

meeeeeeeeeeen the work is not done yet, har en samhällskunskapsinlämning som ska in i morgon, men börjar bli klar så ska bara krydda på lite till, gå igenom och skicka in till Olov antingen senare ikväll eller i morgon när jag vaknat. Tog en rask promiss hem från skolan och det är riktigt nice väder ute, fast fortfarande lite för kallt för min smak.
SOMMAREN - 09 please be mine?!

Nu ska jag skriva lite och invänta Eidem som kommer hit för att leta på något gott att äta :) haha. ha en trevlig dag så hörs vi nog senare!
BYE!

It's like I checked in to rehab, baby you're my disease.

I'll DRIVE

nu blir det promiss för er som vill anteckna!
have a nice evening!

eideeeeeeeem

cause we belong together.

AND HONESTLY MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU!


skön dag i skolan, dock kändes matteprovet ganska weird, vettefan hur jag räknade ut saker och ting. men får väl se hur det går. sen jag kom hem har jag bara hunni äta, kikat på beverly hills alltså gamla serien OCH JAG ÄR FAST! hahah hannah nu förstår jag hur du hade det för ett tag sen:) och nu pluggar jag naturkunskap och ska fortsätta med det samtidigt som ljuv musik får fylla rummet.
sen blire promiss.

have a nice evening..
bye


times like theese, you'll learn to live

söndag, usch! pluggar matte och ska ner på stan senare för att möta upp miss wikgren, som btw har lov nu! Grattis!
hittade gamla bilder i helgen som togs för ungefär precis ett år sedan. kastar upp ett smakprov.

hahah jaa herregud. nää nu lär jag plugga och fundera över valen i morgon. varför måste man välja val till trean i morgon? jag är sämst på sådana val. aah ni ska bara veta hur det brukar bli för mig när det kommer till val. Sara sms:ade precis "tror du jag har lite ångest inför valen i morgon" jaa man kan ju inte göra annat än att hålla med.

ha en trevlig dag!
byeee


looking back...


det skulle inte sitta fel att vara DÄR just nu :) (bild från sommaren-07)


Anyway, vaknade ovanligt tidigt i morse klockan tio. pappa väckte mig och det tackar jag för nu. för jag har idag redan hunnit övningskört, varit hemma hos farmor och farfar(klagar på att jag aldrig är där;) ) och satt igång med pluggandet rejält. men kika ut people! det är underbart väder ju :) så nu ska jag verkligen ut och ta en promiss i den friska luften. UNDERBART!. men först en gammal goding i bild.
BYE!


från i somras :)


fri luft har fått en egen dag.

jaaaaaaaaa så idag var det friluftsdag, skönt väder och det tackar man för. lång och skön promiss+varmchoklad och mackor. great.
nu blire dusch, mat med padres TACOSSSSSSS (DET DU HANNAH :) <3) och sen ner på stan, hemmakväll och sen till maria med sara :).

have a nice evening.
bye




satt på samma ställe som förra året såklart :)

btw...

skriver med rebsan nu and what can I say! 5:e Juni, please be mine?!
varit med om många underbart roliga minnen. som när jag körde in med rebsan i en tegelmur, eller när jag sjöng dancing queen förra vintern och helt plötsligt ramlade och nästan slog ihjäl mig, ivarssons alla skrattstunder, hjulmouse, kvällen vi dansade hela vägen hem från stensätra med hanniepannie.... and I can go on forever.
vi tre hade många toppendagar i somras and we MISS YOU REBSAN!!!!!!!




och i morgon får jag träffa min lilla jackson! gullungen! hur ska jag klara mig utan dig i två veckor?!AAAAAAH


aja nu blire promiss med eidem+matsäcksköp :)

the weeeek is finaly over

eller ah nästan! men i morgon slipper vi på SP den långa skoldagen och får istället dra iväg och friluftsa! höhö. hoppas bara på aningen varmare väder :)
denna veckan har verkligen rusat iväg och i morgon blire stress. först högbo med skolan, sen fort in till gävle för att kika lokal och sen hem och sen gävle igen för bio med några flickor. fullspäckad med förhoppningsvis trevlig fredag.

just nu då? har legat framför tv:n sen jag kom hem från skolan och bara slappat så nu ska jag sätta igång med lite naturkunskap och kanske lite teoriläsning? får se hur mycket jag orkar. men först ska jag åka iväg med mamma och handla matsäck.
och just ja, fick lite money och hjärtchoklad av farmor och farfar idag! bäst helt enkelt! (y)


have a nice evening
byee!

feels like we're on another level.


skönt med mysisar idag ;)

har haft ett antal samtal med min "partyplannerbuddy" och nu äre igång kan man säga! hur skulle jag kunna tacka dig tillräckligt för att du sett till att vi kommer ha det bästa partyt hitills ;) höhöhö. det SKA iaf bli TOPPEN och det låter som att det lutar åt det håller rejält. nästa vecka kikar vi in lokalen och bestämmer.
sitter här nu och försöker plugga, men får se hur mycket jag orkar. magen kurrar så strax blire käk och sen förmodligen en kvällspromiss med sari. Majsan och jag diskuterar hur vi ska se på livet from now on and that's just great! (y)

By The Way!! mina älskade skor, min älskade BH och min älskade klänning finns att hämta nu. fick hem ett brev idag!! och jag som trodde dom aldrig skulle anlända till moi igen!!

have a nice evening!
bye!


this is something for the radio


var denna ljuvliga dag äntligen här också :) börjar två idag och har bara engelska i typ en timme.
menmen, gotta do it. underbart väder ute också, vilket är underbart. hoppas det är sånt här väder på fredag när vi på SP har friluftsdag!!
jahaaaaaaa vad ska man göra nudå? kanske vila ett tag? rastlös därför blire bara gegga när jag skriver här.
så ha en trevlig dag så kanske det går bättre ikväll för mig ;)

bye!

"yes, tonight Josephine"

hallåhallå!
idag dog jag av skratt.. aah nästan iaf.. men det var längesen jag skrattade så mycket att tårarna rann. och självklart hände det på hammar, vart annars? ;) haha. maria och jag satt och pratade vid ett bord så kommer den en rusande kines fram och slänger fram en mobil till maria och en lapp och säger "säg den här gatan!" vi kunde inte sluta skratta så maria försökte säga "brännargatan" (typ) flera gånger medan jag satt och skrattade framför henne åt kinesen som stod och sa "jaaaii, jaaaaaaai" flera gånger. majsan lyckades tillslut iaf och räckte tillbaka mobilen till kinesen som la på och blev otroligt glad och KRAMADE maria! HAHA! då dog jag ännu mer och inte blev det bättre när hon började snacka om att "hon inte kunde säga ääiii" (R). hahha ;) men otroligt söt var hon iaf. vi fick bara en chock när hon plötsligt rusade mot oss och kastade fram mobil och papper. från att ha en lugn stund till ett skrattande chocktillstånd alltså.

och sara då, som hade skrivit om samerna på religionen och skrivit att nån som hette RENKO skapat världen och sen visade det sig idag när vi fick tillbaka arbetena att det skulle vara EN REN KO! hahahahahahha och sen fick jag för mig att det var en ren ko, alltså en ko som inte var smutsig och då mobbade hon mig tillbaka så klart. tydligen är en ren ko en tjej ren(??) haha. aja mycket skratt idag alltså.

dessutom hittade jag och maria vår nya låt idag. . och den blir ju ännu ljuvligare när vi tar ton. så klockrenhär kommer ett smakprov på låttexten som också är klockren så klart.
"Promise me your lips are mine
(Yip yip way bop de boom ditty boom ditty)
Josephine tonight's the time
(Yip yip way bop de boom ditty boom ditty)
I will squeeze and hold you tight
(Yip yip way bop de boom ditty boom ditty)
Pack each kiss with dynamite
(Yip yip way bop de boom)

Yes tonight, Josephine, yes tonight (yes tonight)
Everything, Josephine, will be alright (will be alright)
Well Im gonna give my heart to you
Dont ask me if I love ya cause you know its true
Tonight, Josephine, yes tonight (yes tonight)"

have a nice evening.
byeeeeee

BARA FÖR ATT DU SJUNGER "YIP YIP WAY BOP DE BOOM DITTY BOOM DITTY" BÄST! hahaha

härliga helg

Gårdagen var trevlig hemma hos isabell med massa brudar, dock blev det rätt så tidig hemgång för mig och natha.  sorry darkaad men en annan gång kör vi "hela natten" :) jag skulle nämligen upp tidigt idag. det blev åtminstone sing-star i massor och goda drinkar. idag gick jag upp runt nio och åkte till åmot med la familia+marcus. det var trevligt dock jobbig promenad i djup snö, men roligt att åka skoter så klart :) (y) jaaja nu äre lördag och ikväll blire bara ta det lugnt med syster (lär ju passa på när hon är hemma) framför melodifestivalen. kanske träffa eidem också och kanske natha :) får se.

här kommer iaf lite härliga bilder.











avslutar med denna bild på några sångfåglar :)

nu vill jag ha tag på SSSSSSSSSS,
hejdå!

"grattis på 18-års dagen"

fick ännu ett sådant brev, fast denna gång från gelfe dagblad. faaaaan det börjar närma sig nu alltså :) 40 dagar kvar!
handmasage på alternativ medicin idag (y) skönt tyckte jag så ska nog prova på mamma senare :)
men först blire kääk och promiss med eidem!

bara en dag kvar i skolan denna vecka, vilket känns otroligt skönt. snart sportlov! kommer ihåg första dagen efter jullovet när jag sa "längtar redan till sportlovet" då kändes det som evigheter kvar men nu är vi snart där!
ha en trevlig kväll!

Kanske blir det denna tapet?

fototapet

tjaa!
kikar på fototapet på olika sidor med padres, får se vilken det blir till nya rummet :) nått med NewYork iaf såklart. .
nu orkar jag varken leta efter tapet eller plugga mer, nu blire paus framför Top Model!


trevlig kväll! och hannie, jag hoppas du klarar av att vara barnvakt ;) höhöh men missa inte top model bara för fan! :)
hejsvejs!

det är den här dagen man kämpar med...

godmiddag. (kan man säga så?)
gårdagen gick verkligen fort, plugga med D, engelska film och gym på badhuset med idrotten. på kvällen blev det promiss med sara och hundarna och sen var tisdagen över i stort sätt.

skönt att onsdagen snart är slut, eller ah två till lektioner varav en som är hur jobbig som helst. men när man kommer hem på onsdagarna så kan man pusta ut, då har man klarat av den värsta dagen i veckan och helgen ligger bakom hörnet... typ.

jag har dock inget att skriva, förutom att jag ska fixa nya brillor! jag hoppas jag kan hitta några riktigt snygga! Jag saknar hammar btw, gooooooooooooooooood! vi pratade om saker som kännetecknade hammar idag.. här är två stycken : Linns parfym (som hon har på sig idag;)) och lukten av skinnjacka. ååh jag vill kunna använda min igen. VÅR och SOMMAR - kom till mig!


haaaaaaa en trevlig dag!

new soul

hola!
då var det back to school igen då, och alla skrattade åt mig och min berättelse om mina mördade glasögon. jag har ett reservpar nu, men jag saknar dom så klart. rebecka, jag vet att du skrattar ihjäl dig när du läser mitt senaste inlägg. haha.

idag hade jag muntlig redovisning i spanska om en bok, vilket gick bra och sen på eftermiddagen matteprovet jag missade när jag var sjuk, känns som om det gick rätt bra också. historia lektionen var helt klart bäst idag och det endast på grund av att maria tänkte säga att "HC.ANDERSSEN" var typiskt sverige. hahhahahaha majsan lilla, det var tur att du viskade till mig först för att se om det var ett bra förslag ;) jag och maria skrattade oss igenom hela lektionen, åt allt och alla. jaa så som det  brukar vara då (y)
saker som "ABBA, IKEA, VOLVO och ..... BONDE SÖKER FRU!" dök upp där och chefen skrev på :) haha

vad händer idag? precis käkat och ska strax börja plugga svenska som ska vara klart på fredag, sen ska jag bara ta det lugnt och sleeeeeeeep. skolan tidigare i morgon för att plugga med daria och sara. dock typ tolv :) , vilket är underbart.
ha en trevlig kväll!
adios!

GE MIG SOMMAR!

2009=otursår?

NEJNEJNEJNEJ! får verkligen inte komma in i dom tankebanorna. sommaren - 09 ska bli amazing och det har jag redan bestämt så may it so be! maria har helt rätt, 2009 har inte fått en bra start. först bilderna från min kamera som bara försvann! efter en fest hade jag ca. 100 bilder som bara försvann!!!! MINNEN försvann! det är typ det värsta som kan hända mig. OCH idag när jag sprang ut i kylan (struntade till och med i jackan) och fick se mina älskade glasögon MÖRDADE på marken!!!! Det låg en bit här och en bit där! Det kändes som om någon skjöt mig i hjärtat.

i natt låg jag och maria och pratade om framtiden, livet... you name it. jag kom in på det hemskaste av allt, the biggest fear: döden. För mig har det alltid känts som att jag och alla runt omkring mig kommer leva föralltid. som om det är en film utan slut. men när man tänker närmare och vet att man faktiskt kommer bli 30,40, 50, 60 osv och tillslut försvinna från planeten. vad händer då? då fortsätter jorden att snurra och nya generationer kommer och går. det skrämmer mig.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH jag får damp nu så lär sluta.
men med tanke på att livet faktiskt inte är föralltid så hoppas jag att min tur kommer vända och att denna kommande sommar  kommer bli den bästa hitills?! kanske borde man strunta i att se allt negativt och bara fokusera på det positiva?



SÅ JÄVLA TYPISKT!

jag är så jävla äckligt klantig. jag hatar mig själv just nu.
åkte ner till majsan igår kväll och umgicks med henne och limpan. spelade spel med sussi, laura och majsans mamma. trevligttrevligt. sen skulle jag och maria gå med linnsan hem en bit, så fick vi skjuts av marias morbror. jag tog av mig mina glassögon och la dom i fickan. sen hoppade jag och maria ur bilen vid henne och gick mot enen för att möta sara. sen när vi kom hem till maria igen så kunde jag inte hitta mina glassögon. vi var säkra på att dom låg i hennes morbrors bil så vi skickade sms till han och sa att han skulle kolla idag. i morse ringde han och sa att dom inte låg där och då kom marias mamma in och sa att hon hittat dom där nere, HELT TRASIGA!!
jag och maria rusade ner och där låg mina älskade glassögon i TRE DELAR!!!!!!! jävla äckel josse, skärp dig nångång!


såhär snygga va dom ju!